In primul rand, nu mai avansati voi scoruri la masa verde.. in al doilea, sper ca pana astazi seara(luni, 15.05) sa se joace tot ce nu s-a jucat pana acum. In caz contrar, voi lua deciziile care se impun.
In primul rand, nu mai avansati voi scoruri la masa verde.. in al doilea, sper ca pana astazi seara(luni, 15.05) sa se joace tot ce nu s-a jucat pana acum. In caz contrar, voi lua deciziile care se impun.
ia zi ionut nu am fost mereum pe mess online?
pai da-mi ba nene un buzz sa jucam...ieri dc nu ai vrut sa jucam?
cum si tu ai avut treaba in week end si io am avut
Da tot vb. mult pe aci sa mor
ia zi ionut nu am fost mereum pe mess online?
Nu monitorizez timpul petrecut pe net de vreunul dintre voi.. ![]()
un meci frumos cu ocazi cu rasturnari de scor ma condus cu 2-0 dar Roma a revenit frumos
dogu-mihai1411 =4-3
da si omu' la 3-2 pasa numai cu fundasii,eu am zis sa fiu fair play si sa joc la 2-0 ca puteam si eu sa dau full defense si sa pasez cu portaru....asta e alta-data o sa stiu si cand am 1-0.....sa nu va suparati ca pasez tot meciul cu fundasii,gg
ps: actualizeaza cineva clasamentul sau...?
dogu_91 - brun3tt 1-3
costy_a1 - brun3tt 2-2
Punct.
Mihai1411- Costy_a1 6-0
Tzin sa va anuntz k l-am batut pe castigoatorul campionatului Danutz12345 cu 4-1
deci neaparat tre sa promovez!! ![]()
eu il bat mereu cand jucam pe bere :lol:
andrey_gogo 5-1 pariuriromania
Cine nu-l mai bate pe danutz00000 in ziua de azi?![]()
Savubogdanus - Mihai1411 1-3
ionescusrn 1-0 hurricane_msg
ionescusrn 5-1 brun3tt
andrei_marius06 cand jucam?da si tu allow la mess.
juventus014ever-marinescu_dani2005=0-2
clas_mail mai intra si u pe mess,sa jucam etapa.nici accept nu mi-ai dat pe mess.
clas_mail se muta, a spus ca va intra mai rar pe net.. Vom vedea ce facem cu el..
Mah da jucatzi-va meciurile dak tot suntezi in campionatu asta !!
marinescu_dani2005-andrei_marius06=2-2
Vad ca Power_steaua nu vrea sa joace. Io i-am dat mesaje el fiind pe mess da nu mi-a raspuns nimic. Nu e vina mea ca nu am jucat meciul