am vrut sa spun ca nu mai puteam lua conducerea din nou...ma gandeam la alteceva...apropo ce frumos a inceput CM..
..Cred ca va castiga una dintre Spania Brazilia sau Anglia...
am vrut sa spun ca nu mai puteam lua conducerea din nou...ma gandeam la alteceva...apropo ce frumos a inceput CM..
..Cred ca va castiga una dintre Spania Brazilia sau Anglia...
adik yo sau ionutz sau Mihaiam vrut sa spun ca nu mai puteam lua conducerea din nou...ma gandeam la alteceva...apropo ce frumos a inceput CM....Cred ca va castiga una dintre Spania Brazilia sau Anglia...
Danutz12345- Adi_adinho 6 1
Julica_maniaku - Jok3r_sarbu 7-4 :arrow:
Kamaciuki - Adi_adniho : 6-3..
meci incantator...
Ionut_hp_steaua - Stress2500 1 - 8
i0nutz83 - adelp1er0 3-0.
Omul n-a avut timp sa joace si a spus ca e de acord cu masa verde.
Mie nu imi raspunde adelpiero....si nu am greist adresa de messenger...sper sa jucam...
Sta mai mult invisible.. Zilele astea oricum n-a fost acasa..
Aha..ok atunci...il astept sa intre
ce misto ionutz...si cand am avut io meci cu anonimu si na avut timp sa joace si tia zis k ami da meciu la masa verde ce ai facut?miai sczt 1pct...dar la tine se aplica alt regulament.oricum de al draq tot io o sa castig campionatu asta.
Situatia de atunci a fost una speciala..
ce a fost asa speciala la ea ...uimeste-ma!
EDITAT de i0nutz83 in numele gramaticii ! ![]()
Ati avut o saptamana intreaga in care ati fi putut juca meciul, fara ca vreunul dintre voi sa aiba vreo problema deosebita. Eu acum am fost la Vaslui, am ajuns acasa a doua zi pe la pranz, am vrut sa joc dar omul mi-a spus ca nu poate. Punct.
si virgula :lol:
stres2500 - i0nutz83 3-1.
Doua goluri primite pe final (83, 90). Am trecut din 541 in 424 la 1-2, dar degeaba..
Etapa 22 : Aditza_stelistu - Heruand20 0-3
Etapa 21 : Omul_anonim- Heruand20 2-2
Nu dau de adelp1ero
e plecat park...pierde la masa verde meciurile ?
Ionutz eu am vb sambata cu big_aly si am vrut sa joc de ieri etapa cu el dar mia spus ca nu poate sa joace pt ca are nustiu ce problema si joaca prost...in fine l-am inteles :lol: Acum iar am intrat pe el dar nu imi raspunde ! Eu azi nu prea mai am cand sa joc asa ca cer o amanare a meciului pana cand il prind pe baiat tzapan de beat sa pot juca cu el :lol: :lol: :lol: ca am inteles ca doar asa joaca bine :twisted:
va spun pa eu nu mai joc in camp vostru ca e praf si in caz ca nu ati observat i0nutz83 asi baga pt el multe meciuri de 3-0 la masa verde pt el ..aveti grija cand aveti etapa cu el sa nu spuneti nimik (nici macar dute mah incolo) ca zice ca ai injrat adversaru si baga 3-0 pt el..comunistuuuuuuuuu
va spun pa eu nu mai joc in camp vostru ca e praf si in caz ca nu ati observat i0nutz83 asi baga pt el multe meciuri de 3-0 la masa verde pt el ..aveti grija cand aveti etapa cu el sa nu spuneti nimik (nici macar dute mah incolo) ca zice ca ai injrat adversaru si baga 3-0 pt el..comunistuuuuuuuuu
toti cei din campionat stergeti-va id meu din lista voastra ca va dau ognore la toti
Kamaciuki - Big-aly_for_ever : 9-0
toti cei din campionat stergeti-va id meu din lista voastra ca va dau ognore la toti
cine esti tu ma sa ne dai ognore ? :lol: :lol: :lol: oi fi si tu vreun pui de smecher :lol: