meciuri, rezultate, bla bla..
meciuri, rezultate, bla bla..
am mai postat odata ce naiba faci ionutz?
alin_greavu2002 - adi_adinho 4-0
Etapa 1 :
Aditza_stelistu - Stress2500 5-2
etapa 1 :
jok3r_sarbu - big_aly_for_ever : 5-1
Etapa 1 : Heruand20 - Antonio_bytzu 2-1
numa 4 meciuri jucate si culmea au jucat numai cei din fosta Divizie B :lol:
stan_andrei2 - adelp1er0 5-2
(Barca) - (Juve)
Kamaciuki - Ionutz83 : 2-1
Mi-a dat dureri de inima IOnutz sa mor nu alta.....in min 89 a ratat 11 m ...
...dar pana la urma e bine cand se termina cu bine...ma risc la un pronostic...Steaua - Tzigani : 2-0...si sa luam campionatul de pe acum...fara sa mai avem emotii....defapt oricum nu am emotii...
..sper sa nu fiu acuzat de rasism...![]()
Meci dramatic. Conexiune foarte buna totusi.. 6-5 pt kamaciuki raportul suturilor pe poarta.. Penalty ratat de Zidane in min 88.. Felicitari adversarului;)
danutz12345 - omu_anonim 4 3
meci f greu ,o conexiuen destul de proasta e bine k am castigat:D
danutz12345 - omu_anonim 4 3meci f greu ,o conexiuen destul de proasta e bine ca am castigat:D
Protestez, nu-i deloc corecta faza asta cu alesul echipei. MI-o aparat Canizares ca o broasca si suturile atacantilor erau la fel de aiurea.
Eu unul propun sa revenim la vechiul sistem cu orice echipa sa jucam. Sau daca ramane asa, sa jucam niste meciuri, cei care doresc aceeasi echipa sa se confrunte si invingatoru sa pastreze echipa.
Sper sa se tine cont de propunerea mea :roll: oricum tot şăfu şăf rămâne :wink:
julica_maniaku - dasnoop2003 4-3 8) ce meci tensionat :? insa victoria am meritat :lol:
Sa inceapa et. II !
danutz12345 - omu_anonim 4 3meci f greu ,o conexiuen destul de proasta e bine ca am castigat:D
Protestez, nu-i deloc corecta faza asta cu alesul echipei. MI-o aparat Canizares ca o broasca si suturile atacantilor erau la fel de aiurea.
Eu unul propun sa revenim la vechiul sistem cu orice echipa sa jucam. Sau daca ramane asa, sa jucam niste meciuri, cei care doresc aceeasi echipa sa se confrunte si invingatoru sa pastreze echipa.
Sper sa se tine cont de propunerea mea :roll: oricum tot şăfu şăf rămâne :wink:
Dani are faza aia cu atacantii in care mereu e gol....doar un maestru al apararii stie sa il blocheze :wink:
ps:orice portar ai avea alea tot sunt goluri
Frate, eu stiu cum joaca Dani si cum jucati voi ceilalti, ca doar nu m-am apucat sa joc ieri fifa.
Doara ca a asta a fost norocu meu sa-mi aleg Valnecia
Au fost suturi care alti portari le respingeau (macar) fara nici o problema, insa broscutza mea de portar nici nu s-a intins dupa ele :roll:
antonio_bytzu - aditza_stelistu = 2-3 cu conexiunea cea mai praf din lume si acum stiu ca e de la mine : formatu te mananca calculatoruoleee :lol:
dap asa e, incredibil de proasta conexiunea
Mihai vrei sa zici un maestru care joaca cu 5 fundasi si cu 4 manmarking si cu full defense:)
jepcare taci ma si plimbate......eu joc fifa de la fifa 96....tu joci de la 2004...asa ca mucles :lol:
ps :m-am luat dupa Oli ma....+ cu baietii joc pe atc...doar cu tine defense ca esti mai bunicel asa :wink:
e gasesk io pana la urma o tactica care sa sparga lacatul apararii tale:D
mai ai de cautat :lol: :lol: :lol: ca am schimbat-o pe aia de jucam de mult.....acu e alta...de aia nu mai joc amicale ca sa nu vezi tactica de aur :lol:
stan_andrei2 - stres2500 4-1
(Barca) - (Italia)
Etapa 2 : Adi_adinho - Heruand20 1-4
Kamaciuki - Dasnoop_2003 : 7-4
conexiune nu tocmai buna...si ma enerveaza Lobont...
...ia niste goluri de imi vine sa plang...![]()
omul_anonim 5-2 jok3r_sarbu