Ionutz Alin Greavu poate juca doar dupa ora 11.30. Daca poti amana meciul cu jumatate de ora..... sau faci cum crezi nu stiu. Oricum eu sunt mereu pe mess dispus sa joc, de el da lumea mai greu.
Adelp1er0 - julica_maniaku 2-3 8) super strans meciul asta ...
Este ora 12.00 si Alin greavu nu a aparut
Imi pare rau ca este neserios si desi l-am mai asteptat o ora nu s-a prezentat sa joace asa ca cred ca rezultatul va fi big_aly_for_ever 3-0 Alin greavu.
frate la ora 12:04 am fost pe mess . am fost la lucru ma ... daca mai stateai 4 minute .... cum facem?
am stabilit cu el sa stea inca 4 minute maxim ca intru .. si postam maine rezultatu ... ok
I0nutz... unde e super campionatul de care ziceati? vad ca este joi, ora 11, si abia daca s-au jucat jumatate dintre meciurile care trebuiau jucate pana ieri la ora 16(initial). Pai nu v-ati laudat ca se vor juca meciurile la timp?
Baietzi, puteti sa va tineti de programul de desfasurare?
Merci de intelegere.
Si ce vrei sa le fac eu? Yo o sa joc cu Dani in seara asta sau maine, sunt f. ocupat cu o lucrare de licenta..
ionutz83 - danutz12345 1 2
i0nutz83 - danutz12345 1-2..
Meci slab, faze putine, un gol facut cadou de apararea mea.. Al doilea derby pierdut la limita..
Etapa 3 : Jok3r_sarbu - Heruand20 0-7
E clar k tre' sa ma mai antrenez... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
big_aly_for_ever 3 - 7 alin_greavu2002 - felicitari adversarului
Stan_Andrei2 - Ady_adinho 7-3
(Barca) (Spania)
vroiam sa ma retrag da m-am razgandit ..poate evit retrogradarea :lol:
de ce te-ai mai inscris aurele?
MODERAT de i0nutz83
Big_aly_for_ever- Aditza_stelistu 2-1
Big_aly_for_ever 2-1 Aditza_stelistu
Felicitari adversarului si succes pe mai ceparte
Stress2500- Kamaciuki
4-3
Adelp1er0 - Danutz12345 5-0
(Juventus) (Milan)
o conexiune nu execrabila ..super infecta.nu am putut sa dau o pasa calumea.asta e.campionatu e lung ami revin:)
astazi sufar din toate pct de vedere....m-a batut stres...am pierdut cu Bistrita
nu se poate asa ceva....e incredibil...si ma mira faptul ca a pierdut si danutz si aditza ...asa zisii favoriti la castigarea campionatului....asta e...prindem cu totii zile mai proaste...bafta in continuare!!!!!
ba dane pai de ce i-ai bagat daca e conexiunea proasta?mereu gasiti voi scuze :lol: la 5-0 era conexiunea proasta auzi si tu =)) hahahahhaha
stai frate calm ca nu-s deloc favorit ai sa vezi...sunt fericit daca termin in primii 5 .odata ce iau bataie de la ultimul loc nu vad ce m-ar face favorit...o sa urmeze meciuri grele
omul_anonim 3-4 alin_greavu2002
N-am ce face cu Valnecia...