acum sa nu fim rai, cel putin (mai) trecem mijlocul terenului ca la Boro...
acum sa nu fim rai, cel putin (mai) trecem mijlocul terenului ca la Boro...
Rapid ne da o lectie de aparare la 2-0! :evil: Oli INAPOI LA Poli! :evil: :evil: :evil: I-am dat multe sanse, l-am iertat de atata ori dar asa e omul, antrenor SLAB! :!: I-am dat sanse si lui Carlos... si deznodamantul e acelasi! :evil:
Putea fi 0-3 f. usor, noroc cu sutul slab a lui Niculae! :?
Rapidul forteaza golul 3 pe final
o tempora, o mores:)
asta fuse...
si se duse...
speram in continuare, asta e
poate s-or trezi/dezmetici/si-or schimba portaru' etc
ce comentariu la tvr...mi-e scarba
Sa le spunem ADIO minunatului Oli si lui Carlos......va multumim pt tot ceea ce ati facut !!!!!!
AFARA CU Oli, AFARA CU Carlos SI ADUCEREA A 3-4 JUCATORI EXPERIMENTATI DE VALOARE.CARE SA IUBEASCA Steaua :twisted:
Dar asta la sfarsitul campionatului !
Daca si de data asta Oli se va stradui sa joace sah si sa-si propuna un meci egal izbavitor,mai bine sa-si ia talpasita.
Oli e un las. Asta e marea problema. Nu e prost, nu e necunoscator intr-ale fotbalului. Se documnteaza, studiaza, observa. Dar pur si simplu e las. Nu are incredere in el si nici in jucatori ! Si asta e grav !
E clar. Nu avem portar, dar, mai grav, nu avem antrenor. In fine s-a facut dreptate. Aici e vorba de o eroare manageriala de proportii.
Afara cu impostorii !
Oare unde gasesc astia toti ratatii sa comenteze meciurile Stelei?
Nu stiu ce m-a enervat mai mult meciul slab sau comentariul asta de tot rahatul
In alta ordine de idei sper ca saptamana viitoare jucatorii sa se adune sa-si revina si sa incepem sa cadtigam meciurile pe care le mai avem de disputat in campionat. Ne trebuie neaparat cele 3 puncte de la gloria. Forza Steaua !!
Nu meritati,nu meritati tricoul ROS-ALBASTRU sa il purtati(scz de plagiere).Dak o tinem in ritmul asta sa dus 23.No comment despre echipa galerie si antrenor.FORZA Steaua!!!SPRE23!!!
Steaua - Dinamo 3-3 *, Steaua - RAPID 0-2 in total. Mai meritam sa castigam campionatul? :evil:
Sunteti praf !! Afara cu Carlos, Bostina si oprita !
Sa imi bag picioarele in comentariul asta de tot cacatul. Imi vine sa opresc sonorul. In orice caz...nu am jucat mai nimik...Radoi a incercat cu suturi de la distanta, Dica Nimik, Iacob chiar nimik. Am o propunere pentru. Oli: sa faca schimbarile mai devreme...
S-a vazut...cum a intrat Cristea am avut si noi o ocazie mai conturata. ![]()
Vai cat de penibil e Carlos...cat de terminat e Olaroiu....PLEACA BA BAIATULE LA Poli NU ITI MAI BATE JOC DE Steaua
Na ca am ajuns sa ma lamentez si eu. Desi nu-mi place sa o fac...
1. N-am mai vazut Steaua jucand in halul asta de pe vremea lui Piturca.
2. Oare Cernea sau Toma puteau apara mai slab ?
3. De ce naiba nu l-a vandut Gigi pe Oprita ?
4. Ce cauta Banel pe stanga ?
5. Daca Iacob e clar ca nu face fata fizic de ce este tinut degeaba in teren ?
Asadar sa tragem concluziile: nu avem portar, atacanti din parti, fundasii nostri sunt epuizati fizic si mental si ce e mai grav nu avem un antrenor capabil. Urmatoarea etapa vom avea meci la Bistrita, dar pana atunci cred ca este programata restanta cu Pandurii, miercuri. Acum nu mai avem voie sa facem nici o greseala... Plus meciuri grele cu CFR si Sportul! Baietii trebuie sa se adune cat mai repede!
JOS Oli si Carlos, nu mai merita iertati!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Ne trebuie un antrenor strain cu mentalitate diferita de cea de loser romanesc si fricos, care sa stie sa atace, sa se apere avansat si sa puna presiune! Ne trebuie un portar roman care sa comunice f. bine cu fundasii nostri si ne trebuie 3-4 juc experimentati , profesionisti care sa nu fie superficiali! :roll:
deci atat de maine... Steaua cu s mic pana cand o sa arate fotbal SUNTEM mici...vai de capul nostru
Cum poate Steaua sa fie "stoarsa" dupa o luna si ceva de fotbal.Pe vremea lu Protasov se jucau toate meciurile in aceeasi formula si nu erau storsi nu erau probleme musculare si tot duminica joi se juca.Cum e cu moralul la pamant cand Dica si Icaob radeau inainte sa inceapa repriza a doua.Astept cu nerabdare:"Olaroiu demisoneaza!" "Olaroiu demis!" da tot degeaba ca vad ca da interviu si e foarte calm.
BUN BUN . . .pleaca Oli . . .si pe cine sa aduca ???? Nu i-mi vine in minte nici o varianta din tara . . . .poate doar sa vina Zenga din nou.
ce ratati !!! .. oare cum de merge MM la emisiune la TV ... cred ca are ceva curaj,mai bine mergea acasa si se gandea de unde sa aduca ceva jucatori si neaparat un portar de valoare nu asa un portar pe care binenteles nu-l lua nici o alta echipa de talia Stelei .. :twisted:
mda...... sper din tot sufletul ca vom castiga campionatul asta, altfel e de rau. daca nu vom juca in preliminariile CL vor pleca mai multi jucatori de baza.
deja se anunta Paraschiv si Ogararu. avem in echipa goluri mari si multe:
-portar -> Carlos nu e de Steaua. am incercat sa am cat mai multa intelegere fata de el, m-am pus in locul lui sa-mi dau seama cat de greu ii e, dar n-am ce sa-i fac.
compartimentul nostru de baza este apararea. el ar trebui sa fie omul pe care toata lumea se bazeaza. cand se centreaza in careul nostru, sa fim toti siguri ca portarul nostru va iesi corespunzator si ca nu suntem in pericol. el e total opusul. nu-mi place nici ca e petrecaret. Hamutovski dupa 5 luni avea o idee de limba romana, iar el este slav nu latin. acelasi Hamutovski in timpul liber facea kickboxing nu colinda cluburile.
- banda stanga(fundas+mijlocas) - e mare deranj acolo si de foarte multa vreme(de pe vremea lui piti si fl Dumitru se tot inclina terenul spre dreapta). partea dreapta supravietuieste datorita lui Nicolita; daca pleaca Ogararu or sa fie si mai multe probleme
- atac (2 atacanti care pot sa fie titulari minim). Iacob isi va reveni, dar greu+ are si el lipsurile lui.
eu inca mai am incredere in Oli si sper sa nu ma dezamageasca. lotul extrem de subtire este o problema mare. de cativa ani noi traim prin forta apararii (inclusiv pe vremea lui Protasov) si jucam pe contraatac. cum poarta nu mai tine tot angrenajul nostru a cazut. ![]()
astazi c1or1le(NU am nici un respect pt gunoaiele astea) au dat repede 2 goluri si apoi s-au inchis in aparare , iar noi nu avem cum sa spargem o aparare buna(asa cum au ei) pentru ca nu avem atac.
trebuie sa ne trezim si sa castigam campionatul, iar conducatorii sa-si faca treaba si sa creeze un lot competitiv pentru ca este al 2-lea an consecutiv cand tremuram pe final din cauza nr mic de jucatori buni.
ma gandesc ce mult am fi putut face atat anul trecut cat mai ales anul asta daca am fi avut lotul complet.
Hai Steaua
Cred ca intr-o oarecare masura toti ne asteptam la un recul dupa meciul de trista amintire si cred ca altfel am simtit ca o sa se termine dupa inceputul de joc,eu sincer am crezut ca o sa castige Steaua dar Carlos a tinut cu tot dinadinsul sa ma contrazica...
pacat...ce dezamagire...sa nu ai nici macar o ocazie in tot meciul si sa ai renumele Stelei
...iar cu Carlos a fost picatura care a umplut paharul