Steaua 2 - 0 Rapid !!!!!!!!!!!!!!
Forza Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Steaua 2 - 0 Rapid !!!!!!!!!!!!!!
Forza Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa tinem cont ca echipa e obosita si cu moralul scazut.Ce tactica sa adopte Oli ca echipa sa reziste 90 de minute in teren ? Ce jucatori trebuie introdusi ?
Si totusi avem sansa sa-i avem proaspeti pe Nicolita,pe Paraschiv,pe Cristocea,pe Cristea,pe Nesu.Jumatate de echipa.
Sunt curios daca Bostina va juca.
Va fi un meci greu probabil,pentru ca berzele vor sa razbune recentul esec in fata noastra si sa sarbatoreasca.Dar nu numai atat,vor sa se apropie la 3 puncte de noi.
Pronostic Steaua - Rapid : 1
La un scor minim.
Haide Gigi, hai Becali, haide STE BUCURESI!!! Steaua - RAPID 3-0.
=> cred ca dupa meciul cu middlesbrough Steaua va juca mult mai activ, mai ales cu Nicolita ![]()
Steaua trebuie sa invinga jocul asta si titlul este ca si asigurat...
HAI Steaua!!!
Daca si de data asta Oli se va stradui sa joace sah si sa-si propuna un meci egal izbavitor,mai bine sa-si ia talpasita.
Si inca ceva.Pentru cei care au vazut ieri seara meciul Sportului St. cu Dinamo.Stilul de joc este imprimat de Dan Petrescu si este un stil de joc tipic englezesc.Cu toate mingile inainte pentru a da gol.
Cred ca daca Oli nu-si depaseste limitele,Dan ar fi cea mai buna solutie.
Nu cred ca Dan Petrescu,bun cunoscator al fotbalului englez,ar fi jucat asa cum a facut-o Oli in returul cu Boro.
Si apoi Dan se zbate pe marginea terenului,tipa la jucatori sa-i trezeasca la realitate...
Lasa virgil....Oli este un "mare cunoscator" al fotbalului italian, ca dovada cele 4 goluri luate cu Boro'.....
Oli e un las. Asta e marea problema. Nu e prost, nu e necunoscator intr-ale fotbalului. Se documnteaza, studiaza, observa. Dar pur si simplu e las. Nu are incredere in el si nici in jucatori ! Si asta e grav !
Am plecat la meci!Ne vedem in peluza! FORZA Steaua!!!
FRATILOR IN ACEASTA SEARA AVEM UN MECI FOARTE GREU IMPOTRIVA CRAPIDULUI.
Dumnezeu VA FI CU NOI SA INVINGEM NISTE CIORI.
FORZZA Steaua Bucuresti PE RAPID SA O NENOROCESTI.
BRAVO SPORTUL AI ARATAT UN Dinamo DE KKT
FORZZA Steaua Bucuresti Oli VEZI SA NU O PATESTI CA PLECI DE LA Bucuresti.
FORZZA Steaua!!!
Desi imi e greu sa recunosc avea dreptate Iancu de la Timisoara,Oli nu e de Steaua...e un antrenor de locurile 3-4,n-are mentalitate de invigator...adevarat loser...Singurul caruia i-a pasat de Steaua si a facut ceva pt echipa asta a fost Zenga.A adus la echipa mentalitatea de invingator si chiar daca anul trecut ne-a eliminat Villareal nu mi-a parut asa rau,pt ca am vazut ca a jucat,si anul acesta au ajuns in semifinale Ch League...Adevaratul antrenor defensiv,italian a fost Zenga,iar Oli e un antrenor de aprozar...poate cultiva castraveti,de altceva nu e bun
Nu stiu cand o sa inteleaga Gigi ca e nevoie la Steaua de Mazilu...ce mai trebuie sa faca baiatu asta sa merite sa vina la echipa...sa joace gratis...Toti de pe forum ziceati ca nu ar avea loc in primul 11,e zic ca un jucator de tipul lui avem nevoie,care da 3 goluri pe meci
PE CE DATA A LUNI APARE RVISTA "SUPORTER Steaua"?
FORZZA Steaua!!!
I se da prea multa importanta ciorii Iancu. Pana una alta, Oli e pe 1, si Hagi pare antrenor de 5-8.
Zenga le-a dat intr-adevar mentalitate de campioni, de invingatori. Doar el a crezut ca pot elimina pe Valencia. Cu toate astea, s-a lasat si el dus de val spre sfarsit si era sa pierdem campionatul.
Dar sunt aproape sigur ca Zenga trecea si de Rosenborg si de Middlesbrough.
TOATA LUMEA LA STADION, BAIETII AU NEVOIE DE SUSTINERE SI DRAGOSTE CA DE AER!
PE CE DATA A LUNI APARE RVISTA "SUPORTER Steaua"?
FORZZA Steaua!!!
stie cineva, va rog!!
HAI Steaua!!!! VA TIN PUMNII BAIETI, AVETI NEVOIE CA DE AER DE ACEASTA VICTORIE! O SA FIU CU TOT SUFLETUL ALATURI DE VOI!
Forza Steaua!!!
I se da prea multa importanta ciorii Iancu. Pana una alta, Oli e pe 1, si Hagi pare antrenor de 5-8.
Zenga le-a dat intr-adevar mentalitate de campioni, de invingatori. Doar el a crezut ca pot elimina pe Valencia. Cu toate astea, s-a lasat si el dus de val spre sfarsit si era sa pierdem campionatul.
Dar sunt aproape sigur ca Zenga trecea si de Rosenborg si de Middlesbrough.
Ai dreptate cu Zenga trecea de amandoua...Eu nu cred ca il pierdeam...si ce folos ca l-am castigat,daca nici de Rosenborg n-am trecut,terminam pe 2 care e problema,dar luam Cupa UEFA.
Eu n-am treaba cu Hagi,cu Iancu mi-s fix zero pt mine,dar Oli niciodata nu o sa fie un antrenor mare.Zenga a demostrat acum si cu sarbi,si mi-a placut ca era mai mult decat antrenorul Stelei...iubea si cred ca iubeste echipa asta,l-am vazut ce trist era ca l-au dat afara,pt ca asa e l-au dat desteptii astia...Pe Oli nu-l vad atasat de echipa asta
Oli e un las. Asta e marea problema. Nu e prost, nu e necunoscator intr-ale fotbalului. Se documnteaza, studiaza, observa. Dar pur si simplu e las. Nu are incredere in el si nici in jucatori ! Si asta e grav !
sa fim alaturi de echipa si la bine si la greu, am fost alaturi dde ei de-a lungul cupei UEFA si ne-am bucurat, acum cand au gresit sa fim din nou alaturi de echipa noastra.
Pentru noi, sunteti campioni !
Nu e problema ca nu suntem alaturi de echipa,dar asta e adevarul Oli e las si nu are nici o tactica...habar n-are cum e treaba asta cu antrenoratul...cat despre Nesu,biatule lasa-te de sportul asta,sunt mai bun ca tine la orice ora
din respect cel putin pentru faza in care am ajuns cred ca nu ar trebui sa ne luam de echipa sau antrenor cum de altfel face dragul nostru patron care iar incepe sa abereze Liga Campionilor etc.
ASTAZI!!!!IUBIRE SI SUSTINERE NECONDITIONATA !!!! INDIFERENT CE SE VA INTAMPLA PE TEREN. DUPA MECI VORBIM. DAR PAN ATUNCI DOAR FORZA Steaua!!!!!!!
Nu inteleg de ce nu il foloseste pe Cristocea... Poate in repriza a 2-a. Sper sa invingem!
ba stie cineva daca e transmis meciu undeva la radio????????
Asta aş vrea să ştiu şi eu. Dacă nu video pe undeva, măcar radio ...
Ummm ... afară cu "vedeta" vă rugăm.