FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-2

«13456716»
pisybaby29.04.2006 18:31

Bravo sportu frumos meci si bravo Mazilu...Moare Borcea :twisted: :twisted: :twisted:

Mih29.04.2006 18:32

Ziceam ca Mazilu e prea scump... ei bine dupa sezonul asta va mai valora un milion in plus. :!: Dar n-o vad pe Sportul bine in UEFA fara Mazilu. Dar si astia pun nevoile financiare pe primul plan. :P

DTP-Ludacris29.04.2006 18:33
@Ludacris

Da si noi o sa avem meci contra lor , dar noi nu suntem Dinamo !

"Noi nu suntem BASEL "

"Noi nu suntem Dinamo"

in fotbal orice se poate intampla....

Grinch29.04.2006 18:34

De acord ! Dar noi chiar nu suntem Dinamo ! :) Sunt prea penibili .

iL Napoletano29.04.2006 18:37

Eu pe Steaua o compar cu Ulise!Ulise dupa ce a naufragiat si a trecut peste mii de peripetii a reusit in sfarsit sa-si gaseasca drumul spre frumoasa Itaca.Ajuns a zdrobit toata pleava care s-a adunat la el in palat...

ASA TREBUIE SA FACA SI Steaua....SA ZDROBEASCA FIECARE ECHIPA CARE II IESE IN CALE!

_yang29.04.2006 18:49

Clanul din Clejani se indreapta spre casa lui Borcea...

Tziganii mor ca o sa termine pe locul trei...

Oltenii au pierdut azi...

Timisoara termina in primele 10...

E randul nostru!!!

gabriela29.04.2006 18:50

Dinam0 a demonstrat astazi care ii este valoarea. Daca spun ca e 0, se supara cineva pe mine? :lol: Daca da, imi cer scuze, dar asta e parerea mea. S-au bucurat degeaba si suporterii dinamovisti si cei rapidisti dupa meciul Stelei de joi. Dinamo deja si-a demonstrat "aptitudinile" :D , iar rapidul va constata maine ca Steaua e o echipa foarte buna si vor suferi infrangerea binemeritata. Sper insa ca Steaua sa nu fie distrusa moral dupa infrangerea din UEFA si sa joace mai prost maine. In rest, nu-mi fac probleme. FORZA Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mih29.04.2006 19:05

2-4... la asa ceva nu ma asteptam. Adica la cele 2 goluri inscrise de Dinamo. :lol: :lol:

Mih29.04.2006 19:18

loooooooool ce meci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mih29.04.2006 19:23

4-5 NO COMMENT pe bune! Am fost cam off-topic scuze. :)

radooku_steaua29.04.2006 19:26

nu prea trebuia sa postam aici despre meciu anonimilor... ca doar e vorba despre Steaua - Rapid... oricum bv sportul si FORZA Steaua sa ne faca o bucurie la fel ca cei de la handbal !! Ne-am nascut campioni , suntem campioni si campioni vom muri !!

iL Napoletano29.04.2006 19:34

Era ca fapt divers.Dinamo anul viitor joaca in grupele ligii 'Divizia A(nonim)'!

ratusca29.04.2006 20:15

Sa moara Borcea de necaz, idiotul se bucura de esecul Stelei, acum sa dea Domnu sa nu joace nici in Cupa UEFA!!!

Scuze pt offtopic, dar nu m-am putut abtine.

Referitor la meciul de maine cu Rapid, sper sa vina cat mai multi stelisti, sa ne sustinem echipa, sa fim alaturi de ei si la bine si la greu.

fuzy29.04.2006 20:39

nici nu va inchipuiti cat de bine a fost pt moralul baietilor ca au fost intampinati la aeroport!

maine vom da dovada ca nu suntem o echipa de moral...

si stiti de ce?

pentru ca Steaua este o echipa puternica, de doua ori mai puternica decat RAPID!

F

nicumi29.04.2006 20:58

Hai Steaua.

Trebuie sa arati ca ce s-a intamplat cu Boro a fost un accident.Lupta pentru noi, care credem in voi.

Haideti cu totii sa ii incrajam.Au nevoie de noi.

Dar daca Steaua va fii condusa in timpul meciului, va rog nu-i huiduiti.Luati aminte la cum ia incurajat suporterii lui Boro si cuk au reusit sa-i impinga de la spate cu incurajarile lor.

Credeti ca daca ii huiduiau la 2-0 pentru noi, ar mai fii reusit sa se califice?Nici vorba.Vedeti cat de mult conteaza incurajarile.Hadeti sa-i incurajam tot meciul indiferent de evolutia scorului.

FORZA Steaua

martanu29.04.2006 21:03
Hai Steaua.

Dar daca Steaua va fii condusa in timpul meciului, va rog nu-i huiduiti.Luati aminte la cum ia incurajat suporterii lui Boro si cuk au reusit sa-i impinga de la spate cu incurajarile lor.

Credeti ca daca ii huiduiau la 2-0 pentru noi, ar mai fii reusit sa se califice?Nici vorba.Vedeti cat de mult conteaza incurajarile.Hadeti sa-i incurajam tot meciul indiferent de evolutia scorului.

FORZA Steaua

Subscriu. Trebuie sa le aratam tuturor acelora care

si-au batut joc de noi ca suntem mai buni si pe

teren si mai ales in tribuna.

Offtopic: Meciul Sportul-Dinamo a fost unul nebun

dar in care apararile au fost varza.....nu pot uita

primul gol a Sportului, de mult nu am vazut asa gol

ciudat.

clubdumonde29.04.2006 21:24
dinam0 - Sportul 0-3 ! Mazilu este un atacant de mare clasa! Trebuie sa vina la Steaua, e un "must have". A fost o greseala ca nu l-am luat in iarna, acum s-ar putea sa-l pierdem.

Serios?

Ia zi-mi cateva dintre plusurile lui Mazilu ca eu in cele cateva zeci de meciuri in care l-am vazut jucand nu le-am prea remarcat.

Mih29.04.2006 21:30

Daca nu Mazilu , atunci cine?? :evil: :evil: Ne trebuie un atacant de valoare, tehnic care alearga tot meciul, da pase bune si marcheaza din toate pozitiile. In plus ar arata de minune sprijinit de mijlocasii nostri. :twisted:

Sincer, parerea mea. Scuze ca intervin dar Mazilu arata de minune la Steaua! :twisted:

Ayrton29.04.2006 21:31

@ clubdumonde

Esti foarte transant (chiar de la primul post)! Pot sa-ti dau cateva motive foarte bune pentru care Mazilu este atacantul de careu de care avem nevoie. Dar mai bine continuam pe topicul dedicat transferurilor ca sa nu fim acuzati ca suntem off-topic... Astept pareri!

spre_2429.04.2006 21:46

io zik ca daka Oli ii intareste si are o tactica buna ii batem usor..dar daka nu .. :|

alex_Ra229.04.2006 22:54

Mazilu ar fi cel mai bun transfer pe care l-ar putea face Steaua si mi-ash dori din tot sufletul sa vina la noi, dar vdm la vara

karas_ultras29.04.2006 22:58

I-am vazut in tribuna de la Polivalenta pe fotbalistii de la Steaua si mi s-a strans inima... Sper sa gresesc, dar asta nu semana cu o echipa care si-a revenit din socul eliminarii. Daca victoria de la handbal nu i-a motivat, atunci au nevoie URGENTA de de un stimul care sa-i scoata din transa. Nu sunt psiholog si sper sa gresesc, dar atitudinea lor nu mai era de invingatori, ci de resemnati ca ciobanul din Miorita, f...-l in gura cu resemnarea lui!!!

spre_2429.04.2006 23:04

cred ca au nevoie de o discutie cu cnva care sa-i motiveze sa INVINGA Cu orice pret ! daka ne-ar auzii :(

martanu30.04.2006 04:38
I-am vazut in tribuna de la Polivalenta pe fotbalistii de la Steaua si mi s-a strans inima... Sper sa gresesc, dar asta nu semana cu o echipa care si-a revenit din socul eliminarii. Daca victoria de la handbal nu i-a motivat, atunci au nevoie URGENTA de de un stimul care sa-i scoata din transa. Nu sunt psiholog si sper sa gresesc, dar atitudinea lor nu mai era de invingatori, ci de resemnati ca ciobanul din Miorita, f...-l in gura cu resemnarea lui!!!

Si eu am avut aceeasi impresie. Si Jiji a inceput

cu acuzatiile tocmai acum. Ar trebui sa-i incurajeze

nu sa-i acuze.....ca doar nici un parinte

i-si certe copilul care a ratat olimpiada

internationala.

martanu30.04.2006 04:53

Fratilor,

Se pare ca echipele ai caror suporteri s-au bucurat

de necazul nostru si ma refer aici la javre, olteni,

au muscat-o in etapa asta, p*li Timisoara s-a mai

facut odata de ras. Ce au facut acei ****** este

impotriva legilor firi si asta s-a vazut mai repede

decat credeam. Urmeaza lebedele de sub podul grant.

Victorie Steaua!!!!!

«13456716»