FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-2

«1234516»
danciu1928.04.2006 17:53

Cad si mereu ma ridic spunea cineva.Intotdeauna prezenti la datorie la fel si duminica ,nu stati acasa,haideti sa le demonstram inca o data gunoierilor cat de mult ne iubim echipa.

karas_ultras28.04.2006 18:05

Cred ca tb sa umplem iar rahatul ala de stadion si sa ne sustinem echipa, pt ca nu-i asa?...

Sexystelista28.04.2006 18:13

Nu mai am curajul sa mai dau nici un pronostic, dar continui sa sper ca Steaua nu s-a stins...Vreau ca duminica sa fiu alaturi de ei.Si o sa fiu.O sa fiu pe stadion unde este locul celor ce nu-si pierd speranta.Si ca sa arat cat de curajoasa sunt:

STE- RAPID 3-1

***alex***28.04.2006 18:21

Cu totii la stadion!

Vladinho28.04.2006 18:48
Cu totii la stadion!

Corect

bogdanutz728.04.2006 19:07

PANA LA MOARTE , CU Steaua PANA LA MOARTE!!!

PANA LA MOARTE , CU Steaua PANA LA MOARTE!!!

FORZA

radu_ultras28.04.2006 19:18

Castigam duminica cu siguranta. Baietii vor sa demonstreze ca a fost un accident meciul cu Boro. FORZA Steaua! FORZA Steaua!

P.S. Astazi la polo pe apa Steaua - Dinamo 12-5

niokutz28.04.2006 19:47

Cine poate sa-mi spuna care a fost singurul jucator care dupa meciul de la boro s-a dus sa aplaude galeria???

Ionutdal28.04.2006 19:56
Castigam duminica cu siguranta. Baietii vor sa demonstreze ca a fost un accident meciul cu Boro. FORZA Steaua! FORZA Steaua!

Castigam sigur daca Oli nu crede ca este bun si un egal si ii baga iar in aparare . Steaua nu stie sa se apere . Cea mai buna aparare este atac 90 min .

FORZA Steaua

martanu28.04.2006 20:50

Castigam sigur daca Oli nu crede ca este bun si un egal si ii baga iar in aparare . Steaua nu stie sa se apere . Cea mai buna aparare este atac 90 min .

FORZA Steaua

Daca cineva crede ca are rost sa-i bage in parare

si sa obtina un rezultat pozitiv, sigur nu a vazut

meciul de ieri seara.

radooku_steaua28.04.2006 21:13

veniti la meci si incurajati echipa !! au nevoie de noi !! aratati-va fata !! toti suporterii care tin cu Steaua.(si aici nu ma refer la semintari sau la tarabagii) sa vina in peluza a II-a si sa cante din primul pana in ultimul minut.... chiar daca pierdem jucatorii trebuiesc sa stie ca se pot baza pe noi!! ca nu ii vom lasa la greu !! si propun sa cantam in timpul meciului... ciorilorrr cioriloorrr cioriiilor frustratiilor gelosilorrr cioriloorr ciorilorrr muieee muieee muiee ciorilor...

Dj28.04.2006 22:14

raducule... eu propun sa ne sustinem echipa noastra si sa nu bagam in seama niste mizerii..k iar se simt importanti

si app..Gigi le`a cerut victorie..k sa ii "inchida rana"

si eu le cer acelasi lucru

romanian28.04.2006 22:24

Ionutdal singurul jucator care a venit sa salute galeria a fost Lovin.

Ionutdal29.04.2006 01:32
Ionutdal singurul jucator care a venit sa salute galeria a fost Lovin.

respect !!! Si FELICITARI TUTUROR . Chiar merita .

DanStan29.04.2006 09:36

Voi fi pe stadion. Si stiti ceva ? Ma doare-n paispe de rezultat. Vreau sa vad ambitie, sa vad jucatori gata sa-si dea duhul la sfarsitul meciului din cauza efortului depus. Nu conteaza cate greseli fac. Dar e foarte important sa-i calareasca pe rapidezi pan' le ies alora ochii din cap.

Daca va fi asa atunci jucatorii vor demonstra ca a fost un accident. Ca putem spera intr-un parcurs si mai bun la anul in eurocupe. Ca putem juca in LC fara sa ne facem de kko.

Daca nu va fi asa ... sunt, si voi fi stelist pana un ultima zi. Dar nu voi mai respecta niciodata vreunul din cei 14 jucatori de la Middlesbrough. Nu pentru c-au pierdut, ci pentru ca n-au 'murit' pe teren pentru culorile ros-albastre.

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2006 09:54

:evil: >>>Steaua va castiga in mod sigur,la ce suparati au fost din cauza meciului de joi,cred isis vor varsa toti nervii in poarta zburatoarelor....asa va veni incet si sigur titlul 23!!!>>> :twisted:

poisonsnakebite200229.04.2006 10:39
Am primit in seara aceasta o lovitura puternica. Asta este...trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe. Urmeaza meciul cu Rapid si sper sa facem uitat acest esec.

Hai Steaua!

Victoria impotriva rapidistilor, ar fi una de moral. Sper ca daca vom invinge, si baietii si noi, vom mai sterge din acea amintire urata...oricum lista neagra s-a mai largit...rosenberg, boro....fiti siguri ca in sez.urmator ne luam revansa in fata lor, si a tuturor. va salut. respect

alex_m8729.04.2006 10:56

Cu siguranta vom invinge maine. Chiar daca jucatorii au moralul la pamant isi vor da viata pe teren, mai ales daca noi ii vom incuraja.

Cred ca o sa invingem cu 2 sau 3-0.

Sa venim cu totii la meci si sa demonstram care este cea mai buna echipa si cea mai frumoasa galerie!!

PS: Intrati pe www.prosport.ro si cititi articolul "Raboinicii intunericului" . NU pot sa cred asa ceva! RUSINE!!! Oare cu cat o sa le scada vanzarile?

FORZA Steaua!!!

alinush8929.04.2006 12:04

NU ESTE POSIBIL ASA CEVA!!!!...ceea ce s-a scris in articolul respectiv depaseste orice imaginatie 8O 8O 8O ...este strigator la cer...cine mama lui a scris articolul ala...nu-mi vine sa cred ce spune despre niste baietzi care au facut ca odata la 2 saptamnii sa scoate zeci de mii de oameni in strada,ar trebui dat in judecata cel care aa scris articolul,si cei care au aprobat sa fie publicat asa ceva.....RUSINE! RUSINE! RUSINE!

Vladinho29.04.2006 12:07
:evil: >>>Steaua va castiga in mod sigur,la ce suparati au fost din cauza meciului de  joi,cred isis vor varsa toti nervii in poarta zburatoarelor....asa va veni incet si sigur titlul 23!!!>>> :twisted:

Asa sa fie!

forever_STEAUA29.04.2006 12:23

@alinush

OFF Topic: Cand am citit articolul respectiv mi-au venit in minte niste versuri care sper sa le auda stelistii mei dragi: jucatori, suporteri, staff tehnic, conducere.

"Si ce daca

Nu pot dormi

Si ce daca

Noaptea e zi

Port in minte cuvintele tale

Furtuna ta draga

Si ce daca

Lumea e rea si posaca

Si nu ne vrea

Eu te vreau, tu ma vrei

Lumea noastra-i OK

Si mi-e draga

N-am avere decat iubirea

N-am ambitiidecat fericirea

Te am pe tine

Si lumea-ntreaga-i a mea

Si ce daca,

Ploua mereu si e ceata

In jurul meu,

Cand apari ca un far

Si m-aduci la liman

Si la viata.

Si ce daca

Viata-i asa complicata,

In viata mea

Totu-i simplu de cand

Te-am vazut surazand

Prima data."

Directia 5 - Si ce daca

E un cantec de dragoste. Si asta simt eu pt Steaua.

ON TOPIC: Va fi un meci al orgoliilor. Rapizii vor incerca sa profite de moralul nostru. Dar uita un amanunt: noi nu am murit joi. Dar am devenit mai puternici.

FanSteaua4Life29.04.2006 12:32

Sper ca duminica sa invingem nu neaaparat pentru a fi siguri de castigarea campionatului, ceea ce ar trebui in primul si in primul rand sa urmareasca jucatorii, sa demonstreze tuturor celor care acum o saptamana ridicau echipa in slavi, iar dupa meciul de joi nu mai stiau cum o batjocoreasca mai mult, ca nu au cedat si ca vor lupta in continuare...singurul lucru care conteaza este prezenta celor 500 de fani la aeroport...restul(dinamovisti,rapidisti,craiovenii,banatenii,Borcea,vama&co)nici nu trebuie bagati in seama...Bafta si forzza Steaua...

M@rmota29.04.2006 14:16

Mi-am luat bilet, voi fi acolo! Eu zic ca vom invinge cu 3-1 si ca Nicolitza va marca sigur, le vom arata unde le e locul!

S

M@rmota29.04.2006 14:41
Cu siguranta vom invinge maine. Chiar daca jucatorii au moralul la pamant isi vor da viata pe teren, mai ales daca noi ii vom incuraja.  

Cred ca o sa invingem cu 2 sau 3-0.  

Sa venim cu totii la meci si sa demonstram care este cea mai buna echipa si cea mai frumoasa galerie!!

PS: Intrati pe www.prosport.ro si cititi articolul "Raboinicii intunericului" . NU pot sa cred asa ceva! RUSINE!!! Oare cu cat o sa le scada vanzarile?

FORZA Steaua!!!

8O ..mi se face rau..cine naiba i-a dat autorului drept de a scrie??? O fi vreun fotomodel de-si permite sa il critice pe Nesu? O mare nedreptate...astia sunt anti-Steaua asa pe fatza..putina demnitate oameni buni..ce nenorociti... :evil:

Eu de mult nu mai cumpar Pro-Sportul..vai de capul lor!

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2006 15:06

:evil: >>>Astia sunt buni impotriva betiilor,atunci cand vrei sa0ti revii citesti "PROSTPORT"si gata dai la rate,eu unul nu l-am cumparat niciodata si nici nu o9 sa o fac vreodata,nu mi-a placut de ei si nici de cei care scriu asemenea magarii,multa m...!!>>> :twisted:

«1234516»