FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-2

«12316»
Bogdan4Steaua27.04.2006 22:10

Urmatorul meci din campionat este Steaua - Rapid.

Meciul se va disputa Duminica, 30 Aprilie 2006, incepand cu ora 20:30.

Transmis de: TVR1.

Motanu D27.04.2006 22:10

Buna idee, Bogdane ! Hai sa mergem inainte !!!

Dj27.04.2006 22:12

trebuie sa fim toti acolo.trebuie sa luam campionatul.sa jucam in Liga

I.N.Money27.04.2006 22:15

S-a schimbat total situatia,este un meci practic imposibil !! Daca echipa isi revine d.p.d.v moral o sa fie ceva fantastic.

spre_2427.04.2006 22:23

HAIDETI TOTI ACOLO VA ROG ! HAIDETI SA-I INCURAJAM CA AU NEVOIE ! O SA VIN 100 % in peluza sa strig cat pot de tare ! sa strig in disperare ! HAI BAIETII CA FIECARE PIERDE ! ASTA SPUNEAM DUPA Steaua - MIDDLESBOURGH CU LACRIMI IN OCHI ! SE MAI INTAMPLA :((((

MachedonuRAPID27.04.2006 22:35
HAIDETI TOTI ACOLO VA ROG ! HAIDETI SA-I INCURAJAM CA AU NEVOIE ! O SA VIN 100 % in peluza sa strig cat pot de tare ! sa strig in disperare ! HAI BAIETII CA FIECARE PIERDE ! ASTA SPUNEAM DUPA Steaua - MIDDLESBOURGH CU LACRIMI IN OCHI ! SE MAI INTAMPLA :((((

Bravo ba. Asta chiar e mentalitate de suporter adevarat. Daca toti ar fi ca tine si in loc sa injure ar incuraja...

Bravo !

spre_2427.04.2006 22:45

da ma dar totusi ! eu nu critic pe nimeni ! nu cred ca e vina nimanui ! dar totusi am jucat prea prost ! si acum am lacrimi in ochi ! dar stiu ca nu a gresit Steaua ! ci altceva ! ma uitam la Olaroiu cum striga: URCATIIII URCATIIIII ! si ei nu faceau nimika ! parka nu auzeau ! parka erau morti ! nu a fost de vina nimeni! nush ce sa zic ! a fost altceva..

Bogdan4Steaua28.04.2006 00:12

Am primit in seara aceasta o lovitura puternica. Asta este...trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe. Urmeaza meciul cu Rapid si sper sa facem uitat acest esec.

Hai Steaua!

DTP-Ludacris28.04.2006 00:29

jucatorii sunt cu moralul ma pamant....si duminica urmeaza meciul cu Rapid..parerea mea e ca ar trebui sa ne ducem in numar mare la aeroport sa scandam numele fiecarui jucator in parte...ar conta foarte mult pentru ei inaintea "derby-ului". :cry:

ann28.04.2006 00:35

Isi ia revansa RAPID!!!

DTP-Ludacris28.04.2006 00:38

@ann visezi cu ochii deschisi baiatule...culcate !!

ann28.04.2006 00:46
@ann visezi cu ochii deschisi baiatule...culcate !!

:D FITI REALISTI FRATILOR!!!SAU FANATICILOR!nici nu stiu cum sa va numesc ca aici orice ai zice veniti pe contraatac de parca tre' sa zic numa ce vreti voi sa zic nu ce gandesc .DICTATORILOR!

sorin_77728.04.2006 06:41

Baieti capul sus, viata merge inainte... Steaua traieste si trebuie sa traiasca si Duminica...

Steaua NU MOARE NICIODATA!!!!

bodanelu28.04.2006 06:46

Mi`e foarte frica de acest meci. daca baietii nostri nu`si revin din socul meciului de aseara, o sa fie foarte greu!

dar stiu ca se poate!

flo220328.04.2006 07:13
Isi ia revansa Rapid!!!

esti tare! ai mentalitate beton,si tii la echipa sta de nu mai poti! ia vezi ce scrie machedonu" mai sus!

si este rapidist!poti si tu?

flo220328.04.2006 07:15
jucatorii sunt cu moralul ma pamant....si duminica urmeaza meciul cu Rapid..parerea mea e ca ar trebui sa ne ducem in numar mare la aeroport sa scandam numele fiecarui jucator in parte...ar conta foarte mult pentru ei inaintea "derby-ului". :cry:

aseara ai scris "la 4-2 cine se califica?"

ce-ai avut frate?

***alex***28.04.2006 08:09

Imi pare rau sa o zic dar cred ca duminca vom pierde! E un soc imens si nu cred ca ne vom reveni! Dupa parerea mea duminica se relanseaza campionatul! Sunt suporter stelist, voi fi in continuare, ii sustin duminica si sper sa gresesc pronosticul!

Si cu Betis am zis ca pierdem si nu am crezut in calificare, poate ma insel si acum!

iancu dragosh28.04.2006 09:15

Multi au spus ca joi, insa eu cred ca Duminica se va vedea daca suntem o echipa mare si daca noi, suntem cu adevarat suporterii unei echipe mari. Steaua mea a jucat joi ca o echipa mediocra, cu multa frica si fara personalitate, nu trebuie sa se intample acest lucru de doua ori la rand, nu trebuie sa ne lasama doborati.

Cu rapidul trebuie sa demonstram ca suntem capabilisa o luam de la capat pe deplin constienti de propria noastra valoare. Nu o sa uit niciodata ce a spus Maldini dupa finala de la Instambul: pentru Milan nu este o tragedie, ne cunoastem valoarea si stim ca o sa mai avem astfel de sanse.

O sa-mi spuntei ca nu este cazul nostru, insa eu o sa va intreb de ce? Vreti sa fim ca Dinamo sau Craiova care au avut un parcurs de exceptie si atat. Noi suntem Steaua. Aici se creaza echipe nu se profita de conjuncturii. 86 nu a fost o intamplare prentru ca in urmatorii 3 ani am mai jucat o semifinala si o finala. Liga Campionilor nu a fost o intamplare pentru ca am ajuns de 3 ori consecutiv acolo. parcursul UEFA nu este si nu va raman o intamplare, suntem la al doilea an de acest gen si vor mai urma ( chiar al treilea daca pun meciul cu campiona europei Liverpool)

In Concluzie, Duminica trebuia se aratam cu totii, jucatori si suporterii (de lka restul nu ma astept la nimic) ca suntem niste campioni, trebuie sa castigam clar meciul atat pe terene cat si in tribune.

DTP-Ludacris28.04.2006 09:22

aseara ai scris "la 4-2 cine se califica?"

ce-ai avut frate?

:cry: am vrut doar sa vad care merge mai departe...dupa cum juca ma asteptam sa primeasca si golul 4.. si nu imi dadeam seama care se califica la 4-2 :evil:

andreea_s28.04.2006 10:12

Aseara am plans ca un copil si mi-as fi dorit din toata inima sa treaca cat mai repede durerea din sufletul meu. Stiu ca nu va trece prea curand, insa voi cei care scrieti pe forum mi-ati dat puterea sa privesc spre viitor! Pt asta va multumesc din toata inima! Asa ca in meciul cu Rapid baietii vor trebui sa se adune si sa inteleaga ca din toamna competitiile europene vor reincepe, asa ca NU ESTE PREA TARZIU!

LUPTATI BAIETI, PT CA DACA O USA SE INCHIDE, CU SIGURANTA ALTA SE VA DESCHIDE!

Steaua, TE IUBIM!

Virgil28.04.2006 10:19
Isi ia revansa Rapid!!!

Mami tu nu esti Stelista,esti o polista murdara in gand si in suflet.Esti "suporter echipa diferita".Demonstreaza contrariul daca te-am confundat.

Poli AEK,echipa mentinuta in divizia A,probabil pe bani furati.Asa vorbeste lumea.

Gunoaie precum fratii lor gunoieri.Cine se aseamana se aduna.

Steaua 4

ann28.04.2006 10:39
Isi ia revansa Rapid!!!

esti tare! ai mentalitate beton,si tii la echipa sta de nu mai poti! ia vezi ce scrie machedonu" mai sus!

si este rapidist!poti si tu?

am fost stelista de mica si inca mai sunt dar tin cu dreptatea si stiu sa recunosc cand altii joaca mai bine.iar cu Poli nu tin pentru ca nu-l suport pe Hagi ca antrenor

waste28.04.2006 10:59

[...] inca respira. Trebuie ucisa duminica.

Editat. Moderatorii

Virgil28.04.2006 11:25
...

am fost stelista de mica si inca mai sunt dar tin cu dreptatea si stiu sa recunosc cand altii joaca mai bine.iar cu Poli nu tin pentru ca nu-l suport pe Hagi ca antrenor

Daca tii cu dreptatea,iti recomand site-ul Ministerului Justitiei : www.just.ro

Una e sa recunosti ce echipa joaca mai bine si alta sa si doresti sa castige in dauna Stelei.

Nu are nicio legatura dragostea de echipa cu antipatia fata de un antrenor.

Daca nu ar fi Hagi ai tine cu Poli.E foarte clar, esti polista.Site-ul lui Poli este : www.poliaektimisoara.ro

Daca ai reclamatii de facut lui Hagi,site-ul lui este :

www.Hagi.ro

Hagi.jpg

Ionutdal28.04.2006 11:33

Steaua - Rapid 2-0

«12316»