Hiba Romaniei ramane etnia rroma' date=' etnie posesoare genetic a tupeului de gashka, a mirosului pestilential, a subculturii, a tanguielii lautaresti. Iata cine a intinat si spurcat codul genetic rezultat din mandria dacica si curajul roman!
Reprezentantii aviari ai scursurii de rigola populeaza peluza nascuta din shpaga a bulibasei uteciste. Este interesant cum comunistii au dat tupeu acestor suboameni si tot ei sunt cei care ii promoveaza si in prezent: Copos, voiculescu, geoana etc.
Unde esti, Capitane?..
Mandria dacica si curajul roman?? Hai ca esti simpatic. Las-o mai moale cu declaratii d-astea becaliene. Ce mandrie mah?? Daca poporul roman era asa mandru si atat de curajos pe cat il lauzi tu, n-ar fi platit tributuri toata existenta lui, n-ar fi intors armele la infrangere, nu s-ar fi dat dupa cum bate vantul, n-ar fi avut nevoie de 40 de ani sa urle la un pantofar. Am fost niste lasi tot timpul, indiferent de etnie.
Poate mai insiri cateva nume acolo, pentru ca intamplator sau nu risti sa devii subiectiv. 1,2,3 Becali acolo n-ar strica.
Tanguiala lautareasca zici?? Si-acum imi suna in cap manelele de prost gust ascultate zilnic la stirile de sport, la stiri pur si simplu, la meteo, la...peste tot....la chefurile lu' nea Jiji.
Cine ti-a intinat codul genetic mey, neam de arian?? Cristocea, Banel, Petre Marin?? Ia scuipa-i intre ochi si zile ca aici tu esti stapan si faci ce "vrea muschiu' tau". Si daca nu te-asculta cheama-ti "zmarandestii" (sau chiar si pe MM daca e un "tiganus" mai neajutorat") si altoieste-le cateva sa invete cine-i razboinicul acestei luminoase tarisoare.
Utecistul ala de care vorbesti e demn de dispret. Dar daca tu crezi ca neamul Becali a fost subjugat pe timpul celalalt, meriti acelasi dispret. Tu de ce n-ai facut avere?? Tie de ce nu ti-a lasat nimeni mosteniri?? Sunt oameni carora li s-au daramat casele si ei si-au pastrat terenuri intregi si faceau comert cu branza. Hahaha....ce chinuiti au fost si ce ani grei de puscarie au facut. Cum e posibil sa fim atat de prosti, neam destoinic si mandru?? Cum va lasati romani curajosi pacaliti de astfel de "hahalere"??
Oare-s mai buni machedonii decat rromii?? Va spun eu...nu. Tot o apa si-un pamant suntem cu totii.
Uite dovada vitejiei neamului romanesc: se lasa mintiti de-un cioban "mioritic" (care e clar ca nu-i ala vrancean: ala s-ar fi ingropat de mult; poate tocmai d-asta va inchinati unui analfabet; ca are tupeu).
Oare tie nu-ti provoaca sila cand ii vezi pe romanii tai mandrii cum fac plecaciuni unor infractori pentru 10 dolari??
Revenind on-topic....cat de cat....la Boro s-a vazut curajul roman, ala cu care a reusit sa castige toate razboaiele la care a participat :lol: S-a bagat cu "dosul" in poarta, sperand ca poate, poate...ne-ajuta "al de sus". Si nu e numai cazul Stelei (si Rapid la Hamburg s-a aflat in aceeasi situatie). Asta e adevarul. Suntem o natie de lasi, de fricosi, de "looseri". Curajul si mandria n-au fost atributele noastre niciodata. Nici macar in meciul cu Boro....
Fi-mi-ar scarba!!![/quote']
domnu cavaler godfroid, natie de lasi nu suntem, in rest cam ai dreptate in anumite randuri si mai ales in punctele esentiale.
si daca tie nu-ti place Romania, nu te tine nimeni aici, nu mi-o lua in nume de rau dar nu-i suport pe cei care arunca cu rahat in propria lor tara si popor. sau poate tu oi fi francez?