nimic nu ma mai mira... acum serios... tu de ce crezi ca rapidul a atras o anumita categorie de suporteri? pentru ca la Rapid sunt implicati o anumita categorie de oameni... si atunci, logic, suporterii murdari (si la propriu si la figurat) sustin echipa formata din jucatori murdari (si la propriu si la figurat) ... nimeni nu poate contrazice logica... poate doar suporterii rrapidului care au doar 6 clase :lol:
si am sa citez din nou un banner de la un meci cu Rapid...
"Scoli, licee, facultati, enigme pentru voi toti"
Eu sunt suporter rapidist. Sper sa nu-mi fi atras deja zeci de injuraturi. Nu am chef sa ma cert cu nimeni. Vreau sa spun cateva lucruri, fara sa incepeti sa urlati si sa va scoateti si bagati...
Despre scandarile jucatorilor Rapidului: si-acum imi aduc aminte ce caz s-a facut dupa faza in care Maldarasanu arata un anumit deget galeriei steliste. Dupa cateva zile, Radoi, si nu e prima data, isi exprima in acelasi mod "dragostea" fata de galeria dinamovista (daca nu ma insel). Asa suporteri, asa jucatori??
Ma intreb cat o sa continuati sa-i mai jigniti pe jucatorii de alte nationalitati (conlocuitoare) de la voi din echipa. Chiar credeti ca alde Banel, Petrica Marin, Laca (care isi da seama cine a ajuns sa conduca Steaua si realizeaza ca stelistii n-au nevoie de el, ci de MM; rusinos; toate respectele pt Marius) sunt fericiti cand aud scandari injurioase la adresa etniei rrome?? Adi de la Valcea nu l-a ridicat niciodata in slavi pe Copos. Si parca nici el nu e tocmai arian.
Incetati cu lectiile astea de civilizatie. Ca din pacate nu sunteti cu nimic mai presus. Sa v-aduc aminte cum arata stadionul Giulesti dupa meciul tur din campionat??
Cat despre numarul anilor petrecuti pe bancile scolilor....Hai sa fim seriosi. De ce-as crede ca voi sunteti mai cititi?? Numarul leprelor, analfabetilor, tzaranilor din galerii este egal.
Statistica cu aia 41 de ani trebuie refacuta. Spuneti-ne dupa 89 mai bine, cum sta treaba. Cand a batut ultima data Steaua pe Rapid?? Nu stiu cum ati tras concluzia ca sunteti mai buni decat noi.
0-0 1-1 0-0 0-2
Deci???
In rest toate bune..n-am nimic cu nimeni, dar nu suport sa vad cum toti agramatii dau lectii de viata. Plus ca diploma de licenta are si Jiji daca nu ma insel... Nu vad de ce, daca unul care cu siguranta n-are 6 clase si unul care isi face dreptate cu pumnul va pot conduce, muncitorii necalificati sau mai stiu eu cine nu pot tine cu alte echipe.
Asa cum Borcea (hotii) striga hotii, asa si voi (tiganii din galerie si din echipa - ca ma indoiesc ca puteti spune ca n-aveti) striga tiganii.
Imi place faza cu fanii lui CSKA. Eu nu vad scris acolo c-ar sustine pe Steaua :lol: :lol: