FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-2

«11213141516»
deyutza200601.05.2006 14:18
toti depravatii tin cu Rapid... ati uitat cand nu mai stiati de voi dupa returul din Cupa UEFA? cum ati inundat Lia cu lacrimi? voi nu ati invatat, in Romania nu exista inca echipa care sa se ridice la valoarea Stelei...  

vorba unui banner

MECIURILE CU VOI, SUBIECT DE CATERINCA PENTRU NOI!

castiga si ei un meci dupa 20 de ani si se bucura... vai de capul lor...

bravo!!!!!! ai mare dreptate...cu toate ca Steaua m a dezamagit din nou..dar sunt sigura ca au pierdut din kuza ca au moralul la pamant...saracutzii...las ca o sa si revina ei si o sa ne fak sa ne simtim mai mandri decat suntem deja...Forza Steaua!!!!!

deyutza200601.05.2006 14:24
Ca la ușa cortului!

Înainte sã plece de la stadion, jucãtorii Rapidului s-au dezlãnțuit în autocar. Au behãit, au scandat "Gigi, țãrane, sînt bolnave oile!" și l-au înjurat în cor pe Rãdoi, folosind cuvinte murdare. "Mi se pare normal ce fac ei, dar orice-ar face, nu pot întoarce timpul înapoi. În dreptul nostru scrie semifinaliști Cupa UEFA", a replicat MM. În timp ce el dãdea declarații presei, fotbaliștii giuleșteni s-au apropiat de ușa autocarului și și-au întețit injuriile la adresa roș-albaștrilor.

sursa gsp

asta e o mare nesimtire si se vede frustrarea si invidia lor fata de Steaua. s-a vazut inca dupa ce i-am eliminat ca dupa fiecare gol mergeau la galerie si strigau impotriva noastra. ce sa mai faca Mirel cand merge la nationala si se intalneste cu sugaciu de niculae sau cu badoi sau pe cine mai au rapidistii la lot? asa club, asa jucatori, asa caracter-Rapid=rahat

Rahat esti tu bai spucatule, cand jucatorii vostri cantau in vestiar "am avut si vom avea mereu" nu te interesa reactia jucatorilor vostri.Asa ca vedeti-va de jucatorii vostri si uitati-va la reactia voastra de ieri.Cu 20 min inainte de meci incepati sa plecati acasa.

daca tot postezi aici invata sa scrii macar!

yep...rapidistii in general nu prea stiu gramatik limbii romane...dar... au si ei dreptul la opinie... :D chiar dak habar n au sa scrie

armanovici01.05.2006 14:45
- Cu Zenga antrenor, inaitea meciurilor, eram sigur ca Steaua nu o sa primeasca gol sau macar n-o sa primeasca mai mult de unul.

Si eu asa am zis inainte de meciul cu Villareal de la ei de acasa

- Cu Protasov, inaintea meciurilor, eram sigur ca Steaua o sa inscrie cel putzin un gol.

Exact acelasi lucru il simteam inainte de meciurile cu CFR Cluj deplasare(scor 1-0),Gloria Bistrita acasa (scor 0-1), Rapid in deplasare 0-0,Sampdoria,Hertha...etc

- Cu Olaroiu, inaintea meciurilor, sunt sigur ca nu sunt sigur de nimic. Apararea e din ce in ce mai nesigura, iar atacul nu mai exista aproape deloc.

Exact asa eram inainte de meciurile cu Heerenveen din deplasare...am zis ca nu dam gol...la fel cu Betis,Rapidul...dar ce sa faci?...se mai inseala omul.

stelista_4_ever01.05.2006 16:03

sincer acum, Steaua a ajuns cu Olaroiu in semifinale, nu cu Zenga sau cu Protasov(cu toate dak Protasov ar fi ramas sigur am fi mers mult mai departe), shtiu ca a facut Oli niste greseli mari , dar totusi fara el nu ajungeam nicaieri! imi pare rau ca nu am mers si mai departe :( , poate la anul'

KroNos^01.05.2006 16:04

- Cu Zenga antrenor, inaitea meciurilor, eram sigur ca Steaua nu o sa primeasca gol sau macar n-o sa primeasca mai mult de unul.

Si eu asa am zis inainte de meciul cu Villareal de la ei de acasa

- Cu Protasov, inaintea meciurilor, eram sigur ca Steaua o sa inscrie cel putzin un gol.

Exact acelasi lucru il simteam inainte de meciurile cu CFR Cluj deplasare(scor 1-0),Gloria Bistrita acasa (scor 0-1), Rapid in deplasare 0-0,Sampdoria,Hertha...etc

- Cu Olaroiu, inaintea meciurilor, sunt sigur ca nu sunt sigur de nimic. Apararea e din ce in ce mai nesigura, iar atacul nu mai exista aproape deloc.

Exact asa eram inainte de meciurile cu Heerenveen din deplasare...am zis ca nu dam gol...la fel cu Betis,Rapidul...dar ce sa faci?...se mai inseala omul.

1) Cu Villarreal Steaua a incercat sa inscrie si nu si-a bagat autobaza in poarta cum a facut-o 60 min cu Middlesbrough. Si Villarreal scuzama dar nu cumva e semifinalista Ligii Campionilor de anul acesta cu aceiasi jucatori ca anul trecut? Middlesbrough e pe locul 14 in Anglia.

Cat e Zenga de italian tot la batut pe Olaroiu cu 5-1 parca pe cand Oli era la Natzional si Zenga la Steaua. Si Natzional nu era o echipa slaba atunci.

2) Jucatorii de la Sampdoria si Herta erau fericitzi ca au facut egal pentru ca Steaua ar fi trebuit sa invinga la cate ocazii a avut. Si Sampdoria dupa parerea mea, si nu numai, e peste Herrenven, Betis sau Middlesbrough. Cu Rapid in tur numai fotbal nu s-a jucat din cauza ploii de pietre aruncate din tribuna.

3) Daca tu ai dat exemplele cu Heerenveen, Betis si Rapid din deplasare. Atunci sa dau si eu exemplele cu Arges, Natzional, Poli Iasi, Heerenveen(retur), Betis(tur), Middlesbrough(returul dupa minutul 30), Rapid(ieri) in care Steaua a jucat foarte prost. De aceste meciuri ce zici?

4) Dar de ce nu spui ca am avut golaveraj 7-0 in grupele Cupei UEFA? Si in campionat, in tur, aveam al 2 atac dupa Dinamo iar acum avem abia al 4 atac. Steaua in retur in 8 meciuri a inscris 10 goluri. Nu tzi se pare cam putzin? Rapid in 10 meciuri a inscris 21 goluri. Sportul a inscris 27 goluri in 10 meciuri.

Daca n-o sa castigam campionatul o sa mai zici ca Olaroiu e antrenor bun ca in meciurile din deplasare cu Betis si Heerenveen?

DTP-Ludacris01.05.2006 17:24

În ultimii 41 de ani, Rapid a câştigat de doar două ori pe terenul Stelei

În ultimii 41 de ani, Rapid a câştigat de doar două ori pe terenul Stelei, după ce între 1947 şi 1965 o făcuse de şapte ori, scrie fcrapid.ro. Reproducem articolul site-ului oficial giuleştean.

"Ei bine, cele două succese din ultimele patru decenii poartă amprenta familiei Lucescu. În august 1994, Rapidul condus de Mircea Lucescu învingea, 3-1, pentru prima dată echipa militară, pe arena din Ghencea, dată în folosinţă la începutul anilor '70.

După şapte ani, Răzvan Lucescu l-a copiat pe tatăl său şi a câştigat din nou cu Rapidul, la aceeaşi diferenţă de două goluri, într-un meci cu Steaua gazdă, dar pe un alt stadion, răzbunând astfel şi eliminarea recentă din sferturile Cupei UEFA, dar şi finala de Cupă pierdută de Mircea Lucescu în 1999 (arbitrată tot de un francez, Marc Batta), când s-ar fi putut realiza primul event din istoria Giuleştiului.

Poate că acesta e totuşi un semn, iar această performanţă, câştigarea şi campionatului, şi a Cupei, i-a fost hărăzită fiului, care se află pentru a doua oară în postura de lider cu Rapid, în mandatul său din Giuleşti! Precedenta ispravă de acest gen era consemnată după etapa a treia a campionatului trecut."

sursa : GSP

totusi,de 2 ori in 41 d ani nu e cam umilitor ? :lol:

Madeleine01.05.2006 17:57

Acum am vazut si eu stirea cu jucatorii de la Rapid care i-au injurat pe stelisti, Meme etc.

Mi-a cazut fata. JUCATORII??? 8O 8O 8O

Bine, as fi inteles sa se dea in stamba suporterii, da' jucatori care sa se comporte ca ultimii boschetari, mah???

Doamne, ce nasol trebe sa fie sa te numesti rrapidist. Cred ca e un caz unic in analele fotbalului mondial, ca niste fotbalisti sa huiduiasca alti fotbalisti. Bleah :o

Motanu D01.05.2006 18:00
ca niste fotbalisti sa huiduiasca alti fotbalisti.

Ai vrut probabil sa zici " ca niste jucatori sa huiduieasca niste FOTBALISTI. "

fuzy01.05.2006 18:28
Acum am vazut si eu stirea cu jucatorii de la Rapid care i-au injurat pe stelisti, Meme etc.

Mi-a cazut fata. JUCATORII??? 8O  8O  8O  

Bine, as fi inteles sa se dea in stamba suporterii, da' jucatori care sa se comporte ca ultimii boschetari, mah???

Doamne, ce nasol trebe sa fie sa te numesti rrapidist. Cred ca e un caz unic in analele fotbalului mondial, ca niste fotbalisti sa huiduiasca alti fotbalisti. Bleah :o

nimic nu ma mai mira... acum serios... tu de ce crezi ca rapidul a atras o anumita categorie de suporteri? pentru ca la rapid sunt implicati o anumita categorie de oameni... si atunci, logic, suporterii murdari (si la propriu si la figurat) sustin echipa formata din jucatori murdari (si la propriu si la figurat) ... nimeni nu poate contrazice logica... poate doar suporterii rrapidului care au doar 6 clase :lol:

si am sa citez din nou un banner de la un meci cu rapid...

"Scoli, licee, facultati, enigme pentru voi toti"

radooku_steaua01.05.2006 18:34

@spre_23 tu esti intradevar stelist? De ce sa strigi demisia lui Olaroiu? De ce il vrei pe Zenga antrenor? Crezi ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ar face treaba mai buna?

Intelege pentru ultima oara ca pentru lotul pe care il avem si pentru starea psihica si fizica care este la echipa Olaroiu inca se descurca. dinamovistii au luat bataie de la Rapid cu 3-0 si au mult mai multe variante decat noi. Asta este lotul actual , parerea mea e ca nici Maica Tereza nu are sanse sa imbunatateasca ceva in jocul echipei. Sa speram ca la anul vor veni jucatori noi si se va crea o tactica bazata pe profilul fiecarui jucator. Terminati-va cu prostii gen demisia !! Vorba unui mare lider de galerie ,, ce aveti ma ? v-ati speriat? [...]Si inchei spunand veniti ma la meciuri si fiti suporteri nu cetateni , cantati si fiti alaturi de echipa nu impotriva ei !! FORZA Steaua

Virgil01.05.2006 18:48

Steaua a fost sustinuta aseara si de fanii CSKA Sofia.

img8960-1446374028b3e6e558a38_660_440_.j

imagine : www.gsp.ro

pisybaby01.05.2006 18:55

asa suporteri,asa jucatori!cine se aseamana se aduna!jucatorii rapidisti sunt la fel de jalnici ca si suporterii!

fuzy01.05.2006 18:57
asa suporteri,asa jucatori!cine se aseamana se aduna!jucatorii rapidisti sunt la fel de jalnici ca si suporterii!

si eu ce am zis? :P

Virgil01.05.2006 19:01

Mesajele suporterilor Stelisti,adresate celor ai Rapidului :

"Pentru ca universul vostru se-nvirte in jurul nostru"

"Pentru ca traiti pentru noi si nu pentru echipa voastra"

"Pentru ca fara noi ati fi mereu tristi"

"Pentru ca zilele voastre fericite ni se datoreaza"

"Pentru ca v-am invatat sa multumiti in engleza"

"Invidiosilor! Sa strigam impreuna: Multumim Steaua ca existi"

3173_11.jpg

WWW.gsp.ro

alex_Ra201.05.2006 19:06
Ca la ușa cortului!

Înainte sã plece de la stadion, jucãtorii Rapidului s-au dezlãnțuit în autocar. Au behãit, au scandat "Gigi, țãrane, sînt bolnave oile!" și l-au înjurat în cor pe Rãdoi, folosind cuvinte murdare. "Mi se pare normal ce fac ei, dar orice-ar face, nu pot întoarce timpul înapoi. În dreptul nostru scrie semifinaliști Cupa UEFA", a replicat MM. În timp ce el dãdea declarații presei, fotbaliștii giuleșteni s-au apropiat de ușa autocarului și și-au întețit injuriile la adresa roș-albaștrilor.

sursa gsp

asta e o mare nesimtire si se vede frustrarea si invidia lor fata de Steaua. s-a vazut inca dupa ce i-am eliminat ca dupa fiecare gol mergeau la galerie si strigau impotriva noastra. ce sa mai faca Mirel cand merge la nationala si se intalneste cu sugaciu de niculae sau cu badoi sau pe cine mai au rapidistii la lot? asa club, asa jucatori, asa caracter-Rapid=rahat

Rahat esti tu bai spucatule, cand jucatorii vostri cantau in vestiar "am avut si vom avea mereu" nu te interesa reactia jucatorilor vostri.Asa ca vedeti-va de jucatorii vostri si uitati-va la reactia voastra de ieri.Cu 20 min inainte de meci incepati sa plecati acasa.

daca tot postezi aici invata sa scrii macar!

yep...rapidistii in general nu prea stiu gramatik limbii romane...dar... au si ei dreptul la opinie... :D chiar daca habar n au sa scrie

ce sa mai zic, asa jucatori asa suporteri...jenant rapid=kkt

cocoapuff_Steaua01.05.2006 19:42
eram sigur ca pierdem..dar ma minteam singur..noi am avut o decadere psihica urata rau de tot :( ! dar tot noi lom campionatu ! sper sa ii bata sportu pe Rapid ! ..dar oricum avem meciuri cu Pandurii si bacau .. cea ce .. nici numai are rost ! hai baietii spre 23
decadere psihica? ai incercat sa-l citezi pe Becali ? hahaha
godfroid01.05.2006 19:45
nimic nu ma mai mira... acum serios... tu de ce crezi ca rapidul a atras o anumita categorie de suporteri? pentru ca la Rapid sunt implicati o anumita categorie de oameni...  si atunci, logic, suporterii murdari (si la propriu si la figurat) sustin echipa formata din jucatori murdari (si la propriu si la figurat) ... nimeni nu poate contrazice logica... poate doar suporterii rrapidului care au doar 6 clase  :lol:  

si am sa citez din nou un banner de la un meci cu Rapid...

"Scoli, licee, facultati, enigme pentru voi toti"

Eu sunt suporter rapidist. Sper sa nu-mi fi atras deja zeci de injuraturi. Nu am chef sa ma cert cu nimeni. Vreau sa spun cateva lucruri, fara sa incepeti sa urlati si sa va scoateti si bagati...

Despre scandarile jucatorilor Rapidului: si-acum imi aduc aminte ce caz s-a facut dupa faza in care Maldarasanu arata un anumit deget galeriei steliste. Dupa cateva zile, Radoi, si nu e prima data, isi exprima in acelasi mod "dragostea" fata de galeria dinamovista (daca nu ma insel). Asa suporteri, asa jucatori??

Ma intreb cat o sa continuati sa-i mai jigniti pe jucatorii de alte nationalitati (conlocuitoare) de la voi din echipa. Chiar credeti ca alde Banel, Petrica Marin, Laca (care isi da seama cine a ajuns sa conduca Steaua si realizeaza ca stelistii n-au nevoie de el, ci de MM; rusinos; toate respectele pt Marius) sunt fericiti cand aud scandari injurioase la adresa etniei rrome?? Adi de la Valcea nu l-a ridicat niciodata in slavi pe Copos. Si parca nici el nu e tocmai arian.

Incetati cu lectiile astea de civilizatie. Ca din pacate nu sunteti cu nimic mai presus. Sa v-aduc aminte cum arata stadionul Giulesti dupa meciul tur din campionat??

Cat despre numarul anilor petrecuti pe bancile scolilor....Hai sa fim seriosi. De ce-as crede ca voi sunteti mai cititi?? Numarul leprelor, analfabetilor, tzaranilor din galerii este egal.

Statistica cu aia 41 de ani trebuie refacuta. Spuneti-ne dupa 89 mai bine, cum sta treaba. Cand a batut ultima data Steaua pe Rapid?? Nu stiu cum ati tras concluzia ca sunteti mai buni decat noi.

0-0 1-1 0-0 0-2

Deci???

In rest toate bune..n-am nimic cu nimeni, dar nu suport sa vad cum toti agramatii dau lectii de viata. Plus ca diploma de licenta are si Jiji daca nu ma insel... Nu vad de ce, daca unul care cu siguranta n-are 6 clase si unul care isi face dreptate cu pumnul va pot conduce, muncitorii necalificati sau mai stiu eu cine nu pot tine cu alte echipe.

Asa cum Borcea (hotii) striga hotii, asa si voi (tiganii din galerie si din echipa - ca ma indoiesc ca puteti spune ca n-aveti) striga tiganii.

Imi place faza cu fanii lui CSKA. Eu nu vad scris acolo c-ar sustine pe Steaua :lol: :lol:

damigeana01.05.2006 19:50

fratilor..din pacate..rapidistii..ne-au dat o lectie adevarata..cand vine vorba de termenul.."suporter"...deci la noi...peluza..a fost egala cu 0. Nu a cantat decat..o treime...maxim ,si aia pana sa luam golurile..dupa..cred ca vreo 15% dintre"suporteri"..daca au cantat..e bine. Ne-am cam facut de ras. Asa ca pe viitor, cred ca ar trebui sa invatam ceva de la ei..oricat de mediocrii ar fii(sau cum i-ati numit mai devreme)

Kristy_Cj01.05.2006 19:53

@KroNos^

Corect tot ce ai zis...Si Basescu a zis ca ar trebui sa plece,se vede clar ca Steaua nu mai joaca nimic,si nu mai are nici luciditate in aparare,cat de atac...inexistent,zero,varza...Oli LASA-NE,N-AI FATA DE Steaua

anonymus_girl01.05.2006 20:03
sincer acum, Steaua a ajuns cu Olaroiu in semifinale, nu cu Zenga sau cu Protasov(cu toate daca Protasov ar fi ramas sigur am fi mers mult mai departe), shtiu ca a facut Oli niste greseli mari , dar totusi fara el nu ajungeam nicaieri! imi pare rau ca nu am mers si mai departe :( , poate la anul'

am ajuns pana in semifinale nu datorita lui Oli...ci datorita la ceea ce au cladit Zenga si Protasov...

fuzy01.05.2006 20:03

@godfroid

dap... ai dreptate... 0-2... a 2-a oara in 41 de ani, sunteti o adevarata putere! mda... n00bish...

tu nu intelegi... noi nu avem absolut nimic cu tiganii sau ceva de genul... nu... Doamne fereste...

noi avem ce avem cu sustinatorii si cu echipa Rapidului ***singuri impotriva tuturor*** < praf... vai soarta voastra...

cat despre suporterii celor de la TSKA, nu stiu daca ai avut oportunitatea sa te uti la televizor dar s-a spus de N ori, galeriile celor 2 echipe sunt infratite din anul 2002... pana si mamaie stie asta...

@stelista_4_ever & anonymus_girl

nu, Olaroiu nu trebuie sa plece... vom ajunge in situatia cateilor care vedeti si voi cum joaca...

eu la sfarsitul campionatului vreau sa imi iau tricou de campion pe care sa fie inscris 23

FORZA Steaua!

Madeleine01.05.2006 20:10
Ma intreb cat o sa continuati sa-i mai jigniti pe jucatorii de alte nationalitati (conlocuitoare) de la voi din echipa. Chiar credeti ca alde Banel, Petrica Marin, Laca (care isi da seama cine a ajuns sa conduca Steaua si realizeaza ca stelistii n-au nevoie de el, ci de MM; rusinos; toate respectele pt Marius) sunt fericiti cand aud scandari injurioase la adresa etniei rrome?? Adi de la Valcea nu l-a ridicat niciodata in slavi pe Copos. Si parca nici el nu e tocmai arian.

Pe mine personal nu tiganii ca indivizi ma supara, ci tiganizarea tarii mele, in comportament, moravuri si mentalitate. Atata vreme cat tiganii, individual, se comporta civilizat SI MAI ALES respecta trasaturile identitare ale majoritatii, nu am nimic impotriva lor. Daca insa se sarbatoreste in tara mea o hilara Zi Internationala a Rromilor cu concert de manele in Piata Constitutiei sa nu se astepte la ganduri bune. Chiar daca sunt inabusite de o ipocrita integrare intr-o Europa care e si ea pe jumatate arabizata, resentimentele anti-tiganesti vor dospi bine merci in randul oamenilor civilizati din aceasta tara si la momentul oportun vor rabufni.

Dar cei mai vinovati in aceasta situatie sunt, dupa parerea mea, romanii care se tiganizeaza de bunavoie. Eu i-am urat pe Jiji si Meme cand ascultau manele scarboase cu idiotul ala de la Valcea, ii detest pe toti romanii care incep sa aiba gusturi tiganesti si le canta in struna analfabetilor. In tara asta scolile sunt deschise pt oricine, iar un popor rasist n-ar fi acceptat sa gazduiasca mai multi milogi decat in restul Europei la un loc.

Asadar, Nicolita e OK din punctul meu de vedere, pt ca nu se bate cu pumnul in piept si nu se victimizeaza pentru ca e tigan. Jiji e un bou de fiecare data cand ii da suta de euroi unui gurist de la Valcea.

Iar Rapidul, daca simte intr-adevar ca nu reprezinta cu precadere tiganii din Romania, atunci sa faca bine sa nu mai aduca argumente de genul "rasistilor!" de fiecare data cand nu le convine o scandare ci, eventual, sa spuna raspicat "si printre voi sunt milogi". Daca nu reprezentati tigania, atunci e de datoria voastra sa va deziceti de satra, nu sa va solidarizati cu ea.

godfroid01.05.2006 20:19
@godfroid

dap... ai dreptate... 0-2... a 2-a oara in 41 de ani, sunteti o adevarata putere! mda... n00bish...

tu nu intelegi... noi nu avem absolut nimic cu rromii sau ceva de genul... nu... Doamne fereste...

noi avem ce avem cu sustinatorii si cu echipa Rapidului ***singuri impotriva tuturor*** < praf... vai soarta voastra...

cat despre suporterii celor de la TSKA, nu stiu daca ai avut oportunitatea sa te uti la televizor dar s-a spus de N ori, galeriile celor 2 echipe sunt infratite din anul 2002... pana si mamaie stie asta...

@stelista_4_ever & anonymus_girl

nu, Olaroiu nu trebuie sa plece... vom ajunge in situatia cateilor care vedeti si voi cum joaca...

eu la sfarsitul campionatului vreau sa imi iau tricou de campion pe care sa fie inscris 23

FORZA Steaua!

Iti dai seama ca a fost o gluma aia cu CSKA. Sper. Dar prea mult vorbeati despre civilizatie. Si ala nu mi s-a parut un gest tocmai frumos. Nu era mai simplu daca scriau ceva de genul "Forzza Steaua"??

Aveti ceva cu suporterii Rapidului?? haahaaaahahhaa

Nasol pentru voi. Asta-i atitudine becaliana. Lasati-ne pe noi si pe altii (si nu e numai cazul vostru; ma refer la toate asa zisele "galerii", inclusiv cea condusa de maretul "Corsicanu"). Nu-i mai simplu sa va incurajati echipa?? Ca dupa cate vad, la primul pas gresit v-ati cam injumatatit. Ce se intampla cu milioanele de stelisti (nascuti intre 83 si 89 + celebrii "decretei")??

Inca o data spun...nu ma cert cu nimeni, n-am nimic cu nimeni. Dar chiar mi se pare jenant ca ascunzandu-va fata in spatele ecranului calculatorului sa dati lectii de moralitate si de civilizatie.

A specificat cineva ca suntem o adevarata putere?? Rapidul niciodata n-a spus asta. Pe la voi se practica mandria asta prosteasca. Voi va duceti ca la teatru si la cumparaturi si va intoarceti cu coada intre picioare. In alta parte bateam...da poate dc mai citesti o data intelegi.

Hai pa!!

godfroid01.05.2006 20:26

Pe mine personal nu rromii ca indivizi ma supara, ci tiganizarea tarii mele, in comportament, moravuri si mentalitate. Atata vreme cat rromii, individual, se comporta civilizat SI MAI ALES respecta trasaturile identitare ale majoritatii, nu am nimic impotriva lor. Daca insa se sarbatoreste in tara mea o hilara Zi Internationala a Rromilor cu concert de manele in Piata Constitutiei sa nu se astepte la ganduri bune. Chiar daca sunt inabusite de o ipocrita integrare intr-o Europa care e si ea pe jumatate arabizata, resentimentele anti-tiganesti vor dospi bine merci in randul oamenilor civilizati din aceasta tara si la momentul oportun vor rabufni.

Dar cei mai vinovati in aceasta situatie sunt, dupa parerea mea, romanii care se tiganizeaza de bunavoie. Eu i-am urat pe Jiji si Meme cand ascultau manele scarboase cu idiotul ala de la Valcea, ii detest pe toti romanii care incep sa aiba gusturi tiganesti si le canta in struna analfabetilor. In tara asta scolile sunt deschise pt oricine, iar un popor rasist n-ar fi acceptat sa gazduiasca mai multi rromi decat in restul Europei la un loc.

Asadar, Nicolita e OK din punctul meu de vedere, pt ca nu se bate cu pumnul in piept si nu se victimizeaza pentru ca e tigan. Jiji e un bou de fiecare data cand ii da suta de euroi unui gurist de la Valcea.

Iar Rapidul, daca simte intr-adevar ca nu reprezinta cu precadere rromii din Romania, atunci sa faca bine sa nu mai aduca argumente de genul "rasistilor!" de fiecare data cand nu le convine o scandare ci, eventual, sa spuna raspicat "si printre voi sunt rromi". Daca nu reprezentati tigania, atunci e de datoria voastra sa va deziceti de satra, nu sa va solidarizati cu ea.

Pana la un punct sunt perfect de acord cu tine.

Dar nu cred ca avem de ce ne dezice. Atata timp cat "acuzele" nu sunt fondate si/sau dovedite n-avem de ce ne dezice. Normal este ca acuzarea s-aduca probe.

Dar mai important, nu cred ca asta este scopul fotbalului. Sunt de acord cu "detiganizarea" (sry pt licenta :) ), dar nu cred ca asta e locul si domeniul oportun de a o face.

stelista_4_ever01.05.2006 20:27
sincer acum, Steaua a ajuns cu Olaroiu in semifinale, nu cu Zenga sau cu Protasov(cu toate daca Protasov ar fi ramas sigur am fi mers mult mai departe), shtiu ca a facut Oli niste greseli mari , dar totusi fara el nu ajungeam nicaieri! imi pare rau ca nu am mers si mai departe :( , poate la anul'

am ajuns pana in semifinale nu datorita lui Oli...ci datorita la ceea ce au cladit Zenga si Protasov...

da, dar si Oli a avut o contributie, cum a avuto si in meciul cu middelrough(cand am luat bataie) ideea mea era ca si el are o parte de merit, pt ca el a antrenat echipa in timpul acesta! pt Zenga si Protasov am cel mai mare respect, sunt mari antrenori, e mare pacat ca iam pierdut! poate la anul mai aduce Gigi alt antrenor strain!
«11213141516»