FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-2

«113141516»
stelista_4_ever01.05.2006 20:36
@godfroid

dap... ai dreptate... 0-2... a 2-a oara in 41 de ani, sunteti o adevarata putere! mda... n00bish...

tu nu intelegi... noi nu avem absolut nimic cu rromii sau ceva de genul... nu... Doamne fereste...

noi avem ce avem cu sustinatorii si cu echipa Rapidului ***singuri impotriva tuturor*** < praf... vai soarta voastra...

cat despre suporterii celor de la TSKA, nu stiu daca ai avut oportunitatea sa te uti la televizor dar s-a spus de N ori, galeriile celor 2 echipe sunt infratite din anul 2002... pana si mamaie stie asta...

@stelista_4_ever & anonymus_girl

nu, Olaroiu nu trebuie sa plece... vom ajunge in situatia cateilor care vedeti si voi cum joaca...

eu la sfarsitul campionatului vreau sa imi iau tricou de campion pe care sa fie inscris 23

FORZA Steaua!

eu nu am zis ca vreau sa plece sau altceva, din contra am zis ca are o parte de merit ca a ajuns Steaua in semifinale! dar din pacate el a avut cea mai mare vina cu pierdere meciului! dar il prefer de o mie de ori mai mult pe Oleg Protasov sau pe Zenga decat pe Olaroiu, si de aceea as vreau ca la anul sa vina alt antrenor mai bun si mai expermintat(dar nu zik ca Oli nu ar fi bun) :D
Madeleine01.05.2006 20:36
Pana la un punct sunt perfect de acord cu tine.

Dar nu cred ca avem de ce ne dezice. Atata timp cat "acuzele" nu sunt fondate si/sau dovedite n-avem de ce ne dezice. Normal este ca acuzarea s-aduca probe.

Dar mai important, nu cred ca asta este scopul fotbalului. Sunt de acord cu "detiganizarea" (sry pt licenta Smile ), dar nu cred ca asta e locul si domeniul oportun de a o face.

Tu ai fost cel care a adus argumentul "cum se simt Banel, P. Marin si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cand aud scandarile voastre rasiste" si raspunsul meu a fost - pt ca ei stiu foarte bine ca nu traiesc in mijlocul unui popor cu adevarat rasist, altfel si-ar fi facut veacul prin ghetto-uri, nu la club.

Pe de alta parte, cred ca Rapidul se solidarizeaza cu satra atunci cand pune de fiecare data placa obosita a rasismului cand nu le convine vreo scandare. E interesant ca rapidistii si polistii europeni insisi au avut de comentat impotriva lui Nicolita din cauza etniei lui - dar omul nu a facut caz din asta, pt ca e un tigan care refuza s-o faca pe victima si stie cat de "rasisti" sunt intr-adevar romanii.

In cel mai bun caz, rapidistii pot spune ca unele scandari impotriva lor sunt de prost gust, false sau lipsite de bun simt - dar atunci cand invoca rasismul, cum spuneam, fac jocul victimizarii de satra care a impanzit Romania.

fuzy01.05.2006 20:42
@godfroid

dap... ai dreptate... 0-2... a 2-a oara in 41 de ani, sunteti o adevarata putere! mda... n00bish...

tu nu intelegi... noi nu avem absolut nimic cu rromii sau ceva de genul... nu... Doamne fereste...

noi avem ce avem cu sustinatorii si cu echipa Rapidului ***singuri impotriva tuturor*** < praf... vai soarta voastra...

cat despre suporterii celor de la TSKA, nu stiu daca ai avut oportunitatea sa te uti la televizor dar s-a spus de N ori, galeriile celor 2 echipe sunt infratite din anul 2002... pana si mamaie stie asta...

nu, Olaroiu nu trebuie sa plece... vom ajunge in situatia cateilor care vedeti si voi cum joaca...

eu la sfarsitul campionatului vreau sa imi iau tricou de campion pe care sa fie inscris 23

FORZA Steaua!

eu nu am zis ca vreau sa plece sau altceva, din contra am zis ca are o parte de merit ca a ajuns Steaua in semifinale! dar din pacate el a avut cea mai mare vina cu pierdere meciului! dar il prefer de o mie de ori mai mult pe Oleg Protasov sau pe Zenga decat pe Olaroiu, si de aceea as vreau ca la anul sa vina alt antrenor mai bun si mai expermintat(dar nu zik ca Oli nu ar fi bun) :D

nu mai... aici toti aveti o idee gresita despre Oli, el le spunea jucatorilor in permanenta sa impinga jocul departe de poarta lui Carlos... dar ei nu atacau... don't ask me why...

stelista_4_ever01.05.2006 20:49
@godfroid

FORZA Steaua!

nu mai... aici toti aveti o idee gresita despre Oli, el le spunea jucatorilor in permanenta sa impinga jocul departe de poarta lui Carlos... dar ei nu atacau... don't ask me why...

da si nu, intradevar le zicea sa inainteze, sa nu mai stea in aproprierea portii lui Carlos, dar el baga numai fundasi!cei de la middelsbrough aveau 4 atacanti! iar asta nu il indemna de loc pe Oli sa bage si el un Cristea ceva! dar si io am vazut cand le spunea jucatorilor sa indeparteze jocul de poarta lui Carlos
fuzy01.05.2006 21:59

eh, ce a fost a fost, viitorul conteaza cel mai mult!

cert este urmatorul lucru, Carlos ori se schimba ori nu prea are ce cauta la Steaua (la fel si Bostina in leg cu cluburile).

Invatam din greseli! Orice ar fi, ramanem ceea ce suntem, stelisti pana la m.o.a.r.t.e.! (am scris asa pt ca imi cenzureaza un script pe aici cuvantul...)

FORZA Steaua!

martanu01.05.2006 22:09

Trebuie sa trecem peste evenimentele din

acesta saptamana nefasta.

Urmeaza niste meciuri importante, trebuie sa mergem

inainte si sa castigam. Refuz sa cred ca ne este

teama de vreo echipa din Divizia A. Respect da, teama

niciodata. Cred ca am fi cu adevarat infranti doar

daca ne-am teme. Ori asta nu se poate ca doar

suntem Steaua.

Kristy_Cj01.05.2006 23:34

Şi Zenga pe listă

Un lucru e cert. Florin Marin va continua cu Dinamo doar pînă la sfîrşitul campionatului. Pentru sezonul viitor, acţionarii "cîinilor" au multiple opţiuni pentru postul de antrenor. Favorit pare Andone, cu care deja s-a luat legătura, dar pe listă se mai regăsesc Răzvan Lucescu, Bergodi, Mulţescu, Rednic, Sabău, Matthaus sau Berti Vogts. Pe foaia posibililor tehnicieni, şefii roş-albilor l-au adăugat şi pe Walter Zenga, tehnicianul Stelei Roşii Belgrad. Oficialii "cîinilor" consideră că italianul cunoaşte foarte bine fotbalul românesc, după ce a antrenat în trecut pe FC Naţional şi pe Steaua.

Pleacă Turcu?

Eventuala revenire a lui Ioan Andone la Dinamo ar putea produce despărţirea lui Vasile Turcu de Dinamo. Omul de afaceri s-a confesat apropiaţilor că nu va accepta ca Andone să antreneze din nou în Ştefan cel Mare, cei doi contrîndu-se puternic înainte de demiterea tehnicianului. În cazul în care Turcu nu va mai rămîne în Ştefan cel Mare, acesta pare dispus să investească în Regie, la Sportul Studenţesc.

Îl vor pe Tamaş

Conducerea lui Dinamo doreşte să creeze o echipă competitivă pentru viitorul sezon. Primul pe lista de achiziţii a "cîinilor" este fundaşul lui Spartak Moscova, Gabriel Tamaş. Jucătorul de 23 de ani nu prea a jucat la Spartak, astfel că ruşii ar agrea o despărţire de acesta. Altă ţintă a alb-roşiilor este şi fundaşul dreapta al lui Dinamo Kiev, Cristi Irimia.

2 mai 2006 www.gsp.ro

Kristy_Cj01.05.2006 23:36

Nu pot sa cred ca poate ajunge Zenga la javre...chiar asa patron care nu recunoaste valorile...daca e asa sa moara cu Oli dupa gat :(

Bogdan4Steaua01.05.2006 23:57

Nu vad ce legatura are cu topic-ul de fata. Posteaza in topic-ul galetusa adversarilor.

steauafans.tk02.05.2006 00:45

ªi Zenga pe listã

Walter Zenga: Daca ma voi intoarce in Romania numai la Steaua va fi"

Asa ca DON'T WORRY :P

IL_Diablo02.05.2006 01:02

Ideea cand un antrenor vorbeste e sa si fie respectat. Asa ma fac si eu antrenor si dau din gura. Atacati sau aparati-va. Degeaba vorbeste si da ordine daca nu stie cum sa o faca.

flo220302.05.2006 05:51
imi cer scuze ca ies putin din topic ,dar vreau sa va povestesc ce mi-a spus un prieten. cineva care a fost in anglia cu avionul echipei,i-a relatat niste chestii incredibile! in primul rand ca Gigi chiar a plans dupa meci(in hohote);apoi, dupa meci,vine Gigi la echipa si il vede pe Carlos cu castile pe urechi, dansand!il intraba pe Strizu:ba ,ala ce face acolo?

Strizu: danseaza! si a inceput Gigi sa-l injure si sa-si bage si sa-si scoata. apoi, le-a aratat un sms pe tel de la patronul de la bamboo in care era anuntat ca la petrecerea lui Mutu, Carlos si Bostina au fost nr1,cu baute si gagici pana la 4 dimineata!

si nu in ultimul rand,ceva despre ziaristi:au avut platit de Gigi absolut tot,de la avion pana la ultima bucata de paine! au bagat in ei ca spartii in avion cand se intorceau, zicea tipul ca daca ii vedeai,ti se intorcea stomacul pe dos!  

se pare ca cel putin trei jucatori au zilele numarate la Steaua : Carlos,Bostina,oprita

si nici Oli nu se simte prea bine!

de unde se vede cat de tare-i pasa de Carlos de Steaua!!!

Virgil02.05.2006 06:15

Sa nu confundam magarul cu catarul.S-a vazut ca Steaua e o echipa obosita.Mai mult decat atat,am avut un portar ghinionist.Desi in repriza a doua s-a instalat la conducerea partidei,Steaua nu a avut forta sa strapunga cele doua linii defensive ale oaspetilor.

In mod normal era un meci de 0 - 0,specialitatea casei,dar cum spuneam mai sus,portarul nostru nu s-a aflat intr-o zi de gratie.E problema lui Oli ca in asemenea situatie nu vrea sa dea o sansa echipei,introducandu-l pe Cernea.

Diferenta a mai constat si in faptul ca in timp ce Rapidul avea cel putin trei atacanti in echipa(Pancu,Moldo si Nicolae),noi nu-l aveam decat pe Iacob venit dupa o accidentare.

Cum a putut sa revina Boro de la 0 - 3 la 4 - 3 ?

Cum a putut sa revina Dinamo de la 1 - 4 la 4 - 4 ?

Cum a putut sa apere Rapidul acel 2 - 0 de la pauza ?

Ce ne lipseste noua sa fim o echipa puternica ? Forta psihica ? Forza fizica ? Ne-am plafonat ? Incepem sa ne blocam asa cum s-a intamplat in sezonul trecut ?

clubdumonde02.05.2006 08:31
Cum a putut sa revina Boro de la 0 - 3 la 4 - 3 ?

Cum a putut sa revina Dinamo de la 1 - 4 la 4 - 4 ?

Cum a putut sa apere Rapidul acel 2 - 0 de la pauza ?

Ce ne lipseste noua sa fim o echipa puternica ? Forta psihica ? Forza fizica ? Ne-am plafonat ? Incepem sa ne blocam asa cum s-a intamplat in sezonul trecut ?

O sa incerc sa-ti raspund la intrebari.

1. Boro ne-a invins eliminand punctul forte al echipei nostre, adica mijlocul terenului. Constructia lor a fost facuta de catre fundasi. In momentul in cxare acestor fundasi le-a fost permis sa vina la centrul terenului lansarile lor au devenit mai precise si mai periculoase. Din aceasta situatie s-ar fi putut scape punand presiune pe ei. Dar cu un singur varf, si acela nerefacut fizic cam greu.

2. Dinamo a revenit de la 1-4 in momentul in care Sportul s-a crezut invingatoare si a ales sa se apere. Iar compartimentul lor defensiv nu este foarte stralucitr si nu stie sa absoarba presiunea. In plus la 2-4 si apoi la 3-4 au inceput sa tremure la propriu. Victoria Sportului a venit din reflex. Reflexul unei ecipe care nu stie decat sa atace.

3. Facand acelasi lucru precum Boro pe faza de atac si in plus blocand linia noastra de mijloc pe faza de aparare. Rapidul in ultimele 60 de minute ale meciului a avut superioritate numerica la mijlocul terenului. In plus Dica avea in orice moment cel putin 2 rrapidisiti in jurul lui.

4. Lista cu ce ne lipseste este destul de lunga asa ca o sa-ti spun doar ce avem: avem o "echipa" in adevaratul sens al cuvantului si un f valoroasa, avem suporteri, avem un conducator (MM) nu extraordinar, dar oricum peste tot ce exista la mom de fata in fotbalul romanesc. In afara de astea...nu prea mai avem nimic.

Parerea mea

Sexystelista02.05.2006 09:27

Am fost pe stadion si am vrut sa le arat baietilor ca sunt alaturi de ei.Din prima clipa in care i-am vazut la incalzire mi-am dat seama ca e un meci pierdut.Erau fara vlaga, erau demoralizati...Am continuat totusi sa sper ca se vor ambitiona si vor face un joc bun.N-au aratat ca o echipa de Europa!Eu acum nu-i critic, ci doar constat.

Am fost dominati la toate capitolele...Si pe teren si in tribune...Au gresit cu totii, au simtit si tensiunea din tribune, am fost un dezastru...

S-a vazut de ce acum in finala nu suntem noi ci Boro.Pt ca exista o mare diferenta de mentalitate.La 2-0 antrenorul nostru a bagat un atacant in min 85.De parca trebuia sa tina de scor.Nu se mai poate asa.Avem nevoie, nu de jucatori, ci de antrenor.Intr-adevar Olaroiu este un antrenor de locurile 3-4.

Poate ca voi starni multe controverse cu aceste constatari, dar nu spun ca nu iubesc echipa sau ca am renuntat sa-i mai sustin, ci doar ca trebuie facut ceva.

Virgil02.05.2006 10:49

Intamplator sau nu,in acest moment ne aflam pe locul trei.Sper ca dupa meciul de maine seara cu Pandurii sa revenim pe locul 1.Care mie mi se pare cel mai sexi. :lol:

fuzy02.05.2006 11:30

hai sa nu complicam treburile, o victorie cu Pandurii sunt sigur ca ar linisti apele de la noi... oricum, am mai spus-o, ma repet, Carlos & Bostina trebuie sa se lase de cluburi! asta cel putin pana revenim pe linia plutire... miercuri avem un meci crucial pentru campionat! trebuie sa-l castigam cu orice pret!

apropo de ce spuneati voi cu zilele numarate ale jucatorilor si ale lui Oli ... va dau un link catre prima pagina a ziarului GSP

http://www.gsp.ro/images/content/edition/edition.pdf

stiu ca Steaua poate mai mult, a demonstrat asta!

FORZA Steaua!

tudy2005200102.05.2006 13:28

Echipa e rau de tot din punct de vedere moral. Carlos nu mai apara bine si Bostina, fostul atacant de baza al Stelei, nu mai joaca la fel de bine. Olaroiu a facut multe greseli in meciuri importante ca si in meciul cu Boro sau cu Rapid. E inadmisibil pentru un antrenor ca el sa nu reuseasca sa isi mobilizeze echipa si sa ii creasca moralul acesteia. Ceva trebuie facut cu Olaroiu; ori isi revine ori pleaca. Nu trebuie ca talentul jucatorilor sa fie irosit cu un antrenor mai slab.Sa vedem ce va face Steaua in celelalte meciuri pana la sfarsitul campionatului.

Forza Steaua!!!

Forza Steaua!!!

Forza Steaua!!!

Forza Steaua!!!

Forza Steaua!!!

Forza Steaua!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dj02.05.2006 13:38
apropo de ce spuneati voi cu zilele numarate ale jucatorilor si ale lui Oli ... va dau un link catre prima pagina a ziarului GSPhttp://www.gsp.ro/images/content/edition/edition.pdf

excelent ce a facut Gigi.asta le va ridica mult moralul

cat despre crapidistul de pe aici.nush cum are tupeu sa zica de corsicanul pe aici ..sa`l compare pe acest [...] cu oricare din liderii galeriei noaste.esti un nesimtit rapidistule :x

Editat. Moderatorii

poisonsnakebite200202.05.2006 14:00
Nu pot sa cred ca poate ajunge Zenga la dinamovisti...chiar asa patron care nu recunoaste valorile...daca e asa sa moara cu Oli dupa gat :(

Chiar crezi ca Zenga ar accepta...? Parerea mea ca nu. Nici Lucescu nu ar accepta...tu te iei dupa dinamovisti?(eu din nou ma uit sub masa dar NU ii vad!)

Bogdan4Steaua02.05.2006 14:07

Va rog sa ramaneti ontopic. Aveti la dispozitie "galetusa adversarilor" pentru comentarii despre viitorul antrenor al celor de la Dinamo.

Dj02.05.2006 14:14

Dupã ce s-a scris în presã cã la finalul victoriei cu Steaua fotbaliștii rapidiști i-au înjurat pe jucãtorii echipei rivale, cãpitanul Vasile Maftei a ținut sã dezmintã:

"Nu a fost înjurat nimeni, cã doar sîntem oameni civilizați. Nu a fost nici un jucãtor al Stelei luat în colimator de noi la urcarea în autocar, cu atît mai mult nu Rãdoi, care dãdea interviuri la finalul meciului de undeva aproape de noi.

De cîntat, da, am cîntat de bucurie destule, recunosc, dar niciodatã nu i-am înjurat! Nici nu am pronunțat vreun nume de-al lor, doar Niculae a zis la interviurile de final cã dedicã victoria lui Paraschiv. Dar nu ne-am permis sã aducem injurii jucãtorilor, cã nu își aveau rostul."

sursa GSP

eu ce sa mai cred acu?

fuzy02.05.2006 14:50

rapidistii, pe langa faptul ca joaca un fotbal murdar mai sunt si mincinosi in ultimul hal :)

au injurat... au injurat si la finalul meciului si in timpul meciului... lasati-neeeeeeeeeeee lasati-neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ca ne-ati plictisiiiiiiiiiiiiiiiiit

30 aprilie : La finalul partidei Steaua-Rapid 0-2, inainte sa plece de la stadion, jucatorii Rapidului si-au strigat, in cor, frustrarea: "Gigi, tarane, sunt bolnave ....!" si au continuat prin a-l injura, in cor, pe capitanul Stelei, Mirel Radoi.

sursa [site din caracatita Gazetei Sporturilor]

rapidistii nu au bani de lecitina! gesturi incalificabile... dar pana la urma ii intelegem, asa au invatat ei... cei 7 ani de acasa... la ei nu exista asa ceva... poate cei 7 ani din canale...

radooku_steaua02.05.2006 15:52

nu au cum sa aiba educatie frate... atata timp cat ,,mamaia ta e tigan,,... cat ,,tataia ta e tigan,,... si toate rudele de la primul pana la ultimul urmas sunt tigani ce vreti sa aiba comportament de romani? la ei prima lectie de baza este furatul, urmeaza datul in cap, smanglitul, pacalitul, prostitul, injuratul, iar ca cireasa de pe tort ii invata din clasa I pana in cls a IV (ca mai multe nu are niciun fan adevarat rapidist) sa fie prosti !! FORZA Steaua

korynna02.05.2006 16:37

dak baietii erau fara vlaga,unde era galeria care sa ii incurajeze??????????nu am mai vazut asa ceva...parca nu vroiau sa cante...se dadea tonul,incepeau maj sa cante si nici nu se mai canta pana la sfarsit k gata...liniste totala.eu am fost f dezamagita :cry: la un moment dat m-am uitat in spate si nu mai era aproape nimeni...sry dak e off topic

«113141516»