eu nu am zis ca vreau sa plece sau altceva, din contra am zis ca are o parte de merit ca a ajuns Steaua in semifinale! dar din pacate el a avut cea mai mare vina cu pierdere meciului! dar il prefer de o mie de ori mai mult pe Oleg Protasov sau pe Zenga decat pe Olaroiu, si de aceea as vreau ca la anul sa vina alt antrenor mai bun si mai expermintat(dar nu zik ca Oli nu ar fi bun)@godfroiddap... ai dreptate... 0-2... a 2-a oara in 41 de ani, sunteti o adevarata putere! mda... n00bish...
tu nu intelegi... noi nu avem absolut nimic cu rromii sau ceva de genul... nu... Doamne fereste...
noi avem ce avem cu sustinatorii si cu echipa Rapidului ***singuri impotriva tuturor*** < praf... vai soarta voastra...
cat despre suporterii celor de la TSKA, nu stiu daca ai avut oportunitatea sa te uti la televizor dar s-a spus de N ori, galeriile celor 2 echipe sunt infratite din anul 2002... pana si mamaie stie asta...
@stelista_4_ever & anonymus_girl
nu, Olaroiu nu trebuie sa plece... vom ajunge in situatia cateilor care vedeti si voi cum joaca...
eu la sfarsitul campionatului vreau sa imi iau tricou de campion pe care sa fie inscris 23
FORZA Steaua!