FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-2

«1111213141516»
spre_2401.05.2006 10:41

eram sigur ca pierdem..dar ma minteam singur..noi am avut o decadere psihica urata rau de tot :( ! dar tot noi lom campionatu ! sper sa ii bata sportu pe rapid ! ..dar oricum avem meciuri cu Pandurii si bacau .. cea ce .. nici numai are rost ! hai baietii spre 23

Vladinho01.05.2006 10:42

La psihicu care il au stelisti acuma ar trebui sa ne cam temem de orice meci.Sper sa isi revina cat mai repede....

spre_2401.05.2006 10:45

ar trebui ! trebuie neaaparat sa castigam un meci cu diferenta mare ! numai asa siar revenii ! acum stie careva cu cn avem meci ? Pls !

Vladinho01.05.2006 10:46

Dinc e stiu am avea cu Panduri ...miercuri...

tanti01.05.2006 10:46
ar trebui ! trebuie neaaparat sa castigam un meci cu diferenta mare ! numai asa siar revenii ! acum stie careva cu cn avem meci ? Pls !

miercuri restanta cu Pandurii si sambata la Bistrita

forever_STEAUA01.05.2006 10:47
Nu meritati,nu meritati tricoul ROS-ALBASTRU sa il purtati(scz de plagiere).daca o tinem in ritmul asta sa dus 23.No comment despre echipa galerie si antrenor.FORZA Steaua!!!SPRE23!!!

Cred ca ai ceva probleme cu "bibilica"... Auzi de azi stelistii nu mai au nevoie de tine... Treci la catzelusi ca acolo te-ai integra perfect. Cine dracu' esti tu sa le zici celor care de atatea ori ne-au oferit momente de magie, ca nu au dreptul sa poarte tricoul Ros-Albastru? Mai copil crescut in intuneric, nu esti decat un frustrat. Steaua nu are nevoie de tine. Hai pa!

Madeleine01.05.2006 10:55
La psihicu care il au stelisti acuma ar trebui sa ne cam temem de orice meci.Sper sa isi revina cat mai repede....

Adevarul este ca am ajuns prea repede de la extaz la agonie, acum cateva zile visam o finala de UEFA si acum ma tem si de Pandurii Tg Jiu :P

Dar asta e, sa facem haz de necaz - ca alta solutie nu avem, sa speram si sa ne sustinem echipa pana la capat...

Bebe4ever01.05.2006 11:17

Radu18 wrote:

Nu meritati,nu meritati tricoul ROS-ALBASTRU sa il purtati(scz de plagiere).daca o tinem in ritmul asta sa dus 23.No comment despre echipa galerie si antrenor.FORZA Steaua!!!SPRE23!!!

Mai bine ai face niste comentarii la adresa ta, nu a echipei, galeriei si antrenorului. Mai bine te-ai intreba ce cauti printre noi, locul tau nu e aici ! Du-te tare si nu te uita inapoi !

ovi66601.05.2006 11:42

Capu' sus! Trebuie sa trecem IMPREUNA peste momentele astea. Sa ne sustinem reciproc. Noi, suporterii, cu cantece de incurajare, ei, jucatorii, cu victorii.

Cred ca ar trebui adus un psiholog care sa stea putin de vorba cu jucatorii. Nu e de ajuns "psihologia antrenorului" si discutiile din vestiar in astfel de momente...

alex_Ra201.05.2006 11:59
Ca la ușa cortului!

Înainte sã plece de la stadion, jucãtorii Rapidului s-au dezlãnțuit în autocar. Au behãit, au scandat "Gigi, țãrane, sînt bolnave oile!" și l-au înjurat în cor pe Rãdoi, folosind cuvinte murdare. "Mi se pare normal ce fac ei, dar orice-ar face, nu pot întoarce timpul înapoi. În dreptul nostru scrie semifinaliști Cupa UEFA", a replicat MM. În timp ce el dãdea declarații presei, fotbaliștii giuleșteni s-au apropiat de ușa autocarului și și-au întețit injuriile la adresa roș-albaștrilor.

sursa gsp

asta e o mare nesimtire si se vede frustrarea si invidia lor fata de Steaua. s-a vazut inca dupa ce i-am eliminat ca dupa fiecare gol mergeau la galerie si strigau impotriva noastra. ce sa mai faca Mirel cand merge la nationala si se intalneste cu sugaciu de niculae sau cu badoi sau pe cine mai au ciorile la lot? asa club, asa jucatori, asa caracter-rapid=kkt

Kristy_Cj01.05.2006 11:59

Mai terminati cu criticile si cu fazele "capu sus"...ce naiba au jucat foarte prost,s-au facut de rusine,vor mai fi infrangeri dar si victorii...Trebuie sa-si refaca mandria si sa castige titlul

Kristy_Cj01.05.2006 12:01

Nu stiu de ce va asteptati de la kra kra rapid mai mult...atat pot atat arata...nu vor ajunge niciodata la nivelul la care a ajuns Steaua...asa ca frustrarea e mare

DTP-Ludacris01.05.2006 12:25
Majoritatea "suportierlor" sunt suporteri doar la victorii.SI asta e rau......cand e mai greu trebe sa fim alaturi de ei si majoritatea atunci ii lasa....rusine..

sunt stelist..si dupa moarte frate , dar ce face Oli din Steaua numi place !!!

spre_2401.05.2006 12:25

nici 2 vieti daka le dam nu fac palmaresu nostru ;)) asa e ? va zik io ca asa e pt ca ei da din aripi cand suntem noi cazuti psihic ! sa ii vedem la anul ;))))

Kristy_Cj01.05.2006 12:31
Majoritatea "suportierlor" sunt suporteri doar la victorii.SI asta e rau......cand e mai greu trebe sa fim alaturi de ei si majoritatea atunci ii lasa....rusine..

sunt stelist..si dupa ... frate , dar ce face Oli din Steaua numi place !!!

@DTP-Ludacris

Ai zis foarte bine...asa e,nici mie nu-mi place ce a facut Oli din echipa asta,a transformat un BMW intr-un trabant fara sa exagerez...eu nu mai vad de meciuri bune nici o viziune tactica a jocului...trebuie sa recunoastem toti chiar daca e greu ca Steaua nu mai joaca ce juca cu Protasov sau Zenga

KroNos^01.05.2006 13:06
@DTP-Ludacris  

Ai zis foarte bine...asa e,nici mie nu-mi place ce a facut Oli din echipa asta,a transformat un BMW intr-un trabant fara sa exagerez...eu nu mai vad de meciuri bune nici o viziune tactica a jocului...trebuie sa recunoastem toti chiar daca e greu ca Steaua nu mai joaca ce juca cu Protasov sau Zenga

Ai perfecta dreptate.

Si eu am am scris acum vreo 2 saptamani ca Olaroiu a primit Steaua ca pe o masina, la cheie. Dar nu ia adus nici o imbunatatzire, ba din contra o uzeaza la maxim precum un incepator care abia si-a luat carnetul de conducere. Daca o sa continue in felul acesta masina(Steaua) nu o sa mai poata sa-l duca pe Olaroiu la destinatzie. Si destinatzia e cstigarea campionatului.

- Cu Zenga antrenor, inaitea meciurilor, eram sigur ca Steaua nu o sa primeasca gol sau macar n-o sa primeasca mai mult de unul.

- Cu Protasov, inaintea meciurilor, eram sigur ca Steaua o sa inscrie cel putzin un gol.

- Cu Olaroiu, inaintea meciurilor, sunt sigur ca nu sunt sigur de nimic. Apararea e din ce in ce mai nesigura, iar atacul nu mai exista aproape deloc. Steaua in ultimul timp da gol din greselile adversarilor(penaltyul cu Poli, greselile portarului lui Boro). A distrus tot ce au facut Zenga si Protasov la Steaua, iar acum jocul Stelei e la fel ca cel din era Pitzurca, adica haotic fara persepctive.

DTP-Ludacris01.05.2006 13:16

Din pacate ne agitam degeaba,nu putem sa il dam noi afara ,si trebuie lasam pana la terminarea campionatului,ce daca o sa ia campionatul,dak echipa joaca prost parerea mea e ca trebuie demis.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau Zenga sunt cei mai potriviti pentru a il inlocui pe Oli... :roll:

spre_2401.05.2006 13:19

ba da putem ludacris :) sa strigam la urmatorul meci: Oli demisia..ceva de genu ! si apoi ! pe Zenga-napoi il vrem ! sau il vrem pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ! :D/

DTP-Ludacris01.05.2006 13:30

LOL ! cum sa strigi tu acum "DEMISIA" cand echipa si asa e intr-o pasa proasta...trebuie sa asteptam pana la sf campionatului cu acest " antrenor " pe banca !

KroNos^01.05.2006 13:32
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau Zenga sunt cei mai potriviti pentru a il inlocui pe Oli... :roll:

Zenga nu cred ca mai vine ca deja are oferte din Italia si oricum la Steaua Rosie are salariul mai mare ca cel al lui Olaroiu. Si cum Gigi nu da mai mult de 300.000 euro e greu sa se intoarca, mai ales dupa ce ia facut anul trecut Gigi.

Solutzii sunt daca se vrea, dar nu cred ca o sa-l dea Gigi afara pe Oli pentru ca sunt prieteni, asa a fost si cand era Pitzurca. Tot stadionul striga demisia si el nu pleca ca era prieten cu Gigi. Abia cand s-au certat a plecat de la Steaua. Sper totusi sa nu se repete istoria.

Antrenorii romani pe care i-as vrea sunt: [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Dorinel Munteanu, Dan Petrescu.

Daca nu se poate cu nici unul dintre cei de mai sus poate aduce unul strain care sa fie la fel de bun ca Protasov.

Dar repet nu cred ca o sa-l dea Gigi afara pe Oli ca doar sunt prieteni.

0-201.05.2006 13:38
Ca la ușa cortului!

Înainte sã plece de la stadion, jucãtorii Rapidului s-au dezlãnțuit în autocar. Au behãit, au scandat "Gigi, țãrane, sînt bolnave oile!" și l-au înjurat în cor pe Rãdoi, folosind cuvinte murdare. "Mi se pare normal ce fac ei, dar orice-ar face, nu pot întoarce timpul înapoi. În dreptul nostru scrie semifinaliști Cupa UEFA", a replicat MM. În timp ce el dãdea declarații presei, fotbaliștii giuleșteni s-au apropiat de ușa autocarului și și-au întețit injuriile la adresa roș-albaștrilor.

sursa gsp

asta e o mare nesimtire si se vede frustrarea si invidia lor fata de Steaua. s-a vazut inca dupa ce i-am eliminat ca dupa fiecare gol mergeau la galerie si strigau impotriva noastra. ce sa mai faca Mirel cand merge la nationala si se intalneste cu sugaciu de niculae sau cu badoi sau pe cine mai au rapidistii la lot? asa club, asa jucatori, asa caracter-Rapid=rahat

Rahat esti tu bai spucatule, cand jucatorii vostri cantau in vestiar "am avut si vom avea mereu" nu te interesa reactia jucatorilor vostri.Asa ca vedeti-va de jucatorii vostri si uitati-va la reactia voastra de ieri.Cu 20 min inainte de meci incepati sa plecati acasa.

alex_m8701.05.2006 13:40

Nu are rost sa cautam acum antrenori. Daca am incepe cu "demisia, etc" am face mult mai rau. Si asa jucatorii si antrenorul sunt cu moralul la pamant, iar o schimbare acum ar face sigura pierderea campionatului.

Trebuie sa mergem toti la meciurile Stelei si sa ne incurajam echipa. Trebuie sa ii impingem din spate, sa ii facem sa uite de ultimele esecuri. Putem sa-i facem sa atace(oare de ce a castigat Boro?). Eu zic ca se poate.

Daca o sa injurati, sa fluierati, sa cereti demisii , sunteti exact ca dinamovistii.

Putem sa demonstram de ce suporterii stelisti sunt superiori

pisybaby01.05.2006 13:41
Ca la ușa cortului!

sursa gsp

asta e o mare nesimtire si se vede frustrarea si invidia lor fata de Steaua. s-a vazut inca dupa ce i-am eliminat ca dupa fiecare gol mergeau la galerie si strigau impotriva noastra. ce sa mai faca Mirel cand merge la nationala si se intalneste cu sugaciu de niculae sau cu badoi sau pe cine mai au rapidistii la lot? asa club, asa jucatori, asa caracter-Rapid=rahat

Rahat esti tu bai spucatule, cand jucatorii vostri cantau in vestiar "am avut si vom avea mereu" nu te interesa reactia jucatorilor vostri.Asa ca vedeti-va de jucatorii vostri si uitati-va la reactia voastra de ieri.Cu 20 min inainte de meci incepati sa plecati acasa.

daca tot postezi aici invata sa scrii macar!

I.N.Money01.05.2006 13:53

Nu poate sa faca acest lucru,seful lor Gigi Corsicanul,pentru care dupa mintea lui Corsica e o regiune din Japonia,nu le permite sa se exprime corect.Orice fan al rapidului trebuie sa aibe maxim 6 clase pentru a putea sustine aceasta echipa,restul nu au ce cauta. 8)

fuzy01.05.2006 13:57

toti depravatii tin cu rapid... ati uitat cand nu mai stiati de voi dupa returul din Cupa UEFA? cum ati inundat Lia cu lacrimi? voi nu ati invatat, in Romania nu exista inca echipa care sa se ridice la valoarea Stelei...

vorba unui banner

MECIURILE CU VOI, SUBIECT DE CATERINCA PENTRU NOI!

castiga si ei un meci dupa 20 de ani si se bucura... vai de capul lor...

«1111213141516»