@DTP-Ludacris
Ai zis foarte bine...asa e,nici mie nu-mi place ce a facut Oli din echipa asta,a transformat un BMW intr-un trabant fara sa exagerez...eu nu mai vad de meciuri bune nici o viziune tactica a jocului...trebuie sa recunoastem toti chiar daca e greu ca Steaua nu mai joaca ce juca cu Protasov sau Zenga
Ai perfecta dreptate.
Si eu am am scris acum vreo 2 saptamani ca Olaroiu a primit Steaua ca pe o masina, la cheie. Dar nu ia adus nici o imbunatatzire, ba din contra o uzeaza la maxim precum un incepator care abia si-a luat carnetul de conducere. Daca o sa continue in felul acesta masina(Steaua) nu o sa mai poata sa-l duca pe Olaroiu la destinatzie. Si destinatzia e cstigarea campionatului.
- Cu Zenga antrenor, inaitea meciurilor, eram sigur ca Steaua nu o sa primeasca gol sau macar n-o sa primeasca mai mult de unul.
- Cu Protasov, inaintea meciurilor, eram sigur ca Steaua o sa inscrie cel putzin un gol.
- Cu Olaroiu, inaintea meciurilor, sunt sigur ca nu sunt sigur de nimic. Apararea e din ce in ce mai nesigura, iar atacul nu mai exista aproape deloc. Steaua in ultimul timp da gol din greselile adversarilor(penaltyul cu Poli, greselile portarului lui Boro). A distrus tot ce au facut Zenga si Protasov la Steaua, iar acum jocul Stelei e la fel ca cel din era Pitzurca, adica haotic fara persepctive.