FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-2

«1101112131416»
Dj30.04.2006 23:34

Ca la ușa cortului!

Înainte sã plece de la stadion, jucãtorii Rapidului s-au dezlãnțuit în autocar. Au behãit, au scandat "Gigi, țãrane, sînt bolnave oile!" și l-au înjurat în cor pe Rãdoi, folosind cuvinte murdare. "Mi se pare normal ce fac ei, dar orice-ar face, nu pot întoarce timpul înapoi. În dreptul nostru scrie semifinaliști Cupa UEFA", a replicat MM. În timp ce el dãdea declarații presei, fotbaliștii giuleșteni s-au apropiat de ușa autocarului și și-au întețit injuriile la adresa roș-albaștrilor.

sursa gsp

asa galerie..asa jucatori stricati si mizerabili.nu degeaba le zicem tigani acestor specimene

Motanu D30.04.2006 23:37

Reactia lor e normala. Desi au invins acum sunt inca frustrati ca i-am invins acolo unde intr-adevar conteaza: in Cupa UEFA.

Dj30.04.2006 23:37

si niste frustrati o sa ramana mereu...

frumoase bannerele noastre...le`am zis exact ce meritau :)

I.N.Money30.04.2006 23:40

Astia nici nu trebuie bagati in seama,nici galeria,nici jucatorii,cred ca 90 % din ei folosesc numele de "Boro" ,dar habar nu au de unde provine.

Motanu D30.04.2006 23:41

E normal ca tziganii sa tina cu Boro. Au palmaresuri similare !!! :!: :!: :!:

Dj30.04.2006 23:44

ce palmares..k il poti scrie pe un bilet de ratb...

DTP-Ludacris01.05.2006 00:28

Si mai ramane si loc ,ce dreaq sunt niste ciori atat suporterii cat si jucatorii...

RUSINE !

martanu01.05.2006 01:32
Ca la ușa cortului!

Înainte sã plece de la stadion, jucãtorii Rapidului s-au dezlãnțuit în autocar. Au behãit, au scandat "Gigi, țãrane, sînt bolnave oile!" și l-au înjurat în cor pe Rãdoi, folosind cuvinte murdare. "Mi se pare normal ce fac ei, dar orice-ar face, nu pot întoarce timpul înapoi. În dreptul nostru scrie semifinaliști Cupa UEFA", a replicat MM. În timp ce el dãdea declarații presei, fotbaliștii giuleșteni s-au apropiat de ușa autocarului și și-au întețit injuriile la adresa roș-albaștrilor.

sursa gsp

asa galerie..asa jucatori stricati si mizerabili.nu degeaba le zicem rromi acestor specimene

Asta le intrece pe toate, tiganusi

au dat in dementa. Daca va convoca Piti la

nationala jucatori de la noi si de la crrrapid

se vor incaiera la casa fotbalului......poate

n-ar fi rau sa ne lase Piti jucatorii acasa.

Rusine Rapid!!!!!!!!!

pisybaby01.05.2006 06:21

umil sa fii tu ca esti suporter rapid si sa dispari de pe forumul asta,nu vad care e rostul sa stai aiurea pe aici

pisybaby01.05.2006 06:34
si uite inca o cioara la noi pe forum... luati-va zborul futu-va in gura de ratati !! oricum voi ati uitat ca mai aveti meci cu sportul si clujul de la care luati bataie..... sunteti de rahat !! cei mai huliti suporteri... deja cred ca Rapid o sa fie pe primul loc la cea mai urata galeria .... sunteti niste tarani niste rromi borati.. dati in cap la lume.. furati portofele in tramvai... cersiti si jegmaniti... duceti-va frate pe centura si ...... **** poate scoate vreun ban !! LA CIOROI MWIE LA CIOROI !! SUSPENDATI-NE URAM CIORILEEE !!
EXACT sunt niste ciorditori si niste nespalati!
crist3a01.05.2006 06:56

Steaua-Rapid 0-2

Trebuie sa recunoastem ca a fost cel mai prost meci pe care l-a facut Steaua in acest sezon. Nici o idee in atac, suturi anemice, Ghionea a jucat de parca era la antrenament, ce mai toti erau daramati psihic dupa Meciul cu Boro. Ar trebui sa isi revina cat mai repede ca sa nu piarda si titlul si parerea mea este ca aja cum anul trecut Becali a vrut sa creeze un soc la echipa demitandu-l pe Zenga si punandu-l antrenor pe Titi Dumitriu aja si acum ar trebui dat afara Olaroiu pentru ca a stricat echipa ofensiva a lui Protasov, acea echipa care marca de 4 ori lui Lens si ar trebui instalat ca antrenor Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] mai ales ca se implinesc 20 ani de la Sevilla si pentru ca jucatorii ar lupta suplimentar doar pentru a-l multumi pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Deasemenea ar fi o problema , daca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ar vrea sa stea daor 7 etape pana la sfarsitul sezonului. Oricum in vara ar trebui adus un antrenor caruia ii place atacul pentru ca Steaua de acum poate cuceri Europa mai ales daca joaca ofensiv , sa se apropie de Vitezistii din `86. HAI Steaua!

colaps01.05.2006 07:33

capul sus stelisti! strangeti din dinti si mergeti mai departe!!! o echipa mare se naste si din dureri nu numai din succese!! nu poti sa fii atot puternic pana nu cunosti si cupa amara a umilintei, pana nu simti si durerea, pana nu iti inghiti lacrimile si nu musti din gazon!!

Asculta aici Ghionea!!! Sunt mandru de tzarana din buletinul tau pentru ca stiu mai bine cu ce sudoare a fost stropita... in ochii mei si nu numai, valoreaza infinit mai mult decat cerneala unui scribalau lash care nici macar nu are curajul sa semneze si sa stea drept in fata voastra pentru mizeriile pe care le vomita pe o fitzuica de doi bani... pe tricoul tau va sta scris mereu numele tau, Ghionea si nu chilotzea sau mai stiu eu ce pseudonim neinspirat!!!

lotto107601.05.2006 07:51
marsh rapidistilor!!!!!!!

lasa-i bah, sunt si ei fericiti ca le-au crescut oua :-D de fapt nu le-au crescut, le-au gasit pe jos, le-au vopsit si si le-au lipit cu **** d'ala de lipit shinele de tren :-D

lasa-i bah sa se ingrashe si ei acu' de fericire, ca prea li se lipise burta de spinare de atata foame :-D

lasa-i bah sa se mai albeasca si ei de bucurie, ca altfel o sa ajungem sa calcam pe ei in tribune dc s-ar stinge nocturna :-D

Humbler01.05.2006 08:20

degeaba se bucura tziganii acum... important este ca am jucat semifinala... dar trebuie neaparat sa luam titlul :)

MihaiM01.05.2006 08:21

Ce refuleaza frustrarea din rapidisti. N-am vazut asa ceva. Se vede cata ura au strans in ei pt UMILINTA din Cupa UEFA. Oricum, desi ne doare ca am luat bataie, un meci de campionat nu se poate compara in veci cu cel din UEFA. Noi o sa mai avem sanse sa-i batem, dar ei sa ne scoata din UEFA nu se stie daca se va intampla vreodata. Iar daca ma adaugam si faptul ca in ciuda victoriei, raman tot cu sansa a doua la campionat, atunci e clar de ce BORO-istii din giulesti isi rod unghiile de oftica.

FORZA Steaua!

tanti01.05.2006 08:48

nu stiu voi cum v-ati simtit dupa meciul de aseara, dar pe mine m-a secat de toata energia care imi ramasese dupa jocul cu boro...

ma uitam la baieti pe teren si nu-mi venea sa cred... sperasem ca ei sa fie mai puternici decat mine, sa-si revina mai repede... voiam ca toata amaraciunea din sufletul lor sa se stranga in mine iar ei sa aiba puterea sa ridice capul din pamant si sa mearga mai departe... cand colo au intrat pe teren cu el plecat, apasati parca de aplauzele si de mandria suporterilor care au fost la stadion.. in primele minute am avut impresia ca vad meciul din anglia, cu toata lumea in jumatatea noastra... pana la urma au reusit sa se urce putin pe "lebedele negre", dar, vai!, a venit golul, iar Carlos iar mi-a infipt un cutit in inima. de ce tocmai el? de ce naiba nu reuseste sa comunice cu Ghionea? de ce doamne iarta-ma nu prinde mingiile alea? dar ce cauta pancu liber la 6 metri???

apoi m-am prabusit pe scaun... si mi-au luat si bricheta la poarta... aprindeam tigara de la tigara si simteam cum imi bubuie creierii in cap... golul lui Moldovan m-a sugrumat de tot... imi venea sa intru pe teren sa-i asez cu mana... sau sa-i iau la palme, sa se trezeasca... Carlos musca din plasa... eu as fi muscat din el... dar pancu nu avea voie sa traga de la 30 de metri fara sa incerce nimeni sa-l blocheze, Nicolae nu avea voie sa recentreze in careu iar Moldovan nici atat sa fie liber...

restul meciului a curs aiurea... parca il priveam din alta dimensiune... niciodata nu mi-am dorit sa aud mai repede fluierul de final... dar acum tot ce voiam era sa se sfarseasca chinul...

aparatorii isi dadeau pase aiurea, doar Petre Marin parea mai cu capul pe umeri; la mijloc Banel si Mirel nu puteau sa faca totul singuri... oprita iesise la pauza, dupa ce in prima repriza nu stia sa stea in picioare... Bostina in loc sa alerge pe banda, statea lipit de Ogararu si asta nu avea cui sa-i paseze; atacul e inexistent...

in tot timpul asta, "lebadutele" sunt tot timpul primele la minge, se gasesc chiar si cu pase pe spate si le e sete de sangele care inca mai curge din rana boro... era ocazia lor sa se razbune si au facut-o... s-au dus la galerie iar scandarile lor imi musca din inima...

doare, dar e o durere surda, incomparabila cu cea de joi... sau poate la fel de mare, numai ca deja m-am obisnuit cu ea... as putea sa injur, sa-mi scuip toata amaraciunea, sa-i huidui pe ai nostri (unii au facut-o)... dar nu lovesc in oameni care sunt deja la pamant... il aplaud chiar si pe Carlos, iar el pare ca plange... o fi asa, n-o fi asa... nu conteaza... capul sus... TREBUIE...

vreau, am nevoie sa-l vad pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], dar el nu apare.. Oli e si el aplaudat, poate ironic... nu vreau ca la nervi sa spun ca trebuie sa plece unul sau altul... imi doresc doar sa-si revina pentru ca stiu ca pot mult mai mult decat atat...

ADRIAN PACURAR01.05.2006 08:51

Multi dintre cei care critica aceasta echipa nu au nici un drept sa o critice!Unde este atasamentul fata de culorile ros-albastre!Suntem suporteri pentru victorii , palmares dar culorile nu le apreciem!Avem echipa , trecutul si prezentul , unii dintre noi nu meritam aceasta echipa .Mult prea repede ne dezicem de ea!Uitam sa fim alaturi de baieti , uitam sa incurajam echipa!De ce nu suntem in stare 90 de minute sa o incurajam , indiferent de rezultat?Putem sa ne pastram refularile pentru acasa!

Allen01.05.2006 08:53
nu stiu voi cum v-ati simtit dupa meciul de aseara, dar pe mine m-a secat de toata energia care imi ramasese dupa jocul cu boro...

ma uitam la baieti pe teren si nu-mi venea sa cred... sperasem ca ei sa fie mai puternici decat mine, sa-si revina mai repede... voiam ca toata amaraciunea din sufletul lor sa se stranga in mine iar ei sa aiba puterea sa ridice capul din pamant si sa mearga mai departe... cand colo au intrat pe teren cu el plecat, apasati parca de aplauzele si de mandria suporterilor care au fost la stadion.. in primele minute am avut impresia ca vad meciul din anglia, cu toata lumea in jumatatea noastra... pana la urma au reusit sa se urce putin pe "lebedele negre", dar, vai!, a venit golul, iar Carlos iar mi-a infipt un cutit in inima. de ce tocmai el? de ce naiba nu reuseste sa comunice cu Ghionea? de ce doamne iarta-ma nu prinde mingiile alea? dar ce cauta pancu liber la 6 metri???

apoi m-am prabusit pe scaun... si mi-au luat si bricheta la poarta... aprindeam tigara de la tigara si simteam cum imi bubuie creierii in cap... golul lui Moldovan m-a sugrumat de tot... imi venea sa intru pe teren sa-i asez cu mana... sau sa-i iau la palme, sa se trezeasca... Carlos musca din plasa... eu as fi muscat din el... dar pancu nu avea voie sa traga de la 30 de metri fara sa incerce nimeni sa-l blocheze, Nicolae nu avea voie sa recentreze in careu iar Moldovan nici atat sa fie liber...

restul meciului a curs aiurea... parca il priveam din alta dimensiune... niciodata nu mi-am dorit sa aud mai repede fluierul de final... dar acum tot ce voiam era sa se sfarseasca chinul...

aparatorii isi dadeau pase aiurea, doar Petre Marin parea mai cu capul pe umeri; la mijloc Banel si Mirel nu puteau sa faca totul singuri... oprita iesise la pauza, dupa ce in prima repriza nu stia sa stea in picioare... Bostina in loc sa alerge pe banda, statea lipit de Ogararu si asta nu avea cui sa-i paseze; atacul e inexistent...

in tot timpul asta, "lebadutele" sunt tot timpul primele la minge, se gasesc chiar si cu pase pe spate si le e sete de sangele care inca mai curge din rana boro... era ocazia lor sa se razbune si au facut-o... s-au dus la galerie iar scandarile lor imi musca din inima...

doare, dar e o durere surda, incomparabila cu cea de joi... sau poate la fel de mare, numai ca deja m-am obisnuit cu ea... as putea sa injur, sa-mi scuip toata amaraciunea, sa-i huidui pe ai nostri (unii au facut-o)... dar nu lovesc in oameni care sunt deja la pamant... il aplaud chiar si pe Carlos, iar el pare ca plange... o fi asa, n-o fi asa... nu conteaza... capul sus... TREBUIE...

vreau, am nevoie sa-l vad pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], dar el nu apare.. Oli e si el aplaudat, poate ironic... nu vreau ca la nervi sa spun ca trebuie sa plece unul sau altul... imi doresc doar sa-si revina pentru ca stiu ca pot mult mai mult decat atat...

Frumos mesajul, tanti.

Important e ca noi suporterii sa-i sustinem pe baieti, sa le aratam ca nu sunt singuri, sa-i purtam spre 23. Nu trebuie nici unul contestat acum, nici macar Carlos. Olaroiu nici atat. Avem de castigat un titlu! In ultima etapa tragem linie si vedem cine merita apaludat si cine contestat. Forza Steaua!

tanti01.05.2006 09:02

lumea ma crede nebuna ca inca il mai apar pe Carlos... dar eu zic ca a demonstrat in alte meciuri ca poate ajuta echipa si ma doare pe mine cand vad ca acum aproape toata lumea il contesta, desi mai acum cateva saptamani l-ar fi pupat si-n dos... poate ca a avut mai multe interventii haotice decat cele strict salvatoare, dar cred ca deocamdata este o problema de comunicare cu fundasii... sa-i puna, frate, un profesor de limba romana, pentru ca Ogararu probabil are si alte treburi decat sa-i "predea" lui...

am incredere in el in continuare... la fel am avut si in "pasarila ala" (n.n. - Hamu) de care m-am speriat la amicalul cu modena... nu am spus niciodata despre el ca nu avea valoare de Steaua, asa cum s-au grabit unii sa o faca atunci cand a fost dat afara prima oara, dar dupa aia l-au "pupat" cand s-a intors, pentru ca apoi sa il huleasca iar dupa ce s-a transferat la Tomsk (unde, apropos, nu am vazut sa apere)

Carlos pana la urma cica ar fi fost selectionat in nationala portugaliei pentru urmatorul meci... sper ca asta sa-i dea incredere si sa-l ajute sa depaseasca momentul asta atat de greu...

***alex***01.05.2006 09:42
Peluza Nord e locul fanilor ... nu a spectatorilor...restul sa mearga la tribune sau Peluza Sud

e doar parerea mea..dar parca am mai vazut`o undeva

ti se pare normal ca la acest meci in care echipa are nevoie de sustinere .. la Peluza Nord sa se strige de la niste bisnitari..STAI JOS???

S-a strigat STATI JOS la inceput cand au aratat mesajele :lol:

KroNos^01.05.2006 09:51
Ar trebui sa isi revina cat mai repede ca sa nu piarda si titlul si parerea mea este ca aja cum anul trecut Becali a vrut sa creeze un soc la echipa demitandu-l pe Zenga si punandu-l antrenor pe Titi Dumitriu aja si acum ar trebui dat afara Olaroiu pentru ca a stricat echipa ofensiva a lui Protasov, acea echipa care marca de 4 ori lui Lens si ar trebui instalat ca antrenor Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]

Anul trecut si cu Zenga s-a intamplat la fel. Dupa meciul cu Villarreal Steaua a jucat din ce in ce mai prost pana in momentul in care la dat afara Gigi. Acum ar trebui sa faca la fel. Stelei nu-i trebuie un antrenor fricos care la 2-0 sa-i bage in aparare si sa manance bataie cu 4-2. Olaroiu am mai spus-o a distrus toate automatismele din era Protasov. A distrus jocul ofensiv si spectacolul.

De ce spun asta?

- Pentru ca pe vremea lui Protasov Steaua juca super ofensiv, avea 15 ocazii pe meci, dar avea si cea mai buna aparare. Din toate meciurile cu Protasov antrenor mi-au placut 80-90%.

- Cu Olaroiu antrenor mi-au placut doar 2 meciuri. Aseara Olaroiu a folosit echipa de baza si nu a avut nici un sut pe poarta pentru ca nu mai stiu sa joace ofensiv, ataca haotic numai prin centrari. Nu mai joaca in viteza cu devieri, cu 1-2-uri.

Olaroiu nu-i pregateste in nici un fel din punct de vedere psihologic pe jucatori + ca habar n-are sa faca schimbari. In fotbal conteaza in proportzie de 90% moralul. Daca intrii cu moralul la pamant potzi sa fi toba de tactica ca tot nu faci nimic. Si acest lucru nu s-a intamplat numai aseara, cu jucatorii stelisti, s-a intamplat la aproape toate meciurile cu Olaroiu antrenor.

Am vazut ce scriu unii pe aici ca cica cei care ii critica jucatori si pe Olariu nu sunt stelisti. Dar daca nu-i critica nimeni or sa joace la fel. Si deja s-au strans cam multe meciuri proaste. Si imi vin acum in minte meciruile cu Arges, Natzional, Herrenveen(retur), Betis(tur), Poli Iasi, Dinamo, Boro(returul), Rapid(ultimile 2 meciuri), etc.

Daca se simte lezat vreun suporter stelist ca-l critic pe Olaroiu sa nu fie pentru ca mi-e frica sincer ca n-o sa luam campionatul cu acest Olaroiu care ii face pe jucatori sa joace din ce in ce mai prost.

In legatura cu suporterii care injura multzi se duc la meciuri sa vada un spectacol si deja s-au strans destule meciuri in care Steaua nu a avut mai mult de 2 suturi pe poarta. Chiar si cel mai patimas suporter stelist cred ca a injurat cel putzin o data atunci cand a vazut, in meciurile enumerate mai sus, ca echipa nu joaca nimic.

Repet Olaroiu trebuie sa plece. Am crezut ca ce i s-a intamplat in 2003 a fost ghinion sau ca l-au sabotat unii jucatori, dar se pare ca atata stie el. Steaua acum joaca la fel ca atunci, fara idei.

Ne trebuie neaparat un nou antrenor pentru ca jucatori avem dar ne trebuie si un "dirijor" bun.

fuzy01.05.2006 10:13

Carlos trece printr-o perioada mai dificila... cam cum era Mutu acum 3 ani in anglia(nu, sa nu intelegeti ca il acuz ca trage pe nas, Doamne fereste)... sper ca acest meci sa fi fost un adevarat dush rece pentru Steaua...

hai sa fim alaturi de echipa si la bine si la rau!

cat despre treaba cu "thank you boro"... aia nu ca nu stiu de la ce vine "boro"... 90% habar nu au ce inseamna "thank you"...

apropo... fac un mic offtopic, sper ca nu se supara nimeni... am vazut ceva in presa si m-a amuzat f. tare...

Neţoiu: "E regretabil că se stabileşte de dinainte cine ia campionatul şi cine retrogradează"

"Fiţi corecţi!"

Rapidiştii i-au somat pe stelişti să joace doar pe teren ultimele etape de campionat şi i-au cerut lui Dumitru Dragomir să vegheze asupra corectitudinii finalului de sezon. "Steaua păstrează, teoretic, un avantaj de trei puncte înaintea noastră dacă va cîştiga cele două restanţe, cu Pandurii şi cu FCM Bacău, dar sper ca meciurile finalului de sezon să se dispute doar pe teren"

acum eu ma intreb... oamenii astia sunt sanatosi??!!

ei sunt cei mai murdari din divizia A, fac cele mai multe blaturi si acum, arunca pe noi toata mizeria...

oare de ce au ieshit toate glumele alea despre Dinamo? fum fara foc nu iese!

-Un penalty: 1000 euro; - O eliminare din echipa adversa: 2000 euro; - O victorie: 3000 de euro; - Un campionat castigat: 50000 euro.-Expresia lui Borcea: nepretuita! Pentru fotbal adevarat exista Steaua, pentru celelalte, are Dinamo Mastercard.

RUSHINE Dinamo!

RUSHINE RAPID!

F

andreea_s01.05.2006 10:32
Multi dintre cei care critica aceasta echipa nu au nici un drept sa o critice!Unde este atasamentul fata de culorile ros-albastre!Suntem suporteri pentru victorii , palmares dar culorile nu le apreciem!Avem echipa , trecutul si prezentul , unii dintre noi nu meritam aceasta echipa .Mult prea repede ne dezicem de ea!Uitam sa fim alaturi de baieti , uitam sa incurajam echipa!De ce nu suntem in stare 90 de minute sa o incurajam , indiferent de rezultat?Putem sa ne pastram refularile pentru acasa!

IN SFARSIT CINEVA CARE SPUNE LUCRURILOR PE NUME! DA, SIGUR CA ESTI DEZAMAGIT ATUNCI CAND ECHIPA TA INTRA PE O PANTA DESCENDENTA, DAR ASTA NU INSEAMNA CA TREBUIE SA INCEPI SA JIGNESTI. NU VREAU SA FIM PRECUM SUPORTERII ECHIPEI Dinamo! PUR SI SIMPLU NU VREAU! NOI SUNTEM MAI BUNI CA EI, PT CA NOI SUNTEM CU TOT SUFLETUL PT ACEASTA ECHIPA!

INTOTDEAUNA PENTRU Steaua! INTOTDEAUNA LANGA Steaua!

Vladinho01.05.2006 10:33

Majoritatea "suportierlor" sunt suporteri doar la victorii.SI asta e rau......cand e mai greu trebe sa fim alaturi de ei si majoritatea atunci ii lasa....rusine..

Mija01.05.2006 10:39

chiar dak am pierdut aseara..tot cei mai tari ramanem.rapidul a profitat d esecul d la boro..nu era nevoie sa se bucure ca a ratat calificarea ca era succesul romanilor nu numai al Stelei.trebuia sa ajungeti si voi in semifinale dak erati asa buni..FORZZA STEAUAAA

«1101112131416»