Dupa meciul cu Natzional cand il blamam pe Olaroiu mi-au sarit unii in cap cu textul "Sa-l mai lasam cateva meciuri". OK. L-am lasat dar Steaua joaca din ce in ce mai prost pe cand Rapid si Sportul joaca din ce in ce mai bine.
Oare unde este extraordinarul antrenor Olaroiu, formidabilul filozof Olaroiu care vorbeste cu cu fiecare jucator in parte inatea meciului? AAAAAAAAAAaaa el n-a existat niciodata pentru ca e cel mai slab antrenor care a antrenat Steaua in ultimii 8 ani.
Oli a avut rezultate pe munca lui Zenga si a lui Protasov. Dar cat sa mai aiba succesc cu tactici falimentare? Cum vrea sa castigam daca atacam haotic si nu avem mai mult de 2 suturi pe poarta. E al nu stiu catelea meci cu Olaroiu antrenor in care Steaua nu trage mai mult de 2 suturi pe poarta.
Gigi a spus in iarna ca Oli o sa fie cel mai bun antrenor al Stelei. Da da si pinguinii zboara!
- In Anglia Steaua a terminat meciul cu 8 fundasi si Boro cu 5 atacantzi. DECI ofensiva RuLz!!!
- Cu rapid, Steaua n-a tras nici un sut pe poarta. E incredibil cum s-a dus ce a fost frumos cu Protasov, adica jocul ofensiv si spectaculos.
- Steaua nu i-a inscris Argesului nici un gol desi Cartzu si-a bagat autobaza in poarta, iar Boro ne-a dat 4 goluri desi Steaua s-a aparat la fel ca Argesul.
Olaroiu e singurul vinovat pentru jocurile proaste din retur si trebuie sa plece de la echipa. E un antrenor foarte slab.
In locul lui sa vina unul dintre urmatorii: [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Dorinel Munteanu, Dan Petrescu.