FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-2

«18910111216»
radooku_steaua30.04.2006 19:53

am fost pe stadion.... in peluza... sa sustin pe Steaua !! SA CASTIGAM !! insa ce am vazut.... bip bip bip... batai in galeria Stelei, injuraturi, echipa a jucat un fotbal prost, gafe peste gafe.... NU INTELEG DE CE NU A JUCAT Cristocea TITULAR ?? DE CE NU BAGA JUCATORI TINERI !! Ne-am plictisit de obositul oprita, de ratangiul Bostina, gafeorul Carlos etc... macar daca pierdem sa pierdem cu demnitate... sa atacam... sa punem presiune... dezamagire dezamagire dezamagire... pacat de suporteri minunati care ii avem !! Trebuie sa ne revenim si sa luam campionatul !! FORZA Steaua

ros-albastru30.04.2006 19:57

moderatori unde sunteti??????? dati-i odata ban stancutei asteia

DTP-Ludacris30.04.2006 19:59

Deci . Tocmai am venit de la meci acum 5 minute,am 1000 de draci ,nu se mai poate continua asa .Multumim Oli pentru ce ai facut dar e de ajuns , nu se poate asa ceva ,pierzi ,dar nu asa ,pe vremea lui Zenga & Protasov in 45 de minute chiar dak nu dadeam gol i "calaream" rau de tot si tot iesea ceva dar asa ceva nu vedeai , in tribune ..am fost peste ei ..in teren cu exceptia lui Carlos suntem peste ei ...dar avem un antrenor de ...CACAO !!! Dak continuam sa i dam sanse peste sanse nu rezolvam nimic ,cel mai bine ar fi dupa terminarea campionatului sa fie DEMIS !!!!

Vladinho30.04.2006 20:00

Acuma am venit de la meci

Sunt dezamagit total......se vede ca nu au trecut peeste socul din UEFA....sper sa trecem si sa luam naibi macar campionatu!

M@rmota30.04.2006 20:02

Tocmai am venit si eu de la stadion..De acord, echipa nu a jucat tocmai bine insa cei care au venit sa incurajeze echipa..doar asta nu au facut!Am fost in tribuna 2..am avut pe cineva langa mine care a injurat pe tot parcursul meciului toti jucatorii Stelei..unul n-a scapat..si era dotat cu tricou fular si bratara Steaua :( foarte urat...

Mih30.04.2006 20:04

Ban pt spam. Funny as hell though. :P

M@rmota30.04.2006 20:05

Manelistii ataca in Forza..dar..pacat ca nu puteti mai mult :D asta ce vroia sa fie o rabufnire a unei mandrii ranite?

Madeleine30.04.2006 20:11

Mda... Si gramatica ai invatat-o tot in Giulesti? Se vede :)

M@rmota30.04.2006 20:15

Fugi si canta la alta masa ca ne plictisesti sincer..vezi poate iti scoate gutza coada de maimutza un album :lol: canta pe la poarta lui poate poate..

Madeleine30.04.2006 20:22

De fapt lucrurile scartaiau cu mult inainte, dar cum echipa avea niscaiva rezultate, am trecut cu vederea. Sa fim seriosi, in multe situatii am avut noroc cu carul, iar singurele meciuri in care intr-adevar jocul Stelei s-a legat, macar partial, au fost returul cu Betis, turul cu Boro (facand abstractie de cateva ratari impardonabile) si meciul cu Farul...

In rest... Amintiti-va de meciul penibil cu Iasiul, in care, culmea, ne mai si bucuram de un penalty amarat dupa un joc cel putin scremut. Cu Rapidul in UEFA am dovedit experienta si stapanire de sine, dar daca nu marca Nicolita in primele minute, am fi fost batuti sigur, si probabil la scor.

Pe scurt, ceea ce s-a vazut pana acum ramane valabil: un antrenor caruia ii lipseste clasa (nu zic ca e o nulitate, dar avem nevoie de cineva mai tenace), doar cativa jucatori intr-adevar valorosi, capabili sa puna in pericol adversarul, psihic labil, incoerenta in joc in momentele cele mai importante.

KroNos^30.04.2006 20:26

Dupa meciul cu Natzional cand il blamam pe Olaroiu mi-au sarit unii in cap cu textul "Sa-l mai lasam cateva meciuri". OK. L-am lasat dar Steaua joaca din ce in ce mai prost pe cand Rapid si Sportul joaca din ce in ce mai bine.

Oare unde este extraordinarul antrenor Olaroiu, formidabilul filozof Olaroiu care vorbeste cu cu fiecare jucator in parte inatea meciului? AAAAAAAAAAaaa el n-a existat niciodata pentru ca e cel mai slab antrenor care a antrenat Steaua in ultimii 8 ani.

Oli a avut rezultate pe munca lui Zenga si a lui Protasov. Dar cat sa mai aiba succesc cu tactici falimentare? Cum vrea sa castigam daca atacam haotic si nu avem mai mult de 2 suturi pe poarta. E al nu stiu catelea meci cu Olaroiu antrenor in care Steaua nu trage mai mult de 2 suturi pe poarta.

Gigi a spus in iarna ca Oli o sa fie cel mai bun antrenor al Stelei. Da da si pinguinii zboara!

- In Anglia Steaua a terminat meciul cu 8 fundasi si Boro cu 5 atacantzi. DECI ofensiva RuLz!!!

- Cu rapid, Steaua n-a tras nici un sut pe poarta. E incredibil cum s-a dus ce a fost frumos cu Protasov, adica jocul ofensiv si spectaculos.

- Steaua nu i-a inscris Argesului nici un gol desi Cartzu si-a bagat autobaza in poarta, iar Boro ne-a dat 4 goluri desi Steaua s-a aparat la fel ca Argesul.

Olaroiu e singurul vinovat pentru jocurile proaste din retur si trebuie sa plece de la echipa. E un antrenor foarte slab.

In locul lui sa vina unul dintre urmatorii: [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Dorinel Munteanu, Dan Petrescu.

Madeleine30.04.2006 20:27

Draci... Ti-ai facut al doilea nick ca sa postezi iar tampenia aia? Esti retardat, amice 8O

Harald30.04.2006 20:29

@ admini

faceti ceva cu pacaliciu asta

DTP-Ludacris30.04.2006 20:29

Degeaba , unii oameni sunt atat de idioti ,de ce draq nu isi da demisiaaaaaa??? Nu vede ca distruge echipaaaaa ? M-am saturaaat pana peste cap !

steauafan30.04.2006 20:35

pare-mi-se ca flacau' cu manelele e steauatoronto...el ce e mare manelist si tare suparat pe site lately

DTP-Ludacris30.04.2006 20:37

Dak el e ...nu imi imaginez cum a ajuns el moderator aici .. R E T A R D

Mih30.04.2006 20:42
Degeaba , unii oameni sunt atat de idioti ,de ce draq nu isi da    demisiaaaaaa???  Nu vede ca distruge echipaaaaa ? M-am saturaaat pana peste cap !

Nu i-am dat destule sanse lui Oli? :|

Ne trebuie un antrenor strain cu mare experienta care sa inspire incredere jucatorilor nostri . S-a vazut cum Steaua a fost depasita tactic si psihic in semifinala UEFA , la fel si Villareal a patit-o in CL. Echipele au creat multe probleme adversarilor, dar de semifinale trec profesionistii. Am pierdut mult timp cu Oli si cu Carlos. :(

Dj30.04.2006 20:47

nu pleaca Oli pana la vara.nu il da Gigi afara.

despre meci ce sa zic decat.. DEZAMAGIT TOTAL

despre peluza 2 ce sa zic.. cetateni la greu..

alex ripper30.04.2006 20:50
moderatori unde sunteti??????? dati-i odata ban stancutei asteia

moderatorii abia au venit de la stadion...suntem pe pozitii...vom eradica gripa aviara prin metodele agreate de minister.adica gazarea zburatoarelor.

spre_2430.04.2006 20:54

bine zis ! suntem intr-o pasa prosat ! ne revenim noi la vara si rupem :( dar acu imi vine sa ma arunc de la balcon :((

***alex***30.04.2006 20:56

In legatura cu meciul : Am zis imediat dupa meciul cu Middlesbrough ca vom pierde acest joc, din pacate nu m-am inselat.Insa ne putem consola spunand ca fost un derby slab, in care au castigat cei mai putini slabi, nici Rapid nu a jucat cine stie ce si sa ne gandim ca avem doua restante si inca prima sansa la campionat.

In legatura cu CETATEEEEEENII :D din peluza : Poate ca are dreptate si John ca multi nu canta, dar nici sa-i injuri asa.Si mai sunt motive pentru care lumea nu canta: unii nu stiu cantecele, iar alt motiv ar fi ca uneori se lungea un cantec cam 2-3 minute si obosesti si te plictisesti cantand acelasi lucru in continuu.

Sper ca de etapa vitoare sa ne revenim! CU Steaua PANA LA MOARTE!

DTP-Ludacris30.04.2006 20:58
bine zis ! suntem intr-o pasa prosat ! ne revenim noi la vara si rupem :( dar acu imi vine sa ma arunc de la balcon :((

pana la vara ce facem frate ? noi trebuie sa ne revenim U R G E N T !!!

martanu30.04.2006 21:00

Fratilor,

Jucatorii trebuie sa stranga randurile, si mai

ales sa nu mazileasca Gigi pe nimeni acuma la

nervi. Astia sunt cu ei defilam. Trebuie jucat

pana la capat si atunci trebuie trase concluziile.

ESTE MOMENTUL LUI [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]!!!!!!!!!!!!!

"FIARA" POATE FI ACEL LIDER CARE SA TRANSFORME

JUCATORII IN BALAURI, SI FIIND ATACANT DE MESERIE

SA LE ARATE LUI Dica, Iacob SI CEILANTI CE INSEAMNA

SA FII ATACANT CARE SPERIA CAINI CIORI SI ALTE

EXEMPLARE CIUDATE.

Dj30.04.2006 21:04

nu stiu ce sa mai cred de Carlos asta.poate ma ajuta si pe mine cineva sa realizez ce este cu acest portar.e sau nu de Steaua?

toxic310030.04.2006 21:06

Ne-au batut jerpatii aia..ce gust amar...

Steaua a jucat slab,Carlos nu a aparat,plm ce sa mai zic..ah Oli iar a facut schimbari proaste...sa-mi bag **** ne-au batut gunoierii...

«18910111216»