Am vazut in seara asta o echipa cu un joc de Divizia C, fara nici un sut pe poarta, un Olaroiu fara idei si solutii, un Iacob cu picioarele legate [jucatorul asta e chiar asa mare fumator?], un Goian ce incearca sa fie atacant in loc de fundas, un Cristocea destul de bun dar fara sprijinul echipei, alaturi de Nicolita si poate Radoi...Vina este, dupa cum a spus-o un mare filozof la TV[nu imi aduc aminte cine], colectiva... Nu este nevoie de vorbe goale aruncate in stanga si in dreapta, de genul : "BAAA OLIIIIII! DU-TE BA SI LASA-NE!", "BA Dica IN ..... DUTE-N ... CA NU STII SA DAI O PASA!".Si totusi, aceasta echipa, care ne-a adus atatea bucurii, pe care probabil nu le-am meritat[dupa cum a spus si altcineva], nu merita sprijin?Jucatorii acestia au, cum e si normal, o perioada nefasta, si pentru a trece de ea au nevoie de sprijin. Pai voi strigati pe strada " HAIDEEEEEEEEEEEE STEAUAAAAAAA!" si nu stiti macar 3 jucatori? Voi spargeti seminte in tribune si tipati : "LASA BA STEAGU JOS IN ...!" sau "BA S-O F... PE M.... DE RATANGIU!"? Voi sunteti aia care azi sunteti stelisti ca a castigat Steaua, maine dinamovisti ca va castiga Dinamo cu un 1-0 in ultimul minut?...Impresia mi s-a schimbat in ultimul timp.Scuze ca am fost prea dur, dar asta gandesc eu in acest moment.Pentru cei care sunt de acord "Holla Me!"
Cheers