FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-2

«191011121316»
karas_ultras30.04.2006 21:07
I-am vazut in tribuna de la Polivalenta pe fotbalistii de la Steaua si mi s-a strans inima... Sper sa gresesc, dar asta nu semana cu o echipa care si-a revenit din socul eliminarii. Daca victoria de la handbal nu i-a motivat, atunci au nevoie URGENTA de de un stimul care sa-i scoata din transa. Nu sunt psiholog si sper sa gresesc, dar atitudinea lor nu mai era de invingatori, ci de resemnati ca ciobanul din Miorita, f...-l in gura cu resemnarea lui!!!

Am avut dreptate, din pacate!...

alex ripper30.04.2006 21:08

problema lui Carlos e simpla...il afecteaza foarte mult greselile lui. Steaua nu are un psiholog cum au echipele mari pentru a lucra si la psihicul jucatorilor.La fel a patit si Dica dupa ce a ratat penalty-ul de la Arges din turul campionatului trecut.

alex_Ra230.04.2006 21:09

off...si cand imi aduc aminte ce schimbari facea Zenga...

Humbler30.04.2006 21:09

ce galerie e aia ? nu s-a auzit nimic... e normal ca echipa sa nu joace daca nu e incurajata... la pauza... samantzarii din tribuna fluierau... degeaba sunteti la nord 30 000 000 0000 de grupari daca nimeni nu canta...

Bebe4ever30.04.2006 21:23

Respect acelora care au cantat si au incurajat echipa 90 min. Rusine " cetatenilor "... decat sa veniti ca la teatru, mai bine stati dreaq acasa!

armanovici30.04.2006 21:25

Maxim respect adevaratilor suporteri.

Toti "critici" sa ramana acasa!

Dj30.04.2006 21:25

o sa ne revenim...sper...k dc nu e jale...

Kristy_Cj30.04.2006 21:32

Am vazut o echipa de bufoni,resemnati si iarasi ca la Boro fara nici o faza clara de poarta...penibili cu tot cu Oli...Sper sa-si revina cat mai repede sa nu mai faca de rusine Steaua

armanovici30.04.2006 21:35

Bufon esti tu.

Echipa asta ne-a adus atatea bucurii!

Multi nu o meritam...Ca noroc ca nu ai fost pe stadion,ca probabil i-ai fi huiduit si la 2-0 plecai acasa!

Dj30.04.2006 21:36

resemnati da..bufoni e mult spus...mai gandeste`te

Humbler30.04.2006 21:39

terminatilor, tzineti cu Steaua doar cand bate ? si va duceti la peluza ca e mai ieftin biletul ? vai de voi !!! faceti de rusine Steaua...

Dj30.04.2006 21:40

humbler ..nu mai acuza asa..sau daca acuzi nominalizeaza

Kristy_Cj30.04.2006 21:48

@armanovici

Ai dreptate poate ca sunt bufon si eu...In viata mea n-am strigat si n-am hulit-o spre deosebire de altii care cica sunt suporteri adevarati...Tin de cand aveam 3 ani cu echipa asta,am vazut atatea meciuri si am fost la atatea meciuri,in care i-am auzit pe multi cum injurau echipa asta fara motive...Nu imi retrag ca i-am facut bufoni,merita pt ca echipa asta are valoare si se comporta ca una de complexati

Motanu D30.04.2006 21:50

Meciul era pierdut inca de la vestiare. Oboseala fizica si psihica - mai ales a antrenorului - s-a simtit.

Asa cum ma asteptam lumea huiduie echipa. Si de ce nu ar face-o... n-am ajuns decat pana in semifinalele UEFA si suntem pe podiumul diviziei A cu 2 meciuri mai putin !

In seara asta stadionul a fost gol. Unde sunt marii suporteri care se bateau sa intre la meciurile din UEFA ?

Dj30.04.2006 21:51

motane.. aia is cetateni..simpatizanti ai Stelei..nu fanatici :)

Motanu D30.04.2006 21:54

Sunt o gramada de cetateni care vin la meciuri. Si care sustin echipa indiferent de situatie.

"Cetatean" sunt si eu la urma urmei. Si zau ca regeret ca nu pot sa vin sa vad Steaua meci de meci !

Mai bine zis aia nu sunt nici macar "Cetateni". Pentru unii dintre ei titlul de "cetatean" e prea mult !

Dj30.04.2006 21:56

tu nu vezi k si in Peluza Nord...tot felul de personaje in camasa si ciocate si haine de piele?

martanu30.04.2006 22:06

Cat de penibile sunt cei de la prosport!!!!

Si totusi la categoria "alte opinii" un anume Daniel

Nazare are bunul simt de a scrie articolul

"Chemati Salvarea" unde se arata inca odata,

pateticul situatiei in care ********** s-au

bucurat de nacazurile noastre.

Kristy_Cj30.04.2006 22:13
tu nu vezi ca si in Peluza Nord...tot felul de personaje in camasa si ciocate si haine de piele?

Si care ar fi problema trebuie imbracaminte standard trening cu gluga,sapca si blugi largi de hip-hoper???????

Dj30.04.2006 22:14

Peluza Nord e locul fanilor ... nu a spectatorilor...restul sa mearga la tribune sau Peluza Sud

e doar parerea mea..dar parca am mai vazut`o undeva

ti se pare normal k la acest meci in care echipa are nevoie de sustinere .. la Peluza Nord sa se strige de la niste bisnitari..STAI JOS???

cocoapuff_Steaua30.04.2006 22:17
Acuma am venit de la meci

Sunt dezamagit total......se vede ca nu au trecut peeste socul din UEFA....sper sa trecem si sa luam naibi macar campionatu!

Macar campionatul? dar mai este ceva de luat sezonul asta?

cocoapuff_Steaua30.04.2006 22:37

Am vazut in seara asta o echipa cu un joc de Divizia C, fara nici un sut pe poarta, un Olaroiu fara idei si solutii, un Iacob cu picioarele legate [jucatorul asta e chiar asa mare fumator?], un Goian ce incearca sa fie atacant in loc de fundas, un Cristocea destul de bun dar fara sprijinul echipei, alaturi de Nicolita si poate Radoi...Vina este, dupa cum a spus-o un mare filozof la TV[nu imi aduc aminte cine], colectiva... Nu este nevoie de vorbe goale aruncate in stanga si in dreapta, de genul : "BAAA OLIIIIII! DU-TE BA SI LASA-NE!", "BA Dica IN ..... DUTE-N ... CA NU STII SA DAI O PASA!".Si totusi, aceasta echipa, care ne-a adus atatea bucurii, pe care probabil nu le-am meritat[dupa cum a spus si altcineva], nu merita sprijin?Jucatorii acestia au, cum e si normal, o perioada nefasta, si pentru a trece de ea au nevoie de sprijin. Pai voi strigati pe strada " HAIDEEEEEEEEEEEE STEAUAAAAAAA!" si nu stiti macar 3 jucatori? Voi spargeti seminte in tribune si tipati : "LASA BA STEAGU JOS IN ...!" sau "BA S-O F... PE M.... DE RATANGIU!"? Voi sunteti aia care azi sunteti stelisti ca a castigat Steaua, maine dinamovisti ca va castiga Dinamo cu un 1-0 in ultimul minut?...Impresia mi s-a schimbat in ultimul timp.Scuze ca am fost prea dur, dar asta gandesc eu in acest moment.Pentru cei care sunt de acord "Holla Me!" :) Cheers

y0o_200530.04.2006 23:04

"frumos meci a prestat stoia in seara asta"........ce verze.......si in tribune si in teren.....daca nu castiga Rapidu campionatu' asta este o mare minciuna....nu aveti nici o scuza...ce oboseala, ce moral?....ati facut jocul vostru obisnuit.....cu Olaroiu pe banca, cu carloSH in poarta si cu niste umbre de atacanti, ce drq vreti sa jucati..si mai vroiati si in finala.....vointa, nene

Dj30.04.2006 23:15

y0o_2005 .. sari in dambovitza k mirosi a tigan

cris_cris30.04.2006 23:30

Sa inteleg ca Rapidu' nici macar nu a vrut sa ajunga mai departe in UEFA?...pe langa faptul ca nu a putut? :wink:

Anyway, FORZA Steaua orice ar fi! Suisuri si coborasuri vor exista mereu, important e sa te ridici si sa mergi inainte!

«191011121316»