FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-2

«123416»
andreea_s28.04.2006 12:00
...

am fost stelista de mica si inca mai sunt dar tin cu dreptatea si stiu sa recunosc cand altii joaca mai bine.iar cu Poli nu tin pentru ca nu-l suport pe Hagi ca antrenor

Daca tii cu dreptatea,iti recomand site-ul Ministerului Justitiei : www.just.ro

Una e sa recunosti ce echipa joaca mai bine si alta sa si doresti sa castige in dauna Stelei.

Nu are nicio legatura dragostea de echipa cu antipatia fata de un antrenor.

Daca nu ar fi Hagi ai tine cu Poli.E foarte clar, esti polista.Site-ul lui Poli este : www.poliaektimisoara.ro

Daca ai reclamatii de facut lui Hagi,site-ul lui este :

www.Hagi.ro

Hagi.jpg

Ai pus punctul pe i Virgil, ai mare dreptate!

iL Napoletano28.04.2006 12:05

Acum Steaua trebuie sa arate valoare pe care o are.O mare echipa trebuie sa iasa imediat din acest impas,sa ridice capul sus si sa zdrobeasca cu ura fiecare 'furnica' ce-i iese in fata.Rapidul este o piatra grea de ridicat,dar nu imposibil de zdrobit.Si sa distrugem Armata inamica,sa-i intindem pe jos cum am facut-o de mii de ori pana acum.HAI BAIETI,AM INCREDERE IN VOI..

Cat despre tine Olaroiu iti urez numai bine si-ti multumesc pentru ce-ai facut pentru Steaua.Am si o mare rugaminte:fii mai autoritar si bastoneaza-i la fiecare greseala pe care o comit.

P.S-Gica Chioru a cam exagerat putin in ceea ce a scris..ii inteleg nemultumirea dar anumite iesiri trebuie sa le controlezi.Cat despre ''cacatul de Bostina'' AI GRESIT ENORM.Pot sa-ti spun asa incet Rusinica,Rusinica dar te inteleg!

uZy | @nDr3i28.04.2006 12:37

eu zic ca va fi un meci greu dar care il va castiga Steaua cu vreo 3 la 0...sa nu uitam ca Rapid va lupta tare de tot..dar Steaua va lupta si mai si din cauza Englezilor :x

Vladinho28.04.2006 12:39

Nu as fi asa sigur.Au moralul la pamant....sunt si obositi.Insa sa speram ca ai dreptate!

bogdanutz728.04.2006 13:08

Aseara , dupa meci am auzit rapidistii din blocul meu cum se bucurau ! Azi am citit ca s-au adunat aseara si au sarbatorit necalificarea Stelei in finala !

Tot ceea ce vreau este ca maine de dimineata sa facem iar rand la casa de bilete sa moara toti dusmanii de ciuda si oftica ! Si sa incercam sa ii ajutam pe jucatori sa-si revina si sa castigam duminica meciul si campionatul , pentru ca se poate ....TREBUIE !!!

FORZA

estephany28.04.2006 13:08

acum mai mult ca oricand trebuie sa fim alaturi de achipa.sa fim alaturi de ei sa le aratam ca-i iubim si ca le multzumim ca putem spune ca am jucat o semifinala europeana.

iar ei ca raspuns la dragostea noastra trebuie sa joace la sacrificiu sau cum bine zice un amic sa moara cu ei de gat dar sa nu se predea.

Steaua TE IUBESC SI TE VOI IUBI MEREU.

radoi8628.04.2006 13:23

Cu toate ca e un moment extrem de dificil sper sa reusim duminica sa castigam si sa fim 99% campioni! O victorie ar mai atenua dezamagirea calificarii...

Madeleine28.04.2006 13:34

Meciul cu Rrapidul va fi extrem de important. Cineva spunea pe alt topic ca "trebuie sa ne trezim din cosmar". Asa vad si eu lucrurile, o victorie ar avea efect tamaduitor dupa rana deschisa de ieri si ne-ar ajuta sa privim cu mai multa seninatate spre viitor. Nu se compara importanta si incarcatura simbolica a celor doua meciuri, dar cel putin ar fi o dovada ca putem sa ne vedem constiincios de treaba mai departe. Va fi un examen pentru echipa si pentru suporteri.

In al doilea rand, prin victoria de duminica am omori doua muste dintr-o lovitura: si Rapid, si Dinamo. Ambele echipe ar fi avantajate de o infrangere a Stelei, si sa nu uitam in vecii vecilor bucuria fanilor lor dupa meciul de aseara, care trebuie pedepsita.

Duminica avem prilejul sa dovedim cainior si porumbeilor ca putem gresi grav in Cupa UEFA, dar in Romania nu avem rivali.

FORZA Steaua!

MihaiM28.04.2006 13:59

Imi place atitudinea voastra optimista. Eu cred ca fiind totusi vorba de un meci in semifinalele UEFA trebuie sa vedem partea pozitva a situatiei si nu algem tocmai acest moment sa fluieram si sa huiduim. Suntem amarati, asa e, dar doar pentru ca ne doream din ce in ce mai mult si nu pentru ca la echipa exista o situatie de dezastru. Pai daca noi am incepe acum sa dojenim echipa, pai Dinamo care e-n galeata cum se spune, ce sa mai zica.... In fond si laurma urmei, UEFA e o competitie pe care n-o poate castiga decat o echipa. Mai devreme sau mai tarziu, mai dramatic sau mai putin dramatic, fiecare echipa este eliminata. Printre ele s-au aflat unele cu mari pretentii, nu ca noi, care, de ce sa nu recunoastem, nu vinasm sa fim in semifinale. Pana la urma ne-a venit randul sa iesim. Destul de tarziu daca stam sa ne gandim. Acum tre sa-i incurajam pe baieti sa ne duca in Liga. Iar meciul cu Rapid poate fi ocazia noastra de a face totul uitat repede. We need a clean nice "kill" on sunday :lol:

I.N.Money28.04.2006 14:09

Cred ca in meciul asta baietii o sa isi dea viata pe teren !! Cred ca o sa ii manance cu totul pe astia,au o sete de razbunare incredibila.

nicolae_toader28.04.2006 14:47

eu zic sa mergem cu toti la meci sa incurajam echipa.eu oricum voi fi acolo si voi sustine echipa, pentru ca sunt STELIST PANA LA MOARTE.

crematory28.04.2006 14:48

mie deja imi trece...sper ca si voua.greu dar trece. Sunt de acord cu cine a zis ca nu e o tragedie. Sigur vom mai avea ocazii din astea, caci avem valoare. Si inca mare. Important e ca baietii sa invete din meciul de ieri. Sa stie ca trebuie sa lupti pana la capat, sa fii barbat. Asa cum boro s-a sculat din propria cenusa si a iesit invingatoare asa sa facem si noi. Capul sus si la maturat gunoaiele!!!!!!!!

:twisted: :twisted:

Steaua!!!!!!

DTP-Ludacris28.04.2006 14:52

inca nu mia trecut...nu pot sa uit ce sa intamplat aseara..dar duminica vin la meci si sper sa i batem rau de tot pe rapidisti..sa ne mai aline durerea !!!!

forever_STEAUA28.04.2006 15:04

Nu va dau dreptate celor care spuneti ca a fost o tragedie. Tragedia s-a intamplat ieri cand un soldat roman s-a intors din Irak intr-un sicriu. Meciul a fost probabil pt majoritatea stelistilor cel mai urat cosmar pe care l-au trait.

Jucatorii vor juca duminica in primul rand pentru ei. Pt ca vor dori sa isi demonstreze valoarea(desi nu cred ca mai este necesar). Sa demonstreze ca a fost doar un accident. Si mai presus de toate vor dori sa ne aline durerea din suflet.

Impreuna vom INVINGE!!!

Steaua

martanu28.04.2006 15:14

Jucatorii sa se gandeasca ca in trbuna va fi

corsicanu', iar in teren Maftei si ceilanti

flamanzi de la crap-id care se bucurau aseara.

Mancati-i cum nici englezii nu stiu s-o faca!!!!!

Victorie Steaua!

waste28.04.2006 15:16

Nu mai cenzurati mesajele inofensive, domnilor moderatori. Ce e rau in a scrie numele unei pasari hoate, parsive, ticaloase, cu pene negre ?

Hai, macar egal duminica, altfel intram in cadere libera!

forever_STEAUA28.04.2006 15:18

Si totusi... am impresia ca victoria Stelei impotriva zburatoarelor depinde in primul rand de stelistii din tribune. Jucatorii sunt probabil cu moralul la pamant dar trebuie sa ne amintim de momentele cand ii purtam spre victorie. Cand vedeti un jucator care are capul plecat nu uitati sa ii "soptiti": CAPUL SUS!!!

Sunt convinsa ca jucatorii au invatat ceva: nimic nu s-a terminat pana nu fluiera arbitrul!!!

crematory28.04.2006 15:26
Si totusi... am impresia ca victoria Stelei impotriva zburatoarelor depinde in primul rand de stelistii din tribune. Jucatorii sunt probabil cu moralul la pamant dar trebuie sa ne amintim de momentele cand ii purtam spre victorie. Cand vedeti un jucator care are capul plecat nu uitati sa ii "soptiti": CAPUL SUS!!!

corect!!!fratilor toti la stadion duminica!!!!!nu avem timp pentru batiste si plansete. baietii au nevoie de noi, asa ca la lupta!!de data asta sa iesim invingatori!!

cu Dzeu inainte!FORZA Steaua!!!

Grinch28.04.2006 15:38

Hai baieti razbunati-va pe inaripati ! FORZA Steaua !

radoi8628.04.2006 16:02
Jucatorii sa se gandeasca ca in trbuna va fi

corsicanu', iar in teren Maftei si ceilanti

flamanzi de la crap-id care se bucurau aseara.

Mancati-i cum nici englezii nu stiu s-o faca!!!!!

Foarte buna incurajare!

Dar cam cinica. Pai mai bine ii dam pe jucatori sa-i manance suporterii lor! Asa cum Alexa a mancat caini in China, si corsicanu&co pot manca pe cei care ii reprezinta!

Melku28.04.2006 16:48

Datorita esecului cu boro meciul cu rapidul este foarte important si sper sa castigam sa mai alinam din durere pentru ca un esec in fata rapidului nu ar face nimic altceva decat sa rasuceasca cutitul in rana.Un meci important in care jucatorii vor arata ce fel de oameni sunt si daca au stofa de Steaua...

iL Napoletano28.04.2006 16:54

Parerea mea este ca mieciul de duminica din campionat impotriva rapidului este ami important decat cel din Cupa UEFA!Oricum vreau ca echipa noastra sa dea o lectie de fotbal si sa lase toate gurile spurcate cu buza umflata.....

DOAMNE CAT IMI DORESC SA-L VAD IN CATUSE PE Borcea ALA..DOAMNE CAT IMI DORESC SA-L VAD CU STA INTINS PE JOS CERAND MILA!!

URA ETERNA PENTRU ANUMITI MIZERABILI!

alinush8928.04.2006 17:14

Tre sa fim alaturi de baietzi...tre sa ii incurajam cum nu am mai facut-o...sa le aratam ca NOI suntem cei mai tari suporteri si cei mai fideli....haidetzi sa trecem peste aceasta amaraciune..stiu ca este greu,stiu ca este inadmisibil sa joci atat de prost,stiu ce nu au nici o scuza....dar ne-au facut atatea seri fericite,am trait de 2 luni speranta ca vom trai ceva senzational....asta este..nu a fost anul nostru...dar totusi,tre sa luam exemplul lui Villarreal care a fost eliminata in semifinale anul trecut,iar anul acesta stiti bine unde au ajuns....

Va implor...haidetzi sa fim alaturi de ei duminica,a doua zii este 1 mai ...zii libera,nu avetzi nici o scuza sa nu veniti la meci...haidetzi sa demonstram ca suntem uniti....aveam cea mai tare echipa si cei mai fideli suporteri

iL Napoletano28.04.2006 17:16

AAAAAAAAAAAAAA era sa si uit....

MARIAN Iancu LA PUSCARIE!

martanu28.04.2006 17:45

radoi86,

ai dreptate, poate am fost cam cinic, dar sunt inca

sub influenta evenimentelor de ieri.

Vreau sa vad la jucatorii nostri atitudinea aceea

de fiara ranita care spulbera tot in cale, aceea

furie oarba care pe care nimeni nu o poate opri.

Pe ei, pe ei, pe sufletul lor!!!!!

Victorie Steaua!!!!!!!!!

«123416»