Propun sa afisam un banner de genu. prosport ati demonstrat .... sunteti niste j a v r e de k k t...
Propun sa afisam un banner de genu. prosport ati demonstrat .... sunteti niste j a v r e de k k t...
Doar atat as avea de zis. A fost un meci ... am jucat prost, am pierdut. Hienele au iesit la lumina din gropile unde se bagasera. Au urlat de bucurie pe strazi, au scuipat. Pentru toate aceste zerouri absolute, ce se sufoca in propria mediocritate am doar atat de zis :
Tot ce vreau e sa te pot visa zi de zi /
Tot ce vreau e sa te pot chema zi de zi /
Tot ce vreau e sa te pot iubi, Steaua !!
IRIS, "Zi de zi". Albumul IRIS MAXIMA.
Iar maine e din nou sarbatoare. Pentru ca iar joaca Steaua.
Doar atat as avea de zis. A fost un meci ... am jucat prost, am pierdut. Hienele au iesit la lumina din gropile unde se bagasera. Au urlat de bucurie pe strazi, au scuipat. Pentru toate aceste zerouri absolute, ce se sufoca in propria mediocritate am doar atat de zis :
Tot ce vreau e sa te pot visa zi de zi /
Tot ce vreau e sa te pot chema zi de zi /
Tot ce vreau e sa te pot iubi, Steaua !!
IRIS, "Zi de zi". Albumul IRIS MAXIMA.
Iar maine e din nou sarbatoare. Pentru ca iar joaca Steaua.
Mai..articolul nu este semnat..eu cred ca a fost hackuit situl si adaugate aceste descrieri de prost gust..Dar..oare cat dureaza pana se remediaza situatia? sau..sa ne lamureasca cineva caer a cumparat pro-sportul..e pe bune articolul? apare si in ziar?
Din cate am auzit a aparut si in ziar dar nu stiu sigur ca eu nu cumpar si nici nu voi mai cumpara asa ceva !!!!!
PS : este semnat ... autorul este Massimo Maccarone(nush dak am scris bine dar nu conteaza ca oricum este un.....)
A apaarut porcaria aia si in "ziar". L-au dat astia pe la revista presei...
Din fericire nu mai cumpar prostsportul de multi ani...
Ok,Steaua a pierdut calificarea in finala.O deziluzie totala,dar asta e,va multumim ca ati facut din noi niste eroi.ACum sa vadem adevaratii suporteri,care vin sa-si incurajeze echipa la bine si la greu,nu ca acei suporteri care apar ca ciupercile dupa plaoie!Forta Steaua!Cinste voua ! ![]()
Am fost sa-mi iau bilet pe la pranz si era pustiu, nu era lume la casele de bilete...ma tem ca o sa fie cam gol desi echipa are nevoie de noi acum!
multi " suporteri " d p aici nu vor sa auda de Steaua -Rapid ca iese cu bataie .. :evil:
CUM AM MAI SPUS: O USA SE INCHIDE, DAR INTOTDEAUNA ALTA SE VA DESCHIDE! BAIETII S-AU INCARCAT POZITIV LA FINALA DE HANDBAL (UNDE A CASTIGAT Steaua CUPA SI UNDE S-A CANTAT IMNUL Stelei -SCOOTER-!!!) SI EU CRED CA MAINE Steaua VA DEMONSTRA CA INFRANGEREA DE JOI A FOST O GRESEALA CE NU SE VA MAI REPETA NICIODATA! PT CEI CE S-AU BUCURAT JOI NU POT SA LE ZIC DECAT ATAT: ATI FOST, SUNTETI SI VETI RAMANE NISTE RATATI PENTRU TOTDEAUNA!
Steaua TE IUBESC!
ha ha ha ....circ in Stefan Cel Mare !! :lol:
1-0 pt Sportul
Vai Vai Vai Vai Vai Vai Vai Vai...Dinamo la titlu spune bye bye!!
Sa piarda Dinamo sa nu ne mai faca de ras si sa ne sece de pcte si sezonul viitor de UEFA. :evil: Daca ar fi sa aleg intre Dinamo si Sportul pt UEFA, as zice Sportul . :twisted: Desi nu prea au experienta in Europa, dar de parca are Dinamo asa ceva. :roll:
baieti nu ar trebui sa ne intereseze ce rezultat scot adversarii nostri !! si asa de la meci la meci ne demonstreaza ca sunt de kkt si ca au niste suporteri depravati... probabil dupa meciul asta suporterii lor iar intra in greva.... oricum pentru mine Steaua E TOT CE CONTEAZA !! NIMIC ALTCEVA !! IMPREUNA SPRE TITLUL 23 SI SPRE Liga !!
Vai de Dinamo 2-0. Respect Sportul! Asa echipe are nevoie Romania, nu cu jucatori de 2 lei , cu fite si conducere obsedata de bani si aroganti. :twisted:
Ba ar trebui sa ne intereseze meciul asta, ca se contureaza o noua echipa.. Sportul. 8O
Edit: 0-3 si e mi 45 abia... NO COMMENT! Dinamo infrangere rusinoasa in fata unei echipe ambitioase. Gata cu meciul asta! ![]()
dinam0 - Sportul 0-3 ! Mazilu este un atacant de mare clasa! Trebuie sa vina la Steaua, e un "must have". A fost o greseala ca nu l-am luat in iarna, acum s-ar putea sa-l pierdem.
ce brad pitt, George clooney, banderas sau mai stiu eu ce alt actor...Mazilu IS THE STAR in episodu 3! Si stelele se reunesc la Steaua! :wink:
daka la Steaua vine Balan, lazar si Mazilu + cocis din moldova Steaua se califica fara probleme in optimi in Liga
extraordinar Mazilu 8)
Dinamo 0 - 3 Sportul si este pauza...
Si mie imi place de Mazilu, un atacant excelent in special pt sistemul 4-5-1. Cand joci mai calculat ai nevoie de o sclipire a unui atacant de mare clasa pt a marca f. usor goluri.. ![]()
Radem ,glumim dar si noi vom avea meci contra lor :lol:
Pana atunci sper sa rezolvam in mare parte problema titlului. Primul pas maine cu rapidu.
@Ludacris
Da si noi o sa avem meci contra lor , dar noi nu suntem Dinamo !
Radem ,glumim dar si noi vom avea meci contra lor :lol:
Eu nu rad de Dinamo
, ca stiam ca si-o lua. :mrgreen: Admiram echipa Sportul. :twisted: :twisted:si in special pe Mazilu. 8)
Sa moara Borcea de suparare
ca javra moare in Stefan cel mare
netoiu, uita-te, cum o fura javrele
)
asta pentru ca v-ati bucurat ca nenorocitii cand a pierdut Steaua. nasol pentru voi ca ati avut de asteptat, ca pana cand am ajuns noi in semifinale voi deja ati rulat vreo 15 antrenori
))
PS: daca erati destepti, va inscriati in Intertoto, asa **** p**a pe margine la anul
), sta-v-ar in gat sampania pe care ati baut-o zilele trecute.
sic! :twisted: