FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-2

«14567816»
flo220330.04.2006 05:46

imi cer scuze ca ies putin din topic ,dar vreau sa va povestesc ce mi-a spus un prieten. cineva care a fost in anglia cu avionul echipei,i-a relatat niste chestii incredibile! in primul rand ca Gigi chiar a plans dupa meci(in hohote);apoi, dupa meci,vine Gigi la echipa si il vede pe Carlos cu castile pe urechi, dansand!il intraba pe Strizu:ba ,ala ce face acolo?

Strizu: danseaza! si a inceput Gigi sa-l injure si sa-si bage si sa-si scoata. apoi, le-a aratat un sms pe tel de la patronul de la bamboo in care era anuntat ca la petrecerea lui Mutu, Carlos si Bostina au fost nr1,cu baute si gagici pana la 4 dimineata!

si nu in ultimul rand,ceva despre ziaristi:au avut platit de Gigi absolut tot,de la avion pana la ultima bucata de paine! au bagat in ei ca spartii in avion cand se intorceau, zicea tipul ca daca ii vedeai,ti se intorcea stomacul pe dos!

se pare ca cel putin trei jucatori au zilele numarate la Steaua : Carlos,Bostina,oprita

si nici Oli nu se simte prea bine!

flo220330.04.2006 05:50

bravo Mazilu!

Virgil30.04.2006 06:54

Sportul si-a aparat corect sansele.Nu ma asteptam sa nu-i cedeze lui Dinamo toate cele 3 puncte.Mare echipa de fotbal Sportul.Nu a dat nici macar o pasa inapoi si a marcat 5 goluri.Unei echipe de care lui Oli i-a fost frica.Frica nu are ce cauta la Steaua.Cel putin in campionatul intern.Ori lasi echipa sa joace,ori out.

Felicitari Sportul !

cannavaro30.04.2006 07:36

s-a vazut si la sportul cand s-a retras in aparare si nu a mai stiut ce sa faca cu mingea... a primit 3 goluri! Dar spre binele tuturor a inscris golul victoriei exact cand trebuia :lol:

Virgil30.04.2006 07:42

Exact.Ultimul gol al Sportului,a fost un gest de decenta,de cinste,de invingator.Stiu ca vom avea si noi meci greu cu ei,dar ma bucur ca vom avea in fata o echipa care joaca fotbal.

alinush8930.04.2006 07:47

Care credetzi ca va fi componenta echipei in meciul cu rapid? Echipa standard,sau cu unele absente gen Bostina ?? :roll:

radooku_steaua30.04.2006 08:03

eu zic ca asa va arata echipa : Carlos - Ogararu - Goian - Ghionea - Petre Marin - Nicolita - Paraschiv - Radoi - Cristocea - Iacob - Dica

Sau de fapt cam asta ar fi varianta agreata de mine

axl2330.04.2006 08:09

acum e momentul, acum veniti la meci si strigati din toate puterile, acum trebuie sustinuti, si echipa si antrenorul, acum fiti suporteri adevarati si veniti la meci, e un moment psihologic extraordinar, trebuie trecut cu capul sus, trebuie sa vada ca ii iubim chiar daca, doamne fereste, pierd in seara asta!

eu vin tocmai din mangalia, risc sa intarzii maine la munca, chiar daca e 1mai lucrez, si mai lucrez si in Armata asa ca e greu cu intarzierile, dar nu conteaza, baietii trebuie sustinuti ACUM!

VENITI LA STADION SI STRIGATI DIN TOATA INIMA, INDIFERENT DE REZULTAT!

alinush8930.04.2006 08:15

Asa ar fii ideal,dar din pacate la bilete nu era nimeni ieri,si ma indoiesc ca vor fii multi spectatori :cry: :cry: ....sper totusi ca ei sa constientizeze momentul greu si sa vina azi

steauafans.tk30.04.2006 08:27

Steaua-Rapid 3-1 :lol:

studentul30.04.2006 08:41

mi-a zis un prieten .. stelist infocat si el .. ca rapidul va sta la peluza 1 ... si eu acolo am bilete .. poate cineva mai de incredere sa imi confirme ? sau sa dezminta ? thx Steaua - Rapid 3-2

radooku_steaua30.04.2006 08:43

rapid sta la tribuna 1... sursa prosport

rosicky30.04.2006 09:34

Sa speram ca se va impune Steaua, si sa le inchida gura rapidistilor care s-au comportat ca niste idioti de cand au fost eliminati...

mi-e teama totusi sa nu se simta oboseala si dezamagirea de la meciul de joi... oricum : Forza Steaua ! ii batem noi si pe astia...

Allen30.04.2006 10:07

Toata lumea la meci! Sa demonstram ca suntem suporteri adevarati nu cetateni. Forza Steaua!

***alex***30.04.2006 10:56
mi-a zis un prieten .. stelist infocat si el .. ca rapidul va sta la peluza 1 ... si eu acolo am bilete .. poate cineva mai de incredere sa imi confirme ? sau sa dezminta ? thx Steaua - Rapid 3-2

Se mai pot cumpara tichete la Steaua – Rapid si azi, de la sediul Ligii Suporterilor de la stadionul Giulesti. Reciprocitatea cluburilor a facut ca rapidistilor sa le revina 4.500 de tichete la tribuna I a stadionului "Lia Manoliu", in sectoarele 2 si 3.

Desi acestea erau gratuite, fanii au decis sa le vanda cu 5 lei noi, pentru a mai putea cumpara inca 1.500 de bilete si la peluza. Sustinatorii Rapidului din provincie vor beneficia insa de gratuitate in achizitionarea tichetelor, care vor mai fi impartite si la stadion daca cererea va fi mare. (stelisti.ro)

Dan_BKL30.04.2006 11:25

Bravo Sportul!!

daca ii batem azi pe tziganii le dam o mana de ajutor studentilor de a intra in Cupa UEFA.

sper ca la final clasamentul sa arate astfel:

1.Steaua

2.Sportul

3.CFR Cluj

Progresul sa castige cupa si astfel Steaua joaca in Liga Campionilor,Sportul si Progresul in Cupa UEFA iar cainii si ciorille joaca in cupa satelor :lol:

stelista_dulcica30.04.2006 11:48

Sunt foarte suparata pe voi, baieti. Joi ati jucat ca niste copii care nu au pus niciodata piciorul pe minge. :cry: Seara am plans ca un bebelus, si m-am culcat cu lacrimi in ochi. V-ati vazut cu victoria in palme, iar intr-un minut, totul s-a spulberat. Imi pare rau pentru voi, baieti :cry: dar toata lumea pierde odata-si-odata. Nu fiti prea duri cu voi. S-a intamplat. Asta este. in sport trebuie sa fiti pregatiti pentru orice. spun asta pentru ca si eu practic volei, si stiu stresul de pe terenul de joc. aaaa.... si in meciul de joi, Carlos a fost foarte capiat. imi pare rau ca spun asta, dar asta e adevarul. Hai baietii! :mrgreen: mult succes in meciuol de duminica! sper ca va fi floare la ureche, dar nu stiu ce ne rezerva soarta. oricum; Faceti-i praf!! :twisted:

alinush8930.04.2006 11:51

Avetzi idee cam cate bilete s-au vandut,mi-e tare frica ca nu vor fii mai mult de 20 de mii diseara,ieri cadn mi-am luat bilet nu era absolut nimeni

stelista_dulcica30.04.2006 11:54

Da' serios. Steaua nu are alt portar decat capiatul ala de Carlos? Nu as da nici-un ban pe el :evil:

stelista_dulcica30.04.2006 12:03

4-Tza Steaua in meciul de asta-seara. Rapidistii sunt niste papa-lapte! uite ce idioti: Cata invidie au putut sa aiba rapidistii! :roll: adik sa se bucure de invingerea Stelei....si era echipa romaneasca, din patria lor..... Rapidistiii sunt nispe inganfati! Faceti-i praf pe popandaii astia baieti! HAI Steaua!!! Toata Romania tine cu voi!

allann141330.04.2006 12:04

Sper sa se mai poata cumpara bilete la peluza2 si inainte de meci

stelista_dulcica30.04.2006 12:12

Va rog yo mult din tot sufletelul meu: REVENITI-VA DUPA MECIUL Steaua-MIDDLESBROUGH.Va implor, reveniti-va, si castigati meciul din seara asta!!!!!!!!!!!!!!

HHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIII SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUAAAAAAAA

AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!![/b]

axl2330.04.2006 12:15

gata, plec spre Bucuresti, cat mai multa lume la stadion!

sa le aratam astora valoarea Stelei si valoarea suporterilor ei!

banele, vreau 2 goluri de la tine!

spre_2430.04.2006 12:18

haideti pe teren sa le aratam ca ii iubim ! haideti sa ii demonstram ca viata merge mai departe ! hai sa ii batem milogii ! hai sa le trimitem in tarile calde ! ok baieti ?

pacianny30.04.2006 13:05
Steaua - Rapid 2-0

Steaua -RAPID 3-0 as zice mai degraba

«14567816»