Din lotul actual:
Carlos
Iacob
Nesu
Ncolita
Petre Marin
Radoi
Saban steagsimplu
spre cl
steagro
Din lotul actual:
Carlos
Iacob
Nesu
Ncolita
Petre Marin
Radoi
Saban steagsimplu
spre cl
steagro
1.Goian ("Hulk" uriasul invincibil)
2.Radoi ("Bravehart")
3.Dica ("Joker")
4.Cristocea ("Matrix")
5.Paraschiv ("X-Man")
Nicolita
Dica
Sorin Paraschiv ![]()
Jucatorul meu cel mai preferat este Mirel Radoi si cei preferati Dica Badea Goain Banel
Forta Steaua
Victoras Iacob! (pe care il asteptam cat mai curand sa revina pe teren)
Vali Badea (daca ii mai dam putin timp si incredere, se va perfectiona)
Mirel Radoi(cel mai bun capitan de echipa)
Nicolae Dica
FORZA Steaua!
Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e simbolul Stelei..iar Mirel Radoi e sufletul echipei..pentru daruirea lor din teren
1.Radoi
2.nesu si Dica
3.baniel
4.Cristocea
5.Badea
1.Thereau
2.Badea
3.para
4.maximus
:wink: 5.Dica
c.Ronaldo chiar crezi ca Thereau e cel mai bun?
Bostina
Ghionea
Iacob
Badea
Merg în continuare cu Radoi pentru primele 5 locuri.
c.Ronaldo chiar crezi ca Thereau e cel mai bun?
topicul zice jucatorul tau preferat... nici decum cel mai bun...
sincer mia placut de Paraschiv pana sa vina Badea...
mia placut de Badea apoi... dar acum nu stiu ce ma face sami place f mult de Thereau....
PS: Poate e cel mai bun d la Steaua.... desi mi greu sa cred ca e mai bun ca ra2.... inca nu l-am vazut jucand... asa ca nu potzi spune ca nu e bun....
si oricum mie imi place sa am un jucator preferat dinainte de a face performantze...
EX: cel mai bun exemplu e CRISTIANO Ronaldo, imi place de el din 2003... cand nul srtia nimeni...
apoi d Valentin Badea, care iata a explodat, Andrei Cristea, de cand era la bacau imi placea, acum imi place f mult de Thereau... cine stie.?
POATE AM OCHIU BUN.... :wink: CINE STIE ?
acu sa zic ca miau placut mai multzi care nau ajuns inca buni... :twisted: ex: Gigel bucur, Dinita...
ATENTIE :!: : Uitztziva la Cyril Thereau si Stancu.... astia o sa fie buni cred si sper....
A... si RICARDO QUARESMA.... viitorul Zidane.... bat pariu cu cine vrea... ![]()
A... si RICARDO QUARESMA.... viitorul Zidane.... bat pariu cu cine vrea...![]()
Sarmanul Materazzi... :roll:
Goian ten times!
1.Goian ("Hulk" uriasul invincibil)2.Radoi ("Bravehart")
3.Dica ("Joker")
4.Cristocea ("Matrix")
5.Paraschiv ("X-Man")
Cum de ai ales poreclele alea pentru Dica, Cristocea si Para? ![]()
mie, nu pot sa zic ca imi place vreun jucator, dar Radoi e cel mai cel de la Steaua...[..........]
Sters partea rauvoitoare la adresa echipei.
Moderator
Te-ai ratacit cumva? :evil:
N-ai decat sa-ti exprimi ce parere vrei, atata vreme cat nu insulti Steaua. :evil:
Dac-ai venit aici doar sa provoci, mai bine te deplasezi inapoi la dinamoprostia sau de unde-ai venit.
Si am incheiat discutia. :!:
On-topic: Top 5-ul meu:
1. Il Capitano Mirel Radoi, in mod evident ![]()
2. Cyril Thereau
3. Dica
4. Ghionea
5. Vali Badea
Mirel Radoi Victoras Iacob Banel Nicolita Dica Goian Ghionea cei noi sa confirme si mai vorbim
1.Radoi
2.Goian
3.Para
Dica Dica Dica,Nesu,Banel,Oli,Carlos etc....foarte fain jucatorii astia.As vrea si eu poze cu ei...am vazut eu la sectiunea galerie ceva -ceva ,erau baietii la o petrecere ,si dansau de mama focului.In special MM lol,mai era pe acolo Dica cu nevasta-sa si altii,da nu stiu pe unde sunt. Help pls.
Ps. Ca tot zicea o persoana de pe forum afara cu manelistii,aoleu pai ce ne facem ca am citit ce muzica le place unor fotbalisti de la Steaua,unii au zis ceva ok altii putin mai ok si Dica o da cu manelele. dica10 8O din pacate. :lol: Eu una jur ca nu prea imi pasa ce muzica asculta iei da totusi :lol: ata ete-fiecare cu ce-i place la urma urmei.V pupik,bye.!!! :wink:
@ simona
Poti gasi fotografia fiecarui jucator în sectiunea LOTUL Stelei,la începutul fiecarui topic.