Eu zic ca TOJA e unul dintre transferele cele mai bune ! A aratat in debut in Liga I ca stie sa joace mingea ! Sper sa faca un meci bun MIERCURI si de ce nu ? Sa si inscrie :X !
Eu zic ca TOJA e unul dintre transferele cele mai bune ! A aratat in debut in Liga I ca stie sa joace mingea ! Sper sa faca un meci bun MIERCURI si de ce nu ? Sa si inscrie :X !
...
...
Jucatorii buni se vad in momente bune, cel mai bun transfer al Stelei a fost revenirea lui Banel....si pastrarea lui Radoi in detrimentul tranferului la Inter.
Io am 3 jucatori preferati:
1. Mirel Radoi
2. Radoi Mirel
3. MIIIREEEEEEEEL RAAAAAAADOOOI
![]()
A revenit prima mea dragoste, ca sa-i zic asa ![]()
Ogararu
:X
Sincer? Banel , pt ca tace si face!
preferatii mei sunt Mirel Radoi , Dorin Goian , Vali Badea si Banel ca e muncitor si isi da sufletul pe teren
Banel si stiti de ce?pentru ca a reusit sa se replieze cand nimeni nu mai credea in el.il respect mult si indiferent ce s-ar intampla el pt mine o sa ramana acelasi Banel pt ca eu nu uit ca alti
Mirel RADOİ......cred ca stie toti dece...
Banel Nicolita..... este cel mai sufletist jucator al Stelei, alearga cat toata echipa, de cele mai multe ori alearga cu cap, ce mai.....isi da viatza pe teren......chiar daca e el putin mai colorat, noi il iubim asa cum e el
preferatul meu e Dayro:)
mi-a placut de cand a venit, si cum joaca si tot:)..chiar daca..la inceput nu a jucat din "diferite " motive :-@
ma rog...
si evident Radoi capitanul nostru...ce mai o adevarata stea..
si bineinteles Banel:)
care sa redresat..si lea dat cateva palme celor care nu credeau in el:)
In momentul asta Bogdan Stancu.
Are lipici la gol, e bine-crescut si modest.Nu si in fata portii,unde uita de bunele maniere..))
Si eu merg tot pe mana lui Dayro si sper sa nu ma nsel. El ne-a daruit ceva ce nu prea mai aveam si anume speranta ca putem face din nou spectacol. mai era si Elton. Offffff