zapata fara discutii eu tin cu portarii oricare ar fi si Carlos mi'a placut (pe langa gafe) si Hamu dar mai ales Tudor ZAPATA No1
zapata fara discutii eu tin cu portarii oricare ar fi si Carlos mi'a placut (pe langa gafe) si Hamu dar mai ales Tudor ZAPATA No1
Nu prea stiu ,Steaua are multi jucatori buni insa ZAPATA face diferenta in multe meciuri! ![]()
ca jucator Dica si ca portar ZAPATA
:D
Mirel Radoi & Nicolae Dica dica10
Dorin Goian dar sa nu il uit pe cel mai adevarat stelist:Mirel Radoi!!!
dar si ceilalti jucatori sunt buni,de aceea joaca la Steaua(unii ar putea pleca)![]()
![]()
![]()
![]()
Banel pentru ca marcheaza si pentru dar si impotriva Stelei ![]()
![]()
[...]
Arshavin si Pavlyuchenko au inceput sa aiba fani cu siuranta.Eu sunt unul dintre ei.
daca Radoi si Dica pleaca favoritul meu ramane Vali Badea
jucatorul meu preferat Dayro MORENO ca si stil de joc :X dar cel mai bun de la Steaua e MIREEEEEEEEEL Radoi :X
Mie imi place foarte mult Nicolae Dica
,dar din pacate s-a transferat de la Steaua
.Asta e,sper sa ii fie bine in Italia ![]()
Salut la totzi... ![]()
Ce e cu linishtea asta aici ??
frumos jocu lu Stancu au pus ochii cei de la roma
Ochirosii e preferatul meu.........sunt om batran si am vazut multa pustime la Steaua...l-am vazut crescand pe Ilie Dumitrescu,pe Dan Petrescu, pe Catalin Munteanu,pe galca........va spun eu pustiul asta are ceva din Ilie Dumitrescu si Catalin Munteanu,dar fata de ei are un atuu ...gabaritul......daca ii da prin creier lui Lacatus sa il titularizeze,sigur acest copil o sa ajunga la echipa nationala 2-3 ani si in 3 ani maxim in italia.......sper sa aiba pustiul noroc si sa ajunga titular la Steaua,sa ii fie acordata o atentie marita la antrenamente si sa fie pus sa munceasca suplimentar dupa antrenament.....
Cu siguranta,Dayro Moreno !
Mirel Radoi!
E la fel de devotat ca Lacatus...si o sa vedeti desi se duce la Inter...o sa revina la Steaua! ca aici ii este casa!
Mirel Radoi!E la fel de devotat ca Lacatus...si o sa vedeti desi se duce la Inter...o sa revina la Steaua! ca aici ii este casa!
Totusi sa speram ca nu va pleca la Inter... ![]()
mirelradoi de sigur:) ![]()
Szekely ![]()
![]()
Mirel Radoi, tipul asta are ceva din Steven Gerrard !
da prietene si tu ai ceva din Jiji ![]()
da prietene si tu ai ceva din Jiji![]()
Oi avea eu ceva din Jiji, dar sa recunoastem ca Mirel are ceva din Stevie G. :noexpression:
Vali Badea ... cel mai in forma atacant al Stelei dar din pacate Lacatus nu il baga !! sa nu uite ce a facut Vali Badea pt Steaua !!
In afara de golurile alea impotriva lui Standard,ce-a facut?