FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jucatorul meu preferat

«1192021222324»
1uLy4Nn01.12.2007 22:39

iti plac ghetele lu Emegara? :))asta e buna

Riggoleto02.12.2007 06:26

Dica in orice caz! :steagcruce: :steag_steaua_ro: Radoi nu ma incanta deloc!mai e si Banel,o alta optiune,dar Dica!Dica e cel mai bun,nr.1!Cred ca stiti asta,deci nu mai am sa spun motivele!E evident ca Dica! fularsteaua2 steag1

yo_marius02.12.2007 06:49

hai sa va zic si eu:GIOVANNI DOS SANTOS si Andrei IONESCU......

-=Danny=-02.12.2007 10:18
hai sa va zic si eu:GIOVANNI DOS SANTOS si Andrei IONESCU......

@Marius , cine mai is si astia ?? :blink:

yo_marius02.12.2007 10:35

hai ma denii...........Dos Santos e marea sperantza a Barcelonei,un tanar si fff bun atacant mexican,iar Ionescu e probabil cel mai bun tanar jucator din Romania (daca s-ar putea face aseamea comparatii,ar fi noul Hagi sau noul Dobrin)....

pritzessik ros_albastra02.12.2007 12:41

dicaaaaaaaaa si sa nu plece de la Steaua ;-( dica10

Un baiat bun02.12.2007 16:52

Pai mie imi place de Dica... Este un foarte bun capitan si sper s-o tina tot asa ! Sfatul meu pentru el e sa se tina tare sa ajunga la echipe mari ! Sa ne onoreze tara ! :steagcruce:

-=Danny=-02.12.2007 19:03

Imi pare rau ca trebuie sa fiu tocmai io acela de va zice adevaru ... da Dica nu mai e cea fost in trecut ... acum abia mai alearga (daca se poate numi alergat ) , si nici macar nu mai are precizia in sut cum o avea ...... imi doresc mult sa plece , ca sa tragem tzeapa alora de il vindem si sa facem un ban ... Goian sa nu plece !! :D

yo_marius02.12.2007 19:10

@ denii

imi pare rau ca tocmai eu trebuie sa-ti zic adevarul dar Dica alearga doar in 5 meciuri pe an!!!...si asta se intampla de cand a venit la Steaua asa ca........:wink:

-=Danny=-02.12.2007 19:13

Dar in ultimu timp recunoaste si tu ca s-a accentuat lenea asta pe el .....

PS : Care or fii alea 5 meciuri ?? :unsure:

yo_marius02.12.2007 19:18

pai denii...de obicei la derby-uri mai alearga si el....si pe la vreun meci sau 2 in Europa....poate cate unul la nationala...si uite ca se facura de 4-5...;)

s-a accentuat lenea pentru ca nimeni nu cumpara iarna jucatori accidentatzi (vezi cazul de iarna trecuta..)

P.S. nu mai bine ar juca la noi A. Ionescu?? :wink:.....

-=Danny=-02.12.2007 19:26

CE fraieri .... ba din contra , io daca as fii manager la o echipa cam de talia Stelei , as trage si cu dinti de un transfer al lui Dica cand e accidentat ... pentru ca atunci poate sa il ia la jumate de pretz , si cand se reface e full pakege !!! :tongue:

sauce07.12.2007 09:53
Camus ;) Mai bun ca Hagi.

Cate meciuri ale lui Camus ai vazut ???? daca ai vazut ceva meciuri si ai aceasi parere inseamna ca nu l-ai vazut pe Hagi jucand.

-=Danny=-10.12.2007 07:53

Da totusi , Camus e mai bun ca Armenteros ..... ala care joaca in Liga a treia din spania , la sevilla doi .... si Camus e ala care joaca la Chalreloire in Liga intai belgiana .... si Camus costa 3 mil eoru , si Armenteros 1mil euro ..... care e mai bun ??

john_8610.12.2007 08:11

de ce sa ne mai facem probleme cu transferurile din iarna? stati linistiti, fratilor, ca il avem pe surdinho!!!! :tongue:

Cam rar in ultimu timp .... sincer , nu mai tin minte nici un gol dea lu Radio ..... adumi tu aminte unu :-??

meciul rosenborg Steaua. de fapt a dat 2 goluri atunci.... cate unul in fiecare poarta

JDERUL10.12.2007 09:46

@ Danny

Din pacate Armenteros nici nu vrea sa auda de Steaua, iar Camus este mai sovaielnic decat o ,,fata mare" cand vine vorba de clubul nostru. Se tot lauda ca este ofertat de,,n:echipe,dar din cate stiu eu tot la charleroi joaca. Nu-l cumpara nimeni! Oare de ce???

gicu_altam24.12.2007 19:52

mie imi place de zapata.creca a dat lovitura Steaua cu el

yo nu cred ca Dica e cel mai bun jucator al Stelei.in acest tur nu prea a aratat acest lucru,dupa parerea mea zapata e cel mai bun

stelistub24.12.2007 21:54

Ovidiu Petre imi place ca chiar a inceput sa joace fotbal

baraJa25.12.2007 03:08
pai denii...de obicei la derby-uri mai alearga si el....si pe la vreun meci sau 2 in Europa....poate cate unul la nationala...si uite ca se facura de 4-5...;)

s-a accentuat lenea pentru ca nimeni nu cumpara iarna jucatori accidentatzi (vezi cazul de iarna trecuta..)

P.S. nu mai bine ar juca la noi A. Ionescu?? :wink:.....

Andrei ionescu?:))...noul balaci?:))...bai baiatule...vino`ti in fire!Auzi la el..Ionescu, ala care se vedea trasnferat la PSV si dupa 3 antrenamente la olandezi sia facut bagajele si a venit acasa cu coada intre picioare si si-a cerut scuze la mITITELU ca sa il primeasca in lotul Craiovei!Fii serios!daca poti!

yo_marius25.12.2007 07:24

@baraja

sincer,am un sfat pentru tine.te rog frumos sa renunti la a mai viziona meciurile echipei de feminine de hochei pe iarba a Australiei si uita-te putintel la fotbal.....aaaa,si daca tot esti la capitolul fotbal,cheama 2 vecine sa-ti explice de ce tehnica si puterea de patrundere i-au adus supranumele de "noul Balaci" lui Ionescu....in fine,e totusi Craciunul......eu termin aici....

apropo,jucatorul meu preferat e Habibi!!!! ce foarfeca a bagat!!!!:wink:

-=Danny=-25.12.2007 09:52

Io cred ca Habibi asta e destl de bun .... pai cum Steaua l-a luat pe Thereau cu 600 mii euro , asa il ia si pe asta , si pe urma o sa valoreze 2 milioane de euro , si sper sa nu il vanda ca pe Thereau :|

stelistub25.12.2007 17:23

Romeo Surdu the best :biggrin:

Myha02.05.2008 13:39

De cand a venit la Steaua imi place foarte mult cum joaca Nicolae Dica.Motivele sunt numeroase,nu are rost sa le enumar dica10 :wub:

oanna_r3d_and_blu3_4ever02.05.2008 13:48

avand in vedere ca a fost cel mai bun jucator din acest sezon.. Zapata.. :inlove:

hmm..dar si Radoi si Dica..:D:inlove: nu am un singur jucator preferat.. :wacko:

helena_steaua02.05.2008 14:12

jucatorul meu preferat...Steaua Bucuresti

«1192021222324»