iti plac ghetele lu Emegara?
)asta e buna
iti plac ghetele lu Emegara?
)asta e buna
Dica in orice caz!
:steag_steaua_ro: Radoi nu ma incanta deloc!mai e si Banel,o alta optiune,dar Dica!Dica e cel mai bun,nr.1!Cred ca stiti asta,deci nu mai am sa spun motivele!E evident ca Dica!
steag1
hai sa va zic si eu:GIOVANNI DOS SANTOS si Andrei IONESCU......
hai sa va zic si eu:GIOVANNI DOS SANTOS si Andrei IONESCU......
@Marius , cine mai is si astia ?? ![]()
hai ma denii...........Dos Santos e marea sperantza a Barcelonei,un tanar si fff bun atacant mexican,iar Ionescu e probabil cel mai bun tanar jucator din Romania (daca s-ar putea face aseamea comparatii,ar fi noul Hagi sau noul Dobrin)....
dicaaaaaaaaa si sa nu plece de la Steaua ;-( dica10
Pai mie imi place de Dica... Este un foarte bun capitan si sper s-o tina tot asa ! Sfatul meu pentru el e sa se tina tare sa ajunga la echipe mari ! Sa ne onoreze tara ! ![]()
Imi pare rau ca trebuie sa fiu tocmai io acela de va zice adevaru ... da Dica nu mai e cea fost in trecut ... acum abia mai alearga (daca se poate numi alergat ) , si nici macar nu mai are precizia in sut cum o avea ...... imi doresc mult sa plece , ca sa tragem tzeapa alora de il vindem si sa facem un ban ... Goian sa nu plece !! ![]()
@ denii
imi pare rau ca tocmai eu trebuie sa-ti zic adevarul dar Dica alearga doar in 5 meciuri pe an!!!...si asta se intampla de cand a venit la Steaua asa ca........:wink:
Dar in ultimu timp recunoaste si tu ca s-a accentuat lenea asta pe el .....
PS : Care or fii alea 5 meciuri ?? ![]()
pai denii...de obicei la derby-uri mai alearga si el....si pe la vreun meci sau 2 in Europa....poate cate unul la nationala...si uite ca se facura de 4-5...![]()
s-a accentuat lenea pentru ca nimeni nu cumpara iarna jucatori accidentatzi (vezi cazul de iarna trecuta..)
P.S. nu mai bine ar juca la noi A. Ionescu?? :wink:.....
CE fraieri .... ba din contra , io daca as fii manager la o echipa cam de talia Stelei , as trage si cu dinti de un transfer al lui Dica cand e accidentat ... pentru ca atunci poate sa il ia la jumate de pretz , si cand se reface e full pakege !!! :tongue:
CamusMai bun ca Hagi.
Cate meciuri ale lui Camus ai vazut ???? daca ai vazut ceva meciuri si ai aceasi parere inseamna ca nu l-ai vazut pe Hagi jucand.
Da totusi , Camus e mai bun ca Armenteros ..... ala care joaca in Liga a treia din spania , la sevilla doi .... si Camus e ala care joaca la Chalreloire in Liga intai belgiana .... si Camus costa 3 mil eoru , si Armenteros 1mil euro ..... care e mai bun ??
de ce sa ne mai facem probleme cu transferurile din iarna? stati linistiti, fratilor, ca il avem pe surdinho!!!! :tongue:
Cam rar in ultimu timp .... sincer , nu mai tin minte nici un gol dea lu Radio ..... adumi tu aminte unu :-??
meciul rosenborg Steaua. de fapt a dat 2 goluri atunci.... cate unul in fiecare poarta
@ Danny
Din pacate Armenteros nici nu vrea sa auda de Steaua, iar Camus este mai sovaielnic decat o ,,fata mare" cand vine vorba de clubul nostru. Se tot lauda ca este ofertat de,,n:echipe,dar din cate stiu eu tot la charleroi joaca. Nu-l cumpara nimeni! Oare de ce???
mie imi place de zapata.creca a dat lovitura Steaua cu el
yo nu cred ca Dica e cel mai bun jucator al Stelei.in acest tur nu prea a aratat acest lucru,dupa parerea mea zapata e cel mai bun
Ovidiu Petre imi place ca chiar a inceput sa joace fotbal
pai denii...de obicei la derby-uri mai alearga si el....si pe la vreun meci sau 2 in Europa....poate cate unul la nationala...si uite ca se facura de 4-5...
s-a accentuat lenea pentru ca nimeni nu cumpara iarna jucatori accidentatzi (vezi cazul de iarna trecuta..)
P.S. nu mai bine ar juca la noi A. Ionescu?? :wink:.....
Andrei ionescu?
...noul balaci?
...bai baiatule...vino`ti in fire!Auzi la el..Ionescu, ala care se vedea trasnferat la PSV si dupa 3 antrenamente la olandezi sia facut bagajele si a venit acasa cu coada intre picioare si si-a cerut scuze la mITITELU ca sa il primeasca in lotul Craiovei!Fii serios!daca poti!
@baraja
sincer,am un sfat pentru tine.te rog frumos sa renunti la a mai viziona meciurile echipei de feminine de hochei pe iarba a Australiei si uita-te putintel la fotbal.....aaaa,si daca tot esti la capitolul fotbal,cheama 2 vecine sa-ti explice de ce tehnica si puterea de patrundere i-au adus supranumele de "noul Balaci" lui Ionescu....in fine,e totusi Craciunul......eu termin aici....
apropo,jucatorul meu preferat e Habibi!!!! ce foarfeca a bagat!!!!:wink:
Io cred ca Habibi asta e destl de bun .... pai cum Steaua l-a luat pe Thereau cu 600 mii euro , asa il ia si pe asta , si pe urma o sa valoreze 2 milioane de euro , si sper sa nu il vanda ca pe Thereau ![]()
Romeo Surdu the best :biggrin:
De cand a venit la Steaua imi place foarte mult cum joaca Nicolae Dica.Motivele sunt numeroase,nu are rost sa le enumar dica10 ![]()
avand in vedere ca a fost cel mai bun jucator din acest sezon.. Zapata.. ![]()
hmm..dar si Radoi si Dica..![]()
nu am un singur jucator preferat.. ![]()
jucatorul meu preferat...Steaua Bucuresti