pai,ce sa spun, si Thereau si Badea si Dica imi plac..dar cred ca in mod special ar fi Dica
pai,ce sa spun, si Thereau si Badea si Dica imi plac..dar cred ca in mod special ar fi Dica
Mirel Radoi -> atitudine, spirit, realizari !!!
Mirel,Victoras,Ghionea,Goian si atit.
Jucatorul meu preferat este "ECHIPA",si de ce nu Banel Nicolita (caruia ar trebui de ridicat un monument in fata stadionului)
Tind sa cred ca un asemenea "sondaj" poate crea grupuri si grupulete. In plus, am observat unele stereotipii (a se citi idei trase la indigo, lipsite de amprenta personala a celui ce le exprima) si argumentari oarecum puerile.
Nu vreau sa fiu inteles gresit, e departe de mine ideea de a fi carcotas sau de a contesta in vreun fel dreptul evident al fiecarui utilizator de a posta ce-i doreste inimioara, dar...luati-o ca pe o deformare profesionala, sa-i zic asa :wink: ...da, ar fi nevoie de un test de popularitate a jucatorilor in randul suporterilor, insa eu personal, sondajul asta l-as fi realizat anonim.
Argument la reticenta de care probabil dau dovada: nu mi se pare corect sa analizezi caracteristicile individuale ale unei persoane pe care nu o cunosti indeaproape. La televizor si in presa realitatea este deformata, cred ca e unanim recunoscut lucrul asta. Or, destul de multe preferinte exprimate aici vizavi de diversi jucatori nu vizeaza direct calitatile de fotbalist - singurele pe care dupa parerea mea suntem teoretic indreptatiti sa le "judecam".
Dar, cum e si firesc, nu pretind sa fiu bagat in seama. Mi-am exprimat doar parerea. ![]()
Dica..un jucator in care unii dau mult in el,deshi el ne-a salvat de o gramada de ori.asta e ce sa faci? suntem in Romania! forza Steaua!!! see ya on hub ![]()
forzza Thereau forzza Dica forzza Badea forzza Steaua si cine are poze cu freza lui Thereau sa inte pe id meu cool94alina.....dar numai dak aveti poze cu freza lui
foto cu freza lui Thereau le gasesti pe google daca stii sa cauti. Cred ca i-am vazut freza pe gsp.ro intr-o zi..
steagcruce2
Dica... e preferatu' meu...indiferent ce rezultate are Dica ramane cel mai bun pt mine....
Kick ...
jucatorul meu preferat este Valentin Badea talentat ambitios curajos si cu o dorinta apriga de a cistiga ii doresc mult succes in cariera Forza Vali. Forza Steaua!!!!!!!!
Cyril Thereau , Nicolae Dica dica10
Jucatorul meu preferat este Dica.Dica este un om cu bun simt,are respect fara de ceilaltiInclusiv fata de Gb care dupa cate a zis de el,Dica putea sa comenteze si el,dar Dica a lasat capul in jos si a mers mai departe.Are tarie de caracter,se lupta pe teren,in lipsa lui Radoi mai incearca si el sa organizele echipa.Si in primul rand este un jucator de valoare,poate ca nu are mereu constanta,dar de multe ori a scot echipa la lumina si a ajutat-o foarte mult.Si in meciul cand a revenit Radoi pe teren..S-a vazut ca a fost putin trist cand a vazut ca nu o sa bata el penalty-ul si ca o sa-l bage Radoi,lucru poate nu prea frumos din partea lui Olaroiu.In plus eu chiar am avuzt ca in meicul ila se luptase mult ca sa dea si el un gol,chiar isi dorea asta,si atunic Oli i-a luat sansa.Cu toate acestea Dica respectuos l-a lasat pe Radoi sa bata penalty-ul si i-a refuzat banderola de capitan.A fost frumos ca Radoi a reintrat pe teren si imediat a marcat,dar sincer nu prea mi s-a parut corect fata de Dica.Si dupa meciul de la Galati cand a fost huiduit de suporteri.Desi avusese in meci slab nu cred ca merita asta.Valoarea unui jucator nu se vede intr-un meci ,ci de-alungul a mai multor meciuri.Si cred ca Dica si-a dovedit valoare.Pentru asta a si primit premiul pt fotbalistul anului din campionatul intern.Cred ca merita acest premiu si sunt happy ca l-a luat.Il respect pe Dica pt ca in ciuda problemelor cu tatal lui el a mers mai departe si a facut fata .Pt toate acestea cred caDica merita sa evolueze si in afara tarii la o echipa mai buna,desi o sa lipseasca mult Stelei.Bravo Dica pentru ceea ce esti,pentru ceea ce joci si pentru ca prin golurile tale ai facut fericitzi sute de mii de suporteri.Respect Dica!Esti cel mai tare!FORZA Dica!!!!
MIE-MI PLACE DE Vali Badea DAR NU SPUN CA CEILALTI JUCATORI NU AR FI OK. Forza Steaua!!
1. Nicolae Dica
2. Mirel Radoi
3. Valentin Badea
4. Sorin Paraschiv
5. Petre Marin
Dica pentru talentul incredibil pe care il are, pentru inspiratie, clarviziune si precizie (la suturi, pase). Sper sa nu se supere nimeni, dar el ar trebui sa fie adevaratul lider al echipei.
Thereau pentru ca este altfel. Altfel in bine. Pentru ca are talent, dar si rautate. Pentru ca are o rautate culta. Pentru ca joaca cel mai curat fotbal pe care l-am vazut pana acum in Romania. Pentru ca nu simuleaza, nu provoaca, nu protesteaza, nu faulteaza. Si cu toate astea, si poate mai presus de toate, nu pierde mingi. Le face ce le face dar nu le pierde. Pentru ca are si statura, dar si viteza (lucru mai rar intalnit). Tinut la echipa, isi va inzeci valoarea (cel putin pe piata financiara).
steagcruce2 dica10 ![]()
![]()
steagcruce2
1.Nicolae Dica
2.Cyril Thereau
3.Vali Badea
4.Sorin Paraschiv
5.Victoras Iacob
steag2 steagsimplu steagcruce2 spre24 spre cl
Cyril Thereau clar !!!!
Dica
Badea
Ghionea
Bostina
imi plac toti dar mai special Cyril Thereau e un bun jucator ne da mari sperante si asta e bine! Forza Cyril!
Thereau pentru ca este altfel. Altfel in bine. Pentru ca are talent, dar si rautate. Pentru ca are o rautate culta. Pentru ca joaca cel mai curat fotbal pe care l-am vazut pana acum in Romania. Pentru ca nu simuleaza, nu provoaca, nu protesteaza, nu faulteaza. Si cu toate astea, si poate mai presus de toate, nu pierde mingi. Le face ce le face dar nu le pierde. Pentru ca are si statura, dar si viteza (lucru mai rar intalnit). Tinut la echipa, isi va inzeci valoarea (cel putin pe piata financiara).
aceasi parere o am si eu despre acest jucator
In momentul de fata Petre Marin este unul dintre cei mai valorosi jucatori ai Stelei si la varsta sa,cu siguranta este cel mai bun fundas de banda din tara.
Jos palaria in fata unui jucator considerat "batran" de multi,dar care pentru determinarea lui si pentru plamanii "de otel" ne fac sa il respectam din ce in ce mai mult.
In momentul de fata exista 6 jucatori esentiali la Steaua: Radoi, Dica, Petre Marin, Goian, Ghionea si Thereau. Asta daca tinem cont atat de valoare cat si de forma de moment.
Pentru mine Steaua - inseamna Lacatus...
Din lotul actual:
Mirel Radoi
Banel Nicolita
Vali Badea
Thereau
Ghionea si Goian
In rest....
Am si eu o intrebare: De ce in loc sa jucam titulari cu acesti atacanti( Badea, Thereau si Dica) noi jucam in ultima vreme doar cu unul din ei plus Oprita (care nu spun, a dat goluri importante, dar asta este datoria lui si totusi gafeaza mult prea mult.) Ar putea sa il bage pe el in a doua repriza, pt ca totusi nu merita nici sa il scoata de tot din echipa si il si motiveaza astfel sa lupte mai mult pt a-si castiga locul de titular.
Asta a fost in afara subiectului, dar in legatura cu subiectul...