mie imi place de the joaca foarte bine de cand a venit la noi
mai sunt si di e cel mai bun
mie imi place de the joaca foarte bine de cand a venit la noi
mai sunt si di e cel mai bun
In momentul de fata exista 6 jucatori esentiali la Steaua: Radoi, Dica, Petre Marin, Goian, Ghionea si Thereau. Asta daca tinem cont atat de valoare cat si de forma de moment.
As indrazni sa spun ca Radoi, exact pe criteriile punctate de tine, si anume "in momentul de fata" si "tinand cont de forma de moment" nu mi se pare neaparat esential. A fost candva, probabil va reveni, dar Steaua s-a miscat destul de bine fara Radoi, iar acum inca nu si-a revenit 100%, n-a facut inca meciurile reusite cu care ne obisnuia.
eu nu as vedea-o pe Steaua fara : 1-Paraschiv(pune suflet in tot ceea ce face) 2-Petre Marin(omu acesta e de o simplitate nemaiintalnita iar la 3 fac o exceptie si pun Radoi (desi de abia si-a revenit iar in perioada aceasta cand ne-a lipsit ne-am descurcat foarte bine dupa cum bine spune weezer_20 este totusi CApitanul . insa mai bine tac daca e sa-mi aduc aminte ca jucatorul pe care l-am respectat si venerat cel mai mult (dupa Lacatus ) e Ogararu iar el a plecat la mai bine :roll:
Dica, Radoi, Thereau, Paraschiv, Ghionea, Goian, Ov.Petre, Petre Marin si restu. In ordine preferentiala, in functie de valoare si in functie de forma de moment.
Croitoru :twisted: ... el va face diferenta in meciul cu Sevilla ... Steaua 1-1 FC Sevilla (gol Goian - pasa Croitoru) , Sevilla 1-2 Steaua (Croitoru , Badea) steagcruce2
Thereau : Cand are mingea la picior stie ce sa faca cu ea
Ovidiu Petre: Suteaza de la distanta
Cernea: Un bun portar
In ordinea (evidenta, spun eu) a importantei pentru echipa:
1. Nicolae Dica
2. Petre Marin
3. Mirel Radoi
Topicul se refera la jucatorul meu preferat (probabil stelist):
V.Badea (cu putina incredere si personalitate va deveni noua Cobra)
Am vazut o gramada de opinii peaci,unele foarte gresite.Sunt 2 jucatori esentiali la Steaua,jucatori care daca nu joaca nimic nici Steaua nu joaca nimic.Cei doi sunt Dica si Radoi.Dica este omul de la care poti sa te ajtepti sa dea gol "de la jumatatea terenului" si Radoi este omul de care asculta fiecare jucator de la Steaua,este capitanul adevarat.La meciul cu Kiew din Ghencea a intrat in repriza a doua,dupa aceea Steaua a jucat mult mai bine pentru ca jucatorii il aveau alaturi pe Radoi.
Am citit pe mai multe topic-uri despre Croitoru,ca el va face diferenta la meciul cu Sevilla,ca el este cel mai bun pasator de la Steaua.Intai sa confirme si apoi laudele,si eo sper sa fie un jucator mare dar sa nu ne pripim.
De acord cu MM.Stoica.jr...fara cei doi nu vad bine Steaua...Sper ca accidentarea lui Dica sa nu fie grava...
@MM.Stoica.jr
O opinie nu poate sa fie gresita, din principiu. Ca de aia e opinie, parere daca vrei. Eventual poate sa fie diferita...
In alta ordine de idei, topicul se referea la JUCATORUL PREFERAT..., in nici un caz la cat de important e unul sau altul pentru echipa... Si daca tot ai dat exemple, sunt jocuri (putine, desigur) in care Radoi sau Dica mai mult incurca, pe cand altii fac diferenta...
Jucatorii mei preferati de la Steaua sunt Radoi, Thereau, Paraschiv si Nicolita. Mi se par adevarate exemple de profesionalism si daruire pentru culori. Dupa ei ar veni Dica, Cristocea si Goian, primii 2 cu adevarat tehnici si al 3-lea un adevarat "turn de control" al apararii, intotdeauna sigur. Nu stiu de ce foarte multa lume de aici nu l-a adaugat pe "jardel". Da, a gresit la Madrid, si a avut o perioada mai putin fasta, insa nimeni nu poate nega efortul pe care il depune meci de meci, facand si faza defensiva si cea ofensiva, si golurile importante (mai ales la Betis) inscrise de el.
Bostina
Ghionea
Badea
Dica daca n-ar fi asa lenes si l-ar ajuta cineva sa aiba o conditie fizica mai buna :?
Fara indoiala Dica e cel mai bun jucator!! Toti sunt foarte buni dar cel care place ochiului ...intodeauna a fost Dica (in ultimii ani) un jucator indispensabil...chiar m-am bucurat dintr-un punct de vedere ca s-a accidentat pentru ca a ramas la noi !! Bine ca nu a plecat la LENS...niciodata echipa asta nu se poate compara cu Steaua!!! :lol:
FORZA Steaua !!!
FORZA Steaua!!!!!
FORZA Steaua!!!!!
Jucatorul meu favorit.... de fapt jucatorii sunt: Cyril Thereau,Vali Badea si Nicolae Dica...Oricum eu iubeskc toata echipa
FARA Steaua NU STIU SA EXIST
Dica daca n-ar fi asa lenes si l-ar ajuta cineva sa aiba o conditie fizica mai buna :?
Scuza-ma dar Dica are cea mai buna conditie fizica din echipa..bineinteles alaturi de Banel.Lenes nu cred ca e...poate viteza de reactie nu e foarte buna.Totusi pt mie ramane cel mai bun jucator!
Cernea- f. bun portar
Ghionea si Goian- cuplu de fundasi care i-ar dori orice echipa
Dica- omul decisiv intotdeauna desi lenes
Thereau,Iacob- atacanti avansati clasici
Badea- atacant f. mobil numai bun impreuna cu Thereau sau Iacob (eu sper amandoi)
Nicolita- cel mai muncitor desi iesit din forma
Ovidiu Petre, Radoi- mijlocasi defensivi buni
...fratilor trebuie sa recunoastem ca se vede cand nu ii Mirel pe teren ... deci jucatorul meu preferat ii Radoi ... dar fara dicanhio nu se poate
:P:P ... lenes putoros ... ii singurul care poate decide singur un meci ... cam astia 2 ar fi !!
imi place de Thereau.....joaca f. bine si e super frumos:*:*::x:X:X:X: :wink:
Si altceva ce mai zici, ramonika? Incepi maine scoala?
P.S. Vrei sa-ti spun ce masina conduce Thereau?
imi place de Thereau.....joaca f. bine si e super frumos:*:*::x:X:X:X: :wink:
Daca Cyril arata ca V.Maftei(Raped) iti mai placea de el?
Si altceva ce mai zici, ramonika? Incepi maine scoala?
P.S. Vrei sa-ti spun ce masina conduce Thereau?
Da' ce masina conduce? :lol:
Mda, revenind la topic ... Radoi e jucatorul meu preferat de la Steaua si mi se pare a fi esential pentru echipa ![]()
In momentul de fata Thereau este jucatorul meu preferat. Nu am avut multi preferati la Steaua de la Lacatus incoace. Nu obisnuiesc sa am un preferat, iubesc toata echipa in mod egal, dar parca Thereau asta e mai aproape de inima mea ![]()