Imi placea foarte mult Cristea, pe vremea cand evolua la Steaua.
Imi placea foarte mult Cristea, pe vremea cand evolua la Steaua.
Dica a fost cel mai bun cl..sa vedem d c e in stare cand se intoarce pe teren dica10
Dica este simbolul memorabil al Stelei in aceasta noua era,era dupa 1986.Acum cu accidentarea,nu stiu ce sa spun.Sper sa nu intampine probleme la revenirea pe gazon.
Normal ca jucatorul meu preferat este Dica dica10 ...va spun eu ca,cand(scuzati-mi cacofonia) se va intoarce pe teren Steaua va ajunge pe locul 2(sper:D)...deoarece sperantele pt locul 1 nu mai sunt...le urez echipelor rapid sh CFR Cluj sa piarda toate cele 8 etape ramase,sh Stelei sa castige cel putin 5 (dak nu toate cele ramase)...
mereu fularsteau2
steag2 steag3
jucatorul meu preferat este dica10
spre cl steag2 spre24
Dica,Thereau,Bostina,Elton steaua_ro steagcruce2 steaua_ro steagcruce2 steaua_ro steagcruce2 steaua_ro steagcruce2 (am cam exagerat cu steagurile
)
Elton
Radoi
Cristocea(daca ar juca mai mult)
Banel
Din Romania :
1. Marius Croitoru
2. Valentin Badea
3. Cristian Haisan (FC Vaslui)
4. Nicolae Dica
5. Mirel Radoi
Din Europa :
1. Steven Gerrard
2. Jamie Carragher
3. Cristiano Ronaldo
4. Wesley Sneijder
5. Klass Jan Huntelaar
De la Steaua: Nicolae Dica dica10 & Valentin Badea steag2
Din Romania: Ionel Ganea
Din Europa: Cristiano Ronaldo
Dica...clar si am mai zis-o odata...se vede oricum ca echipa sta in el, de cand s-a accidentat i se simte foarte mult lipsa si parca nu mai e aceeasi...si nu e bine pentru ca atunci cand o sa plece........
Dica e cu adevarat un jucator bun si daca vine si Neaga e beton si de afara binenteles ca kaka e beton cu 2 goluri aseara poate reuste sa duca catei in preliminari aia chiar nu merita sa fie in grupe.......
Dica, Thereau, Banel, Elton, Petre Marin, Radoi, Ovidiu Petre, Ghionea, Goian, Ochirosii, Badea si as putea continua.
Normal ca Mirel Radoi...e pur si simplu un exemplu de fotbalist, om, caracter...
Dica, nu din cauza ca este mare prin CL, ci pentru faptul ca este un om care lupta pentru ceea ce vrea, ambitios, si un mare caracter, un jucator cu o tehnica foarte buna!!
Dica.. incepe sa-mi placa de Ochirosii
Jucatorul meu preferat este Croitoru..are tehnica intiativa si tupeu! steaua_ro ![]()
Dica NR.1 nu degeaba are 60 de goluri inscrise pentru Steaua dica10
Dica a inscris 59 de goluri pentru Steaua, nu 60! ![]()
Dica a inscris 59 de goluri pentru Steaua, nu 60!![]()
Pe site asa scrie!
Elton!!!!il ador joca super super bine bravo Elton!desi toti te fac pitic asta chiar nu conteaza!felicitari! steag1 steag2 steag3
steaua_ro fularsteau2
Eu am mai multi jucatori preferati: Dica, Elton, Radoi, Badea si Goian - incepe sa-mi placa si de Croitoru dar el mai trebuie sa joace cateva meciuri pentru ca a fost mai mult tinut pe banca de Oli ca si Elton si sa nu-l uit pe Ochirosii are talent pustiul joaca bine la 18 ani cat are...
Forza Steaua steagsimplu
Dica
Radoi, Maximus ![]()
Dica - un stil aparte al jocului - centrari... pase... suturi... dribing...
Singurul dezavataj - viteza!
Dar nu le poti avea pe toate! ![]()