1--Elton = Ronaldinho 2 ![]()
2--Dica ![]()
1--Elton = Ronaldinho 2 ![]()
2--Dica ![]()
Jucatorul meu preferat este C.Ronaldo... din toate punctele de vedere... la Steaua nu se pune problema de jucator preferat deoarece la aceasta echipa tin de cand ma stiu, fiecare jucator are un loc in sufletul meu indiferent de ceea ce a facut sau nu la Steaua, asa ca ECHIPA Steaua este prima mea iubire in fotbal... toti jucatorii sunt pentru mine cei mai buni... indiferent de rezultate... Steaua are un loc special in Sufletul meu... asadar jucatorul meu preferat este Steaua!
Valentin Badea... forever.... Dica... si Marius Lacatus...
1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit. Moderatorii
Jucatorul meu preferat este cu siguranta Vali Badea! ![]()
Cel mai bun atacant cel putin pentru mine.... imi place ca este modest, nu ca alti jucatori de la alte echipe care cred ca sunt vedete dupa ce dau cateva goluri.... sper ca antrenorul Stelei sa-l titularizeze pe Badea si in sezonul viitor... dupa parerea mea echipa ar fi cam asa: Badea-Neaga-Thereau(in atac), Elton-Dica(cuplul spectacolului), Nicolita, Ghionea-Goian-Radoi-Nesu(Petre Marin)(fundasi) si in poarta Cernea, ca Vatca nu prea ma incanta. steagcruce2
Forza Steaua! Forza Vali Badea! Daca vrei sa ma contactezi(sper s-o faci) intra pe id [...]... sper sa dai multe goluri pentru Steaua de acum incolo... ![]()
spre cl
Pentru schimb de adrese de e-mail exista PM.
4.2 Semnaturile trebuie sa aiba maxim 4 rinduri scrise cu font 2 sau maxim 8 rinduri cu font mai mic (randurile goale se numara de asemenea) si sa aiba pina la 90 de caractere pe linie.
Moderatorii
Jucatorul meu preferat este Nicolae Dica! :-o steagcruce2
Nicolae Dica...
Lacatus - (alltime favourite ), Belo, Adi Ilie, Neaga, Dica, Badea, Radoi, Elton, Bostina, Paraschiv, Goian, Tudor, Cernea, Ghionea si ar mai fi cativa. Fiecare dintre cei enumerati au fost sau sunt jucatori ai Stelei cu performante bune si foarte bune.
Din pacate majoritatea ii apreciaza numai pe cei care marcheaza golurile, uitand ca pentru golurile alea lucreaza toata echipa, in fond. Dar nu intotdeauna, ca mai sunt si cazuri de maiestrie totala cand un jucator dribleaza tot terenul si marcheaza(gen Messi, Ronaldinho, etc).
Jucatorul meu preferat in acest moment este Vali Badea. Atacant excelent, plasament si simt al portii foarte bun, bataios si nu duce lipsa nici de viteza. In plus este foarte modest, vorbeste putin in presa si mult in teren!
Vad ca in general preferintele sunt spre al nostru nr. 10... Dica!
Dar ma intreb eu... s-a uitat vremurile cand toti il injurati? Cand toata lumea critica banca tehnica ca il tine titular?
Ce repede se schimba preferintele si opiniile oamenilor...
PS: Si eu l-am contestat pe Dica!
Majoritatea imi plac foarte mult, dar nume precum Dica, cel care a facut istorie si sper ca o sa mai faca .
Elton, care ar trebui sa fie titularizat si lasat sa joace ca sa se convinga toti daca este de Steaua sau nu.
Thereau sper sa se intoarca deoarece este foarte bun si un jucator ca el nu cred ca este in plus asa ca JJ ar trebui sa isi ceara scuze de la Cyril pentru ca el este cel care a fortat plecarea lui.
PS: Si eu l-am contestat pe Dica!
Eu nu... intotdeauna am avut incredere in el.
Jucatorul meu preferat e Vali Badea, care si-a demonstrat talentul!
Jucatorul meu preferat e Vali Badea(cu care m-am si salutat cand a jucat Steaua un amical la Valcea) pentru ca isi da tot sufletul pe teren .
Banel!
Goian. Ca tot se zice ca pleaca!
Radoi este preferatul meu... dar imi place si Thereau... si Banel si Goian...
Dica, singurul de la Steaua care poate rezolva de unul singur un meci, se pare ca mai vine unul in persoana lui Rica Neaga! Apoi Radoi, Paraschiv, V.Badea.
P.S.: pacat ca nu s-a retras numarul 7 in onoarea lui Laca, ar fi fost frumos...
Jucatorul meu preferat e Vali Badea pentru ca e muncitor, nu ca Elton!
@Alex_91
Hahaha.... :twisted: :smile: :smile:
Vali Badea, clar.
Thereau si Radoi. Deci Radoi!
Nesu!
Cred ca niciunul dintre noi nu poate sa nu-l iubeasca, adore sau stimeze pe unicul si de neegalatul Marius Lacatus. Dar din echipa actuala probabil ca Dica si Radoi pentru tot ce au facut sezoanele precedente la Steaua.
Fara Steaua eu nu stiu sa exist!
Toti imi plac, cu o singura exceptie -- Gigelus --!
Jucatorii mei favoriti ar fi in ordine:
1. Elton
2. Radoi
3. Dica
4. Thereau
5. Goian
Prin scoaterea celor care au plecat rezulta clasamentul adevarat din momentul asta din pacate!