Nu stiu de ce Radoi este votat cel mai important jucator de la Steaua pentru ca Nicolae Dica este cel care ne-a scos din multe situatii grele,in schimb Mirel in ultimii 3-4 ani ne-a bagat in cacao in multe meciuri importante:cu rapid la acel 3-3,la rosenborg,la middlesborough cand ar fi trebuit sa "ordone" stoparea retragerii,sa fie capitan adevarat si mai nou in meciul de pomina cu Dinamo.Situatiile in care Dica ne-a scos sunt prea multe asa ca nu o sa le enumar.
Mirel Radoi are un spirit de lider,sau mai bine zis avea,pentru ca desi l-am criticat pana acum,Mirel Radoi imi este un jucator simpatic,dar nu acest Radoi ci acel baiat de acum cativa ani,acel baiat cu o determinare extraordinara care nu facea k1 pe teren si un tanar capitan al Stelei care juca f bine.
Mirel de vreo 2 ani este plafonat,pentru ca nu mai stie ce joaca,mijlocas sau fundas,plus ca si Steaua de vreo 7-8 luni este o echipa plafonata,plictisita de fotbal.Ca sa nu mai vorbesc ca asocierea lui cu Jiji nu mai bine nu i-a facut,se vede si in teren ca Mirel s-a schimbat,a devenit cam ingamfat,ceea ce n-ar fi rau daca ingamfarea lui ar fi secondata de un joc bun in teren.Mirel devenise capitan prin extraordinara sa determinare,eu unul n-am mai vazut jucator in prima divizie cu determinarea lui,astazi ramane capitan pentru ca e finul lui Jiji.
O sa ma injurati multi dintre voi,dar eu nu cred ca momentan Mirel mai merita sa fie capitanul Stelei,chiar daca in determinarea sa vad sufletul ros-albastru.Capitan merita sa fie un lider,dar unul care joaca bine constant si este un exemplu pentru ceilalti,isi ajuta echipa,de aceea eu as nominaliza pe Paraschiv,Ghionea,Dica pentru postul de capitan.
Sper sa nu se inteleaga ca l-am atacat pe Mirel,pur si simplu consider ca nu si-a ajutat destul echipa in ultimii ani ca sa ramana capitan la Steaua,ceea ce nu inseamna ca nu ar putea redeveni intr-o zi.Mirele sa revii ceea ce ai fost!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.