FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jucatorul meu preferat

«18910111224»
FANATIK RED-BLUE09.10.2006 06:06

Jucatorul meu preferat: Nicolae

457047mediumsquare1ug6.jpg

simona9009.10.2006 13:45

Multumesc mult,le-am gasit si pe unele [adik majoritatea le-am salvat in calculator]. :lol:

Kristy_Cj10.10.2006 21:00

Portari:lipsa

Fundasi:Goian & Ghionea

Mijlocasi defensivi:Radoi & Paraschiv

Mijlocasi ofensivi:Cristocea & Dica

Atacanti:Badea & Thereau

JUCATORUL MEU PREFERAT:Mirel Radoi

Andreeutza stelista11.10.2006 18:58

Mirel Radoi, Valentin Badea, Nicolae Dica, Cyril Thereau, Cristocea, Goian si Ghionea :D

ah am uitat :D si Iacob si Paraschiv bineinteles

sergiu_titan12.10.2006 22:39

Jucatorul meu favorit este Jairzhinio deoarece avea stangul mai scurt ca dreptul insa suta foarte bine. De asemena Cristian Ciocoiu este unul dintre cei mai buni fobalisti pe care i-am vazut in Ghencea vreodata.

Lum Xe Cim- este un jucator cu adevarat importantan pe care MM ,dc Steaua va avea bani, il va aduce inainte sa se retraga.

Mi-a placut si Air Jordan, Mike Tyson si Remy Bonjasky dar jucau pe alte posturi ...mai central

scuze dc am fost offtopic de-asta dar suna cam aiurea sa insiri toata echipa Stelei sau cine stie ce juc cand e vb de 1 singur

SteauaToronto13.10.2006 00:47

Radoi si Ghionea!

Razboinici, jucatori care au un caracter puternic si se impun!

miro17.10.2006 13:33

[/color]Radoi=SUFLETUL,INIMA ECHIPEI,JUCATORUL NUMBER 1 PT MINE.

NU TE DA BATUT

NU VA DATI BATUTI,

pentru NOI

Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului,

de culoare neagra, fara bold sau alte formatari

de text sau culori.

Moderatorii

Aylin19.10.2006 10:30

Chiar daca probabil dupa asta o sa primesc multe mesaje d amenintare... :wink: eu continui sa il sustin pe Chiar daca gafele lui sunt monumentale,mai ales cele din meciul cu Real,nu trebuie sa uitam ca,in mare masura datorita lui am ajuns in CL.E drept ca a gresit,dar nici nu a fost prea ajutat de echipa.Imi pare rau pt el,pt ca sigur va fi transferat.

In alta ordine de idei,imi place Dica pt ca e...spiridusul echipei!!

cristian01419.10.2006 10:35

Jucatorii mei preferati sunt : Ghionea, Radoi si Dica.

Sorin da incredere apararii si are caracter puternic, e cuminte si nu se manifesta in media. Radoi este capitanul, sufletul echipei si omul care ii mobilizeaza pe baieti. Dica este lenesul golgeter, contestat si injurat a avut puterea si ambitia de a merge mai departe.

Aylin19.10.2006 10:48

Incep sa ma enervez vazand atatea discutii pe sub "fetele il plac pe Carlos pt ca e frumos"!! L-ati vazut voi vreodata pe Carlos prea pieptanat,sau foarte ingrijit-gen Beckam,astfel incat sa dea pe spate o femeie???Nu.E un tip normal,ceva mai aratos ca Banel,de ex.. :D Dar ceea ce-l face simpatic e ca atunci cand greseste sufera din toata inima,cand reuseste, se bucura la fel de intens.Tot sufletul lui e e in Steaua!! Sunt convinsa ca multi gandesc ca mine.Carlos merita mai mult decat huiduielile primite dupa meciul cu Real.A gresit si el,a gresit toata echipa,a gresit si Olaroiu.

ady4steaua20.10.2006 07:58

mdea....dar a gesit cam de multe ori.....poate dak nu merea la fetite cu o zi inainte..era mai bine..no ofense!!!!!!!

Danny9620.10.2006 08:32
Chiar daca probabil dupa asta o sa primesc multe mesaje d amenintare... :wink: eu continui sa il sustin pe Chiar daca gafele lui sunt monumentale,mai ales cele din meciul cu Real,nu trebuie sa uitam ca,in mare masura datorita lui am ajuns in CL.E drept ca a gresit,dar nici nu a fost prea ajutat de echipa.Imi pare rau pt el,pt ca sigur va fi transferat.

In alta ordine de idei,imi place Dica pt ca e...spiridusul echipei!!

frate...ai vazut meciu cu real?a facut niste gafe mai mult decat monumentale...dak era Hamu cred ca se termina vreo 2-1

Aylin20.10.2006 09:17
mdea....dar a gesit cam de multe ori.....poate daca nu merea la fetite cu o zi inainte..era mai bine..no ofense!!!!!!!

Crezi ca asta a fost motivul pt care a gafat,faptul ca fost la fetite inainte de meci?Crezi ca e singurul care a fost la fetite inainte de meci?Sa fim seriosi.... :(

frate...ai vazut meciu cu real?a facut niste gafe mai mult decat monumentale...daca era Hamu cred ca se termina vreo 2-1

In sufletul tau de stelist adevarat chiar crezi ca putem pune esecul cu real pe seama greselilor individuale?Te-ai gandit de ce Carlos e lasat 3 contra 1 la golul 2?Te-ai gandit de ce ajunge van nistelrooy singur numai cu Goian si Carlos?E usor sa dam vina pe unu singur,in loc sa ne gandim ca intreaga echipa incepand cu antrenorul are lipsuri mari.....Si apropo d antrenor,crezi ca a fost o idee buna "teama" lui de galactici pe care le-a insuflat-o si jucatorilor?gandeste-te la cat de timorati au intrat pe teren.Poate ca s-ar fi terminat 2-1 ,sau poate nu...."frate"

meshteroo20.10.2006 10:53

Mie imi plac toti jucatorii de la Steaua, exceptandu-l pe Carlos. La inceput, credeam ca este un portar de mare valoare, dar acum... :roll:

Lavy_*_21.10.2006 13:48

top 5 :

1. Nicolae Dica

2. Mirel Radoi

3. Cyril Thereau

4. Valy Badea

5. Victoras Iacob

cezara stelista21.10.2006 17:51

Dica.este cel mai bun

Klaudia16.11.2006 14:08

cel mai tare si cel mai bun jucator de la Steaua este valy Badea si cred ca sunt multi de acord cu mine...f bun jucator si f talentat.... :D

cezara stelista16.11.2006 17:06

1.Nicolae Dica

2.Cyril Thereau

3.Vali Badea

4.Sorin Paraschiv

5.Victoras Iacob

Phire16.11.2006 17:32
5.Badea Nicolita

Badea? :lol: Poate vrei sa zici Banel... :roll:

adytza_8616.11.2006 19:35

Jucatorul meu preferat este Valentin Badea.... imi place si ca jucator...si ca barbat... intr-un cuvant il iubesc. FORZA Steaua!....CU EI PANA LA MOARTE!

galacticulstelist17.11.2006 03:44

Radoi si Dica,unii dintre oameni de baza ai Stelei si preferatii mei. :P

Zapo617.11.2006 11:10

Mirel Radoi Il Capitano...care este cel mai bun jucator din Romania.. :D

steag2 spre24

IONUTZ-CIPRIAN17.11.2006 15:21

:evil: >>>Momentan Radoi,Dica,Badea si Thereau!!!>>> :twisted:

M@rmota17.11.2006 15:26

Nu sunt o individualista..imi place toata echipa Steaua dar..exista si un dar ..si acel dar este Thereau, un jucator remarcabil care ne va oferi multe momente de bucurie mult timp de acum incolo.

Allez Thereau! 8)

banelitza1619.11.2006 08:16

jucatorul meu preferat este fara indoiala Banel Nicolita...

imi mai plac:

Cyril Thereau

Goian

Dica( desi in ultimul timp.....)

Ghionea

«18910111224»