Nicolae Dica
Nicolae Dica
Claudiu Niculescu pt ca are talent la lovituri libere. 8)
un motiv foarte bun, dinamovista. Doar ca un fotbalist tre sa aiba mai mult decat talent la loviturile libere.
1. pe acelasi sistem, atunci fotbalistul meu preferat e Nesu, pt ca are talent la desen.
Modificat.
Moderator
:o [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] no 1 din lotul actual 1 .Dica 2.Radoi 3.Paraschiv.4.jardel 5.Iacob[/b]
Tin sa adaug ca si mie imi place Nesu, fiind unul dintre cei mai buni jucatori de playstation, are parul cretz si e solid. Se si vede ce mult tin catzelushii la jucatorii lor : unul bate bine loviturile, altul isi leaga meticulos sireturile, hai pa.
Modificat.
Moderator
*dinamovista
tre' sa aiba mai mult decat talent la loviturile libere.
tre' sa joace la Steaua
:twisted: :roll:
Titlul topicului e de vina! Daca se specifica "fotbalistul meu preferat" nu s-ar fi creat confuzia asta cu Claudiu Niculescu! :lol: :lol: :lol:
1.Dorin Goian
2.Mirel Radoi
3.Banel Nicolita
Nu pot sa zic k am un jucator favorit acolo...toata echipa este favorita mea . Daca ar fi sa aleg ...Radoi ,pt k este cine este Banel (NFS
)
si nesu (imi place k a pus mult efort in ultima vreme si joaca din ce in ce mai bine)
faza asta cu un jucator venit de la o echipa adversa ma enerveaza. Atata timp cat joaca bine si poate aduce puncte Stelei e bine venit. ce alexa nu a plecat la Poli ? Au comentat suporteri ,dar au tacut pe urma . Noi trebuie sa tzinem cu Steaua si sa nu uram celelalte echipe. :!: Sa fie un spirit de competitzie intre echipe . Si noi nu demonstram cu nimik k iubim Steaua dak ne batem cu jandarmii si injuram . Sa dam dovada k suntem suporterii civilizatzi .k tara asta chiar are nevoie de ei
(ultima parte a fost putzin of topic , dar trebuie reamintite chestiile astea din cand in cand)
:!:
@cmt-Steaua
sa inteleg ca esti de acord cu venirea unor jucatori din curtea rivalelor, dar gandesti la fel si invers? Adica sa plece un jucator bun de la noi la rivale? Ipotetic vorbind...
Dupa Radoi al 2-lea cel mai important cred ca e Goian
1.Radoi steagsimplu
2.Dica dica10
3.Paraschiv steagcruce2
1.Nicolae Dica
2.Mirel Radoi
3.Dorin Goian
eu daca tin cu Steaua tin cu toti jucatorii in aceiasi masura! si cr3d ca asa ar trebui sa faca toti! nu tin cu unu mai mult sau mai putin, Steaua nu sta intr-un jucator!
1.Dica 2.Nicolita 3.Carlos 4.Iacob 5.Ochirosii
cel mai slab: Oprita
:evil: nu tzia cerut nimeni parerea despre cel mai slab.... Oprita e intr-o forma foarte buna.... a dat gol cu Craiova, a jucat bine pana acum.... el nea adus supercupa... :twisted:
:roll: :roll: :roll: Intr-o forma foarte buna...ma indoiesc! :roll:
@c.Ronaldo:Oprita, de la meciul senzational impotriva Valenciei, nu am mai a fost in forma...poate si din cauza accidentarii care l-a tinut un retur intreg(2005) pe bara...dupaparerea mea, este unu' dintre cei mai slabi ai Stelei la ora actuala...sper sa ma contrazaica in meciul cu Standard... sprecl2
da cu crapid... in supercupa...???? .... cine a fost omul meciului... ??? si UEFA cu ciorile in tur a jucat f bine
Intrebarea trebuia sa fie: care este al 2-lea jucator preferat dupa Mirel Radoi, deoarece oricine ce ar zice Mirel este cu cep putin o clasa peste oricare alt jucator din campionatul nostru. In prezent, dupa parerea mea, cei mai buni fotbalisti romani de valori sensibil egale sunt Chivu, Radoi si Mutu. Exista o diferenta intre cei trei si cei care urmeaza dupa ei :!: :!: :!:[/i]
Mirel Radoi este foarte bun...cel mai bun din campionatul Romaniei, dar dupa cum vezi, nu totii stelisti il au in fruntea preferintelor lor...unora le place mai mult clasa lui Dica, abnegatia lui Banel, impetuozitatea lui Goian...la Steaua e foarte bine, ai de unde alege... ![]()
@c.Ronaldo:golul din Supercupa il dadea si bunica, ce naiba, nu avea cum sa rateze...cat despre meciul cu Rapid, din Giulesti, scuzele mele, a jucat bine...dar ata! Putin pentru un jucator la Steaua... :roll:
Intrebarea trebuia sa fie: care este al 2-lea jucator preferat dupa Mirel Radoi, deoarece oricine ce ar zice Mirel este cu cep putin o clasa peste oricare alt jucator din campionatul nostru. In prezent, dupa parerea mea, cei mai buni fotbalisti romani de valori sensibil egale sunt Chivu, Radoi si Mutu. Exista o diferenta intre cei trei si cei care urmeaza dupa ei :!: :!: :!:[/i]
eu pe Mirel il vad clar peste Chivu, si ca seriozitate, si ca daruire, pasiune, tot ce vrei. Poate doar la talent sa fie relativ echilibrata balanta. Dar nu pot sa zic ca Mirel ar fi cu o clasa peste Dica. Amandoi isi fac treaba aproape perfect, evident, fiecare cu treaba lui :roll:
1. Cristocea
2. Radoi
3. Dica
4. Paraschiv
5. Ochirosii
6. Badea
7. Ghionea
Voi face si eu un clasament Al celor care-i prefer cel mai mult de la Steaua:
1.Goian {ZIDUL APARARII}
2.Radoi {CREIERUL}
3.Dica {SUPER ATACANT}
4.Nicolita {2FAST2FURIOUS}[JUCATORUL FARA SPLINA]
5.Paraschiv {RECUPERATORUL} 8)
Nesu (spirit, daruire, loialitate si curaj...nu e el in forma aku da orikum mie imi place jocul lui)
Ochirosii ( tupeu, viteza si mult potential)
Iacob - buldozerul...atacant pur sange...pacat ca e accidentat
Oprita ( aku nu prea il mai recunosc da isi revine el, e un jucator tehnic si creativ)
recunoaste Nesu e la pamant.Ochirosii imi place dar mai are nevoie de putina experienta si forta ![]()