FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jucatorul meu preferat

«15678924»
steauafans.tk06.06.2006 20:24

Want a tot 5?here it is!

1.Radoi - clar, the best in est-ul Eurpei!!!!

2.Nicolita - rapid, simpatic, modest

3.Goian - "Stalp" in defensiva, da' ce sa vezi, e "stalp" si in atac!! un fundas ca asta este greu sa gasesti!

4. Paraschiv - un jucator nu prea stabil, dar si cand prinde zilele bune e "The second best" :lol:

5. Dica - tehnic dar nu lenes, ffffffffffff lenes :D

DTP-Ludacris07.06.2006 17:50
@weeezer_20 poate,fuge cu capul in pamant si ...e greu sa vezi pe unde sunt coechipierii,oricum..in afara de asta nu am ce sa`i reprosez !
weeezer_2007.06.2006 18:11

da, exact la asta m-am referit, nu am zis doamne fereste ca nu il apreciez... sau sa plece de la Steaua, dar cum ai zis, prea cu capul in pamant... plus ca dk ar mai lucra nitel la centrari... ar fi ideal..

razvan198307.06.2006 18:52
da, exact la asta m-am referit, nu am zis doamne fereste ca nu il apreciez... sau sa plece de la Steaua, dar cum ai zis, prea cu capul in pamant... plus ca dk ar mai lucra nitel la centrari... ar fi ideal..

Banel e tanar are timp sa invete ce ii mai lipseste, dar una peste alta este jucatorul din fotbalul romanesc care a crescut cel mai mult in ultimul an. Important e ca are suflet, dorinta si munceste f. mult. Intr-un an doi va deveni si el un jucator complet si constant.

di_di_tza-steaua07.06.2006 20:43

OK...cine e "acel" care e cel mai ok in parerea mea?toti sunt ceva care formeaza un intreg...insa...preferatul,modestul..ka sa zik asa...simpatikul...siii...ambitiosul...este Mirel Radoi :wink: toti au ceva...Nicolita-ager...energik...si care vrea ceva de la viata...vrea si pune tot sufletu' cand isi doreste ceva...iar pt echipa e trup&suflet;Iacob-parerea mea...sincer il ador p omu' asta!golurile lui...sunt...fara egal;Ogararu-nici nu am cuvinte...ambitia e ceva ce il defineste mult...lupta pana la capat;lista continua....toti dupa cum am zis si repet-SUNT UNUL SI ACELASI INTREG....respect Steaua..respect CEI care IUBESC ECHIPA...RESPECT CU SUFLETU'...TOT C TINE DE CULOAREA**Ros-Albastra** :!:

Virgil08.06.2006 14:09

Referitor Cristocea : in plus fata de ce a scris Norbinho,stie sa si marcheze.Golul lui din meciul cu Jiul ne-a adus 3 puncte.

weeezer_2008.06.2006 14:29

deci la jucatorul preferat, l-am pus pe Ogararu...

dar dk stam sa luam axul central al echipei

fundasi centrali: Ghionea + Goian

mijlocasi centrali: Radoi + Para

pana aici suntem superiori oricarei echipe, nu? si dk ar veni inapoi Rica Neaga, s-ar completa si cu atacul Dica + Neaga. Adik dupa parerea mea, cel putin pe centru avem de departe cea mai buna echipa, cel putin la nivel de titluari, si ar fi greu sa nominalizezi un sg jucator preferat...

(ma uitam mai adineauri pe dinamoprostia.net, era o un topic de genul "Cel mai bun fotbalist din Divizia A", si stiti ce ziceau cutzii? ziceau ca Motzii ma-sii ar fi... am vazut multe pareri de genul asta. Doamne, cate gafe am vazut io de-ale lui Motzii... pai Goian e tatic pe langa el, sau Ghionea..

clubdumonde08.06.2006 15:44

E normal sa-si aprecieze jucatorii.Si sa aiba o doza de subiectivism. Valoarea se va vedea prin rezultate. Si momentan ii batem de-i ascultam cu urechea

diana_usa08.06.2006 16:31

De Nicolita imi place cel mai mult ... joaca foarte bine nu are fitze absolut de loc, e tanar si simpatic :)

uZy | @nDr3i08.06.2006 22:47

Nicolitzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa is the BEST :)

dbd09.06.2006 06:22

uZy | @nDr3i zi si tu de ce anume Nicolita ?

Alexandra D09.06.2006 11:21

Slabiciunea mea e Nesu. Alearga mult,face efort pt orice minge chiar daca pare pierduta,intra fara teama la picioarele adversarilor .Curajul e o trasatura pe care o apreciez f mult in general.Si chiar daca Nesu nu este atat de important pt echipa precum Radoi(de ex),chiar daca n-o fi nu stiu ce minune fotbalistica, revelatie,eu cred in el.Sper doar sa-l tina sanatatea cat mai mult...

uZy | @nDr3i09.06.2006 22:33
uZy | @nDr3i zi si tu de ce anume Nicolita ?

ok :)

1.mi se pare un om care isi da toate puterile pentru echipa

2.joaca bine

3.am vb cu el personal si mi se pare de treaba si nu are prea mult impresii de gen Mutu...care cand am vrut sa fac o poza cu el striga in spate GATA nu mai facem nimik...ca tre sa plec...pa si o impins lumea si o pleacat ;)..peace

axl2310.06.2006 00:20
Slabiciunea mea e Nesu. Alearga mult,face efort pt orice minge chiar daca pare pierduta,intra fara teama la picioarele adversarilor .Curajul e o trasatura pe care o apreciez f mult in general.Si chiar daca Nesu nu este atat de important pt echipa precum Radoi(de ex),chiar daca n-o fi nu stiu ce minune fotbalistica, revelatie,eu cred in el.Sper doar sa-l tina sanatatea cat mai mult...

sunt total de acord cu tine, curajul si loialitatea sunt trasaturi ce trebuiesc apreciate.

Spre 2411.06.2006 08:13

eu unul cred ca cel mai bun jucator de la Steaua este Mirel Radoi!!! si-ar da sufletul pentru echipa!!! el nu prinde zile bune pentru ca are zile bune;);P dak Radoi ar plek Steaua ar castiga titlu dar mai greu(mai muncit de ceilalti jucatori) Radoi cand pierde o minge in atac alearga se bate pentru ea!! cand l-ati vazut voi pe para facand acelasi lucru(nu ca nu ar munci pentru echipa) Radoi is the best :D:D:D

beckam11.06.2006 09:18

eu ash fak un top 5 care ar arata astfel:

1)Mirel Radoi

2)Nicolae Dica

3)Dorin Goian

4)Ghionea

5)Bostina

ady4steaua12.06.2006 00:00
:D clasamentul tau e bun, imi place....e un clasament adevarat 8)
Teoctist13.06.2006 16:03

Jucatorul meu preferat nu este nimeni altul decat Radoi.Cand spui Radoi,spui Steaua.

MadFroG15.06.2006 14:20

Nicolae Dica favoritul meu ...fara golurile lui acum eram tot la numarul 21!

Urmeaza intr-o ierarhie Radoi,Nicolitza si Goian

ultras_andrei_i23.06.2006 16:58

Mirel Radoi este unul dintre noi!

Kristy_Cj23.06.2006 17:56

Top 5 in opinia mea ar arata astfel:

1)Mirel Radoi(fara comentarii)

2)Dorin Goian(a fost fundasul cu cele mai multe goluri din Cupa UEFA,avea cat atacantii multor echipe,constant in aparare si joaca simplu si eficient,parerea mea ca e un nou Gica Popescu)

3)Nicolae Dica(lenea cred ca se simte la ea acasa :lol: ,in rest jucator mare)

4)Banel(mult suflet,daruire,ambitie...mai are putin de lucru la centrari si mai exact in pase)

5)Ghionea(are viteza si e exact in interventii,plus ca e un cuplu sudat cu Goian)

Virgil23.06.2006 18:47

1.Radoi,excelent in centrul apararii

2.Radoi,excelent in linia de mijloc

3.Radoi,inteligenta in joc

4.Radoi,daruire maxima

5.Radoi,spirit de sacrificiu

ady4steaua25.06.2006 08:09

:o Radoi....binenteles va ramane in inimile noastre pt totdeauna :cry: :cry: :cry:

c.ronaldo1731.07.2006 11:21

1.Paraschiv

2.Radoi

3.Dica

4.Cristocea

5.jardel

LoveNesta31.07.2006 11:56

Jucatoru meu preferat a plecat :arrow: Ogararu.

Da imi plac super mult si

Radoi(nu cred ca mai e nevoie de comentarii)

Dica-super tare jucator

Goian-stalpu nostru

si slabiciunile mele Nesu si Lovin care sper sa ma incante in viitor cu meciuri tot mai bune.

«15678924»