1 . Dica
2 . Radoi
1 . Dica
2 . Radoi
1.Nicolita
2.Radoi
1 Radoi
2 Ogararu
3 Dica
Dorinel Munteanu se pune? sau neaga?
Nu. Vorbim doar de cei care sunt acum la Steaua. Altfel i-am vota pe cei din generatia '86.
Radoi si Nicolita :wink:
- Radoi
- Ogararu
- Goian
- Nicolitza
Nu. Vorbim doar de cei care sunt acum la Steaua. Altfel i-am vota pe cei din generatia '86.
ok, raman la convingerea ca jucatorul meu preferat e nesu, atunci.
Ludovic Giuly de cand si-a inceput cariera de profesionist si Nicolita:)
1.Dica (pentru ca in ciuda unora, Dica este creierul echipei) si Radoi (pentru ca e capitanul si are ceva din "rautatea" lui Laca)
2.Ogararu si Nicolita - fair play si devotament
3. Fiecare din ceilalti - pentru ca mi-au adus atatea bucurii
Totusi, e greu sa alegi o ordine ... Toti sunt ai nostri ...
mda..okei..pt ca tot postase careva in locul meu pe aici..sa-mi spun si eu parerea..parerea mea.. jucatorii mei preferati de la Steaua sunt Carlos, Radoi, Nicolita, Dica si Goian...mai comenteaza careva?![]()
Jucatorul meu preferat este Valentin ceausescu , datorita lui am castigat atatea campionate.
Nu mai vorbi prostii si stai in banca ta!
Jucatorul meu preferat este Valentin ceausescu , datorita lui am castigat atatea campionate.
- Si pe ce post juca?
- Cate goluri a inscris la Steaua?
- Ce salariu avea?
- Dupa retragere s-a facut antrenor?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Comunisto! :lol: :lol: :lol:
1. Mirel Radoi
2. Sorin Paraschiv
3. Mihai Nesu
4. Sorin Ghionea
5. Dorin Goian
6. George Ogararu
7. Banel Nicolita
Sunt singurii pe care ii vad ca fiind stelisti adevarati. Nici unu nu cred ca ar accepta sa joace vreodata la o rivala de traditie a Stelei.
ba de ce sa nu joace, daca prind un contract bun? de Radoi, Paraschiv, nesu, Nicolita si Goian sunt sigur ca n-ar accepta, de Ghionea si Ogararu nu sunt sigur.
@axl22
Ar trebui sa fi sigur si de ceilalti doi...
pai de ce spui asta, amandoi sunt imprevizibili, amandoi sunt intr-o scadere de forma, dupa parerea mea, si asta ii face sa se sictireasca de echipa, daca o sa continue asa nu m-as mira sa se intample ce ti-e teama tie. oricum, nu cred intr-un transfer direct, ci poate unul ulterior, dupa ce ar fi jucat un timp la o echipa din afara.
ce mama dracu aberez eu aici?
mda, iata ca m-am inselat sau sper ca m-am inselat, l-am vazut pe Ogararu la TV, zicea ca n-ar pleca de la Steaua la nicio echipa, bravo lui!
1.Radoi
2.Ogararu
3.Goian
1.Dica
2.Ghionea
3.Nicolita
4.Radoi
5.Goian
cam asa ceva !
1. Dica
2. Radoi
3. Iacob