eu cred ca stralucirea lui Dica a cam palit in ultima vreme... nu mai e atacantul de altadata... sa fie vorba de oboseala sau... mi se pare mie?
eu cred ca stralucirea lui Dica a cam palit in ultima vreme... nu mai e atacantul de altadata... sa fie vorba de oboseala sau... mi se pare mie?
e si de la oboseala ti se si pare tie ![]()
poate
dar am tot auzit la modul general vorbind, ca in ultima vreme jucatorii dau semne serioase de oboseala... si ca si psihicul lor cam lasa de dorit; si pe buna dreptate, ca au 2 mari obiective: ''Cupa UEFA'' si cea de la noi... si e destul de stresant sa alergi in paralel pe doua terenuri... plus ca s-a mediatizat atata ''meciul secolului'' Steaua-rapid incat s-a format o presiune mare asupra lor... si nu e vorba numai de Dica, ci de toti jucatorii!
plus ca s-a mediatizat atata ''meciul secolului''
Deci te rog.."meciul mileniului" ca se supara Simona Patruleasa pe noi :lol: :lol:
Salut alll !!!!mie imi place fff mult de Radoi .in plus ca joaca si bine.. in spatele lui e Banel jardel ........ imi place cum joaca in ultimile meciuri si de aceea il apreciez mult pentru efortul depus in favoarea Stelei. YUPEEEEEE SPER DIN TOT SUFLETUL SA AJUNGEM IN FINALE.AM AVUT SI VOM AVEA MEREU BOALA PE TZIGANI /NE ***** PE EI LA INFINIT m*** lu RAPID. FORZZA Steaua
:wink:
salz all !!!!mie imi place fff mult de Radoi .in plus ca joaca si bine.. in spatele lui e Banel jardel ........ imi plec qm joaca in ultimile meciuri si de aceea il apreciez mult pt efortul depus in favoarea Stelei. YUPEEEEEE SPER DIN TOT SUFLETUL SA AJUNGEM IN FINALE.AM AVUT si VOM AVEA MEREU BOALA PE rromi /NE ***** PE EI LA INFINIT m*** lu Rapid. FORZA Steaua:wink:
foarte bine ca iti place fff mult de Radoi....
Mirel Radoi
V Iacob
Gabi Bostina ar fi printre cei mai buni.Driblingurile lui ucid pe oricne,ce sa mai vorbim de centrarile perfecte.Ma rog...mie Imi place,nu pot sa oblig pe nimeni.
V Iacob
Radoi & Iacob!
Cei mai buni (si cei mai constanti in acelasi timp) mi se par Radoi si Ogararu.
[/b]1.Radoi
2.Dica
3.Nicolita
4.Carlos
5.Iacob :wink: [/img]
Mirel Radoi normal
1-Nicolita
2-Radoi
3-Iacob
4-Carlos
5-Nesu
1. Banel ( in principal pt fair-play
)
2. Radoi
3. Carlos
4. Goian
5. Vasilica ![]()
la Steaua sunt multi jucatori de valoare si cred ca majoritatea pot fi in primul 11. Dar cei mai buni sunt, in momentul de fata, Radoi si Jardel.
Eu cred ca intrebarea asta are un raspuns unic:
1. Gigi Becali - pentru ca a castigat cativa jucatori la carti deci stie sa joace destul de bine
2. MM Stoica - pentru ca dupa fiecare meci castigat in UEFA joaca pe muzica unor ilustrii artisti !
3. C. Olaroiu - pentru ca si-a jucat de multe ori postul si l-a castigat.
Radoi, Banel & co nu sunt jucatori ci FOTBALISTI !!!
@ Motanu
Mi-a placut raspunsul tau.Mai ales pentru unicitatea lui. :lol:
Fiecare stelist are personalitatea lui si mi-e greu sa-i departajez:
Carlos - super-simpatic, one-man-show, victima a modei da-i sta bine
Nicolita - talent cu carul, modestie si bun-simt cat cuprinde, luptator, se face iubit fara efort, doar prin felul lui de a fi . Born to be a winner
Dica - cand e bun e cel mai bun, cand e slab e cel mai slab. Ma intreb daca stie de dimineata daca urmeaza o zi buna sau proasta.
Radoi - lider, talentat, istet, combativ. Putin mandru, dar se potriveste la profilul de lider
Paraschiv - om de baza si piesa de rezistenta fara mare tam-tam. Iti dai seama cat e de important si vital pt echipa cand lipseste. Oricum, va reveni in finala ![]()
Last but not least, mentiune speciala:
Cosmin Olaroiu - imi place ca stie ce are de facut indiferent ce spun cei din jur. E un om puternic, orgolios si serios, care se concentreaza asupra unui obiectiv si il atinge. Mi-a placut de el de cand am vazut interviul cu Tatulici pe Realitatea - "Recunosc ca sunt orgolios si nu stiu sa pierd". Asa sa fie!
Goian
Din cauza lui suntem in semifinalele UEFA,eu il vad printre cei mai buni fundasi din europa,da o siguranta defensivei,joc bun cu capul,stie si cu mingea la picior,calm in faza defensiva,intrari decisive,da si goluri...magnific...un nou Gica Popescu...cu mult peste Chivu
Ciao !!!eu sunt noua pe site-ul acesta..dar important e ca sunt stelista...jucatorii mei preferati sunt Dica..Bostina..si Nicolita....!!!si restu sunt importantzi..dar Cei 3 sunt Baza!!! :!:
1.Mirel Radoi
2.Victoras Iacob
3.Dorin Goian
4.George Ogararu
5.Sorin Ghionea/Nicolae Dica
Goian
Din cauza lui suntem in semifinalele UEFA,eu il vad printre cei mai buni fundasi din europa,da o siguranta defensivei,joc bun cu capul,stie si cu mingea la picior,calm in faza defensiva,intrari decisive,da si goluri...magnific...un nou Gica Popescu...cu mult peste Chivu
asa e cujm spuneam in posturile anterioare ! in multe meciuri Radoi joaca bne datorita lui Goian ! de la el pleaca totul ! : echipa adversa ataca, Goian recupereaza, dribleaza 1sau 2..apoi da la Radoi si Radoi din prima la Dica..Nicolita !
Nicolae Dica