kill me,dar eu sunt cu Cristea, de ce? Simplu pt faptul ca a umilit aproape singur Valencia cu toate ca de atunci nu prea a percutat cred ca mai este totusi timp sa mai faca o figura ca aia!
kill me,dar eu sunt cu Cristea, de ce? Simplu pt faptul ca a umilit aproape singur Valencia cu toate ca de atunci nu prea a percutat cred ca mai este totusi timp sa mai faca o figura ca aia!
Si eu as alcatui mai bine un top 5:
1. Radoi
2. Ogararu
3. Dica
4. Iacob
5. Nicolita
daca ar fi de top 5 as face:
Dica
Cristea
Nicolita
Radoi
Ogararu
Radoi, are forta - atletic - bataios...Un jucator bun pentru campionatul Angliei...
Top five:
1.Radoi
2.Bostina
3.Nicolita
4.Iacob
5.Goian
Ati dat-o pe top five ? Bine,iata si topul meu :
1.Radoi
2 - 3.Ogararu si Para
4.Nesu
5.Iacob
OFFTOPIC:
LOL ? aproape singur ????
din cate stiu yo a primit 2 pase perfecte plecate din jumatatea noastra de la Ghionea (gg Ghionea nu Cristea)+ k primu gol era sa dea pe langa dar a tras in fundas....si din fundas in poarta in fine...in meciul cu valencia a jucat bine toata echipa ...nu Cristea !!
ONTOPIC: acum...imi place Banel Nicolita
Ati dat-o pe top five ? Bine,iata si topul meu :
1.Radoi
2 - 3.Ogararu si Para
4.Nesu
5.Iacob
Sper sa nu ma dai in judecata pt plagiat,dar acesta este si topul meu :lol: :lol: :lol:
Daca toata lumea zice un top5 sar si eu repede cu al meu:
1. Ogararu
2. Goian
3. Radoi
4. Dica
5. Paraschiv
Radoi
Ogararu
Paraschiv
Nesu(desi joaca cam slab este devotat,poate aici il puneam pe Dica da la cat e de lenes n-are loc in top 40)
Ghionea
Dupa cum vedeti am cam pus STELISTII ADEVARATI si devotati...asa l-as vrea pe Dica,daaaa..of..of
TOP5:
1. Ogararu
2. Nicolita
3. Radoi
4. Goian
5. Nesu
top 5:
1.Radoi
2.Ogararu
3.Goian
4.Iacob
5.Bostina
dintre fostii jucatori am 2 preferati bineinteles "il capo di tutti capi":[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Duckadam(fratilor daca nu apara el 4 penalty-uri in meciul ala nu ne mai mandream acum cu cupa campionilor europeni).
in ceea ce priveste echipa actuala preferatii mei sunt:
1.Radoi si Ogararu pentru daruire fata de Steaua si pentru sigurantza pe care o degaja pe teren
2.nesu pentru dragostea fata de Steaua
3.Carlos pentru ca e...Carlos
4.Cristea pentru meciul cu valencia si pentru cel cu Timisoara de anul trecut(din retur)
5.Ghionea si Goian pentru constanta si pentru ca se lupta pentru fiecare balon.goain si pentru golurile din UEFA
si iata,marele Dica nu prea are loc in topurile voastre...
poate spune cineva de ce?ca doar e cel mai tehnic jucator din lot.
si iata,marele Dica nu prea are loc in topurile voastre...poate spune cineva de ce?ca doar e cel mai tehnic jucator din lot.
Uita-te mai bine si o sa vezi ca este prin topurile de mai sus. Dar fiecare cu gusturile si preferintele lui.
1.Radoi....da incredere echipa, se baga pentru orice minge, este destept..si cel mai mult pentru ca iubeste aceste culori si nu a plecat deja de la Steaua, cand altii acceptau ofertele fara ezitare.
2.Nicolita....are foarte mare determinare, pune suflet pentru echipa, are viteza, imi place de el ca isi ajuta familia si ca a ajuns foarte sus, el fiind foarte sarac. Acest jucator creste pe zi ce trece.
3.Goian....Muntele apararii, fara el era mai greu in UEFA anul acesta. E bun la cap, e tare pe picioare, un fundas super bun care este in crestere.
4.Ogararu....Il admir. Este foarte tehnic, face bine ambele faze, cea defensiva, dar si cea ofensiva.. combina foarte frumos pe partea lui, pune inima in orice joc.
vad ca am ajuns si la motive...
pai.... Nicolita ocupa pozitia fruntasa pentru ca este o persoana muncitoare, care, desi a crescut in niste conditii mai putin placute, a ajuns unde este... cu alte cuvinte, un fotbalist adevarat; Carlos imi place datorita talentului sau nativ si pentru ca are, oarecum cea mai grea pozitie... adica, daca echipa primeste un gol, toata lumea zice ca e vina lui, nu se gandeste nimeni ca un alt jucator al Stelei a gafat... adica are o responsabilitate mare; Radoi imi place pentru ca este ,,placa de baza'' a echipei si daca ar pleca, i-am simti categoric lipsa... Ogararu este un fotbalist bun, cu o tehnica de neinlocuit si ager din fire... si, in fine, nesu, pentru. ca are un potential talent, chiar daca il cam sufla vantul... cu ceva munca si antrenamente peste antrenamente va reusi! ( nu ca nu a reusit
)
Pe primul loc Banel Nicolita si pe locul 2 Andrei Cristea,mi se pare foarte muncitor.Dar Banel e tare!
Acordand 5 puncte pentru primul loc,4 puncte pentru locul doi,3 pentru 3,2 pentru 4 si 1 punct pentru locul 5,a reiesit urmatoarea ierarhie :
1.Radoi 83 puncte
2.Ogararu 68 puncte
3.Nicolita 45 puncte
4.Dica 42 puncte
5.Goian 27 puncte
6.Paraschiv 21 puncte
7.Carlos 16 puncte
8.Cristea 15 puncte
9.Nesu 13 puncte
10.Bostina 10 puncte
11.Iacob 9 puncte
12.Ghionea 2 puncte
Iata cum ar arata desfasurat pe posturi acest 11 :
Carlos(16) - Ogararu(68],Goian(27),Ghionea(2),Nesu(13) - Nicolita(45),Radoi(83),Paraschiv(21),Bostina(10) - Dica(42),Cristea(15)[Iacob(9)]
Fantastic,e chiar echipa standard.
In ordinea clasificarii,echipa ar fi aratat asa :
1.Radoi - 2.Ogararu,3.Nicolita,4.Dica ,5.Goian - 6.Paraschiv,7.Carlos,8.Cristea,9.Nesu - 10.Bostina,11.Iacob(12.Ghionea)
Doar Ogararu si Iacob si-ar fi mentinut posturile.Si putin Nesu,numai pentru situatiile cand Protasov si chiar Oli,l-au urcat in linia de mijloc.
Ghionea....Goian..Radoi
Top 5:
1. Cristea (pt ca a marcat istoria Stelei in numai 4 goluri)
2. D.Balan (pentru extraordinara forza interioara de a reveni si a fi cel mai bun la testele fizice)
3. M.Radoi (capitanul - nu se putea fara el - daca Banel ara terenul de-a lungul , Mirel o face de-a latul)
4. Banel Nicolita - cea mai valoroasa extrema dreapta din lume
5. Ogararu (eleganta), Goian si Iacob (inteligenta si forta), Ghionea (bruta din careu care respinge tot), Nesu (spirit), Dica (creierul)
Uli,scuze dar clasamentul tau e pur sentimental.In timp ce Cristea a marcat numai 4 goluri,Radoi a brazdat terenul in lung si in lat meci de meci.
In timp ce Balan incerca sa revina,Radoi si ai lui duceau lupte grele impotriva manariilor lui Borcea,Netoiu si Copos.
Radoi,Banel si Ogararu,sunt de acord,merita sa fie vazuti printre cei mai buni.
Am inteles.Ori esti sentimental,ori vrei sa fii tu mai aparte.
Sigur ca Balan si Cristea au si ei loc in inimile noastre.Mai ales cand joaca.Eventual bine.
si iata,marele Dica nu prea are loc in topurile voastre...poate spune cineva de ce?ca doar e cel mai tehnic jucator din lot.
Dica e cel mai tehnic(el si Carlos :lol: )dar nu e deloc muncitor si prin asta ne arata ca nu ne impartaseste pasiunea pentru Steaua asa ca...
vad ca cineva totusi imi da dreptate...in general toti sunteti fani Dica,da nu stiu ce vedeti la el in afara de tehnica?
intr-un fel va inteleg,si eu il sustin pe Radoi pana in panzele albe,da totusi diferenta e cam mare intre ei,in timp ce unul isi da viata pentru Steaua celalalt e foarte atent sa nu se accidenteze...ca nu mai i-a prima intreaga
Dica LUPTA SI TU PENTRU NOI SI Steaua...sau macar pentru bani..