FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jucatorul meu preferat

«14567824»
axl2316.05.2006 07:55

pai uite ca meciul urmator, cu rapidul, Dorinel o sa joace din nou pentru Steaua asa ca imi darama ierarhiile si e din nou jucatorul meu preferat. si poate si Anca, ii doresc multe intalniri cu Coman, nefaste pentru cel de-al doilea.

ratusca18.05.2006 19:54

Mirel Radoi e preferatul meu. :oops:

weber_p19.05.2006 18:22

Pot sa am doi??

Cristian Chivu si Bogdan Lobont!!

Iar de la Steaua sunt prea multi ca sa-i pot enumera!

Toata echipa! Dar primul cred ca e George Ogararu!!

Bya_619.05.2006 20:33

Eu nu pot sa fac un top.Mie imi plac toti.Dar totusi Mirel e preferatul meu.Da,Carlos e dragut dar nu asta conteaza la un fotbalist,important e sa joace bine.Eu cand ma uit la un meci nu ma uit cum arata fotbalistul,ce importanta are daca e frumos dar nu joaca nimic?....:D

i.h.u.g.19.05.2006 20:50

jucatorul meu preferat este florentin Dumitru...sper ca nu sunt singura persoana din univers care spune asta... :oops: nu Dumitru de acum...ala de acum 3 ani de exemplu...de acum...uhm...nu stiu...toti sunt ok cand echipa castiga si aproape toti sunt varza cand echipa pierde :D

Motanu D19.05.2006 20:57

Dumitru a fost excelent pe vremea lui Piturca. Pacat de problemele pe care le are in prezent. S-a stins prea repede ! :cry: :roll:

i.h.u.g.19.05.2006 21:09

stiu... :cry: si n-are nici macar 30 de ani inca...de fapt...cred ca implineste 29 in curand...chiar saptamana viitoare daca nu ma insel...ma apuca nostalgia dupa centrarile lui... :cry:

***alex***20.05.2006 07:45
Eu nu pot sa fac un top.Mie imi plac toti.Dar totusi Mirel e preferatul meu.Da,Carlos e dragut dar nu asta conteaza la un fotbalist,important e sa joace bine.Eu cand ma uit la un meci nu ma uit cum arata fotbalistul,ce importanta are daca e frumos dar nu joaca nimic?....:D

In sfarsit o fata care zice ca desi Carlos e dragut, nu e favoritul ei pentru ca nu joaca bine!

axl2320.05.2006 07:50

pai ce vrei, n-are decat 6 ani!

:D:D:D

perfectgirl20.05.2006 07:55

TOP 5 :

Nicolita

Carlos+Dica

Radoi

Ogararu

Goian

STELISTA DE MOI21.05.2006 10:27

Idolul meu este Radoi , in primul rand cum joaca si apoi cum arata! Titlul 23....

sergiu_titan21.05.2006 11:12

Nu acum nu prea mai sunt asa ... in trecut erau numai jucatori simbol la Steaua si au ramas in inima mea (Mitrita, Pompilica,Carabas, Silvian Cristescu, Stoica(secundul lui Protasov) si pantera Lita.

Era circ pe Ghencea- intr-un meci cu Dinamo, Mitrita s-a ratacit in iarba, a absentat 35 min(show) altii bagau lautarii in jacuzzi dupa ei sa le cante sau se plimbau cu "anaconda" prin orase din provincie

Italianul Stelista!21.05.2006 16:37

Jucator meu preferat este fara discuzie Nicolae Dica! El a tehnica, este foarte foarte talentos si umile! Pentru miine este jucatorul plus foarte din mondul dupa Ronaldinho! :D P.S.: sunt bravii si Radoi (unicul capitanul), Iacob, Paraschiv (Gattuso Stelei), Goian, Carlos, Bostina si Nicolita

Bya_621.05.2006 21:19

:D  :D  :D

Stai linistit ca nu am 6 ani.Sau tu ce crezi ca toate fetele se uita la fotbal doar ca sa vada fotbalisti frumosi?Eu nu tin cu Carlos sau cu alti jucatori,eu tin cu Steaua.Dar ce poti sa intelegi tu...Pt mine nu conteaza cum arata jucatorii de la Steaua imi doresc doar sa castige.Nu ma intereseaza asta,am eu la cine sa ma uit....

i.h.u.g.21.05.2006 21:20

:lol: uite o tipa normala! esti numai tu? sau sunteti mai multe si va ascundeti?

_yang21.05.2006 21:50

:D  :D  :D

Stai linistit ca nu am 6 ani.Sau tu ce crezi ca toate fetele se uita la fotbal doar ca sa vada fotbalisti frumosi?Eu nu tin cu Carlos sau cu alti jucatori,eu tin cu Steaua.Dar ce poti sa intelegi tu...Pt mine nu conteaza cum arata jucatorii de la Steaua imi doresc doar sa castige.Nu ma intereseaza asta,am eu la cine sa ma uit....

wooooooooooow e rea ... :evil: :D

Bya_622.05.2006 19:23

@ _yang

Nu is chiar asa rea.... :D Dar nu eu am inceput!

fatacucola01.06.2006 04:21

Bya_6....iti dau dreptate.....si mai zic inca o data ca jucatorul meu preferat e Banel Nicolita. Am o intrebare....ce cauta Oprita la natzionala?...parerea mea e ca pe langa faptul ca stie sa treaca pe sub minge, s-o dea afara....si mai rar sa faulteze....nu stie prea multe....mai nimereste el uneori si o pasa buna....oricum parerea mea e ca nu avea ce cauta la nationala

dbd02.06.2006 06:16

toti jcuatorii de la Steaua sunt buni si imi plac toti dar mai special parca ar fi Banel si Dica. si nu neaparat ca sunt atacanti si ca ei dau goluri, dar au un stil aparte.

si Goian cu Ghionea fac o defensiva de nepatruns.

ce sa zic, toti sunt buni.

mai putin Paraschiv si Petre Marin. :)

Alexandra D02.06.2006 15:25

Nu pot sa cred ca atatea fete il plac pe Carlos..chiar nu ma asteptam. Dar aici nu e topic cu "jucatorul preferat" dpdv tehnic,sau macar ca persoana? Daca e sa faci un top cu cei mai sexy te duci la revista Bravo.Oricum favoritul meu e Radoi. De ce? pentru ca e "mai indispensabil" echipei decat oricare altul. daca nu joaca Petre Marin, de ex, nu e nici o tragedie, in schimb daca Radoi nu reuseste sa-i mobilizeze pe ceilalti,jocul e mai haotic. am impresia ca reuseste sa le confere o anumita siguranta coechipierilor.

Virgil02.06.2006 16:03

Topicuri cu jucatorii,antrenorul si conducatorii Stelei,aici :

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewforum.php?f=16

redandblue02.06.2006 16:14

"jucatorul" meu preferat este....MM Stoica

alinush8902.06.2006 17:35

"Jucatorul" meu de poker preferat este Jiji...vad ca le are cu sportu' asta...i-am luat pe Lovin si Baciu..poate si Ciocoiu la un meci cu nenea Sechelariu :lol: :lol: :lol:

anto_nya02.06.2006 19:41

CARLOSSSSSSS................si desigur Mirel Radoi, Dica si Nicolita!!! :):)

weeezer_2003.06.2006 12:31

Ogararu se mai pune? :D

apoi, pe locul 2, la egalitate, Goian, Radoi, Dica, Ghionea si Para :D

si na ca am zis juma de echipa

a, si jolly-jokerul MM

«14567824»