pretul biletelor la meciul cu Poli Iasi...TRIBUNA 0 - 30 lei
TRIBUNA I - 10 lei
TRIBUNA II - 5 lei
PELUZE - 3 lei
pretul biletelor la meciul cu Poli Iasi...TRIBUNA 0 - 30 lei
TRIBUNA I - 10 lei
TRIBUNA II - 5 lei
PELUZE - 3 lei
Echipa probabila:
Carlos
------
Balan
Goian
Ghionea
Marin
------
Nicolita
Paraschiv
Lovin
Bostina
------
Dica
Oprita
Cred ca va mai intra in calcul Cristocea, Cristea si Baciu.
Mare lucru nu am spus pentru ca altcineva nu vad sa mai joace...
La Paraschiv se vede o oarecare oboseala..nu neparat fizica..dar cred ca are nevoie de o mica pauza...dc sa nu fie folosit Lovin? cred ca poate sa il inlocuiasca cu succes pe Paraschiv.....si dak scorul ar fiis a zicem..un 2-0..prin min70-80...ar trebui incercat si Simion..eu am avut ocazia si placerea sa joc cu el...si va spun ca est eun adevarat talent,,,si poate aface fatza ....mizez pe un 2-1
Pe Lovin l-am introdus deja in echipa in locul lui Radoi... Para ar putea fi inlocuit doar de Cristocea...
Cat priveste Simion, si eu as fi de acord numai ca Oli nu cred ca o sa experimenteze nici la 2-0 pentru noi...
Corect...nu ma uitasem atent
Partida dintre FCM Bacau si Steaua, contand pentru etapa a 23-a, programata initial pentru duminica, 16 aprilie, a fost amanata pentru 17 mai. Consiliul LPF s-a intrunit luni si impreuna cu reprezentantii Stelei, au decis modificarea calendarului competitional al campioanei Romaniei, pentru ca ros-albastrii sa pregateasca "dubla" cu Middlesbrough din semifinalele Cupei UEFA.Programul Stelei in Divizia A arata astfel:
ETAPA 24 Steaua - Farul 22 aprilie
ETAPA 25 Steaua - Rapid 30 aprilie
ETAPA 20 Steaua - Pandurii 3 mai (restanta)
ETAPA 26 Gloria Bistrita - Steaua 6 mai
ETAPA 27 Steaua - CFR Cluj 14 mai
ETAPA 23 Steaua - FCM Bacau 17 mai (restanta)
ETAPA 28 Sportul - Steaua 20 mai
ETAPA 29 Steaua - Jiul 4 iunie
ETAPA 30 FC Vaslui - Steaua 7 iunie
E prima decizie dupa mult timp
Daca "federalii" n-ar fi amanat returul doar pentru ca Ion Marin sa poata sa-si impuna punctul de vedere la Dinamo poate ca n-am mai fi ajuns in situatia de a termina campionatul in iunie...
A fost stabilit pretul biletelor pentru partida cu Poli Iasi,din etapa a XXII-a a Campionatului National care va avea loc pe data de 12 aprilie, ora 20:00, pe stadionul "National" din Complexul "Lia Manoliu".
TRIBUNA 0 - 30 lei
TRIBUNA I - 10 lei
TRIBUNA II - 5 lei
PELUZE - 3 lei
Biletele vor fi puse vanzare miercuri, 12 aprilie, ora 10:00, dupa urmatorul program:
Miercuri 12 maritie:
Stadionul Ghencea 10.00 - 18.00
Stadionul Lia Manoliu din Complexul National incepand cu ora 10.00.
Eu as juca 100% cu Cristocea titular. Baiatul a prins curaj dupa golul contra lui Dinamo si ar fi excelent pentru moralul lui daca ar juca titular cu Poli Iasi.
As vrea sa i se dea o sansa si lui Simion este un pusti foarte talentat.Cred ca si Cristocea o sa joace titular,Bostina mi se pare un pic obosit.
Bostina vine dupa o mini-pauza si trebuie sa isi intre in ritm in perspectiva dublei cu Middlesbrough.
Trebuie sa abordam partida cu o formula cat mai apropiata de cea standard pentru ca nu ne permitem sa pierdem puncte in campionat.
@Bogdan4Steaua
Asta cred si eu, trebuie sa imbunatatim legaturile dintre componentii de baza... Trebuie inceput meciul cu cei care sunt titulari si daca scorul ne permite schimbarile sa vina si la pauza, Doamne ajuta!
dar de ce sa fie Bostina titular la Steaua? n-am nimic cu el, dar nu putem risca asa cu un jucator care pe langa faptul ca vine dupa o accidentare si e iesit din ritm, nici nu era in forma inainte sa se accidenteze. Nu zicea Oli ca la Steaua nu exista titulari si rezerve? Cristocea e o solutie viabila pe flancul lui Bostina, mai ales ca e in forma. Gabi nu e nici in forma, nici pregatit... Parerea mea.
plus ca sunt de acord cu chestia asta cu imbunatatirea relatiilor de joc intre jucatorii primului "11", dar asta nu poti sa o faci intr-un singur meci, pt ca atata avem pana la intalnirea cu Boro...
Tocmai..ca nu este in forma...avem nevoie de el la maxima lui capacitate la meciul cu Boro'...si trebuie adus al aceasta forma...cum sa iti revii dak nu joci??? si sincer..pe cine vezi tu in locul lui Bostina la meciul tur?Cristocea?....sa fim seriosi...Bostina isi revine cu gol miercuri :wink:
Cristocea... nu mi-a placut un meci, doua. Mi-a placut cand era la Farul, mi-a placut (din pacate) la meciurile directe cu noi, chiar am zis atunci cand a marcat impotriva noastra "ce bun ar fi asta la Steaua". Mi se pare un jucator serios, muncitor, ca orice jucator care vrea sa se impuna la o noua echipa. Varianta cu Cristocea in locul lui Bostina nu mi se pare doar o gluma, serios.
Dar sa te auda Cel de sus si sa revina Gabi cu gol(uri)
Sunt de acord sa fie introdusi unii jucatori care
au jucat mai putin, in special tinerii. Totusi nu
cred ca trebuie facute experimente majore, cele
3 puncte sunt absolut necesare. Poate firmula din
meciul cu Timisoara ar merita incercata inca odata.
Este vital sa castigam acest meci si ce bine ar fi
daca aviarii ar incurca cateii, desi si trupa UTC
Copos joaca destul de slab, poate sunt obositi
sau poate sunt demoralizati(prietenii stiu de ce)
Pronostic: Steaua bate pe Poli Iasi la 0, cateii
si aviarii termina la egalitate
:wink: :wink: :wink:
Tare mi-e frica sa ii vad pe rapidisti sa nu faca prea mare exces de zel in meciul de maine...
sportul - Poli tim... 3-1...imi vine sa rad de..aceasta "candidata la titlu" ...echipa cu mari ambitii... ![]()
Cristocea... nu mi-a placut un meci, doua. Mi-a placut cand era la Farul, mi-a placut (din pacate) la meciurile directe cu noi, chiar am zis atunci cand a marcat impotriva noastra "ce bun ar fi asta la Steaua". Mi se pare un jucator serios, muncitor, ca orice jucator care vrea sa se impuna la o noua echipa. Varianta cu Cristocea in locul lui Bostina nu mi se pare doar o gluma, serios.Dar sa te auda Cel de sus si sa revina Gabi cu gol(uri)
Nu sunt de acord cu tine... eu cred ca ar trebui sa inceapa cu Bostina si apoi sa-l introduca si pe Cristocea...Are nevoie sa reintre in ritm pt meciul cu Boro,nu a facut un meci pre grozav cu Dinamo,si are nevoie de meciuri in picioare...Cristocea e foarte buna,dar e nevoie de experienta si meciul cu Polo Iasi e decisiv
Ar trebui sa i se dea si lui Vasilica sansa sa joace un meci de la inceput.E un jucator bun.La Farul era capitan de echipa.
Nu cred insa ca se pune problema sa fie titular.
Oprita nu poate incepe in primul 11.Pentru simplul fapt ca el nu poate juca varf central.Asa ca il vad pe Cristea in locul lui.
Dupa Laca,de Hagi imi place cel mai mult ca jucator...dar nu il vad bun antrenor...e a luat doar echipe care aveau bani si nu stie ce e sa fi antrenor...ar fi trebuit sa inceapa cu o echipa gen sportul sau mai jos in divizia B
E un jucator foarte bun si cred ca o sa devina de baza la Steaua,dar meciul asta e prea important ca sa riste Oli
sportul - Poli tim... 3-1...imi vine sa rad de..aceasta "candidata la titlu" ...echipa cu mare ambitii...![]()
Da, dar sper sa isi revina pana la meciul cu cateii, titlul se poate juca in ultima etapa.
Sper ca Steaua sa aiba 4 puncte avans pana atunci.
Nu trebuie sa-si revina pe matzele alea le bat asa cum sunt
...la cat de mult se "iubesc" :twisted:
Nu trebuie sa-si revina pe matzele alea le bat asa cum sunt...la cat de mult se "iubesc" :twisted:
La cum joaca amandoua(nimic) acum sunt la egalitate.
Dar ne-am cam dus off topic
Ne-am cam indepartat,dar am incredere in echipa si in victoria de maine :wink:
Poli Iasi e o echipa medie si trebuie sa castigam cu orice pret daca mai vrem titlul,daca nu va fi foarte greu
Sunt curios de ce unii cred ca Steaua poate
pierde :!: Sau or fi suporteri ai altor
echipe care nu mai au simtul realitatii?
Cand vad alea 3 voturi neroade i-mi vine
sa inchid fereastra.
Nu cred ca Poli Iasi este in stare sa marce,
mai ales cu prudenta asta a lui Oli :twisted:
Apropo de subtirimea lotului: ce ziceti de
acest articol din gps http://www.gsp.ro/index.php?a=39783&shift=1
:?:
Credeti ca venirea "copiilor lui Oli" ar rezolva
acesta problema? Acestea sa fie intaririle
promise pentru Liga Campionilor?
Eu sincer cred ca acei jucatori sunt buni
dar nu extraordinari, poate Gigi, MM si Oli
ar trebui sa incerce sa aduca unii mai bazati.
Poate face Gigi o investitie ca daca am merge
in grupele Ligii si-ar scoate "parleala".