Meciul cu Farul probabil se va amana dar cand? Plus de asta returul cu Boro este miercurea pe 26 din ce stiu eu. Ma insel sau nu?
Meciul cu Farul probabil se va amana dar cand? Plus de asta returul cu Boro este miercurea pe 26 din ce stiu eu. Ma insel sau nu?
Totul din cauza acestui aberant turneu al nationalei in SUA,cred ca FRF-ul nu realizeaza cate a facut Steaua in acest sezon pentru Romania..
cred ca meciul cu Farul se va juca pe 31 mai , m-am gandit si este singura data cand putem juca , daca vom juca finala , pt ca mi se pare , nationala se va intoarce din S.U.A , cam pe 27 sau 28 cred........
ESTE UN HAOS TOTAL... in loc sa se joace mai vreme turul si programul sa cuprinda si doua etape cel putin din retur in toamna se dau de ceasul mortii acum in primavara... Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va face de la anul cu 18 echipe... HAOS nea Mitica, HAOS!!!
pe 27 avem returul cu boro si pe 30 avem meciul cu rapid
pe 27 avem returul cu boro si pe 30 avem meciul cu Rapid
5-0 la amandoua :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Steaua-Iasi 1-0....
trebuie sa fim citi mai multi pe stadion sa sustinem echipa...
ESTE UN HAOS TOTAL... in loc sa se joace mai vreme turul si programul sa cuprinda si doua etape cel putin din retur in toamna se dau de ceasul mortii acum in primavara... Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va face de la anul cu 18 echipe... HAOS nea Mitica, HAOS!!!
Sorine,cred ca aici Mircea Sandu e vinovat,nu Mitica,programul nationalei a intrat peste programul Diviziei A
Eu cred totusi ca Mitica e vinovat. iata motivele:
Se stia faptul ca acest an este campionat mondial si toate campionatele trebuiesc terminate mai devreme. Trebuia si la noi campionatul inceput mai devreme cu 2 saptamani pentru ca stadioanele nu ne permit intalniri iarna...
Trebuia anticipat niste meciuri de pregatire ale nationalei in compania altor nationale calificate la CM.
Nu s-a prevazut o marja de siguranta pentru un parcurs bun in UEFA al echipelor de club...
Faptul ca acest campionat va mai avea 2 etape pe 3 si 7 iunie (CM incepe pe 9 iunie, Portugalia are primul meci pe 11 iunie) este posibil sa nu beneficiem de prezenta lui Carlos intre buturi la aceste ultime etape daca el va fi convocat la nationala... Carlos are sanse sa ajunga la nationala Portugaliei daca va face 2 partide bune cu englezii...
Si ce Doamne iarta-ma,fara Carlos nu se poate ? Mai avem,Slava Domnului,doi portari.Hai ca nu o sta echipa asta in Carlos.Mai degraba invers.Are si Carlos bubele lui,dar de,e piesa noua si inca mai asteptam sa ne facem o imagine completa despre el.Si apoi sa-l tina cojocul,de cate bice o lua pe spinare.
adevarul este ca portarul nostru daca apara sutul lui Niculescu, era un portar mare... Dar asa trebuie sa intelegem ca un meci cum a prins la Otelu vom vedea mai rar la el... Sper sa ma insel. Eu am spus ca e posibil sa lipseasca pentru ca pana atunci este posibil sa se dovedeasca a fi un portar de care nu ne putem lipsi...
pe pustii astia Simion,Ochirosii de ce nu-i baga in seama?
Exact.Si nici pe Litu.Nici macar pe banca.Hai ca Simion a mai stat pe banca,dar Litu niciodata.Si sunt amandoi atacanti talentati.Atat ca nu au experienta.Daca ar fi fost afara,erau de mult aruncati in lupta.
cred ca o sa auzim de ei cu iasiul in cazul in care Steaua are un 2-0 confortabil la pauza... dar greu de crezut ca o sa aibe Steaua un 2-0 la pauza...
Cernea
Balan Baciu Ghionea p.Marin
Bostina Lovin para Cristocea
Cristea oprita
cam asa ar trebui sa arate echipa in meciul cu Poli Iasi...dupa parerea mea...
Probabil ca sansa lor va fi atunci cand Banel,Bostina,Oprita,Cristea,Dica si Iacob,vor fi absenti in corpore.
Sa nu uitam ca Steaua a vrut sa se desparta de ei pentru acest retur,fiind propusi Pandurilor.Hizo a refuzat oferta.
Cernea
Balan Baciu Ghionea p.Marin
Bostina Lovin para Cristocea
Cristea oprita
cam asa ar trebui sa arate echipa in meciul cu Poli Iasi...dupa parerea mea...
cu aceasta echipa nu vom bate iasiul nici daca jucam 2 saptamani... Desi asa am zis si la inceputul meciului de la Otelu... 8O 8O 8O si am ramas asa: 8O
Ne trebuie un jucator care sa tina echipa in mana.Probabil ca Paraschiv isi va mobiliza colegii prin daruire.Asa cum o face deobicei.Asa cum o face Mirel Radoi.
pai tu nu ai vazut cum jucau saracii in meciul cu Dinamo...trebuie neaparat odihniti citiva jucatori...Radoi , Nicolita , Goian , Dica...si la galati am jucat tot asa si s-a vazut ca rezervele au valoare...Lovin la inchidere si Bostina cu Cristocea pe benzi zic eu ca vor face treaba...plus Cristea care sper sa prinda o zi buna precum cea de la galati...
si nu in ultimul rind stadionul ar trebui sa fie cit mai plin si sa incurajeze echipa...
In meciul de la Galati,am intalnit o echipa care a jucat fotbal.Si rezultatul s-a vazut,a iesit un meci de toata frumusestea.
Ce te faci insa daca Poli va veni sa faca obisnuitul joc de-a autobaza ?
Probabil ca vor juca foarte prudent si ca ne va fi greu sa marcam.Dar odata marcat primul gol poate ca Poli se va deschide,trecand subit la atac,in speranta egalarii.Doar asa se spune de cand ma stiu : meciul adevarat incepe dupa marcarea unui gol.
Si atunci sa te tii...Mari ocazii de gol,goluri,goluri din off-side,goluri din penalty,cornere si altele. :wink:
se vede ca jucatorii sunt super obositzi..dar sigur o sa trecem c bine si peste meciu asta..HAI Steaua!!
tocmai a anuntat la meteo ca miercuri va ploua toata ziua in Bucuresti si vor fi 14 GRADE :cry:
tocmai a anuntat la meteo ca miercuri va ploua toata ziua in Bucuresti si vor fi 14 GRADE :cry:
deci foarte interesant, va ploa la meci, si?????
CAT E PRETUL BILETULUI LA PELUZA
5 lei.Ca pentru un meci obisnuit de campionat.