FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 1-0

«1678»
alinush8913.04.2006 19:31

Opaaaaa....iata un rhapidist ratacit si plictisit...

Si ce dak a zis asa mah? o sa vedetzi voi ca asa o sa fie..poate ca nu victorii pe linie...dar va asiguram ca pana la meciul cu voi,Steaua va fii in finala cupei UEFA si va avea un avans de 8 puncte fatza de voi....Sincer..e dreptul nostru sa fim increzatori si oarecum sa fim un pic aroganti..suntem unde suntem. si nu ne vom opri aici :wink:

juristcris13.04.2006 19:37

Cred ca sunt putine echipe in Europa care pot castiga atat campionatul cat si o participare foarte lunga in cupele europene cu un lot de 14-15 jucatori de valoare.

Cam asta e hiba la Steaua in momentul de fata: sunt prea putini jucatori pe care te poti baza oricand. De exemplu, Valencia, a castigat acum 2 ani Cupa UEFA si camp. Spaniei, folosea echipa de rezerve in UEFA si titularii in campionat. La fel si Parma anul trecut.Asta ar trebui sa faca si Oli, dar invers: sa joace cu rezervele in campionat si cu titularii in cupa. Meciurile bune facute de Oprita, Balan, Lovin sau Cristocea demonstreaza asta

Chestia cu oboseala fizica a jucatorilor e logica in primul rand din punct de vedere medical. Ar trebui sa intram la banuieli daca ar fi altfel. Bine, veti spune ca Banel inca alearga tot meciul, ca nu e obosit etc. Da, el e facut din alt aluat, la fel ca Nedved sau Gatuso.

Apoi a aparut oboseala pshica, care cred ca e principala problema. E greu sa te motivezi cand joci atat de des. Baietii astia nu sunt roboti si tocmai de aceea, merita felicitati pt modul in care au jucat cu Iasi. S-au straduit mult chiar daca nu le-a iesit mare lucru.

Sunt sigur ca vom vedea o alta Steaua la meciul cu englezii, mult mai odihnita si mai motivata.

Alex_steaua4ever13.04.2006 19:44

io zic ca puteam mult mai mult daka nu eram obositi de la Cupa UEFA..zik ca pe Dinamo ii stricam in bataie si pe Poli acum la fel.. ii bateam rau ;)

alinush8913.04.2006 19:47

Ai perfecta dreptate,in primul radn cred ca la unii jucatori se vede o oarecare oboseala psihica....Paraschiv,Dica...si lista poate continua.E foarte greu sa te motivezi dupa un meci contand pentru semifinala cupei UEFA...orcium ai lua-o..dak pierzi este clar ca echipa este terimnata psihic,pe de alta parte dak castigi la fel...euforie maxima...greu sa te concentrezi pentru urmatorul meci..irasi sa nu uitam ca inate de meciul cu Poli Iasi..a fost derby-ul cu Dinamo...de o incarcatura psihica la fel,destul de mare,ca sa mai zicem ca 60 de min am jucat in 10 oameni......

Alex_steaua4ever13.04.2006 20:08

pai logic.. o sa aratam cand o sa fim odihniti ce ne poate pielea..adika 3-0 conmtra Dinamo si rapid la un loc :P:D :D:D:D

michael13.04.2006 21:20

Imi pare rau ca o sa fim obositi cand dam piept cu Rapidul. Doresc macar pe astia sa-i batem, sa le demonstram ca ne-am calificat in mod just in semifinale. Dar daca o sa fim obositi...nu stiu. Ma multumesc chiar si cu un egal avand in vedere valoarea echipei adverse.

Alex_steaua4ever13.04.2006 22:20

io as vrea o victorie totusi :) sa demonstram cine-i sefu ! :twisted: :twisted:

adriancostin8314.04.2006 00:21

nu va faceti griji :twisted: ....e 2-0 pe putin :lol:

DTP-Ludacris14.04.2006 17:07
Imi pare rau ca o sa fim obositi cand dam piept cu Rapidul. Doresc macar pe astia sa-i batem, sa le demonstram ca ne-am calificat in mod just in semifinale. Dar daca o sa fim obositi...nu stiu. Ma multumesc chiar si cu un egal avand in vedere valoarea echipei adverse.

moaaa"VALOAREA ECHIPEI ADVERSE" ...prea multa atentie i se acorda Rapidului...e o echipa in forma si ATAT ,nu ar trebuie sa le dam atata importanta..

i batem sigur !!!!!!!!!!!!!!!!!

doru914.04.2006 22:47

[...]

Editat. Foloseste un limbaj adecvat. Moderatorii

antonika15.04.2006 08:28

Cu degetul din mijloc ridicaaaat

Dinamo si Rapid sunt de [...]

ne [...] pe voi, pe caini si pe [...]

Editat. Moderatorii

EPoX15.04.2006 10:13

mi-ar fi placut un egal in meciul cu Iasi-ul .. dar nu pot uita faza cand a picat Olaroiu ... prea tare :)

Virgil16.04.2006 18:28

Ti-ar fi placut un 0 - 0 cu noi,dar in fata Rapidului ati capitulat.Pancu sa traiasca.Cum sa-i refuzati 3 puncte omului care v-a sponsorizat de atatea ori.

Acum ce ti-ar fi placut ? Un scor mai strans probabil.

Motanu D16.04.2006 19:27

Virgil, sper ca nu insinuezi ca Poli - Rapid a fost blat. E drept, cativa de la Iasi au jucat ca... fotbalistii Gloriei cu Dinamo dar... e clar ca nu a fost o chestie generala. Oricum, bine ca i-am batut si am luat 3 puncte. Batem si Rapidul si gata !

Virgil18.04.2006 14:07

Ii vom bate mai usor decat cred ei.Cu arma vestitului Oli : tactica.Le dam un gol si ne blindam poarta.Sa moara de ciuda toata familia Lucescu,cu Dinu-Vama,Copos si imbroboditii aia de jucatori.

I.N.Money18.04.2006 14:59

Faza asta cu blindatu imi aduce aminte de marele Zenga in derby-urile cu Dinamo!! ce imi placeau victorile cu 1-0 si apoi le inchideam jocu.. :)

Virgil18.04.2006 16:50

Din pacate Oli joaca mai italieneste decat italienii.

Nu am vazut echipele italienesti sa joace asa cum o cere Oli Stelei.

Cred ca tactica folosita de Oli,e o tactica falimentara.

Momentan a mers,dar sezonul e lung.Daca nu va schimba ceva sa faca sa mearga atacul,nu-l vad bine.

EPoX23.04.2006 09:52
Ti-ar fi placut un 0 - 0 cu noi,dar in fata Rapidului ati capitulat.Pancu sa traiasca.Cum sa-i refuzati 3 puncte omului care v-a sponsorizat de atatea ori.

Acum ce ti-ar fi placut ? Un scor mai strans probabil.

frate nu stii ce vb, uiti anul trecut ca v-am batut in Ghencea ?

stai linistit si eu sunt stelisti, dar nu pot lasa deoparte echipa din orasul meu.

Iasiul a jucat bine sa nu uitam de meciul cu FCM Bacau care si-au luat-o cu 4-1

Cu Rapid am avut ghinion mare, dar ghinionul asta sper sa se intoarca spre bine candva.

Si ca sa zic ce am de zis analizati ultimile meciuri dintre Dinamo si Politehnica Iasi ( mai putin ultimul ) Dinamo face niste jmenuri ascunse cu echipe care le imprumuta jucatori. E o tehnica de blat mai legala ca sa zic asa.

in fine hai sa lasam astea deoparte si HAI Steaua, nu uit ca am fost pe stadion la Steaua - Boro :) am facut "deplasarea" de la Iasi la Bucuresti special pentru meci ;)

Motanu D23.04.2006 10:20

Momentan a mers,dar sezonul e lung.Daca nu va schimba ceva sa faca sa mearga atacul,nu-l vad bine.

Acum dupa meciul cu Farul iti mentii parerea ? Sau astepti returul cu Boro si meciul cu tiganii ?

MachedonuRAPID23.04.2006 15:55

Acum dupa meciul cu Farul iti mentii parerea ? Sau astepti returul cu Boro si meciul cu rromii ?

Pai nu poate sa-si schimbe parerea doar in urma unui singur meci . Daca se intampla sa luati bataie cu 3 - 0 tu ti-o schimbai ? Credeai cumva ca sunteti de jumatatea clasamentului ?

Eu il inteleg pe Virgil perfect , exact aceiasi impresie o aveam eu anul trecut cand sufeream la meciurile lui Poli 8)

«1678»