acum vedem care sunt suporterii adevarati...nu aceia care vin doar in Cupa UEFA....
ne vedem la stadion ...peluza 2...sal
acum vedem care sunt suporterii adevarati...nu aceia care vin doar in Cupa UEFA....
ne vedem la stadion ...peluza 2...sal
gata...am plecat la meci...ne vedem in peluza unde sper sa fim cit mai multi...
Forza Steaua ! O victorie a noastra si o infrangere a javrelor ne propulseaza la egalitate de puncte, si mai mult ca sigur dupa restanta cu Pandurii pe primul loc.
Sa obtinem titlul 23 pe fostul "23 August" ! :wink:
Najpa ca ploua...aluneca mingea de numa numa. :?
prima repriza s-o terminat. doar 0-0 . nu stiu ce ziceti voi insa nu e bine deloc ce se intampla. ![]()
![]()
![]()
Nu jucam rau. Sper sa reusim sa marcam in a doua repriza.
deci sunt foarte nervos :evil: sper sa dam naibi macar un gol offffffff .........iar 0-0
Ar trebui sa introduca Fifa urmatoarea lege:
In caz de 0-0, nici o echipa sa nu obtina nici
un punct. Sa vezi atunci cum nu ar mai baga nimeni
autobaza in poarta si cum ar ajunge la lada de
gunoi a istoriei unii antrenori, ma gandesc aici
la Bergodi, Sorinacio....si ar mai fii dar ma abtin.
Goooooool Dica ![]()
goooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
lllllllllll. 1-0 pentru Steaua.
1-0 Forza Steaua!!!!!!!!!!1
Am fost norocosi. Dar nu putem juca asa la infinit ! Randamentul nostru tinde la 0 ! Din pacate ! :evil:
@ feanfan: The goal was scored from a penalty kick by Dica. It was a stupid penalty ! We didn't play well and we're lucky the score is 1-0 !
Hai ma ca jucara bine!Banel ma cam enerva....Da` lasa ca e bine si asa!!!!
Forza Steaua
mie m-i s-au parut destul de slabi.In primu rand Olaroiu nu le-o fi spus sa joace si ei fara mingi pe sus ca doar ploua.. :cry:
Nu ataca destul, nu fac presing..
PS: JUCATI FOTBAL !
Ma bucur ca Steaua a castigat meciul cu Poli Iasi. Acum e 1-0 pentru Rapid in meciul cu Dinamo. Daca nu castiga Dinamo, avem sanse foarte mari la titlu. Nu cred ca Rapid mai poate sa castige campionatul, desi orice e posibil. Parerea mea e ca acum Steaua are cele mai mari sanse la titlu. Forza Steaua !!!!!!!!!
Steaua inca nu a invatat sa desfaca apararile aglomerate si nici sa treaca de cele care joaca la offside. Sper ca Oli sa amelioreze si aceste aspecte in pauza de 7 zile care precede meciul cu Boro. In repriza a 2-a nu am jucat chiar rau, dar e bine ca am invins. Un plus pentru Cristocea - a reusit sa verticalizeze aproape de fiecare data!
Mie mi-a placut jocul si mai ales atitudinea jucatorilor,asta seara in ciuda ploii au alergat foarte mult.Lovin mi-a placut foarte mult,a recuperat foarte multe mingii si a si blocat ceva actiuni ale iesenilor.Dica...pe care l-am spurcat dupa meciul cu cainii a fost in nota echipei, a alergat mult fata de alte meciuri,un plus pentru el.Tactica iesenilor mi s-a parut curajoasa prin jocul la offside si nu mi s-a parut ca ar fi bagat autocarul in poarta cu toate ca au fost precauti dar nu au refuzat fotbalul cum au facut-o cei de la Arges.O victorie meritata avand in vedere ca am dominat tot meciul.
Eu zic ca invingem la pas!2-0! Stiti cine marcheaza. Va zice mama omida adica eu: DIIIIICAAAAAA!
E, n-ai nimerit scorul dar ai nimerit marcatorul, felicitari. Hai ca acum m-ai convins, te pricepi la fotbal foarte bine. Felicitari. Revenind la Dica ma bucur pentru el ca a marcat, a mai spart si el gheata, sa speram acum ca are destule goluri si cu englezii dar si in campionat. Ia zii mama omida (sexystelista) pentru meciul cu englezii ce simti?
Eu zic ca a fost un meci asa cum trebuia avand in vedere vremea pe care s-a jucat si oboseala acumulata:jucatorii s-au menajat,Steaua a castigat(nu conteaza scorul),Poli nu a amenintat poarta lui Carlos...totu e bine..acum vad ca Dinamo si-o cam ia de la Viorel Moldovan...deci chiar totul e bine.
o etapa cum nu se putea mai buna pentru noi... Steaua castiga acasa cu Poli Iasi (e drept, cam greu dar ce importanta are) Dinamo e pe cale sa piarda in Giulesti unde Rapid conduce cu 2-0 in minutul ...60... Urmeaza adevaratul meci al mileniului pentru Steaua... vin englezii, si ce daca... :wink:
3-0 pentru rapid si iata cum Steaua e pe primul loc.... Frumoasa zi, chiar daca afara ploua... :lol:
Esteeeeee, sper sa ramana asa scorul sau sa mai dea rrapidul gol ca sa ramana Steaua pe primul loc, acolo unde trebuie sa fim.
cine e pe primu loc, cine e pe primu loc
Steaua e, Steaua e
M*** Borcea, M*** Borcea
bv Steaua ,1-0 si am venit ud fleasca de la stadion dar merita..doar a trecut pe primu loc ...
HAI STEAUAAAAAA
bey, care-s criteriile de departajare in caz de egalitate la puncte? ca in clasamentele din prosport si gsp vad ca ar conta golaverajul, nu meciurile directe... in cazul asta, suntem in mom asta pe locul 1?