FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 1-0

«15678»
redandblue12.04.2006 20:52

momentan conteaza golaverajul...si Steaua este pe primul loc(www.UEFA.com)

dar la sfirsit se iau meciurile directe...

weeezer_2012.04.2006 20:53

ceea ce mi se pare cea mai mare tampenie, adica cum, daca in etapa a 29-a, suntem pe primul loc, la egalitate de puncte cu ei, iar in etapa a 30-a, facem 0-0, si noi, si ei, picam pe doi? e absurd... d-asta am si intrebat, ca si io intelesesem la fel, dar mi se pare o aberatie

redandblue12.04.2006 20:54

more news »

National leagues : Romanian First Division

Team Pld Pts

1 Steaua 21 43

2 Dinamo Bucuresti 22 43

3 Sportul 22 38

sa moara Borcea cind vede.....

strezahuzum12.04.2006 20:55

Victorie foarte, foarte necesara pentru Steaua. 1 gol ce ne aduce 3 puncte, exact la timp pentru a pune presiune pe Dinamo.

In rest, n-are rost sa ne amagim. Iasiul s-a pozitionat in fata portii cu toata trupa, sperand ca mai iese un egal. Steaua in atac. N-am jucat mare lucru, insa am reusit sa-i taxam pe moldoveni cand au gresit. La penalty, a fost reversul fazei de la eliminarea lui Ogararu : Oprita cade, fault nu foarte clar, dar se da penalty si Dica marcheaza. Toma eliminat din cauza propriei sale prostii ( intri cu talpa sus cand stii ca mai ai un cartonas ?? ) si Steaua a dus meciul linistit pana la final.

Bineinteles, daca am fi avut pe teren 1 atacant adevarat in locul lui Oprita, cred ca mai bagam cel putin o "boaba". Dar ... e bine cand se termina cu bine.

PS : Un mare castig pentru Steaua a fost Balan. Sigur pe el, alearga si se bate. Plus ca e un jucator puternic.

A doua observatie : nu inteleg de cate ori are Oli nevoie sa i se demonstreze ca Bostina e in momentul asta sub Cristocea. Cum a intrat Cristocea, am inceput si noi sa atacam mai convingator.

En fin, bine ca am invins si am luat cele 3 puncte.

Desigur, coroborat cu infrangerea potailor in fata Rapidului ( s-a demonstrat din nou ca fara arbitru nu sunt in stare de nimic ). :twisted: :twisted: :twisted:

weeezer_2012.04.2006 20:55

da, asa a zis si la Minutul 91 acu cateva secunde... dar tot mi se pare o aberatie. ori conteaza golurile si-acum, si la sfarsit, ori meciurile directe...

MachedonuRAPID12.04.2006 21:28
da, asa a zis si la Minutul 91 acu cateva secunde... dar tot mi se pare o aberatie. ori conteaza golurile si-acum, si la sfarsit, ori meciurile directe...

O aberatie este ceea ce zici tu. Normal ca in timpul campionatului conteaza golaverajul , e logic asa , avand in vedere ca pot fi la egalitate de puncte doua echipe care nu au jucat inca ambele meciuri intre ele .

PS. Tin cu Steauai n meciul cu englezii dar totusi nu o vad prea bine..de la meci la meci joca mai prost. Uitati-va si voi in ce hal joaca Dinamo si Steaua nu a putut sa-i bata...scuza cu oboseala nu tine , si Rapidul e obosit si i-a batut lejer. Problema e Oli.

Melku12.04.2006 21:42

Steaua a jucat mult mai bine azi fata de meciul cu potaile,au alergat mult,au pus mingea jos,au pasat,nu au abuzat de mingile aruncate in fata,mie mi-a placut fata de meciul cu potaile...

Virgil12.04.2006 21:55

1 - 0 si 3 puncte,care coroborate cu victoria la scor a Rapidului in fata celor 11 jucatori anonimi ai lui Dinamo,ne propulseaza pe primul loc.

Mizand si pe cele 3 puncte din meciul restanta impotriva Pandurilor,ne putem baza pe un avans de 3 puncte in fata lor si 9 in fata Rapidului,care are si ea un meci restanta.

In acest moment pentru mine e clar.Dinamo e echipa care incepe sa piarda pamantul de sub picioare,Steaua e echipa care urca,iar Rapid team-ul care a luat o serioasa optiune in tentativa ei de revenire in lupta pentru titlu.

Parerea mea e ca suntem pricipalii favoriti la obtinerea unui nou titlu,titlul cu numarul 23.

Cu toata forta inainte ! 23,va fi cu fiecare etapa disputata de acum inainte,tot mai aproape de noi.

FORZA

sorin_77713.04.2006 06:24

Va anunt ca pana la meciul cu Rapid din campionat de pe Lia, Steaua castiga tot si se califica si in Finala Cupei UEFA... Cu Rapid vom face iarasi un egal din seria clasica de 0-0... :lol:

forever_STEAUA13.04.2006 06:53

O aberatie este ceea ce zici tu. Normal ca in timpul campionatului conteaza golaverajul , e logic asa , avand in vedere ca pot fi la egalitate de puncte doua echipe care nu au jucat inca ambele meciuri intre ele .

PS. Tin cu Steauai n meciul cu englezii dar totusi nu o vad prea bine..de la meci la meci joca mai prost. Uitati-va si voi in ce hal joaca Dinamo si Steaua nu a putut sa-i bata...scuza cu oboseala nu tine , si Rapidul e obosit si i-a batut lejer. Problema e Oli.

In primul rand Rapid a jucat acasa meciul cu Dinamo pe cand Steaua in deplasare. Steaua a fost mai obosita pt ca s-a calificat in semifinala si dupa 3 zile a jucat derby-ul. Rapid a pierdut calicarea si a jucat cu catzelusii la o saptamana dupa returul cu Steaua, timp suficient sa uite de necalificare si dornica sa demonstreze ca nu a ajuns cu (foarte) mult noroc pana in sferturi. Deci comparatia nu prea isi are locul. Oricum multumiri rapidului ca ne-a trmis acolo unde ne este locul: pe prima pozitie a clasamentului.

alinush8913.04.2006 07:59

Unul dintre putinii remarcati a fost ...sa zicem Balan..mie imi place cum a inceput sa joace .. :roll:

axl2313.04.2006 08:06

da, Balan a jucat excelent, a facut si faza ofensiva foarte bine, s-a vazut ca punea inima in joc, spre surprinderea mea, recunosc. in mare, mi-a placut jocul, felicit echipa iasiului pentru jocul european, au fost fair-play. victoria a fost meritata desi se putea mai mult.

Sexystelista13.04.2006 08:23

Eu zic ca invingem la pas!2-0! Stiti cine marcheaza. Va zice mama omida adica eu: DIIIIICAAAAAA!

E, n-ai nimerit scorul dar ai nimerit marcatorul, felicitari. Hai ca acum m-ai convins, te pricepi la fotbal foarte bine. Felicitari. Revenind la Dica ma bucur pentru el ca a marcat, a mai spart si el gheata, sa speram acum ca are destule goluri si cu englezii dar si in campionat. Ia zii mama omida (sexystelista) pentru meciul cu englezii ce simti?

Mama omida este sigura de un lucru: 0-0 la englezi, 2-1 acasa goluri marcate de Cristea si oprita

axl2313.04.2006 08:26

da de 1-1 la ei si 0-0 la noi ce zici? :lol:

KroNos^13.04.2006 10:54

Vad ca unii dintre voi suntetzi incantatzi de jocul Stelei de aseara, eu NU. Jocul a fost foarte prost.

Poli n-a tras nici un sut pe poarta desi a jucat deschis.

Steaua a tras doar 2 suturi PE poarta. Primul in min 61. S-a jucat numai cu mingi lungi. Numai Lovin a incercat 1 data sa traga de la distantza.

Pana si Olaroiu a recunoscut ca Steaua a jucat prost si ca la disperat si pe el pasele lungi. Sa vad ce o sa faca daca nici lui nu i-a placut.

Hai sa zicem ca duminica cu Dinamo au fost obositzi jucatorii dar ieri au jucat la fel de prost. Logic ati vazut si meciul Rapid-Dinamo. Rapid de ce a jucat asa bine, de ce nu mai erau obositzi jucatorii?

Raman la pareara ca Steaua nu mai stie sa atace eficient, nu mai are ocazii decat prin centrari sau daca greseste adeversarul. Daca n-ar fi gresit apararea lui Poli aseara acum n-am mai fi zis ca Steaua e pe primul loc, pentru ca jucatorii pur si simplu nu puteau sa intre in careu decat prin centrari.

+ ca dupa eliminarea celui de la Poli Steaua nu a mai avut nici o ocazie.

Vi se pare logic ca o echipa care e pe primul loc si e in semifinala Cupei UEFA sa nu aibe decat 2 suturi pe poarta cu o echipa care e fericita ca nu retrogradeaza? + ca Poli a jucat deschis nu ca Argesul sau Natzionalul, chiar daca nu au avut ocazii.

Am mai spus acest lucru dar il repet, NU suport meciurile in care Steaua bate cu 1-0 cu gol din penalty. Steaua nu mai joaca nimic in atac fatza de ce juca in toamna. Pai in toamna avea 15 suturi PE poarta acum doar 2, cu aceeasi jucatori. Tragetzi voi concluzia.Daca nici ocazii nu ai nu mai potzi sa zici ca ai avut ghinion ca a iesit 0-0 sau 1-0 si n-a fost mai mult. Daca intr-un meci ai doar 2 ocazii si batzi cu 1-0 din penalty, nu mai potzi sa zici ca meritai sa batzicu 3-0 din moment ce nu ai avut ocazii.

Bogdan4Steaua13.04.2006 11:00

Acum nu il avem pe Iacob si acest lucru conteaza enorm de mult.

razvan198313.04.2006 11:17

Hai sa zicem ca duminica cu Dinamo au fost obositzi jucatorii dar ieri au jucat la fel de prost. Logic ati vazut si meciul Rapid-Dinamo. Rapid de ce a jucat asa bine, de ce nu mai erau obositzi jucatorii?

Raman la pareara ca Steaua nu mai stie sa atace eficient, nu mai are ocazii decat prin centrari sau daca greseste adeversarul. Daca n-ar fi gresit apararea lui Poli aseara acum n-am mai fi zis ca Steaua e pe primul loc, pentru ca jucatorii pur si simplu nu puteau sa intre in careu decat prin centrari.

+ ca dupa eliminarea celui de la Poli Steaua nu a mai avut nici o ocazie.

Vi se pare logic ca o echipa care e pe primul loc si e in semifinala Cupei UEFA sa nu aibe decat 2 suturi pe poarta cu o echipa care e fericita ca nu retrogradeaza? + ca Poli a jucat deschis nu ca Argesul sau Natzionalul, chiar daca nu au avut ocazii.

Am mai spus acest lucru dar il repet, NU suport meciurile in care Steaua bate cu 1-0 cu gol din penalty. Steaua nu mai joaca nimic in atac fatza de ce juca in toamna. Pai in toamna avea 15 suturi PE poarta acum doar 2, cu aceeasi jucatori. Tragetzi voi concluzia.

Deci, in primul rand nu pot sa zic ca am fost incantat de jocul Stelei de aseara dar pana la urma am castigat, cat ne-o mai tine asa nu stiu, vom vedea. Dar nu sunt de acord cu tine la celelalte aspecte, pai Steaua venea dupa meciul din UEFA cu rrapidul si a jucat cu Dinamo si am mai spus-o si atunci, a fost o oboseala psihica la jucatorii nostri pentru ca meciul cu rrapidul a avut o incarcatura foarte mare. In schimb giulestenii veneau dupa un meci cu Pandurii unde nu prea au jucat stralucit deloc, drept dovada si rezultatul (0-0), au jucat chiar slab rau, deci n-au avut de unde sa acumuleze pentru meciul cu javrele o oboseala prea mare nici fizica si nici psihica. Plus ca la urma urmei pentru ei meciul cu Dinamo reprezenta ultima sansa pentru a mai spera la titlu, daca nu bateau erau out.

Si tin sa te mai contrazic cu faza cu aceeasi jucatori. Pai hai sa ne aducem aminte in cate meciuri din toamna a fost nevoit Protasov sa foloseasca alt 11 decat cel de baza? In afara de cele cu Rosenborg unde a lipsit Dica, nu prea imi mai amintesc altele. Daca ma insel adu-mi tu aminte.

Si inca un plus pe care l-a adus Olaroiu este reinventarea rezervelor. Pai in cate meciuri din tur rezervele au schimbat in bine rezultatul meciurilor? In niciunul. In schimb acum numai in ultimele 2 meciuri, Cristocea care a marcat si Oprita care a obtinut penalty-ul, s-au dovedit a fi schimbari inspirate si benefice. Deci, atat Protasov, cat si Olaroiu au minusurile si plusurile lor fiecare.

flaviuf13.04.2006 11:31

Mie mi s-a parut un joc foarte slab. Nu legam pase, se creeaza ocazii doar din intamplare sau din greseli flagrante ale adversarilor.

Apoi n-am inteles de ce pe astfel de teren nu se suteaza de la distanta; la fel a fost si-n meciul cu Argesul - s-a jucat tot pe sus la intamplare si pe un vant puternic.

Chestia cu oboseala eu cred ca e doar un pretext..nu cred in asa ceva-de ce nu e obosit Nicolita, de ce nu sunt obositi rapidistii(care mai joaca si-n cupa Romaniei)?

antonika13.04.2006 12:58

cine a zis ca rapidistii nu sunt obositi? poate no arata, dar sunt singur ca au ceva obosealain ei!!

axl2313.04.2006 13:05

or fi ei obositi dar ultimul sfet de ora, cand aveau deja 3-0, fugeau de parca abea incepuse meciul. si recuperari, si pressing, si atacuri... bravo lor, mentalitate inspirata de Razvan, sunt sigur.

Virgil13.04.2006 13:08

Probabil se dopeaza.

michael13.04.2006 16:49

Din pacate lipsa de constanta este buba principala a echipei Steaua. Oboseala si subtirimea lotului sunt de ordin secundar.

Cum poti sa joci atat de frumos, entuziasmant, tehnic cu Sampdoria iar apoi sa practici un joc atat de anemic si dezorientat in divizia A? Acesta este doar un exemplu care-mi vine acum la indemana. Toti stelistii sunt constienti de contrastul Stelei din Europa si al Stelei din divizia A.

Intr-adevar, oboseala isi are efectul sau, dar echipa noastra nu a fost obosita si inaintea meciurilor europene (in care a facut figuri frumoase)?

De asemenea nu minimalizez lipsa destul de acuta a rezervelor. Insa sunt sigur ca daca Steaua ar practica un joc de pase din prima (cum am facut de exemplu in returul cu Betis dupa ce deja ii hipnotizaseram pe spanioli) ar putea desface orice aparare din divizia A si nu am mai avea emotii. Efectiv am zbura prin campionat (din moment ce majoritatea punctelor pierdute sunt cu echipele mediocre ce joaca la 0-0).

Personal, eu cred ca asta ii lipseste Stelei. Acel joc de "vitezisti". Acum sa nu ma intelegeti gresit. Eu nu incerc sa pun la pamant pe antrenor si jucatori, incerc doar sa creez un dialog constructiv.

michael13.04.2006 16:54

Fiecare meci e diferit. Si voi ati remizat cu Pandurii. Sa deduc ca Rapidul este o echipa demna de subsolul clasamentului?

doru913.04.2006 18:24

Bah nu mai veniti aici si vorbiti pe Olaroiu de rau-l-am vorbit noi inaintea voastra si tipul s-a trezit ca nici nu mai stiu daca e altcineva mai bun ca el aucma! Steaua joaca prost pentru ca joaca in 10 oameni mereu, atit. Cum scapam de Cristea si jucam cu Nicolita si Dica in fata si Cristocea titular la mijloc dam cite trei goluri tuturor cu exceptia voastra carora va vom da 5 [...]

Editat. Controleaza-ti limbajul. Moderatorii

MachedonuRAPID13.04.2006 19:25
Va anunt ca pana la meciul cu Rapid din campionat de pe Lia, Steaua castiga tot si se califica si in Finala Cupei UEFA... Cu Rapid vom face iarasi un egal din seria clasica de 0-0... :lol:

Ba...fara suparare..dar tu ai prezis vreodata altceva in afara de victorii pe linie ? E bine sa fii optimist dar unii exagereaza , putina obiectivitate n-ar strica daca ai pretentii ca te pricepi la fotbal. :)

«15678»