ii simt pe west brom in forma maxima, nu stiu de ce... ![]()
ii simt pe west brom in forma maxima, nu stiu de ce... ![]()
ii simt pe west brom in forma maxima, nu stiu de ce...![]()
Dai o bere daca nu-i asa? ![]()
Szczesny-Djourou, Koscielny, Vermaelen, Gibbs -Ramsey, Song-Walcott, Cazorla, Podolski-Giroud
Conform goal.com cam asa ar arata primul 11 al lui Arsenal din meciul cu Sunderland. Promitator .
Conform altei surse :

Jenkinson nu imi prea place acolo... si il prefer si pe Andre Santos in locul lui Gibbs, dar in principiu echipa e ok ![]()
Da Poldi gol oricum azi
inca 40 minute ![]()
pfff...daca era si rvp.... ![]()
![]()
![]()
![]()
cnd termin de ras va anunt ![]()
@ instigator: dau, cum sa nu
nu uit gio, stai calm, nu scapi de mine asa usor:))![]()
Bine ca ai cobit mah, 3-0 pentru WBA ... ![]()
Si a pierdut si Villa...
Vad ca si Arsenal nu a dat gol, cu atatia atacanti in lot. Daca nici unul nu-i ca RvP ...! ![]()
Nu a jucat Bendtner si daia .... ![]()
Eh macar despre unul dintre transferuri stim ca e reusit , aici facand referire la Cazorla. Imi place ca se implica in joc, da pase destepte, dribleaza. Pe restul ii vedem meciul urmator . Sa stii ca mie mi-ar placea sa-l vad si pe Bendtner.
http://www.youtube.com/watch?v=SKm5xQyD2vE
Ps cine se pricepe sa faca o petitie online pt reducerea pedepsei lui kellerman, mi-e dor de niste scuze de calitate
Si eu acum de cine tre sa fac misto daca Kellerman e banat? ![]()
Bine ca ai cobit mah, 3-0 pentru WBA ...Si a pierdut si Villa...
Vad ca si Arsenal nu a dat gol, cu atatia atacanti in lot. Daca nici unul nu-i ca RvP ...!
Normal, am prevestit ca va pierde Aston Villa.
Pana la primul gol al lui WBA eram placut surprins de Liverpool, dupa aceea si-au revenit. O gramada de ocazii a ratat Suarez.
Etapa cu multe goluri pana acum, Fulham a facut spectacol acasa cu Norwich ( 5-0 ), iar Swansea a spulberat-o pe QPR cu acelasi scor, dar in deplasare.
Ai cobit ![]()
Unde-s baietii cu Chelsea, nici unul nu-i acum p-aici sa cante victoria de la Wigan?
Poate se pastreaza pentru mai tarziu. ![]()
Dupa meciurile de ieri si azi United pleaca favorita la titlu chiar daca pierde la Everton.
E totusi prima etapa. Niciodata n-am vazut ca din prima etapa favoritele sa traga tare.
United si daca pierde in toate etapele tot castiga titlul.
E totusi prima etapa. Niciodata n-am vazut ca din prima etapa favoritele sa traga tare.
vedem diseara.....
Ziceam de United ca joaca in pijamale, dar urat mai e echipamentul lui Liverpool. De joc nu mai zic.
Profitati si va faceti de cap ca nu e Kellerman . ![]()
Profitati si va faceti de cap ca nu e Kellerman .
Nu cred ca ar fi avut cu ce sa ma contrazica. ![]()
Foarte bine ca nu mai e suporterul lui Liverpool pe aici. Putem purta discutii civilizate si obiective si ne putem ironiza si intepa in limita bunului simt. Altfel, cred ca si acum se discuta despre arbitru si cele 2 penalty-uri care probabil in mintea unora nu au fost.
Diseara, Man United incepe recucerirea coroanei Premier League. In 2002, Rooney debuta pentru Everton in Premier League. Iata ca aniversarea de 10 ani de fotbal la cel mai inalt nivel are loc chiar in locul unde s-a lansat. Meciurile de pe Goodison au fost mereu echilibrate si dificile, insa e cunoscut faptul ca Everton incepe sezonul mai greu, iar United vrea sa-si impuna statutul de favorita inca din primul meci.
De vazut ce echipa va alinia Ferguson, existand mai multe variante posibile. Cu Valencia pe dreapta tinand cont ca Rafael abia a revenit de la Olimpiada, cu Carrick fundas central in urma zvonurilor despre o accidentare a lui Ferdinand, cu Van Persie titular, Rooney in spatele lui si Kagawa pe stanga.
Penalty-urile au fost super clare... Eu as vrea sa vad atac Rooney, RvP.... dar astia zic pe site ca e posibil sa inceapa pe banca.
Ps am luat bilete cu Fulham, nu vreau nimic doar ma laud:P
Ziceam de United ca joaca in pijamale, dar urat mai e echipamentul lui Liverpool. De joc nu mai zic.
Mie unul imi place echipamentu lui Liverpool. Sincer.
Eu as vrea sa vad atac Rooney, RvP.... dar astia zic pe site ca e posibil sa inceapa pe banca.
Clar, atacul o sa fie Rooney in spatele lui RVP, dar nu stiu daca din prima etapa. RVP e acomodat cu EPL, dar trebuie sa se obisnuiasca si cu sistemul de la United pt ca Fergie nu prea a fost cu 4-2-3-1, el e adeptul 4-4-2, 4-5-1.
Oricum, spre deosebire de anul trecut, diferenta e ca de la mijloc in sus sunt multe variante de a incepe un meci.