Revine Phil Jones.
nu e de valoarea celor 2
Revine Phil Jones.
nu e de valoarea celor 2
V-au tremurat chilotii pe final, slabut , slabut ![]()

A marcat Van Persie pana acum mai mult decat toata echipa lui Arsenal la un loc. ![]()
United a primit intr-un meci mai multe goluri decat a dat + primit Arsenal pana acum.
Ar trebui reprofilat Vidic la ce super-gol a dat.
Am curaj sa fac un pariu cu fanii lui Arsenal,Liverpool termina peste Arsenal
Le are Sterlign asta.
nu mai spune, ai si motive sa crezi asta , ce sa zic , nici nu v-a umflat WBA in prima etapa
Tot ce e posibil.
@gio Am mai zis la un moment dat ca nicio echipa mare nu forteaza la inceputul campionatului din diferite motive.
Dovada United care a pierdut, Celski care ,desi i-a batut cu 2-0 pe Wigan, n-au jucat mai nimic; din nou United care s-a cahm chinuit cu Fulham; City care a tremurat putin cu Soton. Aceeasi ''regula'' se aplica si in alte campionate.
Imi puteti spune si mie cum a jucat Arsenal cu Stoke? Nu am vazut meciul.Din cate stiu eu Arsenal isi propune titlul si nu bate nici pe Sunderland nici pe Stoke.Intradevar Liverpool si-a luat-o rau de la WBA insa cred ca bate pe City si pare echipa inchegata.
Fabulos Suarez ![]()
![]()
Fabulos Suarez
Da, a batut perfect lovitura libera.
Ce pasa de gol i-a dat Skrtel lui Tevez pentru al 100-lea gol in Premier League.
Fundasii lui Liverpool au gresit grav la ambele goluri.Daca se termina asa e nemeritat
baiat, 7 ani:
tati, rosu nu ar trebui sa paseze la rosu si albastru la albastru? ![]()
)
i-am explicat cum am putut mai bine ![]()
nu e nemeritat, prostia se plateste, plus ca lovitura libera nu a fost corecta, concluzia si celor de la sky sport
Imi puteti spune si mie cum a jucat Arsenal cu Stoke? Nu am vazut meciul.Din cate stiu eu Arsenal isi propune titlul si nu bate nici pe Sunderland nici pe Stoke.Intradevar Liverpool si-a luat-o rau de la WBA insa cred ca bate pe City si pare echipa inchegata.
Arsenal a jucat slab , se vede ca a fost slabita de plecari. Poate ca Podolski si Giroud au nevoie de acomodare.
nu e de valoarea celor 2
In cazul de fata prefer constanta.
Jones desi e fundas central de meserie imi place mai mult pe dreapta. Mai degraba il prefer pe Evans acolo. La Ferdinand se simte varsta de-acum, plus ca de un an si ceva nu a mai calcat in careul advers la cornere.
A, si mai are si rau de avion.
Si dupa inceputul mizerabil de sezon de anul trecut al lui Arsenal, Liverpool termina peste Arsenal... si pana la urma au terminat sub Everton... asa ca nu imi fac griji ... probabil anul asta terminati sub Swansea ![]()
![]()
Fulham formeaza o echipa solida. M-astept sa fie a 2 a echipa din Londra in sezonul acesta de Premier League, dupa Chelsea.
- 6 assist-uri din partea lui Hazard
- frumos golul lui van Persie pe Old Trafford. Eu, daca as fi Rooney, as exploda de nervi sa fiu tinut rezerva
- puternic inceput din partea lui Swansea, cred ca o mai pot tine asa cateva etape
@blindius
Rooney a prins meciuri ca rezerva si sezonul trecut. Nu se datoreaza neaparat venirii lui Van Persie. De obicei Ferguson schimba 4-5 jucatori de la meci la meci.
Cand e meciul direct dintre Arsenal si Liverpool???? Atunci se va vedea ca Liverpool e peste Arsenal (asta e parerea mea)
Mare fan Liverpool esti de nu stii ca etapa viitoare joaca Arsenal cu Liverpool ![]()
Nu m-am uitat peste program. Pun scor exact la pariuri 2-0 Liverpool
Ai grija ca Podolski , Giroud si Cazorla inca n-au marcat si toti au pofta mare de gol .
Lasa Gio ca ne da Caroll gol... atacantul cu mai putine goluri decat Vermaelen
)
Sunt de acord ca Andy Carroll e petarda.Dar Suarez e peste Podolski si Cazorla.