Hernandez e de 2 ani la Unied si nu a aratat ca s-a adaptat. Cred ca Van Persie si intr-un picior e mai util.
Hernandez e de 2 ani la Unied si nu a aratat ca s-a adaptat. Cred ca Van Persie si intr-un picior e mai util.
Chicharito s-a adaptat inca din primul an cand a fost al doilea marcator al echipei, la distanta mica de Berba. Anul trecut a fost folosit mai putin pentru ca s-a intors Welbeck de la Sunderland, cu toate astea amandoi au marcat cam la fel.
E tipul de atacant Inzaghi, se demarca foarte bine si apare cand nu te astepti.
Un neadaptat pe buna dreptate ar fi Anderson.
La United un atacant tre sa stie sa joace si cu mingea la picior prin afara careului. Chicarito era lemn la mai mult de 4-5 metri de poarta.
Pentru United o pierdere cred ca e Park... om ca ala nu am vazut... se lovea mingea de el si intra in poarta... mi se parea incredibil ![]()
Sunt curios cum se prezinta Everton sezonul asta... imi place Moyes ..mi se pare antrenor foarte bun.
Of, of, Carrick fundas. A revenit Vidic, dar acum toti ceilalti fundasi centrali sunt accidentati...
RVP rezerva, dupa cum ma asteptam.
Ronnie baiatu ala e om de gol, rememoreaza un pic cam cate goluri importante a dat, ce naiba...
Da si united gol sa-mi iasa si mie pariurile ? Mie mai mult imi pare ca pierde in seara asta.
Incredibil cat se chinuie United cu Everton, echipa cu investitii aproape de 0.
I'll confess, I like both Liverpool and United jerseys. ![]()
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Clar united campioana !
Bine ii sade lui van Per$ie pe banca. Il prinde.
Saracie mare la united. Am pierdut si biletul , mai aveam un meci.

United si cand pierde strange minim 10 comentarii pe forum.
Poate vorbeam despre Everton si van Persie.
Da, pana la urma nu arata asa rau asta al lui United (nici al Barcei de care ziceam ca e nasol), dar al lui Liverpool tot ieftin mi se pare. La echipamente ma mai uit si eu ca in rest sunt cam sictirit de fotbalul asta.
Totusi s-a depistat o problema:

Andesronnie. Si-am raspuns si haterilor ![]()
Salutam lanterna rosie.
Daca era jumatea sezonului mai ziceam. Dar momentan o sa primesti probabil un "Thank's" de la Ronnie si-atat.
Dar momentan o sa primesti probabil un "Thank's" de la Ronnie si-atat.
Teapa...........![]()
)
Ce s-a intamplat cu Rooney ca nu am vazut faza?
Ai aici faza video. @Instigator, am devenit zeul tau de ma pomenesti zilnic?
pff...ghinion, asta e...
ma uitam la reluari si mi se pare ca la primul lor gol il trage pe Young, da ma rog United e avantajata...
Si la al doilea ii da Petric un mic branci lui De Gea ![]()
Oricum, momentan apararea scartaie ca se improvizeaza, iar in atac mai au pana se invata unii cu altii. Ma intrebam pe cine o sa scoata Fergie din echipa cand va juca cu perechea Roo-RVP, dar se pare ca pentru o perioada de timp a scapat din pacate de problema asta.
in atac e ok, apararea sta in 2 rio si vida, am zis de anul trecut daca unul dispare e nasol....trebuia si un fundas de calibrul celor 2 si puteam visa...
in atac e ok, apararea sta in 2 rio si vida, am zis de anul trecut daca unul dispare e nasol....trebuia si un fundas de calibrul celor 2 si puteam visa...
Revine Phil Jones.
Ai aici faza video. @Instigator, am devenit zeul tau de ma pomenesti zilnic?
La tine o zi dureaza o luna?