FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Barclays Premier League

«1181920212224»
Ronnie07.05.2013 16:35

Sau singuri deasupra tuturor ;)

Lorimer07.05.2013 22:44

La Nani cu Real a fost exagerata decizia pentru ca portughezul nu si-a vazut adversarul...si atunci arbitrajul a fost dubios pentru ca si portarul Realului i-a dat un pumn in cap lui Vidic nefiind in 6m, incercand sa boxeze mingea.

Una peste alta, acest rosu conteaza prea putin si nu se poate vorbi de vreo viciere de rezultat pentru ca a fost in minutul 88 faza. Conteaza faptul ca Ferguson trebuie sa-l calmeze pe acest brazilian...e prea bezmetic si de prea multe ori echipa a suferit din cauza lui.

Lari09.05.2013 11:39

Stilian Petrov, the Aston Villa captain who is in remission from leukaemia, has announced his retirement from football.

gio_stgloria09.05.2013 13:39

In March last year, Aston Villa's beloved midfielder Stiliyan Petrov was diagnosed with acute leukemia.

Since then, the Bulgarian has taken indefinite leave from the Midlands club to fight the devastating condition.

On his return to Villa Park to watch his team take on Chelsea, the fans gave Petrov a standing ovation during the 19th minute"his shirt number.

Since then, away fans have joined in the tradition, proving that a man's health is more important than any rivalry.

Mare figura si asta.

179102_626262080747345_1447250722_n.jpg

blindius11.05.2013 20:17

Doua treburi destul de importante:

- maine va fi ultimul meci pe Old Trafford pentru Sir Ferguson, in calitate de manager al echipei care i-a adus faima mondiala si, de ce nu, si invers, chiar daca are putine trofee internationale.

Fanii lui Liverpool, fanii lui Man. City, acestia s-ar putea sa nu ii simta lipsa marelui manager, insa fotbalul va pierde niste procente din traditie, pasiune si profesionalism. E ca atunci cand s-a retras Schumacher: multi nu il suportau fiindca le infrangea pilotii favoriti cursa de cursa, aproape an de an, insa dupa ce a plecat competitia nu a mai fost la fel, nici chiar dupa revenire, una lipsita de glorie.

- Wigan a castigat FA Cup in fata lui Manchester City! :D

gio_stgloria11.05.2013 22:20
- Wigan a castigat FA Cup in fata lui Manchester City! :D

Shitty

Danut0911.05.2013 22:24

Si acum , Martinez se va duce cel mai probabil la Everton..

blindius13.05.2013 11:33

Cat de adevarate or fi zvonurile ca Falcao vine din vara la Chelsea si cum ar fi ca la Manchester United sa ajunga Baines si Fellaini?

Si-ar gasi loc in echipa ultimii doi? Sau daca vine Lewandowski, cine pleaca din atac: Rooney, Hernandez sau Welbeck?

drvladyk13.05.2013 11:50
Cat de adevarate or fi zvonurile ca Falcao vine din vara la Chelsea si cum ar fi ca la Manchester United sa ajunga Baines si Fellaini?

Si-ar gasi loc in echipa ultimii doi? Sau daca vine Lewandowski, cine pleaca din atac: Rooney, Hernandez sau Welbeck?

Welbeck

blindius13.05.2013 12:21

@drvladyk: Welbeck ti se pare cel mai slab sau asa vezi tu situatia? Mie mi se pare cel mai slab insa Ferguson l-a preferat de mai multe ori in acest sezon in dauna lui Hernandez. Hernandez, in schimb, a fost super productiv avand in vedere cate minute a jucat in BPL.

Watford e-n Premier League! :D va castiga tot ce se poate la anul!

Adrian13.05.2013 12:30

Pentru Lewandowski ar fi cea mai proasta miscare.

Moyes o sa joace cu Van Persie impins si Rooney in spatele lui, asa cum joaca la Everton.

Lewandowski nu ar prinde echipa. Si daca mai vine si Fellaini...

Alexandru H.13.05.2013 12:43

Voi va dati seama ca Ferguson a anuntat ieri ca Rooney vrea sa plece? Ca a inaintat o cerere de transfer, nu?

Adrian13.05.2013 12:50

Nu stiam asta. Dar mi se pare normal sa fie asa. Omul a fost tratat anormal anul asta. A tinut pe United in spate ani buni doar ca sa fie dat afara pentru ca a venit Van Persie. Fie vorba intre noi, daca Rooney juca la fel de mult ca olandezul si la fel de avansat, dadea si el cel putin la fel de multe goluri.

Van Persie e bun dar e si foarte umflat. El are nevoie de o echipa sa joace pentru el, doar pentru el.

La Arsenal si-a dat drumul doar dupa ce au plecat Adebayor si Henry. Daca ultimul e totusi o legenda, pe Adebayor ar fi trebuit sa il faca. Dar nu a putut...

Valoarea lui adevarata s-a vazut la Euro, anul trecut.

drvladyk13.05.2013 13:00

Ronney a fost tratat aiurea...Are tot dreptul sa vrea sa plece

Alexandru H.13.05.2013 13:13

RvP a fost adus pentru manelisti (kinderii aia care se uda de fiecare data cand vad the new football sensation). Asa cum va fi adus probabil Bale anul asta. Numai ca aducerea lui a creat niste consecinte mai neplacute: Rooney a ajuns ignorat, Kagawa nu prea a mai avut loc iar Welbeck, mult-pupatul produs al clubului, a fost aruncat undeva pe flancuri unde nu a mai facut nicio branza (mi se pare ca are doua goluri anul asta).

Ferguson a stiut sa joace cu un lot extins fara prea mari resentimente (bine, cu exceptii gen Rooney sau Keane). Moyes cred ca va merge pe un lot mai restrans, deci vor fi foarte multi jucatori ce vor pleca (probabil Rooney, Nani, Anderson . Scholes s-a retras deja, Fletcher nu cred ca va mai juca iar Giggs nu stiu ce ganduri are - la cum a evoluat anul asta, ar trebui sa se retraga).

Lorimer13.05.2013 14:32

Adriane ai dreptate ca Ferguson a avut boala pe Rooney si in faptul ca "golurile lui" au intrat in contul olandezului. Nu cred insa ca Van Persie e umflat.

Imi pare rau totusi pentru va speram ca Rooney sa devina cel mai bun marcator din istoria echipei, sa-l depaseasca pe Charlton (mai are nevoie acum de 53 de goluri). Daca va ramane cred ca va bate acest record si jucand mijlocas :)

Adrian13.05.2013 14:43

Van Persie e "mare" de vreo 2-3 sezoane. Inainte de asta era doar un jucator bun. Eu il cunosc foarte bine. De cand a iesit din ou la Feyenoord. El, la finalul primului sezon la Arsenal era pe faras. Nu impresionase deloc. Ba mi se pare ca facuse si ceva scandal. S-a salvat cu 2 goluri date intr-un meci pe final de campionat. Cu aia i-a asigurat pe astia ca merita tinut. Ca, daca nu, sigur l-ar fi imprumutat inapoi in Eredivisie. In 2004-2005 Arsenal nu avea nevoie de el. DELOC!

Pana sa scape de Henry si Adebayor, Van Persie era atacant de 10 goluri pe sezon. Bine, 10 goluri pe sezon in PL e ceva. Dar nu e super mega realizare cand te compari cu unu' ca Rooney, cu 2 ani mai tanar si cu cifre mult mai bune.

Lorimer13.05.2013 14:57

Pai da dar a avut si multe accidentari pana la 25-26 de ani.

Alexandru H.13.05.2013 16:25

Sper ca Charlton sa nu fie niciodata depasit. Mai ales de unul ca Rooney. Si ma ingrijoreaza ca un fan United si-ar dori una ca asta. Pai nea Charlton a fost un domn adevarat, fotbalist desavarsit... mi s-ar parea o onoare ca sa ramana in continuare pe lista de recordmeni, mai ales dupa ce Giggs l-a intrecut la numarul de selectii.

Dar deh, asta e suporterul actual. Scuipa pe Charlton si il pupa pe Ronaldo.

Lorimer13.05.2013 17:47

Eu sunt un fan al fotbalului britanic.

Hai ma ca o arunci aiurea in extrema cealalta. Cine naibii il scuipa pe Charlton. Eu l-am urmarit pe Rooney inca de cand era la Everton, e unul dintre jucatorii mei preferati si nu mi se pare nimic anormal sa-mi doresc sa depaseasca un record. Nu va cadea Charlton de pe niciun tron, va ramane la fel de mare.

Ronnie13.05.2013 17:55

In sezonul 2012-2013, Van Persie a fost cel mai bun fotbalist dupa Messi si Ronaldo. Va intreb pe voi, exista vreun jucator care sa fie in locul sau, pe 3? Poate doar Lewandowski.

Rooney a cerut sa fie pus pe lista de transferuri, dar a fost refuzat. United are nevoie sa-si cumpere un jucator deja copt daca pleaca. In presa se vorbeste despre Bale, Lewandowski si Fabregas.

Alexandru H.13.05.2013 18:05
Eu sunt un fan al fotbalului britanic.

Hai ma ca o arunci aiurea in extrema cealalta. Cine naibii il scuipa pe Cherlton. Eu l-am urmarit pe Rooney inca de cand era la Everton, e unul dintre jucatorii mei preferati si nu mi se pare nimic anormal sa-mi doresc sa depaseasca un record. Nu va cadea Charlton de pe niciun tron, va ramane la fel de mare.

Rooney a cerut de doua ori transferul de la United, v-a numit club fara ambitie pentru a-si rezolva problemele contractuale. De fapt ai dreptate, merita sa va reprezinte in analele clubului, e poster-boy perfect pentru United. Daca isi pune si fufele pe undeva pe acolo, deja faceti calendar oficial...

PS. Ronnie, din cate stiu Bale a iesit pe locul 1 iar Suarez pe locul 2 in topul PL. Cine naiba l-a numit pe RvP pe podium, alaturi de Messi si Ronaldo? Taica-sau? :D

Lorimer13.05.2013 18:08

Bine, bine nu la toti le impune mamica sa nu plece de la Barca...

Ronnie13.05.2013 18:10

Intersant top. Pe ce criteriu a fost pus Suarez pe locul 2? Pentru cum musca? Van Persie din cate stiu eu e campion de vreo 3 etape si are si cateva boabe in plus in clasamentul golgheterilor.

Pe principiul ca ai avut un sezon bun la o echipa care nu-i in top ii trebuie dat un trofeu in primul rand lui Michu de la Swansea. Altfel nici Bale nu are ce cauta acolo daca Spus nu prinde locul 4.

cheloo9813.05.2013 18:12

Suarez si Falcao sunt 2 clase peste Van Persie.

«1181920212224»