FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Barclays Premier League

«1161718192024»
Lorimer22.04.2013 21:54

United a avut un an fantastic ca rezultate doar ca jocul in sine a avut de suferit. Si sezonul fantastic a fost doar in intrecerea interna. Raman cu o frustrare uriasa ca in CL nu s-a putut mai mult in acest an...dar deh, Platini avea totul bine stabilit.

Arsenal1886Steaua194722.04.2013 22:20

Felicitari pentru titlu :) ... per total e meritat chiar daca jocul in sine dpmdv lasa de dorit... mare mare greseala a facut conducerea lui Arsenal vara trecuta... nu stiu cum ar fi fost campionatul daca nu il vindeau pe van persie.. sau daca il vindeau altei echipe din afara Angliei... sigur nu am fi vorbit in seara asta de United campioana.

In weekend vreau o victorie pentru Arsenal si la finalul sezonului poate cu ceva noroc sa le facem o aroganta arabilor de la City si sa luam locul 2 ( ar fi incredibil dupa sezonul asta mizerabil) .

Ronnie22.04.2013 22:24

De 2 ani se doreste o finala Real-Barca de UCL. Nu stiu cum naiba fac de pica ele doua pe culoare diferite pentru a juca finala, mai mult, anul asta au schimbat si regulamentul, au inceput sa traga la sort si semifinalistele pentru a aranja cat mai in detaliu marea finala.

Ma gandesc ce zile o fi avut Platini dupa turul optimilor cand Real a facut egal acasa si Barca a pierdut clar la Milan.

Felicitari pentru titlu :) ... per total e meritat chiar daca jocul in sine dpmdv lasa de dorit... mare mare greseala a facut conducerea lui Arsenal vara trecuta... nu stiu cum ar fi fost campionatul daca nu il vindeau pe van persie.. sau daca il vindeau altei echipe din afara Angliei... sigur nu am fi vorbit in seara asta de United campioana.

In weekend vreau o victorie pentru Arsenal si la finalul sezonului poate cu ceva noroc sa le facem o aroganta arabilor de la City si sa luam locul 2 ( ar fi incredibil dupa sezonul asta mizerabil) .

United a strans cele mai multe puncte in ultimii ani mereu in PL, fara Van Persie. Anul trecut a pierdut campionatul la egalitate de puncte cu City cu Hernandez si Welbeck in atac.

Daca Tottenham si Chelsea isi castiga restantele, Arsenal ajunge pe 5. Ar fi o pierdere pentru UCL, pararea mea e ca voi aveti sanse 50% sa va calificati, de locul 2 nu poate fi vorba, sunteti departe.

Lorimer22.04.2013 22:26
mare mare greseala a facut conducerea lui Arsenal vara trecuta...

Asta e politica clubului de vreo 10 ani. Nu e vorba de greseala cand au luat atatia bani pe el, ci doar de profit.

Arsenal1886Steaua194722.04.2013 22:32

Chelsea si Tottenham au meci direct..una din ele iese atunci din calcule... la egal e si mai bine... City are 5 puncte peste Arsenal ... daca i-au caftit aia de la Tottenham in 15 minute.. + Mancini antrenor ... parca nimic nu e imposibil :)).

Acum ce sa zic.. greu de recunoscut dar United(sau Ferguson) are meritul de a juca constant... nu joaca spectaculos, poate chiar mediu uneori...dar pana la urma obtin punctele... asta conteaza la final.

Pana la urma.. faptul ca in ultimii 2-3 ani au strans cele mai multe puncte se datoreaza si prostiei de la Chelsea si City care baga an de an suta de milioane in transferuri fara cap si nici nu aduc antrenori competenti..lacomiei sefilor lui Arsenal care in fiecare vara isi vand cei mai buni jucatori(sunt curios deja cine urmeaza vara asta...Cazorla abia are 1 an dar nu m-ar mira sa-l dea..daca vine o oferta avantajoasa) ...de Liverpool nu mai zic....

Lorimer22.04.2013 22:37
prostiei de la Chelseacare baga an de an suta de milioane in transferuri fara cap

Nu sunt aici de acord. Chelsea are o gramada de tineri de mare valoare. Si se pare ca numai asa cumpara de la o vreme. Cred ca sunt favoriti la titlu in 2014 daca va veni Mourinho.

Arsenal1886Steaua194722.04.2013 22:47

Ai zis cuvintele magice... "daca va veni Mourinho" ... pai uite exemplu...Torres... 58 milioane... in 2 sau 3 sezoane cat are la ei ..a dat cate goluri a dat van Persie sezonul asta... pana nu isi aduc antrenor calumea sa il lase sa isi faca treaba... sunt degeaba investitiile astea... abia mai prind si ei CL...faptul ca au castigat trofeul anul trecut e doar datorita norocului chior si a lui Drogba

Lorimer22.04.2013 22:55

Torres a fost o mare greseala. Dar dupa el, au pus accentul doar pe tineri...au luat jumatate si ce era mai bun din tanara si talentata nationala a Belgiei (Courtois, Hazard, Lukaku, De Bruyne), pe Kakuta, Romeu, Oscar, Piazon, Bruma, Ake, Mata, Moses, plus ca se vorbeste si de Schurlle.

PS Au castigat CL anul trecut datorita lui Drogba+Lampard si datorita faptului ca in fotbal totul are o recompensa! Dupa ce 8 ani au avut ghinioane in sir, trebuia sa se mai roteasca vartelnita.

Arsenal1886Steaua194723.04.2013 07:38

Daca au castigat pentru ca s'a intors roata cum ai zis nu inseamna ca au si meritat sa castige anul trecut... poate au meritat acum ceva ani cand era Mourinho la ei ... dar de cand a plecat ... Chelsea mi se pare pe o panta descendenta... e adevarat ce zici cu tinerii ... sa vedem in urmatorii 2 ani daca stiu sa ii si foloseasca cu cap... bani s-au platit cu sacii pe ei ... le trebuie antrenor si sa confirme.

Ronnie23.04.2013 12:26

Am citit undeva ca pe Oscar au dat 40 de milioane. Daca e adevarat, atunci, au dat o caruta de bani pe un jucator mediu. Nu zic ca nu-i bun, da' pe banii astia cumparai lejer un Kros, Boateng sau Gotze.

Lorimer23.04.2013 12:40

E inca necopt...eu mai am rabdare cu el. Imi plac la el calitatile (imi aduce aminte de Kaka), dar pentru moment lipseste foarte mult din joc.

Arsenal1986...au meritat un trofeu pentru cei 9 ani in care s-au batut la varf mereu. Meritat sau nu, stii cum e...fotbalul pe goluri se joaca.

Arsenal1886Steaua194723.04.2013 15:20

Da...in jur de 40 de milioane a costat Oscar... multi bani ..foarte multi... vedem ce poate in urmatorii ani si daca isi merita banii totusi...

Ronnie23.04.2013 17:29

Tocmai d-aia zic, ca e necopt si dai 40. Pe banii astia iti luai deja o certitudine. Oscar, la ce a aratat in primul sezon, mai mult de 20 (si asta exagerat) nu face.

Uite ca nu mai tin minte cat a costat Mata, dar e de departe un transfer mult mai bun. Ce a aratat Mata in primul an si ce arata Oscar.

Arsenal1886Steaua194724.04.2013 00:16

Sunt de acord cu tine... daia am zis ca se arunca bani pe jucatori fara cap... dar deh...asa e cand ai patron un arab, un rus..care nu stie cum sa mai cheltuie banii :))

Pe Hazard de ex pe care s-au dat tot cam 40 mil..mi se pare cat de cat justificat. A si confirmat omul.

cheloo9824.04.2013 13:21

Una e cand aduci un jucator din Spania si alta e cand il aduci din Brazilia, 28 000 000 de euro a costat Mata.Vreun fan al snookerului?????

blindius24.04.2013 21:25

Da, a revenit Ronnie pentru World Snooker Championship.

Daca Arsenal nu prinde UCL, eu zic sa zboare Wenger. E disperat sa prinda Top Four, de cateva etape numai asta are in discurs.

Arsenal1886Steaua194724.04.2013 22:01

Prinde Jackpotul Wenger si ia loc de Liga... una dintre Chelsea si Tottenham iese din cursa pt locul de CL in meciul direct pe care il au de jucat :)

blindius24.04.2013 22:11

Nu prea imi place ca l-a tinut rezerva pe Poldi in multe meciuri. Exclud cand a fost accidentat. Eu n-as fi atat de sigur ca va conta meciul rivalelor din Londra, mai degraba ce va face Arsenal in meciurile proprii.

Adrian24.04.2013 22:15

Nu sunt un mare fan al fotbalului englez dar, daca imi permiteti, o sa imi dau parerea un pic despre Arsenal, o echipa care imi place pentru ca foloseste tineri.

Pentru Arsenal cel mai bine ar fi evitarea primelor 4 locuri in acest sezon. I-ar ajuta mai mult daca ar juca in Europa League. CU CONDITIA SA TRAGA LA CASTIGAREA COMPETITIEI! Ascest obiectiv e foarte realist cand vorbim de Arsenal.

Wenger e demodat, parerea mea. Nu cred ca mai face fata.Daca ar fi avut pilele si arbitrii lui Ferguson as fi inteles sa mai fie tinut. Insa asa...

Ar trebui adus un om nou, cu obiective Europa League si primul loc/primele 4 locuri. Scopul ar trebui sa fie construirea unei echipe capabile sa castige CL. Asa ar trebui sa gandeasca si Liverpool si Tottenaham.

E penibil ca o echipa ca Arsenal sa inceapa fiecare sezon cu obiectiv locul 4. Intr-o vreme acolo jucau Henry si Bergkamp si multi alti campioni. N-ai voie sa te multumesti cu firmituri.

Lorimer24.04.2013 22:45

E oarecum normal sa fie demodat, are o varsta. Dar si el la vremea lui a fost un inovator si la Monaco si la Arsenal...si zic eu ca a avut si mult ghinion in momente importante din cariera. Daca isi lua un secund precum Kloop acum cativa ani si incerca si unele metode moderne de antrenamente, cred ca altfel vorbeam acum.

Adrian24.04.2013 22:58

Sunt total de acord. Wenger a fost unul dintre marii antrenori ai lumii. Si o sa ramana in istorie. Dar pentru Arsenal e timpul sa faca o schimbare. A trecut si vremea lu' Bergkamp, a trecut si vremea lu' Henry, tre sa treaca si vremea lu' Wenger.

Arsenal1886Steaua194725.04.2013 07:53
Nu prea imi place ca l-a tinut rezerva pe Poldi in multe meciuri. Exclud cand a fost accidentat. Eu n-as fi atat de sigur ca va conta meciul rivalelor din Londra, mai degraba ce va face Arsenal in meciurile proprii.

Clar ca ce va face Arsenal in meciurile proprii o sa conteze cel mai mult.. dar in ipoteza in care ar castiga toate punctele puse in joc... una dinte Chelsea sau Tottenham nu ar putea castiga toate punctele... pentru ca au meci direct si clar una din ele o sa piarda puncte..poate amandoua daca se termina egal.

Nici mie nu imi place ca il tine rezerva... dar cred ca intra titular cu United avand in vedere suspendarea lui Giroud.

Ronnie25.04.2013 16:21
Nu sunt un mare fan al fotbalului englez dar, daca imi permiteti, o sa imi dau parerea un pic despre Arsenal, o echipa care imi place pentru ca foloseste tineri.

Primul 11 din ultimul meci de Premier League:

SzczĂ'sny - 23 de ani

Mertesacker - 29 de ani

Sagna - 30 de ani

Nacho Monreal - 27 de ani

Koscielny - 28 de ani

Rosický - 33 de ani

Arteta - 31 de ani

Cazorla - 29 de ani

Ramsey - 23 de ani

Walcott - 24 de ani

Giroud - 27 de ani

CARE SUNT TINERII LUI ARSENAL?!

Arsenal are 2 tineri talentati, punct. Si doar 3 care au jucat in acest sezon. Retineti, Arsenal a folosit DOAR 3 jucatori tineri. Acestia sunt Wilshere (21 de ani), Oxlade-Chamberlain (19 ani) si saracul Jenkinson (21 de ani), care Dumnezeu stie ce o cauta in lot.

Lari25.04.2013 17:42

Robin van Persie, fotbalistul lui Manchester United, va fi bine primit pe Emirates Stadium, arena lui Arsenal Londra, echipa la care a jucat pana in vara anului trecut, a declarat Arsene Wenger, managerul 'tunarilor'.

Vom respecta jucatorii care au evoluat mult timp la noi, inainte sau dupa meci, asa cum am facut-o intotdeauna, a afirmat joi Wenger, citat de cotidianul francez L'Equipe. Arsenal si United se vor intalni duminica in etapa a 35-a din Premier League.

Van Persie a jucat la Arsenal intre 2004 si 2012.

Arsenal1886Steaua194725.04.2013 21:15

Sunt convins ca o sa fie bine primit... vreo 3-4 luni o sa aiba plin frigiderul ... nu mai are nevoie de carne :))

«1161718192024»