FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«13456727»
_yang11.04.2006 11:29

Boro nu e o echipa de speriat si n-ar trebui sa ne puna prea multe probleme. Sa nu uitam insa ca pentru ei e cea mai importanta performanta internationala de pana acum,si noi vom fi nevoiti sa jucam intr-un ritm infernal(tare mi-e frica sa fie nevoie sa mai asteptam un an intrarea in Champions League).

Sevilla Addicted

radusteaua11.04.2006 14:49

DE SAMBATA SE PUN IN VANZARE BILETELE PETRU MECIUL DIN SEMIFINALA http://www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=n...noutati&id=3724 intra ti aici

sorin_77711.04.2006 15:00

Preturile sunt de semifinala... ma asteptam...

Merita oricum... Sambata sunt la casa de bilete...

ABONATII ISI VOR CUMPARA BILETE LA JUMATATE DE PRET !

FC Steaua anunta ca biletele pentru meciul Steaua – Middlesborough, programat joi 20 aprilie 2006, ora 20.30, pe stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", vor fi puse in vanzare incepand de sambata 15 apilie, dupa urmatorul program:

Sambata 15 aprilie - Miercuri 19 aprilie

Stadionul Steaua 10°° – 20°°

Stadionul National din Complexul «Lia Manoliu» 10°° – 20°°

Preturile biletelor:

Tribuna 0: 200 RON

Tribuna I: 100 RON

Tribuna a II-a: 50 RON

Peluze: 30 RON

Noutatea fata de meciurile anterioare consta in faptul ca la aceasta partida abonatii vor trebui sa-si cumpere bilet, avand reducere 50% din pret. Ei isi vor putea achizitiona biletele pe baza abonamentului, pe care vor trebui sa-l prezinte la o casa special amenajata numai pentru ei, la Stadionul Steaua. Zilele destinate vanzarii biletelor numai pentru abonati sunt sambata, duminica, luni si marti, conform programului orar al caselor de bilete afisat mai sus. Biletele abonatilor care nu s-au prezentat la case pana marti seara vor fi scoase la vanzare, la liber, la pretul intreg, in dimineata zilei de miercuri.

weeezer_2011.04.2006 15:03

foarte bine. foaaaarte bine. nu ma deranjeaza cu nimic preturile astea, si sincer, nu pot sa zic ca ma scald in bani, dar meciul asta merita toata atentia noastra. Iar Clubul face ceea ce ar face orice Club, incearca sa scoata maximum de profit de la situatie. Am inteles ca oricum primesc 1 mil de euro pt drepturile de televizare pt tur, plus probabil undeva la 400.000 din bilete, nu stiu exact, oricum am inteles ca se vor scoate ~ 2 mil de euro. Asta da lovitura!

lordandrey0011.04.2006 16:17
foarte bine. foaaaarte bine. nu ma deranjeaza cu nimic preturile astea, si sincer, nu pot sa zic ca ma scald in bani, dar meciul asta merita toata atentia noastra. Iar Clubul face ceea ce ar face orice Club, incearca sa scoata maximum de profit de la situatie. Am inteles ca oricum primesc 1 mil de euro pt drepturile de televizare pt tur, plus probabil undeva la 400.000 din bilete, nu stiu exact, oricum am inteles ca se vor scoate ~ 2 mil de euro. Asta da lovitura!

Dar asta nu e nimic fata de ce va fi in finala...Preturile sunt bune, poate un 350 mii la peluze mergea(sau 400 mii:D).Ce bine ca nu vor mai veni ratati la peluza...sau nu. Apropo, ma intreb ce va face "credinciosul" Becali pt ca meciul se joaca in Joia mare. Revenind la bilete, cred ca bisnitarii vor fi mai potoliti, poate vor lua bilete la peluze dar in rest nu cred. Stiti cumva cate bilete se dau pt fiecare persoana??

cristian01411.04.2006 17:54

Trebuie sa avem grija cu acesti englezi periculosi.Desi la prima vedere au o echipa de mumii :lol:, precum Southgate sau Jimmy Floyd Hasselbaink s-au dovedit a fi foarte puternici din punct de vedere mental reusind acea revenire aproape miraculoasa in meciul retur cu elvetienii.Am sperat pana in ultima clipa ca vom juca cu FC Basel, dar sortii i-au ales pe englezi.Pe teren propriu sunt foarte greu de invins, desi in campionat sunt doar pe locul 14.Singurul obiectiv ramas pentru ei este Cupa UEFA, si cred ca vor fi decisi in ambele manse pentru a nu rata sezonul complet.Avem o echipa tanara, pe val, dar sper ca dupa atatea jocuri cu echipe importante in Europa ,sa fim inteligenti si sa nu repetam jocul naiv din Norvengia, cu alb-negrii de la Rosenborg pentru ca ar fi pacat sa ne ratam visul in ultima clipa, finala europeana.

Personal, regret ca jocul tur se disputa pe Lia Manoliu, si nu cred ca vom transa calificarea inca de la Bucuresti.Totusi ma bazez pe publicul nostru minunat si pe forta echipei, si la retur ma bazez pe traditia din acest an, cand am jucat foarte bine in deplasari.MULT NOROC BAIETI SI Dumnezeu SA FIE CU NOI !

Alaturi de Cupa UEFA, editia 2006 sper sa asezam la loc de cinste titlul 23 si sa incununam performanta cu calificarea in UCL ! :wink:

Kristy_Cj11.04.2006 18:49

Dar asta nu e nimic fata de ce va fi in finala...Preturile sunt bune, poate un 350 mii la peluze mergea(sau 400 mii:D).Ce bine ca nu vor mai veni ratati la peluza...sau nu. Apropo, ma intreb ce va face "credinciosul" Becali pt ca meciul se joaca in Joia mare. Revenind la bilete, cred ca bisnitarii vor fi mai potoliti, poate vor lua bilete la peluze dar in rest nu cred. Stiti cumva cate bilete se dau pt fiecare persoana??

Tocmai pt ca se joaca in Joia Mare se va vedea daca romani sunt credinciosi sau nu,dar sunt sigur ca cu credinta si cu daruire vom ajunge si in finala

Kristy_Cj11.04.2006 18:54

Maine pe TvSport se rejoaca sfertul din cupa angliei cred cu Charlton si vom vedea de ce sunt in stare...din ce am vazut din dubla cu basel si roma,au o aparare lenta si destul de usor de depasint pe contre,pun multa presiune pe fundasii nostri si nu se zgarcesc la suturi pe poarta(in meciul asta va avea mult de lucru Carlos)...nu sunt cimitir de elefanti cum zic toti,dar nici super vedete

!!!Atentie la centrari pe sus si sa incerce sa-i bloceze,sa nu traga mult la poarta!!!

alinush8911.04.2006 19:08

Foarte buna observatia cu suturile de la distanta..are Hasselbaink niste suturi de te indoaie :roll:....la cnetrari cred ca stam relativ bine..avem fundasi inalti..cu o buna detenta si un portar care iese cat de cat bine si da siguranta defensivei

Kristy_Cj11.04.2006 19:18

Uite cimitirul de elefanti:

Riggott (25), Queuedrue (26), Downing (21), Parnaby (23), Cattermole ("18"), Rochemback (23), Yakubu (23), Morrison (19).

Then we have the experience of Southgate, Schwarzer, Boateng, Viduka and Hasselbaink to compliment our youth.

Kristy_Cj11.04.2006 19:22

Stam bine la centrari pe sus si la interceptie cred ca Radoi in fata fundasilor ar trebui sa-si faca treaba,iar la Viduka totusi cred ca e nevoie de marcaj la om,nu la zona pentru ca are tehnica si are si viteza

Kristy_Cj11.04.2006 19:25

Daca atacul e de ***** apararea lor e de ** cu indulgenta,iar daca am fi avut pe Iacob la centrarile pe sus ale lui Dica ii terminam,dar si fara va fi bine

Kristy_Cj11.04.2006 19:43

Posibila echipa care va juca cu Steaua:

Schwarzer, Parnaby, Riggott, Southgate, Queudrue, Morrison, Rochemback, Boateng, Downing, Viduka, Hasselbaink

Data viitoare foloseste butonul edit pentru a adauga ceva la un mesaj anterior. Moderatorii

YourGod11.04.2006 19:45

Baietzii..statzi linistiti..ca Steaua poate trece de oricine..desi va fi greu.de ce sa nu recunoastem..dar vom juca supercupa cu Arsenal..sau Barca !! :):):)

Andrei_VIP11.04.2006 21:04

FC Steaua anunta ca biletele pentru meciul Steaua ? Middlesborough, programat joi 20 aprilie 2006, ora 20.30, pe stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", vor fi puse in vanzare incepand de sambata 15 apilie, dupa urmatorul program:

Sambata 15 aprilie

Stadionul Steaua -- 10 - 20

Stadionul National din Complexul Lia Manoliu -- 10 - 20

Marti 18 aprilie

Duminica 16 aprilie

Miercuri 19 aprilie

Luni 17 aprilie

Preturile biletelor:

Tribuna 0: 200 RON

Tribuna I: 100 RON

Tribuna a II-a: 50 RON

Peluze: 30 RON

Noutatea fata de meciurile anterioare consta in faptul ca la aceasta partida abonatii vor trebui sa-si cumpere bilet, avand reducere 50% din pret. Ei isi vor putea achizitiona biletele pe baza abonamentului, pe care vor trebui sa-l prezinte la o casa special amenajata numai pentru ei, la Stadionul Steaua. Zilele destinate vanzarii biletelor numai pentru abonati sunt sambata, duminica, luni si marti, conform programului orar al caselor de bilete afisat mai sus. Biletele abonatilor care nu s-au prezentat la case pana marti seara vor fi scoase la vanzare, la liber, la pretul intreg, in dimineata zilei de miercuri

Motanu D12.04.2006 05:01

"Steaua e singura echipã cu nume din semifinale. Cine e Middlesbrough?"

Asta a zis-o Boloni ! Si are dreptate. Trebuie sa-i scoatem lejer pe englezi !

Crociffixio12.04.2006 10:36

Fazele fixe vor fi singurele probleme majore pe care englezii le pot transforma in reusite.

DTP-Ludacris12.04.2006 20:33
"Steaua e singura echipã cu nume din semifinale. Cine e Middlesbrough?"

Asta a zis-o Boloni ! Si are dreptate. Trebuie sa-i scoatem lejer pe englezi !

da ..are dreptate dar mie frica d meciul de pe Lia...:P poate facem egal si dam 3 la ei..orice e posibil...dar pe Ghencea jucam mai bine

Danny198912.04.2006 20:41

Goian , Ogararu , Ghionea si Petre Marin nu prea ii vad pe englezi sa marcheze :D poate printr-o greseala ca la meciul cu Rapid! Dar imi pun o intrebare noi vom putea sa marcam cu atacantii nostri? :wink:

Melku12.04.2006 20:45

Eu cred ca vor face un meci foarte bun chiar pe lia manoliu...a picat super victoria cu Poli,au ceva zile sa se recupereze si sa pregateasca meciul bine plus ca e traditie sa ii batem pe englezi :D

Horica12.04.2006 20:48

Meciul cu Middlesbrough de joi este ultimul pe care o sa-l vad timp de o luna :cry:. Sper sa ii batem, sa readucem aminte Europei cine suntem!

23 si UEFA vor fi a noastre! FORZA Steaua.

redandblue12.04.2006 21:05

acum urmeaza un meci foarte important in care nu trebuie sa primim gol...dc mai si marcam ar fii excelent...tre sa fim optimisti...

forza Steaua!!!

Katau12.04.2006 21:11

nu stiu ce sa zic am vazut acum meciul celor de la mid`boro cu charlton 4-2 si au jucat destul de bine mai ales hasselbank a dat un gol frumos,cred k trebuie sa avem grija cu atacantii lor aia sunt periculosi...apararea e cam varza si portarul e petarda a scapat cateva mingii usoare in meciu asta....in rest dabia astept sa vina meciu si speram k vom castiga. :twisted:

bijoux_bz12.04.2006 21:12

poate facem si noi o coregrafie. macar acum k e ultima ocazie sa ne vada si europa.

forza Steaua!!

sa vina cupa in Ghencea!!!!!!!!

weeezer_2012.04.2006 21:17

da mai dar au jucat cu Charlton... care pana mai ieri alaltaieri erau in a doua divizie. Ia mai da-i incolo de englezoi ca afara de marile puteri (Chelsea, ManU, Arsenal si Liverpool) suntem peste toate echipele lor...

o sa simta Boro pe propria lor piele ca Steaua nu e Charlton... si decat sa ne sperie faptul ca au dat 4 goluri pe teren propriu, mai bine ne-am bucura pt ca au primit 2 de la amarastenii aia de charlton, deci viteza lui Banel si inspiratia lui Dica ii vor face avioane...

«13456727»