FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«12327»
George Stan07.04.2006 00:33

Aici comentarii despre Steaua - Middlesbrough, semifinala UEFA 2006. Bagati mare! Forza Steaua!

Ayrton07.04.2006 01:14

In ciuda scorului, cred ca Boro s-a calificat cu noroc! Doua goluri in ultimele 15min dupa eliminarea unui jucator de la Basel.

Mie mi se pare o echipa inconstanta. De exemplu a batut pe Chelsea cu 3-0 acasa, dar a luat bataie de la Aston Villa cu 4-0, tot acasa, chiar in etapa inaintea meciului cu Chelsea! Au facut un meci mizerabil in semifinalele Cupei Angliei (cred?! :roll: ), avand doar 1-2 ocazii tot meciul!! Iar aseara au revenit de la 0-1, calificandu-se!

In echipa sunt cativa jucatori de baza foarte buni, insa si batrani. Ca sa se califice, Steaua va trebui sa joace cum a facut-o in prima repriza cu Rapid (meciul tur). Pase pe jos, la prima atingere, devieri si un-doi-uri. In aparare nu-mi fac mari probleme, pentru ca cei 2 stoperi - Goian si Ghionea - sunt puternici si foarte buni la duelurile aeriene (cand nu le merge jocul, englezii abuzeaza de centrari pt Hasselbaink). Noi va trebui sa avem posesie si sa pasam la firul ierbii.

Cred ca o sa ne lipseasca foarte mult Iacob, insa sper, ca pana la primul meci sa-l recuperam 100% pe Bostina (ne-au cam lipsit centrarile si pasele lui, in meciul cu Rapid). Eu spun ca avem 51-60% sanse sa ne calificam.

Bogdan4Steaua07.04.2006 01:31

Trebuie sa ne ferim de suturile de la distanta. Middlesbrough are niste jucatori care suteaza excelent chiar si din afara careului. Englezii nu sunt o echipa de netrecut.

Dj07.04.2006 01:32

va fi meci greu...insa echipele engleze au fost mereu pe gustul nostru...mereu am facut meciuri mari cu ele...si desi acum 2 ani ne`a scos Liverpool...am demonstrat k totusi le`am fost aproape egali englezilor..

sa nu zic ce le`am facut lu southampton...echipa aflata in forma bunicica in perioada aia

astea fiind rezultate recente :)

weeezer_2007.04.2006 06:00
Trebuie sa ne ferim de suturile de la distanta. Middlesbrough are niste jucatori care suteaza excelent chiar si din afara careului. Englezii nu sunt o echipa de netrecut.

da, da-i naibii, n-or fi ei degeaba pe 14 in campionatul lor... pe de alta parte, au sezonul compromis, si incearca sa se mai scoata cu UEFA... oricum, daca ei joaca normal, la valoarea lor, iar noi la a noastra, si nu intervin stiu io ce ghinioane, putem obtine cele 4 puncte necesare accederii directe in grupele UCL.

La inceput am zis ca e naspa ca am picat cu astia, si inca sustin ca mai naspa e cu ei decat cu Basel, dar oricum si englezii sunt de trecut, io zic ca ar trebui sa trecem mai usor decat cu rapid, si de ce nu, sa ne calificam chiar din primul tur...

kolkka07.04.2006 06:56

senzationala lupta de aseara, Steaua va ramane mereu Steaua, adica fantastica, dar felicitari si Rapidului. Amandoua, pentru felul in care s-au luptat, m-au facut mandru, inca o data, sa ma simt Roman. O victorie e cu atat mai inestimabila cu cat adversarul tau e mai dificil, ori felul in care s-a batut seara Rapidul ii face cinste. Fantastici si suporterii stelisti de pe stadion.

Am citit un pic si cum s-a trait pe forum meciul, si opiniile suporterilor de dupa meci. Marturisesc ca pe unii nu-i inteleg. Cum pot sa treaca atat de repede de la o stare la alta, in atitudinea fata de jucatorii Stelei? Ba spun ca Oprita e un nimic, Cristea e zero barat si Dica e penal, ba, 5 minute mai tarziu, toti sunt niste genii... Ma intreb cam ce cred jucatorii despre mesajele astea, daca intra si mai citesc pe aici. Sper ca nu cred ca fidelitatea si dragostea suporterului stelist tin fix 5 minute, si ca la infrangere se schimba situatia... Aseara, toti jucatorii au fost niste EROI pentru felul in care s-au luptat. Cineva il injura pe Oprita. Ori n-a fost la meci, ori nu a vazut ca Rada mai avea putin si-i rupea piciorul lui Oprita (apropo, Rada e recidivist, acum ceva vreme il terminase si pe Radoi). Cum naiba sa-l injuri pe Oprita cand isi rupe oasele pentru Steaua? Si Cristea la fel, si ceilalti... in fine.

Si ca sa fac trecerea catre meciul cu Boro, am vazut ca deja s-a inceput pe aici cu fucking Boro si alte chestii de gen, "all this shit". Ca englezii is o echipa de kkt, ca noi suntem dinainte centrul universului blablabla. Boro niciodata nu a fost o echipa englezeasca tipica. Au inceput cu Ravanelli, acum niste ani, acum au ajuns la Mendieta, Rochemback (Barcelona, Benfica), Hasselbaink (Chelsea, Atletico Madrid)... Si, asa loseri cum is ei, i-au batut pe Chelsea cu 3-0. Cand ma gandesc mai atent la chestiile astea parca-mi vine sa ma pun pe munca si, vorba lui Gigi, sa ne rugam la Dumnezeu si sa avem incredere...

I.N.Money07.04.2006 07:19

Pe Riverside Stadium s-a format un "cimitir al elefantilor" practic,o echipa care cu siguranta va pleca in fata noastra cu deja celebra aroganta britanica,lucru care o sa ii coste enorm...e sansa noastra..nu mai putem fi opriti de nimeni...

***alex***07.04.2006 07:19

Nu trebuie sa ne temem de nimeni acum!!!

Virgil07.04.2006 07:23

Un cimitir care a invins M Utd cu 4 - 1 si pe Chelsea cu 3 - 0.Niste elefanti care marcheaza 4 goluri Basel-ului si se califica.Sa fim seriosi, Middlesbrough e o echipa de care trebuie sa ne temem.

I.N.Money07.04.2006 07:25

Nu a zis nimeni ca nu trebuie sa nu-i luam in considerare,dar daca la ei pe site cred ca joaca cu Rapid in semifinale ce poti sa zici? O sa vina cu arfe cum au venit alte echipe si o sa plece cu coada intre picioare...

antonika07.04.2006 07:40

o sa castigam daka publicu face o atmosfera incendiara p lia!

BandiT07.04.2006 07:42

detalii despre meciul de la Bucuresti?

la ce ora se joaca?

jucam intai acasa?

Boro e o echipa completa care nu trebuie subestimata..

se pare ca mendieta e accidentat si nu o sa joace deloc contra noastra..

sanse egale deocamdata

lupata Steaua

devotee07.04.2006 08:23

Ii batem pe englezi. Sunt niste elefantzei buni, dar noi stim sa jucam mai bine. Nu imi fac griji. Imi era mult mai multa teama de rapid. In plus, daca luam 4 puncte, mergem in finala si apoi direct in grupele CL. Nu e deloc imposibil.

PS. Acum sunt ocupat. Caut trasee si tarife de transport la Eindhoven... :D:D:D

septi_eu07.04.2006 08:50

Sunt un suporter din Cluj si de cand joaca Steaua pe Lia Manoliu nu am fost la nici un meci. Vreau sa vin sa cant si sa ma bucur de victoria cu M'boro :P, dar as vrea sa cant cu galeria... la ce peluza sta galeria pe Lia Manoliu??? Sa stiu unde sa imi iau bilet. Multzumesc.

Bodanel07.04.2006 10:09

Cred ca nu trebuie sa ne temem de englezi dar nici sa nu ii luam in calcul. Cred ca o sa ne calificam si mai cred ca vom face un meci bun la ei.

ovi66607.04.2006 10:56

Eu zic ca nu trebuie sa ne temem, cum zic unii dintre voi, ci sa-i respecta, si sa-i invingem! Si apoi sa castigam Cupa UEFA.

Galeria sta la peluza a II-a. Corect, baieti? Eu am stat aseara (abia ce-am ajuns acasa - eu fiind din Tg-Mures) aproape de ei, la tribuna a II-a, sector 27.

andrei_8707.04.2006 11:43

boro nu pare mare pericol pentru noi, dar in acest stadiu al competitiei toate echipele pot fi fatale...

hasselbaink mi s-a parut in forma.

FORZA Steaua!

Bogdan4Steaua07.04.2006 11:50

Antrenorul lui Middlesbrough: "Nu o să fie un meci uşor împotriva Stelei"

Conform iclanarkshire.icnetwork.co.uk, antrenorul englezilor de la Middlesbrough , Steve McClaren , a declarat despre meciul din semifinalele Cupei UEFA

"Nu o să fie un meci uşor împotriva Stelei, trebuie să obţinem un avantaj! Vedem o semifinală, dar o semifinală nu este de ajuns. Trebuie să profităm de această ocazie şi să ajugem în finală "

Hasselbaink: "Steaua trebuie să fie o echipă destul de bună dacă a ajuns în semifinală"

Conform UEFA.com, atacantul lui Middlesbrough, Jimmy Floyd Hasselbaink , a declarat

"Steaua trebuie să fie o echipă destul de bună dacă a ajuns în semifinală, deci nu putem să-i subestimăm. Avem două meciuri cu ei, dar care semifinală este uşoară? Aici este o mare Dorinţă să ajungem la finala de la Eindhoven şi să încercăm să o cîştigăm! Trebuie să încercăm şi să facem tot posibilul să cîştigăm"

Sursa: GSP

Meth0dMan07.04.2006 11:55

Asa ziceam si de Betis sevilla..oo joaquin asunsao edu .. si au facut kktu praf eu zic ca o sa fie un meci greu dar nu imposibil

bure07.04.2006 12:02
Asa ziceam si de Betis sevilla..oo joaquin asunsao edu .. si au facut kktu praf eu zic ca o sa fie un meci greu dar nu imposibil

Dupa ce repriza a doua au facut cei de la Boro, pot sa spun ca o sa fie un meciu super greu, dar Steaua se poate califica daca joaca atent.

Boro nu este o asa mare forta, poate fii invinsa..

sorin_77707.04.2006 12:32

Calificarea se va juca in doua manse... nu se poate transa o calificare in primul tur... Se pare ca nu numai Basel s-a inclinat in fata englezilor. pe lista lor e si Roma lui Chivu. Avem meciuri grele dar noua asa ne plac adversarii: foarte tari. Cand plecam cu sansa a doua castigam...

whoop007ro07.04.2006 13:04

Meci superb incheiat cu un rezultat excelent. Suntem in semifinale. Felicitari baietilor.

Acum am sieu o rugaminte la voi. Eu vreau sa merg la Middlesborough sa ii sustin. Stiti cu cine sa iau legatura referitor la bilet si la viza? O sa merg pe cont propriu cu transportul.

Multumesc.

bebeto07.04.2006 13:42

am mai spus-o odata;anul asta e anul Stelei.nu numai ca trecem de boroieni dar luam si cupa.finala cu sevilla...ca ne place numele asta :wink: 8)

F

Florin200407.04.2006 13:56

Bai fratilor ce sunteti ma asa speriati de Boro astia? Pai asta e cea mai mare performanta din istoria lor, traditional sunt o echipa de mijlocul clasamentului in Anglia avand in palmares doar o cupa a ligii si una o FA CUp de-aia de-a lor pe care nu pune nimeni baza. Hai sa nu ne speriem de numele lor doar pentru faptul ca vin din Anglia. Au o aparare varza si un atac f. lent, un joc previzibil tipic britanic au eliminat Roma dar ati vazut ce a zis Chivu ca pentru ei nu a fost o tragedie. Si un aspect pe care multi nu-l stiu inca au un program infernal pana la meciurile cu noi jucand cate un meci la fiecare 3 zile uneori chiar la doua. Dar cel mai important e ca vor avea cu 3 zile inainte de returul cu noi un meci care le va stoarce energia fizica si psihica pentru ca vor juca pe Old Traford impotriva lui Manchaster United. Hai ma baieti ca noi sutnem Steaua, fosta campioana si finalista a Europei, noi avem un nume in Europa prin propria istorie si propriile rezultate nu unul umflat de faptul ca jucam in Anglia. FORZA Steaua ! Ii rupem.

horse3707.04.2006 14:10

cine ajunge in semifinale trebuie sa stie ceva fotbal!? daca mai vine si din campionatul angliei, cu atat mai mult. sa-i tratam pe briti la adevarata lor valoare. sa nu-i subetimam caci ar fi pt noi(echipa) un gest sinucigas.

"elefantul" ala de j f hasselbank are niste suturi de la distanta de te indoaie.

vom avea doua meciuri grele in care orice este posibil.

«12327»