Va fi un meci greu cu siguranta , au jucatori de valoare , dar Steaua nu va fi ca Basel sunt sigur! FORZA Steaua
Va fi un meci greu cu siguranta , au jucatori de valoare , dar Steaua nu va fi ca Basel sunt sigur! FORZA Steaua
da, doar ca nu vreau iar sa stau cu emotiile tot returul... cu rapid am zis ca nu vreau sa ramana 0-0 90 de minute ca mor, si asa a ramas... acuma vreau sa stim de la inceput, "da domne, i-am ars", si vorba lui Jiji, sa ne uitam la retur ca la teatru
Crezi ca ne vom uita ca la tatru in retur..si dak batem cu 4-0??? o sa fii asa calm ??? e de ajuns sa dea 2 goluri norocoase si poate incepe haosul....dar deja ne gandim prea departe;)....eu zic ca in tur va fi 0-0..si la ei 1-1..dupa ce o sa conduca Boro'...sa dea Domnu' sa fie asa
da, doar ca nu vreau iar sa stau cu emotiile tot returul... cu Rapid am zis ca nu vreau sa ramana 0-0 90 de minute ca mor, si asa a ramas... acuma vreau sa stim de la inceput, "da domne, i-am ars", si vorba lui Jiji, sa ne uitam la retur ca la teatru
Nu o sa fie asa de usor meciu cu englezii. Nu degeaba i-au batut pe Basile asa de rau(oricum au avut noros, seamana cu ciorile la noroc) la ultimu gol, da chiar nu putem sa ne uitam la retur ca la teatru. Hai sa fim realisti!!
![]()
![]()
![]()
![]()
La ce va referiri cand spuneti Boro, ca nu m-am prins... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vine de la finalul numelui...uite un exemplu Tottenham Hotspur,celebrul club englez a carei porecla este Spurs,de la final.. ![]()
boro boro boro crappity smack Steaua tomorow.
we lost after 1-1 and 0-0 with Steaua
now we count on you.
good job with basel
Back to top
S-A DUS UN AVIAR REPEDE SA SE FACA CUNOSCUT AFARA (ERA CUNOSCUT DECAT CAND ZBURA).....sunt penibili aviarii astia , au pe ei o oftica cat casa poporului. :twisted: :twisted: :twisted:
forza Steaua
Although I noticed that it was "infested" by a dumb gypsy... All Rapid fans are gypsy crap.
Ce se scrie pe forumul englezilor de la Boro despre aviari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: CE RENUME AU ASTIA IN EUROPA
ce penibili si ciorile astea.. da lasa`i sa se oftice ... o sa aiba meciul retur de pe lia sa isi ia revansa...daca vor fi in stare ![]()
dj nu cred ca o sa fie in stare sa-si ia revansa pt semifinala pierduta...in timpul meciului Buga o sa-si aduca aminte de ratarea aia,Emil Dica la fel,si o sa-si aduca aminte lacrimile lor si bucuria noastra.......
dj nu cred ca o sa fie in stare sa-si ia revansa pt semifinala pierduta...in timpul meciului Buga o sa-si aduca aminte de ratarea aia,Emil Dica la fel,si o sa-si aduca aminte lacrimile lor si bucuria noastra.......
cu atat mai mult cu cat vor face o greseala care o sai coste! ceva de genu cum a facut juaqin in meciu de la sevilla
SA SPERAM CA VOR FACE GRESEALA AIA ANTONIK
SA SPERAM CA VOR FACE GRESEALA AIA ANTONIK
nu tre sas speram, tre sa stim
un lucru bun ar putea fi faptul ca (cel putin din cate mi s-a parut mie la TV) nici Viduka, nici Hasselbaink nu sunt prea inalti, deci cel putin fazele fixe din preajma careului nostru ar putea fi rezolvate. Nu stiu insa de ceilalti jucatori, daca au "prajini" in echipa, sau nu, la mijloc, in aparare...
da, doar ca nu vreau iar sa stau cu emotiile tot returul... cu Rapid am zis ca nu vreau sa ramana 0-0 90 de minute ca mor, si asa a ramas... acuma vreau sa stim de la inceput, "da domne, i-am ars", si vorba lui Jiji, sa ne uitam la retur ca la teatru
Nu o sa fie asa de usor meciu cu englezii. Nu degeaba i-au batut pe Basile asa de rau(oricum au avut noros, seamana cu rapidistii la noroc) la ultimu gol, da chiar nu putem sa ne uitam la retur ca la teatru. Hai sa fim realisti!!
eu zic in continuare ca daca facem 2-0 acasa, vedem returul ca la teatru. nu e Steaua echipa aia sa o fure la 3 goluri diferenta, nu?
un interviu de pe GSP.ro al lui Karamian (in prima parte se refera la accidentarea lui din meciul cu Hamburg):
" Că doar nu ieşeam noi aşa de nebuni. Le-am bătut obrazul pentru înjurăturile care ni le adresau. Mai ales că se bucurau că eram accidentaţi şi nu am mai rezistat. Mi-a fost aşa ciudă că nu am putut intra pe teren să pun piciorul să-mi ajut colegii, dar n-aveam ce să fac. Să ştie însă că eu ţin cu Middlesbrough şi sper să-i bată. Atîta mai vreau să spun: NOROC MIDDLESBROUGH! "
cu toate astea, din partea mea, bine v-au facut nemtii...
O sa vedeti voi, Steaua va aduce Cupa UEFA si voi o sa va roadeti unghiile! O sa plangeti impreuna cu javrele!
Eu zic ca Steaua transeaza calificarea din primul tur... dar in retur tre' sa fie foarte, foarte atenta!...
F
Facem acasa 0-0 si acolo 1-1... asa ca sa le facem in ciuda celor de la rapid si pentru a doua oara... :lol: :lol: :lol:
Nuuuuuu..mai bine facem acasa 2-0 si la ei egal:)
are dreptate 'U_worshipme' e bine sai batem aici si sa facem un egal acolo. dar sa nu se intample can meciu cu basel.....
Sper sa facem 0-0 aici si 1-1 acolo sa mai planga si englezii ca tare se cred deja in finala...sunt foarte optimisti,chiar nu vad de ce ar fi chiar asa
Sper sa facem 0-0 aici si 1-1 acolo sa mai planga si englezii ca tare se cred deja in finala...sunt foarte optimisti,chiar nu vad de ce ar fi chiar asa
nu e bine sa faci egal aici, tre sa castigam aici si sa facem cel putin un egal acolo :!: :!: :!:
dap, tre sa strangem cel putin 3 puncte... si sa mergem mai departe, pt a fi siguri de 2 calificarea directa in UCL...
un interviu de pe GSP.ro al lui Karamian (in prima parte se refera la accidentarea lui din meciul cu Hamburg):" Cã doar nu ieșeam noi așa de nebuni. Le-am bãtut obrazul pentru înjurãturile care ni le adresau. Mai ales cã se bucurau cã eram accidentați și nu am mai rezistat. Mi-a fost așa ciudã cã nu am putut intra pe teren sã pun piciorul sã-mi ajut colegii, dar n-aveam ce sã fac. Sã știe însã cã eu țin cu Middlesbrough și sper sã-i batã. Atîta mai vreau sã spun: NOROC MIDDLESBROUGH! "
O sa vedeti voi, Steaua va aduce Cupa UEFA si voi o sa va roadeti unghiile! O sa plangeti impreuna cu dinamovistii!
Eu zic ca Steaua transeaza calificarea din primul tur... dar in retur tre' sa fie foarte, foarte atenta!...
F
karamian, cine e karamian asta?? :lol:
un interviu de pe GSP.ro al lui Karamian (in prima parte se refera la accidentarea lui din meciul cu Hamburg):" Cã doar nu ieșeam noi așa de nebuni. Le-am bãtut obrazul pentru înjurãturile care ni le adresau. Mai ales cã se bucurau cã eram accidentați și nu am mai rezistat. Mi-a fost așa ciudã cã nu am putut intra pe teren sã pun piciorul sã-mi ajut colegii' date=' dar n-aveam ce sã fac. Sã știe însã cã eu țin cu Middlesbrough și sper sã-i batã. Atîta mai vreau sã spun: NOROC MIDDLESBROUGH! "
O sa vedeti voi, Steaua va aduce Cupa UEFA si voi o sa va roadeti unghiile! O sa plangeti impreuna cu dinamovistii!
F
karamian, cine e karamian asta?? :lol:[/quote']
Ala care cershea cetatenie romana dar tine cu strainii
Cred si sper ca o sa trecem de Boro cu toate ca ma ia cu friguri cand aud de meciuri pe lia manoliu. Nu stiu daca imi aduc aminte de un meci cu echipa din Anglia in care Steaua sa fi jucat prost...acum in semifinale ar trebui cu atat mai mult sa nu se intample.
P.S. Cu herenveen am dat 3, cu Betis 3, cu rapid 1, eu cred ca o sa revenim la cota normala ![]()