Off-topic: "Nu ești Germania!"Theodor Jumãtate
Radicalii de extremã dreaptã asediazã "naționala". Nu vor negri în echipã, mai ales la un Mondial pe teren propriu, și atacã într-o campanie rasistã agresivã. Primul țintit a fost Owomoyela, care nici mãcar nu e nãscut în afara Germaniei, ci la Hamburg. Este vinovat pentru cã are tatã nigerian!
Ultima victimã a NPD, Partidul Național Democrat, a fost Asamoah. Atacantul lui Schalke e ghanez, naturalizat în 2001, și poartã tricoul Mannschaft-ului. De neacceptat, afirmã naziștii, care au realizat un fotomontaj cu un cimpanzeu în locul portretului jucãtorului. Mesajul, la fel de dur: "Gerald, nu ești Germania. Tu ești Chita, o maimuțã!".
Imaginea a apãrut pe Internet, dar a fost transpusã și pe afișe, împãrțite în cîteva cartiere din Berlin. ªi totuși, Poliția nu e alarmatã: "Nu este o instigare la urã rasialã!".
www.gsp.ro
A ajuns sa-mi fie sila de UEFA,priviti cum este tratat un jucator de culoare care joaca pt Germania de catre nemti,iar noi mereu suntem in vizorul lor ca suntem "rasisti".Daca exista un incident in meciul de joi acum eram rasi !!! sa le fie rusine ca in alte parti trec cu vederea...
Pai nu ti-ai dat seama pana acum ca totul se invarte in jurul banului?? Pe UEFA ii doare undeva de rasism, se prefac doar, chipurile fac si ei ceva.In fine, anul acesta avem liber la finala zic eu, dar ce ar fi ca la meciul retur sa ne dea un arbitru din est?? Asa ar fi normal. Apropo, majoritatea care canta "Am avut si vom avea mereu" nu stiu ce e aia rasism.