FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«1252627»
lordandrey0022.04.2006 09:39
Off-topic: "Nu ești Germania!"  

Theodor Jumãtate  

Radicalii de extremã dreaptã asediazã "naționala". Nu vor negri în echipã, mai ales la un Mondial pe teren propriu, și atacã într-o campanie rasistã agresivã. Primul țintit a fost Owomoyela, care nici mãcar nu e nãscut în afara Germaniei, ci la Hamburg. Este vinovat pentru cã are tatã nigerian!

Ultima victimã a NPD, Partidul Național Democrat, a fost Asamoah. Atacantul lui Schalke e ghanez, naturalizat în 2001, și poartã tricoul Mannschaft-ului. De neacceptat, afirmã naziștii, care au realizat un fotomontaj cu un cimpanzeu în locul portretului jucãtorului. Mesajul, la fel de dur: "Gerald, nu ești Germania. Tu ești Chita, o maimuțã!".  

Imaginea a apãrut pe Internet, dar a fost transpusã și pe afișe, împãrțite în cîteva cartiere din Berlin. ªi totuși, Poliția nu e alarmatã: "Nu este o instigare la urã rasialã!".

www.gsp.ro

A ajuns sa-mi fie sila de UEFA,priviti cum este tratat un jucator de culoare care joaca pt Germania de catre nemti,iar noi mereu suntem in vizorul lor ca suntem "rasisti".Daca exista un incident in meciul de joi acum eram rasi !!! sa le fie rusine ca in alte parti trec cu vederea...

Pai nu ti-ai dat seama pana acum ca totul se invarte in jurul banului?? Pe UEFA ii doare undeva de rasism, se prefac doar, chipurile fac si ei ceva.In fine, anul acesta avem liber la finala zic eu, dar ce ar fi ca la meciul retur sa ne dea un arbitru din est?? Asa ar fi normal. Apropo, majoritatea care canta "Am avut si vom avea mereu" nu stiu ce e aia rasism.

neft22.04.2006 17:28

sunt din anglia cum fac rost de bilete de aici la meciul cu boro ?

juristcris27.04.2006 10:24

Dumnezeule, ce meci mare ne asteapta asta seara! E pt prima data cand noi, cei tineri (am 23 de ani)avem sansa sa vedem Steaua intr-o finala europeana. Daca Steaua se va califica (si sunt sigur ca o va face), generatia noastra isi gasi si ea satisfactia pe care au trait-o antecesorii nostri, acum 20 de ani.

Revenind la meci, Sper ca in atac va fi folosit flebetea mea, Oprita, care a demonstrat ca e in mare forma. O fi Cristea jucator de contraatac, dar cine imi garanteaza ca in cazul in care va scapa singur spre poarta, va si inscrie. Cu Farul a ratat, deci... Oricum, am incredere in decizia lui Oli, indiferent care va fi aceasta in ceea ce priveste componenta atacului.

Cred ca o sa ii batem si acolo, iar apoi fuga pe strazi. Va fi penultima oportunitate sa ne manifestam public dragostea pt cea mai mare echipa din sud-estul Europei in acest sezon.

nebunus27.04.2006 12:45

Jursitcris, de ce penultima oportunitate? Poate penultima din acest an. Ce, se termina cu Steaua dup-aia? Sa vezi cum o sa ne manifestam noi la anul in grupele Ligii Campionilor. Sa vezi atunci bucurie si refulare, sa vezi tu cate oportunitati. Doamne, de-abia astept.

poisonsnakebite200227.04.2006 12:49
Jursitcris, de ce penultima oportunitate? Poate penultima din acest an. Ce, se termina cu Steaua dup-aia? Sa vezi cum o sa ne manifestam noi la anul in grupele Ligii Campionilor. Sa vezi atunci bucurie si refulare, sa vezi tu cate oportunitati. Doamne, de-abia astept.

si nu uita...pana atiunci mai e supercupa europei(cu barca sper)..... :lol: DOAMNE AJUTA!

steaua22227.04.2006 19:37

da.. hai ca puteti baieti....

Ionutdal28.04.2006 11:18

Acum la rece , ce pot sa spun se pare ca avem soarta lui Villareal anul trecut , deci la anul vom juca semifinala UCL , Multumim Steaua pt toate jocurile bune din acest sezon . FORZA Steaua

iancu dragosh29.04.2006 11:34

Acum se vede cat de putin a fost acest 1-0 din tur. Ii aveam in mana, erau la fel de speriati ca noi in meciul retur insa noi nu am atacat sustinut ci doar ne-am multumit sa dominam.

axl2329.04.2006 14:35

alo, baietii, e midlesbrorouogh - Steaua, nu Steaua - mildesborno! sa terminat, ce mama dracu! lasati omu sa bea si el linistit pinot noir ca e un vis neimplinit care ca sa zic asa, se destrama pe zi ce trece, nu-i asa, nu ma contrazice ca te execut!

I.N.Money08.09.2006 18:27

Acum suntem preocupati cu Liga Campionilor...

alex_steaua_bucuresti09.09.2006 00:33

Meciul asta are dubla valoare:trista,pentru ca nu am ajuns in finala Cupei UEFA,si totusi,fericita,datorita faptului ca am ajus atat de sus.Acum trebuie sa ne concentram atentia asupra meciurilor de foc ce ne asteapta in Champions League.

«1252627»