FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«12324252627»
andreea_s20.04.2006 21:57

BRAVO Steaua! AM AVUT DREPTATE: 1-0 (DESI AM SPUS CA VA MARCA Cristea :) ). NE CALIFICAM SIGUR IN FINALA! NU MAI AM NICI UN DUBIU.

EU ZIC CA 1-0 ESTE UN SCOR BUN PT NOI DIN 2 MOTIVE: IN PRIMUL RAND IN FELUL ASTA Steaua SE VA DUCE ACOLO CU GANDUL SA INSCRIE ( PT CA 1-0 E TOTUSI UN SCOR PERICULOS, CHIAR DACA NOI NU SUNTEM BASEL), IAR IN AL DOILEA RAND Steaua IN ULTIMUL TIMP A FOST FOARTE BUNA IN DEPLASARE ASA CA 1-0 ESTE UN SCOR TOCMAI BUN PT EI.

redandblue20.04.2006 22:00

sa fim bucurosi Steaua se va califica in finala si Dica va aduce cupa la Bucuresti...

FORZA Steaua!!!

rom3o20.04.2006 22:22

un meci f bun ...pacat de ocaziile ratate :( ...oricum le recuperam si pe astea la Boro acasa...le mai dam acolo cateva goluri..suntem deja cu un pas in finala... :lol: (ultras men/spre einhoven) :twisted:

Dica...te iubim /pt gol iti multumim

steaua_forewer20.04.2006 23:24

FORZZA Steaua !!!!!!!! am nimerit si eu , 1-0 :lol: sper sa nimeresc si a doua oara , la retur 1-1 , toti spune-ti ca ar fi trebuit 2-0 3-0 , dar daq ne uitam la nr ocaziilor mari de gol (3-3) si la aspectul jocului eu zic ca e cel mai corect scor, acum .......DOAMNE AJUTA-NE la retur sa mergem in finala indiferent de ce scor va fi

KroNos^20.04.2006 23:25
Si Bostina a incetinit prea multe mingii care se puteau dezvolta in contraatacuri periculoase

Am vazut acum rezumatul pe Eurosposrt, ca sa vad ce nu am vazut pe stadion.

- Bostina a jucat cu glezna umflata si abia alerga in repriza a 2. Nu stiu de ce nu la schimbat Olaroiu.

- Dica a dat un gol superb si ne-a imbolnavit la acea ratare. Poate ca e mai bine sa incerce sa dea gol doar din faze imposibile ca din 5 metrii nu prea ii place. :) Dar tot Dica a dat pasa la ratarea lui P. Marin. Deci el a fost creatorul a cel putzin 3 faze de gol. In seara asta a jucat bine si nu a mai facut doar act de prezentza pe teren. Sper sa inscrie si in retur si sa nu mai rateze din 5 metrii.

- Meci foarte bun al Stelei. Chiar ma surpins ca au facut presing, cea ce nu mai facusera pana acum, dupa pauza.

Si acum ce nu mi-a placut:

- Ratarile imense. Dupa numarul ratarilor ar fi trebuit sa castigam cu 3-0.

- Superioritatea cu care ii tratau jucatorii lui Boro pe stelisti. Prin min 85 dupa ce oprise arbitrul jocul Hasselbaink la impins pe Goian si la privit cu scarba doar pentru ca ii statea in cale. Sper sa fie si mai ofticatzi in retur pentru ca Steaua o sa se califice.

_yang21.04.2006 00:07
Si Bostina a incetinit prea multe mingii care se puteau dezvolta in contraatacuri periculoase

Am vazut acum rezumatul pe Eurosposrt, ca sa vad ce nu am vazut pe stadion.

- Bostina a jucat cu glezna umflata si abia alerga in repriza a 2. Nu stiu de ce nu la schimbat Olaroiu.

- Dica a dat un gol superb si ne-a imbolnavit la acea ratare. Poate ca e mai bine sa incerce sa dea gol doar din faze imposibile ca din 5 metrii nu prea ii place. :) Dar tot Dica a dat pasa la ratarea lui P. Marin. Deci el a fost creatorul a cel putzin 3 faze de gol. In seara asta a jucat bine si nu a mai facut doar act de prezentza pe teren. Sper sa inscrie si in retur si sa nu mai rateze din 5 metrii.

- Meci foarte bun al Stelei. Chiar ma surpins ca au facut presing, cea ce nu mai facusera pana acum, dupa pauza.

Si acum ce nu mi-a placut:

- Ratarile imense. Dupa numarul ratarilor ar fi trebuit sa castigam cu 3-0.

- Superioritatea cu care ii tratau jucatorii lui Boro pe stelisti. Prin min 85 dupa ce oprise arbitrul jocul Hasselbaink la impins pe Goian si la privit cu scarba doar pentru ca ii statea in cale. Sper sa fie si mai ofticatzi in retur pentru ca Steaua o sa se califice.

era Nicolita

flo220321.04.2006 06:08

daca o judecam dupa ratari, ar fi fost un 3-2 care-i mai nasol ca un 1-0

sorin_77721.04.2006 06:59

MERITAM MAI MULT

E bine totusi si asa... daca stam sa ne gandim ca Radoi isi dorea si un 0-0...

Prima sansa o avem noi in Anglia pentru ca am batut si nu am primit gol la Bucuresti. Va fi un meci greu, mai greu decat la Betis, mai greu decat cu Rosembourg... Nu vreau sa-i batem pe englezi ca-mi sunt simpatici, vreau doar sa-i eliminam pentru numai noi meritam sa mergem in FINALA...

BRAVO BAIETI!!! FELICITARI!!!

MULTUMESC MAMA CA M-AI FACUT STELIST CA SA AM NUMAI BUCURII!!!

Felicitari pentru coregrafie!

flo220321.04.2006 07:38
Si inca ceva.Betis era o echipa de moral.Astia trag mai tare cand sunt condusi decat cand conduc.

Mi se pare periculos faptul ca nu au fost afectati nici o clipa ca sunt condusi cu 1-o.Erau f relaxati.Ceea ce arata o putere psihica impresionanata.

Ei sunt siguri ca acasa pot sa ne rupa cu bataia.Nu cred ca va fi asa dar va fi mult mai greu.

mai bumbi tu mirosi a h5n1! sau esti pudel? ne lasi sa ne bucuram,sau chemam hingherii!

calmeaza-te.Am fost vecin cu Iovan si am louit peste drum de Bumbescu multi ani.Mai stelist ca mine nu gasesti usor.

Mi-e frica sa sper atata tot.

si eu am fost vecin cu quintus si nu sunt parlamentar :cry:

spre_2421.04.2006 08:24

mda..si io am fost fratele lu carol al2-lea=))

Hassan21.04.2006 08:41

E un rezultat foarte bun. O victorie acasa fara gol primit, ne da un avantaj in lupta pentru calificare. Luand in considerare forma mai mult decat buna a Stelei in ultimele deplasari (7 goluri inscrise, doar 2 primite), plus revenirea lui Victoras, care a inscris si cu Betis si cu Heerenveen, cred ca putem visa cu ochii deschisi la cuvantul minunat scris de coregrafia fantastica de la peluza II: FINALA!!!

Am stat la peluza I, si am fost f.impresionat de aceasta coregrafie minunata. Am urlat pana am ragusit, la gol, si la fiecare incurajare care se ridica din peluze si tribune ca o furtuna! O atmosfera de vis. Haideti baieti! Inca doua jocuri asa fantastice, si aducem inca o CUPA in Ghencea!

FORZA Steaua! SPRE FINALA!! SPRE 23!!

Hassan21.04.2006 08:42

Sorry, dbl post finca mi-a dat eroare prima oara cand am dat submit. Putetzi sa stergetzi unu.

Tavone21.04.2006 08:43

Vreau ca voi toti suporterii care cititi aceste randuri, sa inchideti ochii 1 min si sa va imaginati seara de 27.04.2006 imediat dupa fluierul final! As vrea sa simt fiorul ala ca te ia din picioare pana in crestetul capului, tremuratul ala nebun , sangele care sta sa explodeze in cap din cauza presiunii create de bucuria calificarii; sa traiesc momentul cand nu mai stiu ce sa fac, sa pun mana pe telefon sa-mi sun tovarasii, familia pe toti apropiatii care au urmarit meciul si tin cu Steaua; sa ajung la Universitate si sa-ti bata inima de 3 ori mai repede vazand cum se strang mii de stelisti si blocheaza cea mai importanta piata a Romaniei; sa beau si sa cant cu Stelistii cot la cot in piata; sa ajung acasa rupt si sa dau pe stiri la noi si la straini si sa vad titlui precum "Steaua in finala" sau "Steaua -Sevilla Finala UEFA 2006". Ehhh ce ziceti..???

Frumos nu? Abia astept!!

redandblue21.04.2006 09:15

Dupã ce a ajuns la un punct de vis, calificarea unei echipe românești din 2007 direct în Liga Campionilor, Steaua a mai reușit o performanțã fantasticã. În clasamentul echipelor europene în acest sezon, formația noastrã a urcat pe locul 3 dupã granzii Arsenal și Barcelona. În același clasament Rapid a ajuns pe locul 9. Cele douã reprezentante ale României surclaseazã în acest sezon echipe mult mai galonate, de o valoare incontestabilã. (gsp.ro)

cistigam si finala si ajungem pe locul 2 dupa Barcelona...

forever_STEAUA21.04.2006 09:54

Pt cei care au intrebat ce cauta Dica la Steaua voi raspunde cu o intrebare (sau mai multe): voi ce cautati aici? Voi v-ati bucurat la golul superb marcat de Dica? Ati urlat de bucurie? Si daca acolo facem 0-0? Ce veti mai spune de Dica?

In alta ordine de idei, inainte de meci i-am zis prietenului meu ca Dica va inscrie...

MULTUMIM

candy_any21.04.2006 09:59

In primu rand..BV BV BV BV Steaua!!Au fost cei mai tari!S-a vazut asta de la o mare departare..dar partea nasoala..e ca in retur n-o s mai joace nicolitza si Paraschiv:|..ceea c nu e prea d bine..dci s ne rugam macar s joace Iacob:D..In al 2-lea rand..Radoi a fost suuoer tare..poate chiar cel mai tare:D..LUV U Steaua!LUV U Mirel Radoi:x!

candy_any21.04.2006 10:01

inca un pas sper finala cupei:D :D/...yupiiii...dk o tine tot asa cupa e a noastra:D/..BV Steaua!!!

sorin_77721.04.2006 11:27

PENTRU cine ARE posibilitatea sa sustina echipa in Anglia, iata cum se pot achizitiona bilete din tara:

FC Steaua vinde bilete la meciul retur, Middlesbrough - Steaua

Suporterii stelisti care doresc sa urmareasca returul semifinalei UEFA dintre Middlesbrough FC si FC Steaua Bucuresti din data de 27.04.2006 isi pot achizitiona bilete de la sediul clubului - biroul Marketing. Acestea costa 24 de Lire (plata se face in moneda englezeasca), si pot fi achizitionate dupa urmatorul program:

- Vineri 21.04.2006: 11:00 - 19:00

- Sambata 22.04.2006: 12:00 - 16:00

- Marti 25.04.2006: 11:00 - 19:00

sursa www.GSP.ro

Katau21.04.2006 11:40

@sorin_777 asta e varianta bilete din Romania si pentru cei care nu sunt in tara,stii cum putem sa le luam.

Virgil21.04.2006 11:43

Joc deosebit de bun al echipei noastre.Scor neasteptat de favorabil.Pentru ca am inscris un gol si nu am primit.Menit sa ne alunge temerile.

Tactica lui Oli,inspirata.Ca si coregrafia etalata de adevaratii suporteri.

Echipa a fost super sigura pe ea,a facut din englezi jaloane.La fel va fi si la Middlesbrough.Nesuferit nume de oras si de echipa de fotbal.Sa-l eliminam din Cupa !

PS Arbitrajul corect in ceea ne priveste,desi pentru englezi cartonasele s-au acordat cu mai multa greutate.

Paraschiv si Nicolita nu vor juca returul.Asta e un avantaj pentru ei,Pentru ca vor juca sigur finala !

juristcris21.04.2006 11:53

L-ati vazut fratilor aseara pe Oprita??? De el Ravanelli a spus ca e un mare jucator. Si cand imi amintesc cati asa zisi "priceputi suporteri" au dorit sa plece in iarna la Timisoara! De aceea, nu-mi fac mari griji ca nu va juca Banel in retur. Pe dreapta va fi Oprita, iar in atac revine Victoras.

Mirel_Radoi21.04.2006 12:13

da...dar Banel nu a jucat tocmai bine.Cu rateul ala,Si Marin a rarat.Si Dica,dar e a dat si gol.si altii

***alex***21.04.2006 12:17
da...dar Banel nu a jucat tocmai bine.Cu rateul ala,Si Marin a rarat.Si Dica,dar e a dat si gol.si altii

Nu mai comentez ca deja sunt prea multi

Sexystelista21.04.2006 12:54

Va spusa Mama Omida ca da Dica gol?Am avut inca o data dreptate desi am gresit la scor.Am pronosticat un 2-0.Din pacate pt noi, desi ocazii au fost, nu am reusit sa inscriem mai multe goluri.Nu ma suparam daca pronosticul meu era dejucat de un 3 sau chiar 4-0.Nu imi pare rau nici de scorul cu care s-a terminat partida, dar regret faptul ca putem transa aceasta finala din tur.Asa mai avem de tremurat inca 90 min.Dar inca o data o spun ca Steaua nu are egal in aceasta competitie si ca noi vom fi cei ce vom juca in finala.

Bravo baieti, frumos joc.Suntem mandri de voi.La fel de mandra sunt de galerie care a facut un spectacol minunat.Europa e la picioarele noastre!!!

FORZA

Kristy_Cj21.04.2006 13:30

Mai terminati cu ratarile,n-au ratat nici mult,nici putin...cum zicea si Radoi a fost cel mai bun meci facut pe Lia...Sper doar in meciul retur sa fie la fel de concentrati si la fel de "rai"...Apararea a fost de nota 10,Jimmy si Yakubu nu mai puteau de ciuda ca nimic nu ajunge la ei,sincer mi-a fost frica ca aratau masivi.In duel cu Goian,Jimmy parea cu un cap mai mic :D:D:D

«12324252627»